Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Electro play

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. Kits

    Kits Contributor


    περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...     
     
  2. Photographer

    Photographer Regular Member

      Ένα πολύ απλό κόλπο που μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει είναι χρησιμοποιώντας μια απλή φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης με φλάς.

    Αφού λοιπόν τραβήξτε το φίλμ και την παραδώσετε για εμφάνιση ζητήστε απο το φωτογραφείο να σας την κρατήσουν και να μην την πετάξουν.
    Οι μηχανές αυτές έχουν μέσα μια αλκαλική μπαταρία 1,5 βόλτ ή οποία φορτίζει έναν πυκνωτή ο οποίος συσσωρεύει ηλεκτρικό φορτίο το οποίο απελευθερώνεται όταν αυτός αποφορτίζεται στιγμιαία για να ανάψει το φλάς.

    Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι:
    1) Nα ανοίξετε την πίσω πλευρά της μηχανής (πλάτη) με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκαλυφθεί ένα μικρό γρανάζι το οποίο θα χρησιμοποιείτε για να κουρδίζετε το κουμπί του κλείστρου.
    2) Να ανοίξετε το μπροστινό και αριστερό κομμάτι της μηχανής ώστε να γυμνωθεί το ηλεκτρικό κύκλωμα της.

    Πατώντας λοιπόν το κουμπί του φλάς, αυτό θα ξεκινήσει να φορτίζει και μόλις είναι έτοιμο θα σας ανάψει το λαμπάκι ότι είναι έτοιμο να δώσει φλασιά.
    Περιστρέψτε και το γρανάζι για κουρδίσει και το κουμπί του κλείστρου.
    Μην πατήσετε το κουμπί του κλείστρου αλλά απλά ακουμπήστε το απογυμνωμένο κύκλωμα πάνω στο γυμνό δέρμα.
    Το σόκ είναι στιγμιαίο αλλά σίγουρα μεγαλύτερο απο αυτό ενός αναπτήρα.  

    Τώρα βέβαια δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί αν δώσετε την μηχανή σε έναν ηλεκτρονικό για να προσαρμόσει το κύκλωμα σε μια 9βολτη μπαταρία και έναν πυκνωτή μεγαλύτερης χωρητικότητας.

    Χρησιμοποιημένες μηχανές μιάς χρήσης μπορώ να σας παραχωρήσω και εγώ τσάμπα.

    ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ιδιοκατασκευή πάνω απο την μέση.
    ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή η οποία χρησιμοποιεί το δύκτιο της ΔΕΗ.
    ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή αν έχετε βηματοδότη.
    Ανακυκλώστε τις μπαταρίες στα ειδικά κουτιά που υπάρχουν σε καθε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

    Το μύνημα αυτό θα ανανεωθεί προσεχώς με εικόνες.
     
    Last edited: 28 Μαϊου 2006
  3. Kits

    Kits Contributor


    θα ηθελα να τις δω διοτι μαλλον καταλαβα λαθος...   
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    ενα πολυ καλο ''παιχνιδι'' για αυτους που γνωριζουν απο ηλεκτρολογικα
    ( Σας δινω και το λινκ να δειτε τις εικονες γιατι δεν μπορω να τις μεταφερω. http://www.doit4me.gr/lookfwd/ge99149/electronics/shock/index.htm.)

    Ηλεκτροσόκ
    Ένα κύκλωμα ηλεκτροσόκ εκτώς του ότι μπορεί να απωθήσει επίδοξους ληστές, σας δίνει την δυνατότητα να παίζετε με τις ώρες (και με ασφάλεια) με μεγάλες τάσεις.

    Αρχή λειτουργίας

    Τα τροφοδοτικά αυτό που κάνουν είναι με την βοήθεια ενός μετασχηματιστή να μετατρέπουν τα 220V του δικτύου σε λίγα volt που μας χρειάζονται για τις συσκευές μας (ραδιοφωνάκια κ.τ.λ.) αντικαθιστώντας έτσι τις μπαταρίες. Εμείς σε αυτό το κύκλωμα απλά βάζουμε τον μετασχηματιστή ανάποδα και από την μικρή τάση της μπαταρίας δημιουργούμε υψηλές τάσεις. Όπως ξέρουμε ενέργεια δεν δημιουργείται από το 0 συνεπώς ότι κερδίζουμε σε τάση, το χάνουμε σε ρεύμα (E=VI). Το ρεύμα λοιπόν που βγαίνει από τον μετασχηματιστή είναι μικρό και δεν κινδυνεύουμε να κάψουμε κανέναν άνθρωπο... Πάραυτα το αποτέλεσμα είναι αισθητό.
    Συχνοτική απόκριση μετασχηματιστη

    Ο μετασχηματιστής αποτελείται από δύο τυλίγματα (πηνία) όπως είναι λοιπόν αναμενόμενο ανταποκρίνεται διαφορετικά σε ένα σήμα ανάλογα με την συχνότητά του. Παρακάτω φαίνεται η απόκριση ενός μετασχηματιστή 220/9V 0.5W. Η μέτρηση έγινε με τη βοήθεια της κάρτας ήχου. Η έξοδος των ηχείων συνδέθηκε στην είσοδο του μετ/τη και η έξοδος του μετ/τη στην είσοδο του μικροφόνου. Στην έξοδο τέθηκε ένα σήμα με μεταβλητή συχνότητα από 0-20kHz και στην είσοδο εμφανίστηκε το αντίστοιχο σήμα από τον μετ/τη. [Για την επεξεργασία αυτών των σημάτων χρησιμοποιήθηκε το Cool Edit Pro]


    Σχ.1 Απόκριση μετ/τή στην μεταβολή της συχνότητας


    Αυτό που μπορεί κανείς να παρατηρήσει στο σήμα εξόδου του μετασχηματιστή είναι ότι κάποιες συχνότητες ακούγονται πιό δυνατά ενώ κάποιες εξασθενούν τελείως. Η μεγαλύτερη ένταση όπως βλέπουμε στο σχ.1 είναι στα 2.9kHz.

    Από όλη την παραπάνω θεωρητική ανάλυση συμπεραίνουμε ότι στο κύκλωμά μας δεν χρειάζεται να βάλουμε ρυθμιζόμενη αντίσταση για να ρυθμίζουμε την ένταση του ρεύματος μιας και αυτό μπορεί εύκολα να γίνει με τη ρύθμιση της συχνότητας (!!)

    Το κύκλωμα

    Άλλη μία λοιπόν σχεδίαση για το κλασικό 555 συνδεσμολογημένο ως ασταθή πολυδονητή. Η συχνότητα λειτουργίας του είναι και πάλι ίση με: .
    Με τις δεδομένες τιμές αυτή θα κυμαίνεται από 5-1000Hz. Μην σας ανησυχεί που είναι πολύ μικρότερες της συχνότητας συντονισμού 2.9kHz. Οι παλμοί εξόδου στην περίπτωσή μας είναι τετραγωνικοί, πράγμα που σημαίνει ότι εκτώς από την κεντρική συχνότητα υπάρχουν και όλες οι ανώτερες αρμονικές.


    Το κύκλωμα του ηλεκτροσόκ

    Το κύκλωμα είναι πολύ απλό. Το 555 ταλαντώνεται σε μία συχνότητα που καθορίζεται από τις R2,3 και C1. Ο τετραγωνικός παλμός εμφανίζεται στην έξοδό του (ποδαράκι 3) και από εκεί μέσω της αντίστασης R1 στο τραντζίστορ Q1 για να ενισχυθεί. Τέλος καταλήγει στον μετασχηματιστή T1 ο οποίος στέλνει την τάση στα ύψη.
    Ο λόγος τάσης του μετασχηματιστή καθορίζει πόσο μεγάλη θα είναι η τάση στην έξοδο. Αν είναι 220/9V η τάση είναι ικανοποιητική. Άν τώρα θέλετε μεγαλύτερη (με τον κίνδυνο να μην την αντέχετε ούτε κι ο ίδιος...) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μετασχηματιστή 220/6V ή 220/3V(!!). Προσοχή όμως! Στο τύλιγμα των 220V είναι πιθανόν να προκληθούν σπινθήρες! As a result...με μέτρο!

    Προσοχή! Μην ξεχάσετε ότι στο κύκλωμα πρέπει να συνδέσετε το τύλιγμα του μετ/τη των 9V και η υψιλή τάση θα εμφανίζεται στα τύλιγμα των 220V.


    Πρακτικά

    Ας έρθουμε λοιπόν και στο πρακτικό μέρος. Tα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:

    Υλικά
    R1 1k
    R2 Τρίμερ 4.7k
    R3 330Ω
    C1 47μF
    U1 NE555
    Q1 BC547
    J1,2 Ακιδοσειρές 2 ακίδων
    Batt Μπαταρία 9V
    T1 Μετ/της 220/9V 0.5W (*)
    Θήκη για μπαταρία 9V

    Το πιθανότερο είναι οτι δεν θα χρειαστείτε ούτε καν πλακέτα για αυτή την κατασκευή μιας και μπορείτε να την κατασκευάσετε σε μία μικρή διάτρητη ή και στον αέρα. Αν παρ'όλα αυτά θέλετε οπωσδήποτε τυπωμένο... ορίστε:



    Η πλακέτα της κατασκευής και
    η τοποθέτηση των εξαρτημάτων



    Το μέγεθος της είναι 1,2 χ 2,5cm περίπου όσο και το εμβαδό των εξαρτημάτων συνεπώς δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα χώρου!

    Η μόνη ρύθμιση την οποία έχετε να κάνετε είναι στο R2 και είναι πολύ απλή. Απλά το γυρίζετε μέχρι να νοιώσετε να σας χτυπάει το ρεύμα όσο θέλετε!  
    Αν δεν σας φτάνει το χτύπημα που νοιώθετε δοκιμάστε να βάλετε το χέρι σας στην πρίζα...

    Εφαρμογές

    Το κύκλωμα αυτό έχει απίστευτο παιχνίδι. Μπορεί κανείς να κάνει μια αλυσίδα από παίχτες και μόλις ο πρώτος ακουμπήσει το χέρι του τελευταίου θα νοιώθουν όλοι τον ηλεκτρισμό! Επίσης θα δείτε ότι είναι δυνατόν να ανάψει κανείς μικρά λαμπάκια ιονισμού (όπως αυτά που έχουν μέσα τα δοκιμαστικά κατσαβίδια) με το χέρι του χωρίς καν να το νοιώθει. Πράγματι, αυτά χρειάζονται υψιλή τάση και πολύ μικρό ρεύμα. Συνεπως...
     
  5. baliasanagnostou

    baliasanagnostou New Member

    Μια φορά το έχω δεί αλλά ήταν σε καλά ελεγχόμενο μέρος και τα άτομα ήξεραν τι έκαναν. Προσοχή σε όσους έχουν βηματοδότες!
     
  6. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Συμφωνώ με τον LordDragonal. Η τοποθέτησή του είναι σωστή. Όμως κάθε δευτερόλεπτο πεθαίνουν χιλιάδες κύτταρα. Τα παρπάνω κύτταρα, δημιουργούν μια ανισορροπία. Τι κάνει η μπαταρία;
     
  7. Photographer

    Photographer Regular Member

    Electro photo play

    Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τροποποιήσω παλαιότερα μυνήματα μου οπότε δεν μπορώ να στείλω συνημμένες φωτογραφίες στο μύνημα #63 όπως είχα γράψει.

    Δεν πειράζει αναγκαστικά θα τις στείλω εδώ:

    View attachment 935 Εδώ βλέπουμε μια μηχανή μιας χρήσης με φλάς και το είδος των μπαταριών που συναντά κανείς σε αυτές.

    View attachment 936 Έτσι θα φαίνεται αφού ξεκουμπώσουμε το μπροστινό μέρος απογυμνώνοντας το ηλεκτρονικό κύκλωμα. Το πλήκτρο φόρτισης μπορούμε να το πιέσουμε άφοβα καθώς είναι συνήθως μονωμένο με μια λεπτή ταινία, αλλά μπορούμε να το πιέσουμε και με κλειστό το καπάκι.

    View attachment 937 Οι πυκνωτές που συναντάμε συνήθως σε τέτοιες μηχανές έχουν χωρητικότητα απο 80 - 120 μF (μικροφαράντ) και πετυχαίνουν γύρω στα 330Volt.

    Θα επαναλάβω ότι:
    MHN χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε ιδιοκατασκευή πάνω απο τη μέση.
    MHN χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κατασκευή χρησιμοποιεί το δύκτιο της ΔΕΗ.
    ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή αν έχετε βηματοδότη.
    Ανακυκλώστε τις μπαταρίες σας στα ειδικά κουτιά που υπάρχουν σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών.
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2006
  8. Kits

    Kits Contributor

    Τελειο!!
     
  9. kostas_01

    kostas_01 New Member

    Απάντηση: Electro play

    ευχαριστώ Kits και Photographer!!
    εγώ θα δοκιμάσω να τα φτιάξω.
    είδωμεν...
     
  10. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Electro play

    Αφιερωμένο σε όλους


    P= ισχύς ( το γινόμενο της τάσης με ένταση )
    Τάση = V τάση (διαφορά δυναμικού)
    Ένταση = I ένταση (είναι η δύναμη της τάσης )
    Αντίσταση =R (αντίσταση ορίζει πόσο δύναμη δηλ ένταση θα έχει η ισχύ)
    Herz= Hz κύκλοι που λειτουργεί το εναλλασσόμενο ρεύμα. Δηλαδή εμείς στην Ελλάδα έχουμε 50 Hz που σημαίνει 50 κύκλοι!!! Δηλαδή σε ένα μόνο δευτερόλεπτο το ρεύμα εναλλάσσετε δηλαδή κάνει κύκλους 50 φόρες!!!!!!!!!!



    Ρεύμα είναι η προσανατολισμένη κίνηση ηλεκτρονίων.!!!!
    Αυτό που κάνει κάθε ζώντα οργανισμό να αντιλαμβάνεται τον Ηλεκτρισμό είναι η ισχύς, και όχι η τάση , εν κατακλείδι το ρεύμα κάνει όλη τη δουλειά η δύναμη δηλαδή. Το ρεύμα είναι σχετικό όμως!!! Γιατί το ξύλο για παράδειγμα δεν μπορεί να μεταφέρει ρεύμα και δεν μπορεί αν το χτυπήσει?? Και γιατί μπορεί το σίδερο?? Γιατί το σίδερο έχει μικρή αντίσταση ενώ το ξύλο έχει πολύ μεγάλη αντίσταση!!!
    Ετσι όμως είναι και ο άνθρωπος !! ο κάθε ένας μας έχει διαφορετική αντίσταση από τον άλλο άρα και διαφορετικά θα του φερθεί το ρεύμα!!! Ξέρω άνθρωπο που βάζει το χέρι του στην πρίζα και δεν καταλαβαίνει τίποτα!!! Αυτό δεν είναι θαύμα ,απλά τα χέρια του έχουν τόσο μεγάλη αντίσταση που δεν αφήνουν να περάσει ο ηλεκτρισμός στο κορμί του. Αυτό όμως είναι μία περίπτωση στα εκατομμύρια άλλες που το σώμα τους δεν έχει μεγάλη αντίσταση!! Αυτό συνεπάγεται πως ένα electro play στον κάθε ένα από εσάς διαφορετικά λειτουργεί!! Μπορεί να μην κάνει τίποτα, μπορεί απλά να προκαλέσει λίγο πόνο , όμως μπορεί και να κάνει ζημιά διότι όταν το κάνει ο κάθε ένας σας δεν γνωρίζει την αντίσταση σώματος του καημένου του υποτακτικού!!!

    P=V*I η ισχύς που σας έλεγα είναι ο τύπος της , που λέει πως αν βάλουμε στο V 220 v και στο I = 0 τότε ισχύς είναι μηδέν!!! ΖΕΡΟ!!
    I=V/R ο τύπος του ρεύματος δηλαδή της έντασης που καθορίζει Εμέσα την ισχύ!! Λέει το πηλίκο της τάσης με την αντίσταση, αν η αντίσταση είναι μεγάλη τότε τόσο πιο λίγο είναι το ρεύμα που μας χτυπάει!! Αυτό όμως εσείς δεν το ξέρετε όμως πόση αντίσταση έχει το άλλο άτομο που πάτε να το κάνετε!! Και ακόμα πιο πολύ δεν ξέρετε το μαγνητικό πεδίο που θα του δώσετε από τα Ηλεκτρόδια πόσο επικίνδυνα καρκινικά μπορείτε να τον επηρεάσετε!!


    Από την άλλη επηρεάζει τον ζώντα οργανισμό και τα Herz. Οι κύκλοι, να σκεφτείτε πως η καρδιά μας χτυπάει με 65 κύκλους το λεπτό!! Για αναλογιστείτε τι γίνεται αν πάει να χτυπήσει με 50 κύκλους το δευτερόλεπτο??? Η κάτι που διάβασα 2,4 Hz για φανταστείτε να χτυπήσει λοιπόν με 2,5 κύκλους το δευτερόλεπτο???

    Ο ηλεκτρισμός λόγο της δύναμης που δεν μπορεί να κατάλαβε κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί με την πάρτι του είναι ικανός να χτυπήσει καρδιά όπως σας εξήγησα , είναι ικανός λόγο μαγνητικού πεδίου να προκαλέσει καρκίνο και είναι ικανός με την ανάλογη ένταση να σε κάψει (σε σημείο να σε κάνει κάρβουνο)!! Μια μικρή μπαταρία αρκεί να δημιουργήσει πρόβλημα μαγνητικού πεδίου αλλά και κύκλων αν την κάνεις από συνεχές εναλλασσόμενη με ανάλογο αυτοματισμό!!
    Προτείνω μακριά από κάθε είδους electro play!!!

    Είναι τραγικά επικίνδυνο

    Με εκτίμηση

    hermis
     
  11. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Στα επόμενα post μου θα ανεβάσω κάποια κείμενα μεταφρασμένα που μιλούν για το electro play και την φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος.
    ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να διαβαστούν όχι σαν εγχειρίδιο αλλά σαν αφορμή για περισσότερο ψάξιμο καθώς είναι αρκετά γενικά και απλώς κάνει μια εισαγωγή στο όλο θέμα κατά την γνώμη μου.
    Ευχαριστώ την zoyzoy_ για την βοήθειά της στην μετάφραση.



    Σχετικά με τα κύτταρα


    Οι ηλεκτρολόγοι και οι φυσικοί επιστήμονες γνωρίζουν πολλά για τον ηλεκτρισμό (ή όσα μπορούν να γνωρίζουν πάνω στην ειδικότητά τους), αλλά συχνά δεν γνωρίζουν τίποτα για τη φυσιολογία, τη μελέτη των διαδικασιών που έχει να κάνει με θέματα ζωής όπως είναι και το ανθρώπινο σώμα. Εκείνοι που μελετούν βιολογία σε ανώτερες σχολές αποκτολυν κάποιες γνώσεις περί του θέματος, αλλά όχι αρκετές. Για να καταλάβετε το βασικό παιχνίδι με ηλεκτρισμό πρέπει να γνωρίζετε κάποιες απλές έννοιες της φυσιολογίας.
    Καταλάβετε πως δεν προσπαθώ να σας διδάξω το είδος της φυσιολογίας που θα σας κάνει γιατρούς ή νοσοκόμες. Η φυσιολογία θα περιορίζεται στα πολύ απλά μοντέλα που χρειάζονται για να κατανοήσετε το παιχνίδι με ηλεκτρισμό. Αν πάλι ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τη φυσιολογία μπορείτε να συμβουλευτείτε άλλα βιβλία .
    Στη βιολογία μελετάμε πολλά για τα κύτταρα. Για να καταλάβουμε το παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό όμως μας χρειάζονται μόνο τα ακόλουθα:
    1)Ένας βολικός και χρήσιμος τρόπος για τους σκοπούς μας είναι να σκεφτούμε τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος σαν κυτταρομεμβράνη με υγρό το οποίο είναι σχεδόν σαν το θαλασσινό. Επίσης όλα αυτά τα κύτταρα συνήθως κολυμπούν μέσα σε ένα υγρό που είναι και αυτό σαν το θαλασσινό.
    2)Τα κύτταρα είναι αναμφισβήτητα ζώντες οργανισμοί. Θρέφονται, αναπνέουν, εξιδρώνουν τα άχρηστα, μεγαλώνουν και πεθαίνουν.
    3)Τα κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς και είναι ειδικά φιαγμένα για αυτούς τους σκοπούς.

    Οι τύποι των κυττάρων που θα εξετάσουμε σε αυτό το σημείο είναι:

    * Kύτταρα του δέρματος
    * Mυικά κύτταρα
    * Nευρικά κύτταρα


    Κύτταρα του δέρματος
    Όπως αναφέραμε και πριν το δέρμα είναι ένα κρίσιμο σύστημα ασφαλείας στο παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό. Είναι βασικά ένας μονωτήρας, με μία τυπική αντίσταση από 10,000 εως 1,000,000 ohms. Όταν ο ηλεκτρισμός διαχέεται στο σώμα, περιορίζεται απο την αντίσταση του δέρματος. Επομένως το δέρμα είναι πολύ σημαντικό, και καταννοώντας αυτό μπορείτε να καταλάβετε και το παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό.
    Η επιδερμίδα είναι το κύριο εξωτερικό κάλλυμα. Τα κύτταρα της επιδερμίδας είναι και αυτά κύτταρα του δέρματος, αλλά έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος του υγρού τους και εσωτερικά και εξωτερικά, οπότε είναι πολύ στεγνά και παχυά. Βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιδερμίδα και σιγά σιγά ανεβαίνουν στην εξωτερική επιφάνεια. Ένας άνθρωπος διαρκώς χάνει το μεγαλύτερο μερος της εξετερικής επιφάνειας των κυττάρων του δέρματος, αφού αυτά τα κύτταρα βγαίνουν στην επιφάνεια του δέρματος, πεθαίνουν και εξαφανίζονται. Αλλά γρήγορα αντικαθιστώνται από νέα κύτταρα.
    Το πάχος της επιδερμίδας ποικίλει τρομερά. Είναι επίσης μία σημαντική άμυνα του σώματος για άλλα πράγματα πέρα από το παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό. Απομακρύνει τη βρώμα και τα βακτήρια, και διατηρεί τα όργανα και τα υγρά του σώματος. Οπότε το δέρμα είναι πολύ σημαντικό για περισσότερα από ενα πράγματα.
    Η επόμενη επιφάνεια είναι το δέρμα. Αυτό συνήθως αποτελείται από λιπαρά και άλλα κύτταρα. Το σημαντικό εδώ είναι ότι υπάρχει λιγότερη αντίσταση απ’ ότι στα επιδερμικά κύτταρα, από 50 εώς 2,000 ohms ανάλογα με τη λειτουργία των κυττάρων.
    Άρα είναι σημαντικό να θυμάστε ότι για το παιχνίδι με ηλεκτρισμό:

    Επιδερμικά κύτταρα = υψηλή αντίσταση (10,000 εως 1,000,000 ohms)

    Κύτταρα του δέρματος = χαμηλή αντίσταση (50 εως 2,000 ohms)

    «Εντάξει» ρωτάτε, «και τι γίνεται με τις τρίχες και τους πόρους; Είναι σημεία απο όπου μπορεί να περάσει ο ηλεκτρισμός και να κανουν την επιδερμίδα άχρηστη;»
    Λοιπόν, και ναι και όχι. Αν όλο το ρεύμα μπορούσε να περάσει μέσα από έναν ιδρωτοποιό αδένα και να ωγει από έναν άλλο, τότε θα είχατε ένα ενδεχομένως επικίνδυνο ρεύμα στο σώμα. Αλλά στο παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό – εκτός κι αν χρησιμοποιήσετε πολύ στενές βελόνες κολλώντας τες ακριβώς επάνω στον ιδρωτοποιό αδένα- το ρεύμα διαχέεται συνήθως σε μία επιφάνεια του δέρματος.
    Μερικέ φορές τα ηλεκτρόνια πηγαίνουν στους ιδρωτοποιούς αδένες, αλλά τα περισσότερα όχι, και το ποσό των ηλεκτρονίων που εισχωρούν στο σώμα είναι περιορισμένο από τα επιδερμικά κύτταρα που είναι μονωτήρες. Άρα το ρεύμα που εισχωρεί στο σώμα περιορίζεται από τη επιδερμίδα.
    Προσέξτε τις επιπτώσεις. Αν ιδρώνετε πολύ, έχετε πολύ αλατισμένο νερό διαθέσιμο το οποίο διευκολύνει περισσότερο τη μετάδοση ρεύματος στο σώμα. Συνήθως όμως, η ολική αντίσταση του ιδρωμένου δέρματος είναι περίπου 10,000 ohms.
    Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά εδώ για τις «θερμαντικές κρέμες». Είναι ειδικές κρέμες και τζελ που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες γιατρούς διεργασιών όπως το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Αυτή η λειτουργία βοηθάει στο να διαχέεται ομοιόμορφα ο ηλεκτρισμός μέσω του αγωγού λειαίνοντας όλες τις μικρές ρυτίδες οι οποίες διογκώνονται ωστε να αποφευχθούν τυχόν εγκαύματα στην επιφάνεια και να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτοί που αρέσκονται στα παιχνίδια με τον ηλεκτρισμό μερικές φορές το χρησιμοποιούν κάνοντας την επιφάνεια ομαλή ώστε ο ηλεκτρισμός να περάσει από τον αγωγό ομαλά χωρίς ενοχλητικούς σπινθήρες ή ανεπιθύμητους κραδασμούς. Η επίλογη του πως θα το χρησιμοποιήσει ο καθένας ή όχι εξαρτάται από το τι αίσθηση θέλει να πετύχει στο παιχνίδι του.
    Τι γίνεται με τα τρυπήματα; Τι γνώμη έχετε; Αν πάρω μία βελόνα- η οποία είναι αγωγός χαμηλής αντίστασης- και την στην επιφάνεια της επιδερμίδας τότε έχουμε άμεση σύνδεση της χαμηλής αντίστασης στο εσωτερικό του σώματος. Αυτό μπορέι να οδηγήσει το ρεύμα μέσα στο σώμα σε επικίνδυνα επίπεδα. Το παιχνίδι με τον ηλεκτρισμό σε φρέσκα τρυπήματα δε συνιστάται. Το ίδιο ισχύει για τις ανοιχτές πληγές και τα κοψήματα. Οτιδήποτε παραβιάζει τη φυσική αντίσταση της επιδερμίδας κάνει το παιχνίδι με τον ηλεκτρισμο πιο επικίνδυνο.
    Εννοείτε ότι δεν μπορεί κανείς να παίξει με του κρίκους που υπάρχουν στις ρώγες η γενικά με τα τρυπητά κοσμήματα που υπάρχουν στο σώμα;
    Λοιπόν, και ναι και όχι. Αν είναι φρέσκιες σίγουρα θα συνιστούσα να μην προβείτε σε παιχνίδι με ηλεκτρισμό. Ωστώσο, αν έχουν κλείσει εντελώς και δεν υπαρχουν αμυχές ή κοψήματα μέσα στην τρύπα τότε σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
    Ο λόγος που το λέω αυτό ειναι ότι σε ένα πλήρως επουλωμένο τρύπημα, η τρύπα δημιουργεί ένα στρώμα επιδερμικών κυττάρων στο εσωτερικό της. Όσο περνάει ο καιρός το στρώμα αυτό γινεται παχύτερο αλλά όχι τόσο παχύ όσο στην κανονική επιδερμίδα μας.
    Γνωρίζετε φυσικά οτι χρειάζονται περίπου 6 μήνες ή και περισσότερο για να επουλωθεί πλήρως ένα τρύπημα, ανάλογα με τη θέση του. Επίσης μερικές φορές κατά διαστήματα δημιουργούνται σκισίματα στην εσωτερική επιδερμίδα της τρύπας τα οποία μπορει να μη δείτε ή να μην έχετε καν επίγνωση ότι υπάρχουν. Έτσι , λόγω αυτών των ρίσκων σε συνδιασμό με την «ολοκληρωμένη επούλωση», τα ρίσκα ενός παιχνιδιού με ηλεκτρισμό σε επουλωμένα τρυπήματα μπορεί τελικά να μην αξίζει να παρθούν. Άλλωστε υπάρχουν τόσα άλλα μέρη στο σώμα με τα οποία μπορεί να παίξει κανείς.
    Και τι γίνεται με το παιχνίδι με ηλεκτρισμό όσων αφορά στις οπές του σώματος;
    Φυσικά μιλάμεγια το στόμα, τη μύτη, τα αυτιά, την ουρήθρα, το αιδοίο και τον πρωκτό. Κάποιοι παίζουν με αυτές τις οπές, κυρίως με τις δύο τελευταίες.
    Ας τοποθετηθώ σχετικά με τις πρώτες 5 οπές. Στο στόμα, το σάλιο και οι συνεχείς εκκρίσεις, κάνουν το παιχνίδι με ηλεκτρισμό πολύ κακή ιδέα. Ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να μεταδώσει ρεύμα σε πολύ επικίνδυνα επίπεδα, σε ευαίσθητα και σημαντικά μέρη του σώματός μας όπως είναι ο λάρυγγας, η γλώσσα και πολύ πιθανόν ο εγκέφαλος. Άρα, όχι παιχνίδι με ηλεκτρισμό στο στόμα. (Μπορεί να υπάρχουν κάποια σφραγίσματα στο στόμα, και το ηλεκτρικό ρεύμα σε ένα από αυτά – ακόμα και αν προέρχεται από ένα αλουμινένιο κουτάλι – είναι εξαιρετικά οδυνηρό).
    Η μύτη και τα αυτιά δεν είναι επίσης καλή ιδέα. Το ρεύμα μπορεί να γίνει πολύ επικινδυνο σε βασικά νεύρα αυτών των οργάνων. Εκτός και αν θέλετε να πετύχετε κώφωση ή απώλεια οσμής...όχι παιχνίδι με ηλεκτρισμό εκεί λοιπόν.
    Τα μάτια είναι μια άκρως απαγορευμένη περιοχή. Όχι μόνο ειναι γεμάτα με αλατισμένα δάκρυα, αλλά μπορούν να καταστραφούν ανεπανόρθωτα αν περάσει το ρεύμα από μέσα ή από τη θερμότητα της γύρω περιοχής του προσώπου.
    Κάποιοι έχουν παίξει με ηλεκτρισμό στην περιοχή της ουρήθρας (συνήθως την ανδρική ουρήθρα γιατί η γυναικεία ειναι εξαιρετικά μικρη και δεν προσφέρεται για τέτοιο παιχνίδι). Στο τέλος του αιώνα, φιάχτηκαν ειδικοί καθετήρες για την ουρήθρα ετσι ώστε αυτές οι συσκευές που έμοιαζαν με ράβδους να μπορούν να θεραπεύσουν αφροδίσια νοσήματα...οδυνηρό!. Και αν σκεφτούμε πως αυτοί οι καθετήρες ήταν φιαγμένοι από γυαλί – το οποίο μπορούσε να σπάσει- διπλά οδυνηρό!!! (Δεν είναι παράλογο λοιπόν και άνδρες και γυναίκες να σταυρώνουν τα πόδια τους σε μία τέτοια αναφορά).
    Η ουρήθρα είναι φιαγμένη από πολύ μαλακούς ιστούς οι οποίοι μπορουν εύκολα να καταστραφούν προσπαθώντας να εισχωρήσουμε κάτι μέσα της. Ηεισαγωγή ενός καθετήρα στην ουρήθρα είναι ιατρική διαδικασία. Το παιχνίδι με ηλεκτρισμό στην ουρήθρα έχει υψηλό ρίσκο αφού τα ούρα είναι καλός αγωγός του ρεύματος. Ειναι επίσης εύκολο να καταστραφεί η ουρήθρα ή η ουροδόχος κύστη. Εαν ενδιαφέρεστε σε αυτό το είδος του παιχνιδιού, συνιστώ να λάβετε παρατεταμένη εκπαίδευση στον καθετηριασμό από επαγγελματία γιατρό, όπου θα χρησιμοποιείτε μόνο αποστειρωμένα παιχνίδια που προορίζονται για εισαγωγή στην ουρήθρα και θα ακολουθείτε τις ακριβείς οδηγίες του κατασκευαστή.
    Τώρα θα ασχοληθούμε με το αιδοίο και τον πρωκτό.Είναι δύο οπές του σώματος
    Με τις οποίες παίζουμε συχνά. Στη πραγματικότητα πωλούνται ειδκοί καθετήρες με ροοστάτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αυτά τα σημεία. Στο Leatherman’s Handbook του Larry Townsend’s αναφέρεται παιχνίδι με ηλεκτρισμό όπου χρησιμοποιείται μεταλικό butt plug και μεταλλικό δαχτυλίδι για το πέος και η αίσθηση έιναι ιδιαίτερα έντονη.
    Και στο αιδοίο και στον πρωκτό, ή μάλλον πιο συγκεκριμένα στον κόλπο και στο παχύ έντερο οι ιστοί είναι σαν το δέρμα. Αυτά τα σημεία έχουν επίσης πολλά νευρικά κύτταρα και γι’αυτό είναι διασκεδαστικό να παίζεις με αυτά.Αυτός ο ιστός είναι κατά κάποιο τρόπο σαν την επιδερμίδα, αλλά η κύρια διαφορά είναι ότι ο κόλπος και το παχύ έντερο καλύπτονται από μία βλεννώδη μεμβράνη.
    Η βλεννώδης μεμβράνη έχει κάποιες μονωτικές ιδιότητες, αλλά η αντίστασή της είναι πολύ χαμηλότερη από αυτήν του δέρματος. Υπάρχουν κι άλλες βλεννώδης μεμβράνες κατά μήκος του σώματος και θα μπορούσαν όλες να συνδεθούν. Είναι καλύτερα να μη χρησιμοποιούμε συσκευές με υψηλή τάση ρεύματος σε αυτά τα σημεία. Αν επιλέξετε να αγνοήσετε αυτή τη συμβουλή, για όνομα του Θεού, μην εισάγετε τίποτα μέσα στον τράχηλο της μήτρας ή ανάμεσα στις πρώτες λίγες ίντσες του παχέος εντέρου. Σαν τελική σκέψη, αν ο πρωκτός ή ο κολπος έχει αμυχές στα τοιχώματα, τότε το ρεύμα αντί να διαχέεται περνάει κατευθείαν μέσα από τις αμυχές στο σώμα με μεγαλύτερη ένταση με αποτέλεσμα ίσως να καταστραφούν κι άλλα όργανα. Να είστε προσεκτικοί κάνοντας electro play αμέσως μετά από κάθε είδος παιχνιδιού που μπορεί να προκαλέσει αμυχές σκισίματα κλπ, όπως όταν γίνεται διείσδυση του πέους, ενός παιχνιδιού ή ακόμα και του χεριού.

    Μυικά κύτταρα
    Τα μυικά κύτταρα βρίσκονται στους μύες. Βρίσκονται σε όλους τους μύες που υπάρχουν στο σώμα μας. Είναι αυτά που χρησιμοποιούμε όταν κινούμε τα χέρια μας, τα πόδια μας ή οτιδήποτε άλλο.
    Η καρδιά είναι ένας μυς αφάνταστα σημαντικός.Υπάρχουν επίσης μύες στις αρτηρίες, στον πρωκτό, στην ουροδόχο κύστη, στον κόλπο και σε πολλά ακόμα μέρη που μπορεί να μη γνωρίζετε.
    Οι μύες συστέλλονται και διαστέλλονται. Συστέλλονται όταν τα νεύρα βρίσκονται σε διέγερση και τους χτυπούν. Πρέπει να ευχαριστήσουμε έναν Ιταλό, τον Guigy Galvani, που μας έδειξε πως λειτουργούν οι μύες.Ανακάλυψε οτι διαχέοντας μία μικρή ένταση ρεύματος σε ένα ανατεμνώμενο πόδι βατράχου, επιτυγχάνεται μυική σύσπαση του ποδιού. Συμπέρασμα: «ο ηλεκτρισμός είναι το κλειδί για να κινηθούν οι μύες».
    Υπάρχουν μερικά επιπρόσθετα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τους μύες. Το πρώτο είναι ότι πονούν. Αν προσπαθήσετε επανειλημένως να τεντώσετε έναν μυ πολλές φορές, θα δείτε μετά από μερικά τεντώματα ο μυς θα πονά. Αφού τα μυικά κύτταρα είναι ζώντες οργανισμοί, παράγουν και αποβάλλουν γαλακτικό οξύ. Είναι το γαλακτικό οξύ που προκαλεί τη θερμή αίσθηση στους σκληρά δουλεμένους μύες. Έπειτα παίρνει λίγο χρόνο στο σώμα να επαναφέρει τους μύες στην αρχική τους κατάσταση, αλλά το καταφέρνει.
    Ένα τελευταίο για τα μυικά κύτταρα είναι ότι μπορούν να συσπώνται – συστέλλονται τόσο σφιχτά που το άτομο δεν μπορεί πια να τα χαλαρώσει. Αυτή η κατάσταση ονομάζεται τανυσμός (έντονος παρατεταμένος σπασμός).
    Για να καταλάβετε τους μύες και τη σχέση τους με το electro play, θα πρέπει να ξέρετε ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των παιχνιδιών που χρησιμοποιούνται, μπορεί να είναι αρκετά δυνατό ώστε να συσπάσει τους μύες. Τα relaxicisers ειναι σχεδιασμένα για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Όταν χρησιμοποιείτε ένα παιχνίδι με ηλεκτρικό ρεύμα να τσεκάρετε αν πονούν οι μύες λόγω τανυσμού.

    Νευρικά κύτταρα
    Ίσως έχετε ακούσει πως τα νεύρα του σώματος ειναι ένα σύστημα ηλεκτρικών σημάτων και καλωδίων. Αυτό σαν απεικόνιση δεν είναι κακό, αλλά είναι σα να λέμε πως το BDSM αφορά μόνο μαστίγια και αλυσίδες.
    Τα νευρικά συστήματα και τα νευρικά κύτταρα ειναι αρκετά πολύπλοκα. Τα νευρικά σήματα έχουν ηλεκτρικές κατηγορίες αλλά στην πραγματικότητα είναι φυσικά χημικά. Τα νευρικά κύτταρα είναι τα πιο μακριά στο σώμα, αλλά δεν πηγαίνουν κατευθείαν από το κόψιμο του δαχτύλου στο κύτταρο του πόνου στν εγκέφαλο.
    Υπάρχουν πολλά νευρικά κύτταρα σε σειρές που κουβαλόυν το σήμα, τα οπία δεν είναι απευθείας συνδεδεμένα. Έχουν κενά, ονομάζονται συνάψεις, ανάμεσα στο τέλος του ενός νεύρου και στην αρχή του επόμενου.Αυτές οι συνάψεις στην πραγματικότητα είναι τα στοιχεία κλειδιά που οδηγούν τα νεύρα να κάνουν τη δουλειά τους. Το σημαντικό που πρέπει να θυμάστε εδώ είναι ότι καθώς το χημικό/ηλεκτρικό σήμα ταξιδεύει προς ένα μεμονωμένο νευρικό κύτταρο, όταν φτάνει στη σύναψη, το σήμα ελευθερώνει ένα χημικό μόριο , ώστε να μεταφερθεί πέρα από τη σύναψη στο επόμενο νευρικό κύτταρο. Το σήμα τότε δημιουργεί το χημικό/ηλεκτρικό σήμα σε αυτό το νευρικό κύτταρο.
    Αν θέλετε να μάθετε για τα νεύρα και τις συνάψεις που δουλεύουν μαζί στέλνοντας και διεκπεραιώνοντας σήματα στο νευρικό σύστημα του σώματος, ανατρέξτε σε βιβλία φυσιολογίας. Αυτά που χρειάζεται να ξέρετε για τα νεύρα για να καταλάβετε το electro play είναι πολύ λιγότερα από το κομμάτι της νευροφυσιολογίας.
    Τα σήματα των νευρικών κυττάρων μπορούν να ξεκινήσουν με πολλούς τρόπους:ηλεκτρική, χημική, θερμική, μηχανική πίεση. Ένα σημαντικό πράγμα για τα νεύρα είναι ότι τα νευρικά κύτταρα θέλουν ελάχιστη ποσότητα των παραπάνω αισθήσεων για να τεθούν σε λειτουργία. Αυτή η ελάχιστη αίσθηση ονομάζεται αφετηρία σήματος. Όταν ξεκινήσει το σήμα, χρησιμοποιεί τη συνηθισμέμνη χημικό/ηλεκτρική φόρμα για να κατευθυνθεί στο νευρικό κύτταρο.
    Τα νευρικά κύτταρα ενώ χρησιμοποιούν τον ίδιο βασικό τρόπο, εξυπηρετούν αρκετούς διαφορετικούς σκοπούς. Στο δέρμα υπάρχουν τα νευρικά κύτταρα που ονομάζονται αισθητήρια νεύρα., τα οποία εντοπίζουν τη μηχανική πίεση, τη θερμότητα, το κρύο και τον πόνο. Στους μύες, υπάρχουν νευρικά κύτταρα που στέλνουν τα σήματα από τον εγκέφαλο και/ή τον νωτιαίο μυελό να ενεργοποιήσουν τα μυικά κύτταρα, και συγκεκριμένα νευρικά κύτταρα να ειδοποιήσουν τον εγκέφαλο για τη δύναμη που ασκεί ο μυς καθώς κινείται. Αυτές οι συγκεκριμένες χρήσεις βασίζονται στο πως τα νευρικά κύτταρα και οι συνάψεις συνδέονται. Αυτές οι συνδέσεις δεν είναι τυχαίες, και από τη στιγμή που καθιερώθηκαν δεν έχουν αλλάξει. Αν καταστραφούν και δεν μπορούν να διορθωθούν ο εγκέφαλος μπορεί συχνά (αλλά όχι πάντα) να αναδιαμορφώσει τα εναπομείνοντα νεύρα ώστε να ανακάμψει η κατεστραμένη περιοχή.
    Στο electro play, τα νεύρα είναι τα κύρια παιχνίδια μας. Ο ηλεκτρισμός από τα παιχνίδια που χρησιμοποιούμε προκαλεί διάφορα αισθητήρια νεύρα – ειδικά αυτά που είναι κοντά στην επιδερμίδα – να λειτουργήσουν. Αυτά τα νευρικά σήματα είναι παραταγμένα και δρομολογημένα κατά μήκος των νευρικών κυττάρων και των συνάψεων και ερμηνευμένα από τον εγκέφαλο ως οι διάφορες αισθήσεις που νιώθουμε. Η ένταση των αισθήσεων εξαρτάται από τον αριθμό των νεύρων που συμμετέχουν.
    Αν το ρεύμα από ένα παιχνίδι είναι φυσικά συγκεντρωμένο σε μία μικρή περιοχή του δέρματος, τότε οι αισθήσεις είναι πιο έντονες (γενικά ερμηνεύονται από τον εγκέφαλο σαν πόνος). Όσο περισσότερα νεύρα συμμετέχουν, πχ..όσο πιο μεγάλη φυσική επιφάνεια, για την ίδια ποσότητα ρεύματος, τόσο απαλότερη είναι η αίσθηση που νιώθουμε. Επίσης αν συμμετέχουν πάρα πολλά νεύρα, είναι πολύ πιθανό να μη νιώθουμε καμία αίσθηση.
    Τα παιχνίδια σαν τα relaxicisors απελευθερώνουν αρκετό ρεύμα για να περάσετε μέσα από την επιδερμίδα και να επηρεάσετε τα βαθύτερα νεύρα που μεταφέρουν ειδοποιητήρια σήματα στους μύες. Το ρεύμα τότε θα προκαλέσει την κίνηση των μυών. Φυσικά το ρεύμα περνώντας από τα μυικά νεύρα θα περάσει και στα αισθητήρια νεύρα κοντά στην επιδερμίδα προκαλώντας αισθήσεις καθ’όλη τη διάρκεια. Με τα relaxicisors, όμως χρησιμοποιούμε μονωτικά μαξιλαράκια που έχουν μεγάλη επιφάνεια, έτσι ώστε να επηρεάζονται μόνο οι μύες.
     
  12. Miss_Kirlian

    Miss_Kirlian Regular Member

    Δεν υπάρχει καλύτερος ηλεκτρισμός από εκείνον που διαπερνά το κορμί με ένα εύστοχο και στην ώρα του χαστούκι που θα φέρει την κοκκινάδα στα μάγουλα και τη ντροπή στο βλέμμα.
    Αφήστε το electro να το ακούτε ως είδος μουσικής...