Spank Collective - μια queer/φιλοφεμινιστικη/ελευθεριακη bdsm ομαδα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος XnX, στις 24 Απριλίου 2015.

 1. angel42

  angel42 Member

  Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ένας άνθρωπος ή ένα σύνολο ανθρώπων καταβάλει/ουν δημιουργική προσπάθεια να σκεφτούν, να προβληματιστούν, να καταθέσουν, να αρθρώσουν λόγο και να επικοινωνήσουν επάνω σε θέματα σαν κι αυτό, κάποιοι εξανίστανται, γίνονται ειρωνικοί κι επί της ουσίας απαιτούν τι; Να πάει ο γράφων στην τρύπα του και ούτε να γράφει, ούτε να αρθογραφεί, ούτε να διανοείται να το προσπαθεί... Και αναφέρομαι στο σύνολο αυτού του νήματος και όχι μόνο στο τελευταίο άρθρο.

  Με τέτοιους "φίλους" όντως δεν τους χρειάζεσαι τους "εχθρούς"...

  Κρατώ την παρέμβαση του @MasterJp ως καίρια, θετική και υποδειγματική -ως συνηθίζει- και σε αυτό το εγχείρημα, διότι δεν απαξιώνει ούτε το συνομιλητή ούτε το πόνημά του, αλλά προσθέτει προωθητικά προς τη σκέψη και τη διατύπωση του γράφοντα το "άρθρο". Ανοίγει "κεφάλαιο" και δεν κλείνει...

  Όσο για τους "εχθρούς" ωραίο το απόφθεγμα ότι "χωρίς "οχτρό" δε γίνεται σ' λέω" αλλά όσο ωραίο και αν είναι, δεν έχει καθολική ισχύ για τους πάντες και τα πάντα εν είδη ψωμοτυρίου... Το ότι εχθροί επινοούνται εκεί που δεν υπάρχουν, δεν αναιρεί το ότι ο κόσμος του κάθε ένα περιλαμβάνει και τους εχθρούς του που είναι υπαρκτοί και όχι επινοημένοι... Αλίμονο, λέω εγώ, σε όποιον δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους εχθρούς και τους περνάει για φίλους και αυτή του την έλλειψη κατανόησης τη θεωρεί και εξυπνάδα του, τιμή του και καμάρι του...

  Ως προς το άρθρο έχουν γραφεί σαφώς απείρως κατώτερα και ελλειπέστερα κείμενα γενικής φύσης και εισαγωγής στο bdsm που έχουν λάβει χειροκροτήματα και διθυράμβους, είναι ορατό το ότι η ενόχληση κάποιων από το κείμενο όπως και δράσεις στις οποίες υπάρχει αναφορά σε όλο το νήμα είναι ότι αποτελεί προιόν ανθρώπου/ανθρώπων που ανοίκει/ουν σε συλλογικότητα που απλά κάποιοι δεν την γουστάρουν.

  Ας το/τα έγραφαν τίποτε "Β/βασιλοπούλες" με καυλερά μπουτάκια που δήλωναν ότι μισούν και την "πολιτική" και τα Like και τα εύγε δε θα είχαν τελειωμό...

  Προσωπικά θεωρώ χρήσιμο το εγχείρημα του spank και εντός των χώρων από τους οποίους γεννήθηκε γιατί συντελεί στην αποσυντηριτικοποίησή των κομματιών εκείνων που δεν έχουν γλιτώσει τη συντήρηση όμως το παλεύουν και μπράβο τους που το παλεύουν και προς τα έξω και εύχομαι καλή συνέχεια...

  Α.
   
  Last edited: 10 Αυγούστου 2017
  XnX, Iagos and rea.. like this.
 2. cadpmpc

  cadpmpc Member

  Αυτός ο κακός ο άνθρωπος ο @MasterJp έκανε μια παρατήρηση/υπόδειξη ως ώφειλε.

  Τούτου δοθέντος η ανακάλυψη οχτρώνανε δεν διαφέρει σε κάτι από το κυνήγι μαγισών.

  Λογικά βήματα από την στιγμή που η περιγραφική αποτύπωση καταδείχνει τα προφανή...

  Αρκεί αυτό....
   
 3. @garfield83

  Οι Mastersxxx πλέον δεν αρμέγουν, μόνο σφάζουν. *-*
   
  Last edited: 10 Αυγούστου 2017
  subwhat and espimain like this.
 4. XnX

  XnX Love Through Discipline

  @MasterJp Συμφωνώ με την παρατήρηση. Δεν είχα σκοπό σε καμία περίπτωση να αναφερθώ σε μια αξιακή ιεράρχηση των ρόλων, κρίμα που έγινε αντιληπτό έτσι. Όντως θα μπορούσε η έννοια "υποκατηγορία" να αντικατασταθεί απο την έννοια της διαφοροποίησης. Ευχαριστώ
   
  angel42, Iagos and MasterJp like this.
 5. lizard_

  lizard_ Captured by A.

  Γενικά, είναι γνωστό οτι οι ακτιβιστές παντός τύπου προσπαθούν να πείσουν και με επιχειρήματα αλλά και μπαίνοντας στον κώλο ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας. Πολλές φορές ο τρόπος τους δηλαδή είναι περισσότερο για να ενοχλήσει παρά για να συζητήσει. Το ίδιο και οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν. Ανάλογα με το τι θέλουν να κάνουν, έχουν και τα ανάλογα άτομα να βγούν μπροστά. Μπορεί να φτάνουν στο άλλο άκρο, μπορεί να είναι επιθετικοί, να βγάζουν μίσος, οτιδήποτε.

  Προσωπικά έχω γνωρίσει ακτιβιστές που τούτοι εδώ μπροστά τους είναι πιτσουνάκια. Δεν θα τους άντεχαν οι περισσότεροι απ αυτούς που γράφουν υπέρ εδώ μέσα... Άλλου χώρου...

  Ως άτομα, άνετα θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει κάποιος σπαστικούς, κολλημένους και διάφορα άλλα. Τουλάχιστον μια μεγάλη μερίδα. Αυτό όμως δεν αναιρεί τη χρησιμότητα η τη συμβολή τους στους χώρους και στα ζητήματα με τα οποία καταπιάνονται.

  Προσωπικά τους προτιμώ πάντως απ' τους 'σωστούς ανθρώπους'. Εκτός αυτού, η ιστορία έχει δείξει οτι μπορεί να φέρουν και θετικά αποτελέσματα. Άμεσα η έμμεσα.
   
  _tasos_, rea.. and Iagos like this.
 6. MasterJp

  MasterJp Staff Member

  Ο δυναμίτης θέτει ερωτήματα, δεν δίνει απαντήσεις.

  Tom Robins, The Woodpecker.
   
  Iagos, AuroraBorealis and cadpmpc like this.
 7. AuroraBorealis

  AuroraBorealis Λιώνω, όπως ο Λένον για την Γιόκο Όνο, λιώνω..

  Υπάρχει όμως και ένα θέμα σχετικά με τους χώρους, αυτό της εκπροσώπησης.
  Όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα, το να πάω εγώ ή οποιοσδήποτε στο blog του XnX (πράγμα που έκανα) και του κάθε XnX να διαβάσω την γνώμη του για το bdsm, δεν βρίσκω κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως για να διαβάσω την γνώμη του XnX βρέθηκα εκεί.

  Δεν γίνεται όμως να βγαίνουν δυόμιση bdsmers να κάνουν ακτιβισμό για την πετριά τους ή για αυτό που αντιλαμβάνονται ως bdsm και ως πρόβλημα στο bdsm τους στο όνομα ολόκληρου του bdsm και απορώ γιατί δεν υπάρχει αντίδραση από την κοινότητα σε τέτοια φαινόμενα.
   
 8. Iagos

  Iagos Member

  Την επόμενη φορά που θα βγουν οι δυομιση για ακτιβισμό να πας από εκεί να τους το απαγορεύσεις....

  Μην βρεις όμως άλλους εκατό και βρεθείς σε δύσκολη θέση...

  Και στην τελική δυόμιση δυόμιση ποιος θα το απαγορεύσει...

  Τι λες ακριβώς;
   
 9. AuroraBorealis

  AuroraBorealis Λιώνω, όπως ο Λένον για την Γιόκο Όνο, λιώνω..

  Λέω αγάπη μου ότι η κοινωνική ανοχή είναι σαν ένα λαστιχάκι που όταν τεντώσεις πολύ θα σπάσει και μετά θα υπάρξει μηδενική κοινωνική ανοχή.
  Και όταν εσύ από δυόμιση θα γίνεις εκατό, σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας σου ο εθνικοσοσιαλισμός από 20% του εκλογικού σώματος θα γίνει 40% και κυβέρνηση και αυτό θα το λουστώ δυστυχώς και εγώ.

  Και επειδή δεν σου φταίω σε τίποτα καλά θα είναι να περιορίσεις τον ακτιβισμό σου εκεί που σε παίρνει και σε εκείνους που σε παίρνει.

  Εγωιστική μου αγάπη.
  Γούτσου, γούτσου.
   
  zoeleene likes this.
 10. Iagos

  Iagos Member

  Θα γίνει ο εθνικοσοσιαλισμος 40% λόγω κάποιων ακτιβιστών στο bdsm;

  Εγώ πάντως σου προτείνω την επόμενη φορά που θα γίνει ακτιβίστικη ενέργεια να πας από εκεί και να τα πεις αυτά που γράφεις εδώ με την φυσική σου παρουσία..

  Εύχομαι να μην σε δουν οι άλλοι κάτι σε Ελένη Λουκά και προσφέρεις άφθονη διασκέδαση γιατί με αυτό που διάβασα κάπως έτσι θα φαντάζεις αγάπη μου γλυκιά

  Είναι και η ζέστη και κάπως σε έχει ταλαιπωρησει

  Δεν θέλω να σου κάνω σκηνή μπροστά στον κόσμο αλλά όταν έρθεις σπίτι θα σου κάνω μαύρο τον ποπο για αυτά που λες
   
  Last edited: 11 Αυγούστου 2017 at 18:06
 11. AuroraBorealis

  AuroraBorealis Λιώνω, όπως ο Λένον για την Γιόκο Όνο, λιώνω..

  Προφανώς δεν υπολόγισα σωστά το μέγεθος του εγωισμού σου και το "εξαιτίας σου" το πήρες κυριολεκτικά.

  Σου έχω πει ότι όταν μου γίνεσαι απειλητικός, με καυλώνεις ?

  Τρέχοντα μωρό μου, τρέχοντας.
  Αλλά αυτή την φορά θέλω τον ζωστήρα.
   
 12. Iagos

  Iagos Member

  Δεν είναι απειλή είναι παρότρυνση... μην φοβάσαι θα σε αγαπήσουν τα .... παιδιά.... δεν δαγκώνουν...όποτε να πας και να τα πεις χύμα και τσουβαλάτα... το bdsm μας ανήκει και ποιοι είστε εσείς που τολμάτε να κάνετε ακτιβισμό στο ιερό όνομα του bdsm που μας ανήκει και προσέξτε γιατί υπάρχουν και όρια κοινωνικά και άλλα τέτοια... ξέρεις εσύ να μην στα λέω εγώ... τότε μπορεί και να καυλώσω παραπάνω... το humiliation είναι από τα αγαπημένα μου...;)

  Αγάπη μου τρελή σου έχω κάτι καλύτερο.... βοιδόπουτσα ΑΑΑ... ψήνεσαι;

  voidoputsa.jpg