Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Octavios, στις 7 Σεπτεμβρίου 2010.

  1. Octavios

    Octavios New Member

    Κάτι σαν εισαγωγικό βιογραφικό είναι αυτό το νήμα, καθώς η πρώτη σκέψη μου ήταν να περιγράψω τις προτιμήσεις και τις επμειρίες μου, ώστε να μην σπαζοκεφαλιάζω με την προσπάθεια να βρώ το status που θα είναι αληθές..

    Από τα προεφηβικά μου χρόνια στην επαρχία, εκεί όπου όλα είναι μύθος και πραγματικότητα συνυφασμένα, έπεφταν στα χέρια μου τσοντοπεριοδικά κάθε είδους, από Ταρατατά και Ζάκουλα, έως σκληρές ιστορίες γυναικών που έκαναν forced sex μπροστά στον άντρα τους. Αυτές οι μυθιστορηματικές περιγραφές, όρισαν μια για πάντα την σεξουαλική μου επιθυμία.

    Προέφηβος ακόμη, ήρθα οικογενειακώς στην Αθήνα όπου και παραμένω. Το πρώτο μάθημα που πήρα ήταν από τον πατέρα, όταν βγήκαμε μια μέρα μαζί, και μου γνώρισε "μια φίλη του". Ακολούθησαν επισκέψεις στο σπίτι της, έπειτα προέκυψε να αντιληφθώ τον ερωτισμό μεταξύ τους, κι εγώ μένοντας πάντα εχέμυθος, βρισκόμουν κάποιες φορές μόνος στο ξένο εκείνο σπίτι μαζί της.

    Ίσως την πρώτη φορά, να κοιμόταν στ' αλήθεια, όμως όλες τις επόμενες ήταν συμφωνημένο μυστικά να ξεκιναει έτσι το "παιχνίδι", ως εξής. Τη ρώταγα στο αυτί: Να σου τρίψω την πλάτη? Κι αυτή με ένα μουρμουρητό, συναινούσε!

    Ένιωσα εξ' αρχής αυτή την έλξη και τη στύση μέσα στο μισοσκότεινο δωμάτιο, που μου έγινε δεύτερη φύση. Σήκωνα τα σεντόνια και έβαζα μέσα από το βρακί της το χέρι μου, την γύρναγα από την άλλη και έτριβα το στήθος της, και της έλεγα με κάθε επίγνωση: Τώρα θέλω να σε γαμίσω.

    Φιλότιμη εκείνη, χάιδευε το πουλάκι μου, όμως εγώ της ζητούσα επιτακτικά να το πάρει και να το βάλει στο μουνάκι της,,, ή όπως το αποκαλούσα δείχνοντάς το, "εκεί" !

    Τα κύματα οργασμού (δίχως σπέρμα) που ένιωθα, με ακολουθούν σαν εγκεφαλική προίκα. Δεν χρειαζόταν πολύ για να ξεχωρίζω στην ενήλικη πια ζωή μου, τις γυναίκες εκείνες που μου έκαναν "κλικ" και που έζησα μαζί τους διαστημικές στιγμές.

    Πρακτικά, οι παντρεμένες υπήρξαν πάντα το φαϊ μου. Οι τσούλες που άφησαν τον γκόμενο για να μοιραστούμε προστυχιές, ήταν οι μεγαλύτεροι έρωτες. Όσες χαμήλωναν τα μάτια για να μου αφήσουν ελεύθερο τον τρόπο που θα τις πλησιάσω, έχουν παραμείνει με κορνίζα μέσα στην καρδιά μου. Τα ζευγάρια όπου οι άντρες την έβρισκαν να κοιτάζουν το πως χαίρεται τo κορμί της γυναίκας τους (2 ζευγάρια όλα κι όλα), είναι πια, my adiction. Κάποια μου είπε πως αγάπησε τη βία μετά τον βιασμό που υπέστη, και όντας η πιο "καυλογκόμενα" που είχα ποτέ, έκανα απίστευτα γλέντια επάνω στο θεϊκό κορμί της. Την αγόρασε τελικά ένας παμπλουτος!!

    Υπήρξαν γυναίκες που πρόβαλαν επάνω μου όλες τις βιτσιόζικες φαντασιώσεις τους, και σε όσες τόλμησαν χάρισα τον καλύτερο εαυτό μου. Τα σημάδια επάνω τους μιλούσαν από μόνα τους, και στο τέλος οι ίδιες μου έλεγαν ευχαριστώ. Όλα αυτά, μου έδειξαν το που ανήκω.

    Η τελευταία υποτακτική από τη Β. Ελλάδα, έμεινε σε επαφή για σχεδόν 7 χρόνια, με ατελείωτα ταξίδια επάνω-κάτω, και πια πήρε την ελευθερία της. Αμέσως έκανα μια βανίλα σχέση με την οποία παραμένω, και την οποία δεν θα υπονομεύσω. Οι προσπάθειες να την εισάγω βαθύτερα δεν αποδίδουν. Μόλις έβγαλα δονητή, τινάχτηκε ως να τη χτύπησε ρεύμα. Της έδειξα ταινίες, όπου τα σχόλιά της ήταν.... Μα δεν πονάει? Της μίλησα για τριαδικές συνευρέσεις, και αυτολεξεί, η απάντησή της ήταν "Μπλιάχ" ! Έτσι πορεύονται οι ανάγκες μου ανάμεσα στο Φως και το Σκοτάδι!

    Το ακριβέστερο βέβαια, είναι το "πορεύονταν", αφού στα μέσα Αυγούστου, μας επισκεύθηκε μια εικοσάχρονη ξαδέρφη της από Θασσαλονίκη, που αποδείχτηκε η ταλεντάρα όπου ανάφερα στον τίτλο. Το μωρό, έχει την κόλαση στα μάτια του, και το υποτακτικό γαμίσι ανάμεσα στα μπούτια του. Μιλάει για το πως την γλύφει ο σκύλος, και το πως την καβαλάει, και ταυτόχρονα προβάλλει μια αθωότητα που με έκανε να της σφίξω τις βυζάρες χωρίς κουβέντα και εξηγήσεις.
    Έβαζε επάνω στο γόνατό μου το ποδαράκι της για να μου δείξει το πού χτύπησε στα δάχτυλα, και μου έλεγε... Ναι!!! εκεί πονάει!!!
    Περάσαμε περίπου δύο ώρες μόνοι μας, και ακόμα σκέφτομαι πως ήταν υπεραρκετές για να της δείξω τον αληθινό δρόμο. Δεν το έκανα, και χιλιομετανοιώνω !
    Στο μυαλό μου ήταν συνεχώς τα λόγια που ήθελα να της πω: Πως το γαμίσι εδν είναι μια καθαρή ευχάριστη διαδικασία. Πρέπει να σου δείξω πως γίνεται, χωρίς αστεία.
    Έλπιζα πως θα περνούσε σε πανεπιστήμο της Αθήνας για να το έχω από κοντά, αλλά πέρασε στη Ν. Ελλάδα, και κάποιος άλλος θα το μάθει γράμματα  

    So... after all... τι status να δηλώσω?
    Και αν δηλώσω πως έχω την επιθυμία να παίξω ένα παιχνίδι που δεν θα ενοχλήσει ΠΟΤΕ τη σχέση μου που υφίσταται.. που θα ανήκω?
    Στο Φως... ή στο Σκοτάδι ???

    Thanks για την ανάγνωση !
     
  2. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Είναι ωραία τα παιχνίδια του φωτός με το σκοτάδι.

    Δες π.χ. την ποίηση που έκανε μαζί τους ο Χίτσκοκ.
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    welcome on the dark side ..! feel the anger, the power  

    και φυσικά θα είσαι στη σκοτεινή πλευρά ,εκτός και αν καταφέρεις να βρεις τη φόρμουλα για διεστραμένες ξεπέτες και να το ξέρει η αγαπημένη σου ,γιατί αυτό στο0 συστήνει ο ψυχίατρος ...
     
  4. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Μα και βέβαια Top! Όχι ότι είμαστε ίδιοι, σχεδόν καμία σχέση, απλά "οι άλλοι" παραείναι πολλοί  
    The dark side is strong within you πάντως  
    welcome κι από εδώ
     
  5. Octavios

    Octavios New Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Devian ... Φως σκοτάδι και... χρόνος. Αυτά είναι τα συστατικά μας και η ουσία μας ως όντα.

    blindfold ... yes i do !

    Ninevi ... σε χαιρετώ κι από εδώ. Την καλημέρα μου σε όλους !

    (επειδή το nick είναι κλεμένη έμπνευση, πως θα το αλλάξω? κι αν χρειαστεί να κάνω άλλο λογαριασμό, θα χαθεί το ποστ ?)
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Εμένα, πάλι, περβίλα μου μυρίζει. Ή weekend top.

    Ούτε στο φως, ούτε στο σκοτάδι. Αλλά σε αυτούς που χρειάζεται να κάνουν μερικές καλές ξήγες.

    Καλώς μας ήλθες.  
     
  7. Octavios

    Octavios New Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    thanasis

       σε χαιρετώ κι εγώ!
    για ξήγες δε λέω.. είναι δύσκολη η συγκυρία, αλλά μέχρι τώρα όλα ήταν στη θέση τους.
    το weekend top ακούγεται αρκετά διασκεδαστικό, αλλά το περβ (όπως και ένα σωρό διαβαθμίσεις στα status) δεν το αποσαφίνησα ακόμα !
     
  8. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Εγώ πολύ θα 'θελα να δω αυτό το perv να φεύγει από τις επιλογές. Τι διάολο, όλοι perv δεν είμαστε; Σκέτος πλεονασμός μου ακούγεται.
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Έτσι όπως αντιλήφθηκα εγώ την κατάθεσή σου, "είδα" προσανατολισμό σε κινκιά και σεξ, με χαλαρές πινελιές κυριαρχικότητας. Πιο πολύ φετιχισμό και όχι τόσο S/m. Ενδεχομένως να κάνω και λάθος
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Perv με κυριαρχικές τάσεις και μπόλικο καλό κίνκυ σεξ. Θα συμφωνήσω με τη διάγνωση του thanasi.

    Καλώς ήρθες. 
     
  11. Octavios

    Octavios New Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Μα ... τι στο καλό, εάν υπάρχει "κανονικό", και αυτόματα "απόκλιση" από αυτό, τότε χεορκροτώ τη Ninevi.
    Καθαρός πλεονασμός, αφού όλοι είμαστε ενταγμένοι στην έννοια.

    Ακόμα, εάν είχα την επιλογή από όσα προφέρονται στις ετικέττες των status, θα έβαζα "Ηδονιστής" και μόνο. Οι στρεβλές συνθήκες και τα αποκλίνοντα σενάρια, μου δίνουν ώθηση, με κρατάνε σε εγρήγορση, αλλά όσο παίζω και συμμετέχω σε παιχνίδια με όρους και υποταγές, δεν έχω κανένα αίσθημα μίσους απέναντι σε καμία γυναίκα.
    Μπορεί να υφέρπουν ένα σωρό συμπλέγματα από κάτω, αλλά κάθε μια περίπτωση και όλες μαζί, δεν θέλω να τις εξοντώσω. Πριν και μετά το παιχνίδι, τις αγαπώ, έως και τις θαυμάζω για την αντοχή τους και το θάρρος τους να προσφέρονται τόσο γεναία.

    Θα επανέλθω  
     
  12. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Φως & Σκοτάδι (και μια ταλεντάρα)

    Όχι επειδή με χειροκροτείς αλλά μια χαρά τα λες. Ηδονιστής ή ένα έστω φετιχιστής (γιατί πολλοί από εδώ αυτό απλώς είναι), θα ήταν πολύ καλύτερη ομπρέλα από το perv.