Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ενδιαφέρον του Κυρίαρχου… Η βελτίωση του υποτακτικού…

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος WhiteOrchid, στις 15 Απριλίου 2011.

  1. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…


    Γιατί το αρσενικό με κεφαλαία και το θηλυκό με πεζά;
     
  2. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Ευχαριστώ για την ειλικρινή απάντησή σας.

    Τα παραπάνω απαντούν σε πολλές ερωτήσεις μου, εκτός ίσως από δύο, που επειδή αφορούν θέματα επί προσωπικού, αν θέλετε απαντάτε.

    α) Αν υπάρχει πραγματική συναίνεση για ότι βιώνετε, τότε γιατί επιλέξατε να ανοίξετε ένα νήμα που πραγματεύεται τη δυσανασχέτηση ή την άρνηση σας κάθε φορά που ο Κ σας σας ζητά "φαινομενικά απλά πράγματα"; Είναι η δυσανασχέτηση και η άρνηση κομμάτι της αρχικής σας συναίνεσης; Αν ναι, μέχρι ποιου σημείου; Αν όχι, τότε γιατί δεν πήρατε απλά... τη συναίνεσή σας και να φύγετε (όπως εσείς η ιδία λέτε) και επιλέγετε να κάθεστε να ανοίγετε νέα νήματα επί του θέματος;

    Φαντάζομαι για να φτάσετε στο σημείο να ανοίξετε το νήμα, ήδη έχουν προηγηθεί ανάλογες συζητήσεις με τον Κ σας, δεν έχει βρεθεί πιθανώς λύση και επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την κρίση της κοινότητας ως σύμβουλο BDSM σχέσεων. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ διορθώστε με.

    Αν ρίξετε μια ματιά σε σελίδες, όπως το Sxeseis.gr - , Forums, Chat rooms, ,, μια ιστοσελίδα καθαρά για βανιλλοσχέσεις (επειδή μιλήσατε για στοιχεία βανίλλα στη σχέση σας), θα αντιληφθείτε ότι πιθανόν να βιώνετε και εσείς μια αντίστοιχη προβληματική σχέση, από τις πολλές που αναλύονται εκεί, με διαφορετικό ίσως τρόπο από τους "βανιλλάδες". Αντιλαμβάνεστε προσωπικά ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο; Αν ναι, γιατί συνεχίζετε; Αν όχι, τι σας εμποδίζει;

    β) Στο δεύτερο κομμάτι της απάντησής σας, αναφέρεστε στην "αληθινή διάθεση των δύο μερών". Εσείς, εντοπίζετε την ειλικρινή διάθεση από πλευράς σας ή και την πλευρά του Κ σας; Αν ναι, τότε γιατί ανοίξατε το νήμα και δεν κάνετε ότι σας ζητείται από τον Κ σας; Αν όχι, αφού η διάθεση απουσιάζει, ποιος ο λόγος να συνεχίζετε τη σχέση; Από ανασφάλειες;

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας και τις πιθανές απαντήσεις σας, σε απλές, πιθανόν χαζές, ερωτήσεις μου.

    ---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:12 ----------

    Δεκτόν. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
     
  3. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Η γνώμη μου είναι πως στο βάθος των πραγμάτων ανακαλύπτει κανείς την ψυχή του. Η ψυχή δεν είναι τυχαίο ότι συνδέεται λεκτικά με το ψύχος. Αν κάποιος δεν έχει φτάσει σε αυτό το βάθος, αρέσκεται στα δράματα γιατί δεν έχει καταφέρει να μετουσιώσει τον σαδομαζοχισμό του και αναγκάζεται να τον βιώνει συναισθηματικά.

    Η γνώμη μου είναι πως κάθε δράμα που ζούμε- εκτός απο έναν συναισθηματικά εκφρασμένο σαδομαζοχισμό- είναι η ψευδαίσθηση της ψυχής πως η ζωή , η στιγμή και ο εαυτός μας αντέχουν στον χρόνο. Όλα αυτά πριν η ψυχή ανακαλύψει την ουσία της. Δηλαδή το ψύχος. Είναι βολική αυτή η ψευδαίσθηση και δεν λέω πως εγώ την αποφεύγω ή δεν την επιλέγω.

    Όταν ένας υ θεωρεί : ότι δεν έχει επιλογή να αφήσει την σχέση, ότι δεν θα είναι καλά, ότι δεν θα επιβιώσει, ότι δεν θα την παλέψει, ότι θα καταλήξει στο τρελάδικο κτλ (συνηθισμένες παρενέργειες αρκετών σχέσεων) υπάρχει πρόβλημα γιατί παύει η αυτογνωσία του. Χάνει την ψυχική του ελευθερία και βρίσκει την άβυσσο της φοβίας (σε δραματοποιημένη έκδοση) .

    Λίγο δεξιότερα (πως λέμε..πάρτο αλλιώς) είναι η χαρά και η απόλαυση. Η ουσιώδης χαρά και όχι η παλιμπαιδιστική υστερία. Αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων έχουν ανάγκη την συναισθηματική πλευρά του σαδομαζοχισμού (drama queens)

    Δεν μπορώ να σχολιάσω την απολυτότητα. Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να εκφράζομαι λες και δεν πιστεύω αυτό που λέω. Ναι συμφωνούμε ότι ο καθένας βρίσκει την δική του υγιή ισορροπία αλλά πιστεύω υπάρχουν μεγέθη υγείας. Θεωρώ φυσικά το δικό μου σωστότερο, μέχρι να "ΔΩ" κάποιον πιο υγιή και από αυτόν/ην να μάθω.

    Για τους ρόλους, εκτός απο το σχόλιο του veautrin με το οποίο συμφωνώ θα πω "εντάξει". Κάποιοι πιστεύουν πολύ τον εαυτό τους , κάθε φορά για όσο χρόνο διαρκεί ο μέχρι στιγμής διαγεγραμμένος χαρακτήρας τους και κάποιοι μπορούμε να αντιληφθούμε την πληθώρα των προσωπείων και των αλλαγών. Των δικών μας και των άλλων. Ουδέν κακόν.
     
  4. Angels Guardian

    Angels Guardian Regular Member

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Καλησπέρα.
    Έχω την άποψη ότι πρέπει να διευκρινισθεί κάτι βασικό. Πιστεύω όταν δημιουργείται μία σχέση Κ-υ είτε είναι Dom/sub, είτε αυτή εξελιχθεί σε Μaster/slave (και πάλι κατά την άποψη μου μια σχέση Μaster/slave είναι αποτέλεσμα εξέλιξης και όχι αρχικώς δημιουργούμενη σχέση), δεν υφίσταται vanilla πλευρά. Το D/s ασκείται με σκοπό ή την εξάλειψη ή τον όσο το δυνατόν μεγαλύτερο περιορισμό της πλευράς αυτής και δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι το D/s πρέπει να προσαρμοστεί πάνω στον vanilla τρόπο ζωής της υ. Τόσο η υ όσο και ο Κ όταν αρχίσει να δημιουργείται η εν λόγω σχέση πρέπει να έχουν συνειδητοποιήσει βαθιά ότι η ζωή τους πλέον θα είναι εντελώς διαφορετική από ότι ήταν πριν την δημιουργία της σχέσης.

    Όπως έχω αναφέρει και σε άλλο νήμα ένας Κ πρέπει να διαθέτει και τις ικανότητες του καθοδηγητή ώστε να είναι εφικτό να μπορέσει να βελτιώσει την υ σαν άνθρωπο γενικά, μη επικεντρώνοντας μόνο στο πως θα καταφέρει να κερδίσει την υποταγή της. Αν επικεντρωθεί μόνο σε αυτό έχουμε μια ελλειπή σχέση σε ότι αφορά το D/s η οποία θα στηρίζεται περισσότερο στα "παιχνίδια". Η βελτίωση μιας υ μπορεί να επιτευχθεί σε πολλούς τομείς πχ στα ελαττώματα της, στις κακές έξεις της, σε ορισμένα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της κλπ. Βασικός γνώμονας στην προσπάθεια αυτή του Κ πρέπει να είναι η ανιδιοτέλεια και βασικός σκοπός η βελτίωση της υ καθαυτή, συμφωνώ δε απόλυτα με την tender lilly στην ερμηνεία της στη λέξη "πατρονάρω".
    Ασφαλώς και ο Κ δεν είναι δυνατόν και δεν πρέπει να παρεμβαίνει σε ορισμένους τομείς της ζωής της υ. Η εργασία και ο στενός οικογενειακός κύκλος της υ είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

    Η υπομονή έτσι και αλλιώς πρέπει να είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας Κ. Τα όρια της υπομονής αλλά και το ενδιαφέρον του Κ εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το ποιόν της σχέσης, το ποιόν που διαθέτει η υ σαν άνθρωπος καθώς και από την θέληση που επιδεικνύει η υ να βελτιώσει αυτά που της έχουν υποδειχτεί από τον Κ. Η επιβολή συνεχών τιμωριών είναι ένδειξη ότι ή ο Κ αποτυγχάνει να είναι σωστός "πομπός" ή ότι η υ δεν είναι καλός "δέκτης" και έτσι η σχέση οδηγείται στην φθορά στην αποτυχία και τελικά στην διάλυση.
     
    Last edited: 25 Απριλίου 2011
  5. Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Ο λόγος που άνοιξα το παρόν νήμα, είναι για να γίνει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Εγώ τουλάχιστον, γι’ αυτό βρίσκομαι και συμμετέχω στο συγκεκριμένο φόρουμ. Και γι’ αυτό το λόγο το ανάρτησα στο bdsm discussion. Αν ήθελα να παρουσιάσω την προσωπική μου ιστορία, θα το αναρτούσα στο personal experiences, γραμμένο πιθανότατα με διαφορετικό ύφος, και αναφέροντας συγκεκριμένες καταστάσεις που έχουν συμβεί σε μένα. Ο σκοπός μου ήταν πρωταρχικά να «διερευνηθεί» πόσο εφικτή ή εύκολη ή επιθυμητή είναι η βελτίωση του υ, και σε ποιο βαθμό, μέσω των εντολών/επιθυμιών του Κ, και όχι τόσο η αντίδρασή του. Άλλο τώρα αν στην πορεία του νήματος, βγήκαμε και λίγο off topic…

    Η δική μου άποψη (ας την πω κι εγώ, ε?...) είναι ότι ο Κ που ενδιαφέρεται, και έχει δηλαδή την αληθινή διάθεση και ασχολείται, έχει τον τρόπο και τα μέσα να κάμψει την αντίδραση του υ του, και να το οδηγήσει στο δρόμο που πιστεύει ότι είναι ο πιο κατάλληλος για τους δυο τους και για την εξέλιξη της σχέσης τους. Σε διαφορετική περίπτωση, στην οποία τα πράγματα δεν εξελίσσονται κατά το δοκούν, τότε ναι, χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να λειτουργήσει αλλιώς…


    Όχι. Τις λεπτομέρειες και τα θέματα που αφορούν την σχέση μου, τα συζητώ με τον Κ μου και μόνο. Δεν ζητάω τις γνώμες τρίτων, και ιδίως τρίτων που δεν γνωρίζουν ούτε εκείνον, ούτε εμένα, ούτε τη σχέση μας.

    Για όλους τους παραπάνω λόγους, δεν θα επεκταθώ περισσότερο στην προσωπική μου ιστορία και δεν θα απαντήσω στις προσωπικές σου ερωτήσεις. Άλλωστε, πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει και κανέναν τι κάνω και τι δεν κάνω… Το μόνο που θα σου πω, κλείνοντας, είναι ότι δεν είμαι στη σχέση από ανασφάλειες…
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Γιατί το "D" με κεφαλαία και το "s" με πεζά;

    Eχω γράψει πολλές φορές πως σέβομαι την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και θα ήμουν ο τελευταίος που θα μεμφόμουν τις επιλογές που ο καθένας κάνει στη ζωή του σχετικά με το πώς θα βιώσει τον ερωτισμό του.

    Προσωπικά όμως θεωρώ, ότι η πιο υγιής ερωτική σχέση είναι η ασύμμετρη, φυσικά έξω από οριοθετημένους γενικούς κανόνες, ενιαία πρωτόκολλα και στερεότυπα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την μοναδικότητα της καθεμιάς και την αλληλεπίδραση των μερών που την αποτελούν, οικοδομώντας την, κάθε φορά ξεχωριστά και ιδιαίτερα.

    Φαντάζομαι είναι εύκολο να αντιληφθείς αγαπητέ vautrin, λαμβάνοντας υπόψη σου τα παραπάνω, πως για μένα το KYΡΙΑΡΧΙΑ/υποταγή είναι το όλον. Ως ετεροσεξουαλικός, στην έννοια "ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" τοποθετώ το "ΑΡΣΕΝΙΚΟ" και στην έννοια "υποταγή" εγκαθιστώ το "θηλυκό".

    Πιστεύω στην έννοια "Σεβασμός", αλλά όχι στην έννοια "Ισότητα" ανάμεσα στα δύο φύλλα. Θεωρώ τον Αντρα και την Γυναίκα συνοδοιπόρους, αλλά με ξεκάθαρους, αδιαμφισβήτητους και αδιαπραγμάτευτους ρόλους στο όποιο ταξίδι τους.
    Αυτόν του Αντρα ως οδηγού και της γυναίκας ως συνοδηγού.- Μακριά, έξω και πάνω από ηλίθιες αντιπαλότητες και στείρους ανταγωνισμούς για το ποιός, πότε και πόσο θα έχει το τιμόνι. Στο πόστο του ο καθένας. Εκαστος εφ' ω ετάχθη

    Εν κατακλείδι, φρονώ πως είναι υποχρέωση του Αντρα να διατηρήσει ζωντανά και χωρίς εκπτώσεις τα αρχέγονα γνωρίσματα του ηγέτη του προστάτη και του κυνηγού και παράλληλα την υποταγή της γυναίκας στο Αρσενικό ως αναπόσπαστο κομμάτι έκφρασης, δικαίωμα, αλλά και προνόμιο της θηλυκότητας της.

    Aν αναφερθούμε στην υποταγή με έννοιες όπως "αλήθεια, ουσία, αυθεντικότητα, ειλικρίνεια, δύναμη..." τότε, όχι εύκολα αλλά σίγουρα, μιλάμε μόνο για κάτι χωρίς όρους.

    Η υ που θα πάψει να αναλώνεται ξιφασκώντας με το έξω της, αλλά στοχεύσει πραγματικά στο μέσα της, καταφέρνοντας να κόψει σκοινιά και να αποτινάξει αλυσίδες, ανακαλύπτοντας όλα αυτά που την φοβίζουν, την φρενάρουν και τελικά την δεσμεύουν, αν βρει την μπόρεση όχι απλά να συμφιλιωθεί μαζί τους αλλά να πάει μακρύτερα από την καθολική αποδοχή τους, φτάνοντας στο σημείο να τα αγαπήσει, αδιαφορώντας για το φαίνεσθαι, αψηφώντας την περιχαρακωμένη κοινωνική ηθική που την μεγάλωσαν, κωφεύοντας στο τι θα πουν οι άλλοι, αγνοώντας τα περί χρηστών ηθών, περιφρονώντας τον στημένο καθωσπρεπισμό και τα κοσμικά κλισέ..., θα βιώσει μια μοναδική και πρωτόγνωρη ελευθερία.

    Μια τέτοια ελευθερία, θα της προσδώσει το σθένος εκείνο που κάνει την επιλογή της ανεξίτηλη σφραγίδα εν πλήρη αυτογνωσία. Μια τέτοια ελευθερία δεν οχυρώνεται σε όρους, αλλά βιώνεται μόνο άνευ όρων. Μια τέτοια ελευθερία επιτυγχάνεται στην ουσιαστική D/s σχέση. Μια τέτοια ελευθερία πορεύεται στην ολοτητά της, με την παράδοση της ίδιας της ελευθερίας της στον Κ της.

    Δύσκολος δρόμος μα συνάμα συναρπαστικά μαγικός. Και σε όσους/ες αναφωνήσουν, “δρόμος ουτοπικός”, θα τους απαντήσω “για όλους είναι η ζωή, για λίγους είναι να τη ζ ή σ ο υ ν”

    Πολλοί/ες εδώ μέσα έχουν αναφερθεί στη απαραίτητη δέσμευση συνδέοντας την όμως με τον χρόνο και την διάρκεια της σχέσης.
    Για μένα λίγη σημασία έχει ο χρόνος. Είναι αυτό που αποτυπώνει μοναδικά ο Λειβαδίτης:

    "Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή"
     
  7. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…



    Δηλαδή, αν κατάλαβα καλώς, ταυτίζεις την κυριαρχία (D) με το αρσενικό και την υποταγή (s) με το θηλυκό; Περιορισμένη η οπτική σου αγαπητέ μου. Κατ’ αρχήν, μοιάζει να αποκλείει τις ομοφυλοφιλικές ασύμμετρες σχέσεις, συμπέρασμα προφανώς παράλογο κι αστήρικτο. Δεύτερον, ακόμη κι αν ερμηνεύσουμε την ύπαρξη στο χώρο μας αρκετών κυριαρχικών γυναικών ως την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, (ερμηνεία με την οποία προσωπικά διαφωνώ), και πάλι μια απλή ματιά στα στατιστικά στοιχεία θα έπειθε τον οποιοδήποτε αντικειμενικό παρατηρητή πως το πλήθος των υποτακτικών ανδρών είναι υπερβολικά μεγάλο, (ίσως και πλειοψηφικό), για να αγνοηθεί. Θα πρέπει κάποτε ν’ απαλλαγούμε από τον άκρατο υποκειμενισμό όταν πραγματευόμαστε θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

    Η ισότητα των δύο φύλων αποτελεί σημαντική κατάκτηση όχι μόνο του φεμινιστικού κινήματος αλλά και της κοινωνίας συνολικά, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη νεωτερικότητα και τη φιλελεύθερη δημοκρατία. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποκατασταθεί από έναν αόριστο και μη δεσμευτικό «Σεβασμό» που δεν διεκδικεί καμιά κανονιστική ή νομική ισχύ. Συνεπώς, κάθε απόπειρα αμφισβήτησής της και μάλιστα με πρόσχημα τον εναλλακτικό ερωτισμό είναι όχι μόνο αναχρονιστική αλλά και βαθύτατα αντιδραστική. Το σύγχρονο BDSM οφείλει να ξεκόψει αποφασιστικά από πιθανές πατριαρχικές ή δουλοκτητικές καταβολές και να επιδιώξει την επαναθεμελίωσή του με βάση τις αρχές της σεξουαλικής αυτονομίας και του ερωτικού αυτοπροσδιορισμού. Αυτή η θεώρηση έχει το πλεονέκτημα ότι αποσυνδέει το στάτους από κάθε βιολογικό, σεξιστικό ή ρατσιστικό ντετερμινισμό και αντ’ αυτών, τον ερμηνεύει με βάση τον χαρακτήρα, την ιδιοσυγκρασία και τα προσωπικά βιώματα κι εμπειρίες του καθενός. Ακόμη κι αν δεν είναι μια απολύτως ελεύθερη και συνειδητή επιλογή, εντούτοις παραμένει μια διαδικασία που δεν καθορίζεται αποκλειστικά απ’ το φύλο αλλά από έναν συνδυασμό παραγόντων αξεδιάλυτα δεμένων μεταξύ τους.
     
  8. Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Eγώ πάλι θα συμφωνήσω με τον Seduction  

    @vautrin,

    Όσον αφορά το θέμα της ισότητας, φεμινιστικά κινήματα κτλ θα σου πω ότι η γιαγιά μου που με βλέπει μου λέει : βρε κορίτσι μου, αυτή είναι η ισότητα για την οποία έγιναν τόσοι αγώνες;; τελικά εμείς τότε μια χαρά ήμασταν!!
    Και έχει δίκιο. Είχε να φροντίσει τον άντρα της και τα παιδιά της. Μετά τον εαυτό της για να είναι και ποθητη!!!
    Ρώτα και μας, που από την πολύ δουλειά και με την εντύπωση πως πρέπει να τα καταφέρουμε όλα με τον καλλίτερο τρόπο δεν μπορούμε ανάσα να πάρουμε!!
     
  9. Sirbaid

    Sirbaid Regular Member

    Re: Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Θα συμφωνήσω οι ρόλοι δημιουργήθηκαν από την πρωτόγονη εποχή το αρσενικό ήταν κυνηγός, το θηλυκό κάθονταν και πρόσεχε τη φωλιά του.....

    Μερικά πράγματα... δεν αλλάζουν είναι ριζωμένα μεσα μας... όσο και να προσπαθούμε... απλά η κοινωνία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ αλλά ίσως να είναι ανεφαρμοστα.. στο τελικό στάδιο....
     
  10. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Καταρχήν, κανείς δε γνωρίζει το τι και πως της πρωτόγονης εποχής. Δεν υπάρχουν ούτε γραφές, ούτε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να γνωρίζουμε πως λειτουργούσαν οι πρωτόγονες κοινωνίες. Η πληθώρα των στοιχείων είναι απλές εικασίες ή θεωρίες των σημερινών επιστημόνων, βασισμένες σε στοιχεία τα οποία μπορεί μελλοντικά να αναιρεθούν.

    Στο ζωϊκό βασίλειο ο κυνηγός δεν είναι πάντα αρσενικός.

    Παράδειγμα, στα λιονταράκια και όχι μόνο, η συγκεκριμένη διαδικασία λειτουργεί διαφορετικά

    "Lionesses do most of the hunting; males attached to prides do not usually participate in hunting, except in the case of larger quarry such as giraffe and buffalo."

    Η χριστιανική θρησκεία αναφέρει οτι ο Θεός έφτιαξε πρώτα τον Αδάμ και μετά την Εύα. Πολλοί "πατάνε" πάνω σε αυτό για να επιβεβαιώσουν την "ανωτερότητα" του αντρικού φύλου.

    Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις (θρησκείες/θεωρίες) όπου αναφέρεται ρητά ότι το πρώτο πλάσμα που δημιουργήθηκε από τους "θεούς" ήταν η γυναίκα, η οποία εν συνεχεία τεκνοποίησε μαζί τους, δίνοντας ζωή σε θεανθρώπους. Οι αρσενικοί άνθρωποι αρχικά δεν διέθεταν τις απαραίτητες "προδιαγραφές", τις οποίες έλαβαν πολύ αργότερα, όταν οι "θεοί" πίστεψαν οτι θα ήταν καλύτερο οι άνθρωποι να αναπαράγονται μόνοι τους, χωρίς τη "παρέμβαση" των "θεών".

    Με εκτίμηση,
    Ο αγγελικός συνήγορος του διαβόλου.
     
  11. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Καλημερα σας.

    Αν και η συμπαθεστατη νηματοθετρια (που εχω τη χαρα να τη γνωριζω και προσωπικα) δηλωσε οτι τα παραδειγματα που αναφερει στην αρχη του νηματος ειναι γενικα (και οχι δικες της καταστασεις), θα ηθελα να την παρακινησω να κοιταξει λιγο τα δικα της κινητρα για υποταγη.

    Εκτος απο το γεγονος της ασυμετριας, που ειναι η μονη "σταθερα", καθε D/s σχεση καθοριζεται, εντελει, απο τα δυο μερη που την αποτελουν. Το καθενα με τις δικες του αναγκες π.χ. Κυριαρχια, σαδισμος, ελεγχο, πονο, υπηρετειν, τις δικες του προσδοκιες και φυσικα, τα δικα του κινητρα.

    Γλυκεια μου λευκη ορχιδεα, τωρα που εχεις διαβασει αρκετες διαφορετικες γνωμες και αποψεις, ισως να ειναι η καταλληλη στιγμη να καθησεις καπου "ησυχη", π.χ. στο δωματιο σου, χωρις τηλεοραση, η/υ, τηλεφωνο και περιοδικα, και για λιγες ωρες (3-4) να σκεφτεις τα δικα ΣΟΥ κινητρα για υποταγη. Πιστευω οτι θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις...

    Φιλικα,
    cassie
     
  12. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Το ενδιαφέρον του Κ… Η βελτίωση του υ…

    Χρησιμοποιείς λέξεις κλειδιά για την δημιουργία ενός πολυπόθητου // μοδάτου ονείρου. Εμένα δεν μου φαίνεται ουτοπικό. Εφηβικό μου φαίνεται. Ένας άνθρωπος που δεν έχει καταλάβει την αξία του χρόνου στη σάρκα , την ψυχή και το μυαλό, την ουσία χρήσης και ελέγχου των 4 διαστάσεων και την αντίστοιχη επίγνωση των 22+ διαστάσεων που απαιτεί ο κόσμος μας για να σχηματοποιηθεί, καθώς και ένας άνθρωπος που δεν αναγνωρίζει την ουσία του κανόνα, της ταξινόμησης και της πραγματική λειτουργικότητας, δεν μου φαίνεται ότι θα ζήσει το όνειρο. Απλά ότι δεν έχει ταξιδέψει ποτέ κοντά στην ταχύτητα του φωτός με το μυαλό του και γι αυτό δεν γνωρίζει τις συνέπειες. Αποτέλεσμα: Προσπαθεί ακόμα με εφηβικούς τρόπους να εκτινάξει την αδρεναλίνη του απεμπολώντας τις συνέπειες στα στομάχια των συνοδηγών του.

    Στα περί αντρών και γυναικών το μόνο που έχω να σχολιάσω είναι ότι αυτό το επιχείρημα το ακούμε συχνά από αυτούς που δεν έχουν άλλο τρόπο να στηρίξουν την κυριαρχία τους. Είναι κατανοητό.