Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πως καταλαβαινεις οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος marios_sub_22, στις 2 Οκτωβρίου 2005.

  1. sw

    sw

    Αγαπητη μου Ντορα θελω σε αυτο το σημειο να αντιπαραθεσω τη δικη μου γνωμη περι "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ".

    Θα μπορουσα να παραδεχθω πως υπαρχει κοινοτητα,αν αυτη ειχε μελη που θα ειχαν καποια κοινα ενδιαφεροντα/βιτσια/τασεις/εμπειριες/προορισμους/οραματα/στοχους, θα αποδεχονταν καποιους κανονισμους,θα συμορφωνονταν συμφωνα με αυτους και θα αποκλειονταν / διαγραφονταν απο αυτην αν δεν τους τηρουσαν.

    Η πιο πανω περιγραφη σου, δηλωνει πως υπαρχει μερος της κοινωνιας μας, (που μετα απο τη δικη σου φροντιδα και ευθυνη να συλλεξεις και να διασταυρωσεις πληροφοριες), φιλικα προσκειμενη στο χωρο του ΒΔΣΜ η μεσα σ' αυτον. Αν αποδειχθει το αντιθετο στην πραξη, απο τις υποσχεσεις / συστασεις που ειχες, τοτε δεν θα μπορεσεις να ζητησεις "τα ρεστα" απο αυτον που (ηθελημενα ή αθελα του) σε παραπληροφορησε! Θα σου πει ενηλικας εισαι ας προσεχες! Στην καλυτερη περιπτωση θα σου ζητουσε συγνωμη.

    Σε μια κοινοτητα θα μπορουσαν τυποι σαν τον "ΑΠΑΤΕΩΝΑ" του προσφατου νηματος σου να εξοστρακιζονται (με ολα τα στοιχεια φυσικα που θα ηταν απαραιτητο επωνυμα να προσκομιστουν) και ετσι τα υπολοιπα μελη της να απολαμβανουν αμεσα τη μειωση κατα μια μοναδα τουλαχιστον του κινδυνου που θα διετρεχαν απο αυτον. Ο δε παραδειγματισμος θα απετρεπε το "φλερτ" του χωρου (της κοινοτητας) απο παρομοιους "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ", με "γεωμετρικα" κοινωφελη αποτελεσματα!

    Το Παρον φορουμ ειναι μια πολιτιμη πλατφορμα επικοινωνιας, εξαιρετικης ποιοτητας, λογω των εξαιρετικων μελων του (που σας συναναστρεφομαι και επικοινωνω εδω και 5 χρονια ) τα οποια ομως αποτελουν ενα υποσυνολο του μονο!
    Το παρον φορουμ λογω της ανωνυμιας των μελων του δεν ειναι δυνατον να μπορεσει να προσδιορισει και να καταδειξει τους πιθανους "ΚΑΚΟΥΣ" που εισβαλλουν στο χωρο του. Κατι που με δυσκολια (προφανως λογω των νομων που διεπουν το παρον φορουμ, να υποθεσω), ουτε τα μελη του δεν μπορουν να το κανουν χρησιμοποιοντας την πλατφορμα αυτη. Με αλλους επικοινωνιακους τροπους μπορουν, αρκει να εχουν το προσωπικο στοιχειο και οχι το συλλογικο!

    Να ευχηθω καποτε να μπορεσουμε (και νομικα ) να εχουμε το δικαιωμα να δημιουργησουμε την κοινοτητα που αναφερθηκες.  


    Πολυ φιλικα 

    Γι ργος
    ΥΓ1. Να ζητησω συγνωμη για τον (ασχετο αλλα -επισης- πολιτιμο) διαλογο μεσα στο νημα αυτο!
    2. To post 74 παρακαλω να μεινει εδω.
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2010
  2. sw

    sw

    ...μια και φιλοξενηθηκε η γνωμη μου για τα "εκτος θεματος " εδω, ας περασω και στα "εντος".


    Οι σχεσεις "Αφεντη" / "Αφεντρας" με τα αντιστοιχα συμπληρωματικα τους ατομα, ειναι σχεσεις ερωτικες.
    Σαν τετοιες υπακουουν στο “νομο” της φυσικης ελξης των "συμπληρωματικων" γενικοτερα ανθρωπων. Στη «χημεια» οπως ολοι μας λεμε. Στον ΒΔΣΜικο χωρο ισχυει ακριβως οτι και στον καθε γειτονικο (γκευ, βανιλλα κλπ).

    Πρωτα απ' ολα λοιπον πρεπει να υπαρχει η «φυσικη ελξη» .
    Χιλιαδες αυτονομες βιολογικες, ψυχικες και νοητικες διαδικασιες χωρις την παραμικρη εκουσια συμμετοχη των ενδιαφερομενων, "συνδιαλεγονται" ερημην της βουλησης τους.

    Μετα απο αυτη την αυτοματη διαδικασια "προεπιλογης" ερχεται η προσωπικοτητα του καθενος, με τα χαρακτηριστικα και τις ιδιαιτεροτητες που την διαφοροποιει, και "αλληλοτεσταρεται" απο τον καθενα, σε επιπεδο νοητικο, ψυχικο, πνευματικο και στη συνεχεια σωματικο.

    Η αξιολογηση των μηνυματων που θα ανταλλαγουν σε καθε ενα απο αυτους τους τομεις, θελει διαφορετικο χρονο και τροπο για καθε μοναδικη προσωπικοτητα.
    Ακριβως γιατι ο καθενας μας ειναι μοναδικος και σαν τετοιος θελει να αναγνωριζεται και να αντιμετωπιζεται.

    Τωρα φτασαμε στο σημειο που τα δυο ατομα εχουν το πρασινο φως απο το υποσυνειδητο τους να προχωρησουν. Τωρα μπορουμε να αρχιζουμε να εξεταζουμε την αναγνωριση των στατους.

    Αν ο ενας ειναι «Αφεντης» / «Αφεντρα» και ο αλλος ειναι βανιλλα παραμενουν «Αφεντης» / «Αφεντρα» και βανιλλα.
    Αν ομως ο ενας ειναι «Αφεντης» /»Αφεντρα» και ο αλλος «υποτακτικος» / «υποτακτικη», τοτε πολυ συντομα θα εχουμε το ευτυχες επακολουθο να μετατραπει το «ζευγος» σε : Αφεντη! / Αφεντρα! με υποτακτικο! / υποτακτικη!

    Μονο οταν η «ματια» του υποτακτικου ατομου «βρει» τη «ματια» του Κυριαρχικου (και το αντιστροφο εξ ισου) θα φυγουν τα εισαγωγικα.

    Οση «Δυναμη» δηλαδη εχει ο Κυριαρχικος να υποταξει τον υποτακτικο του τη δινει εξ ολοκληρου ο υποτακτικος. Και οση Δυναμη εχει να παραδοθει ο υποτακτικος του τη δινει εξ ολοκληρου ο Κυριαρχικος.

    Τιποτε δεν προυπαρχει δεν φαινεται δεν χαρακτηριζει τους προαναφερθεντες χαρακτηρες απο πιο πριν!
    Αν καποιες απο τις συμπεριφορες τους υπακουουν σε νορμες τασεις και «κανονισμους» του «στατους» του καθενος, ή προκειται για γραφικους χαρακτηρες ή για χρηζοντες βοηθειας ή για παντελως ακαλλιεργητους ανθρωπους.

     





    Γι ργος
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?



    Φίλε, μέσα σε λίγες παραγράφους είπες τόσα πολλά για τον υπέροχο χώρο του bdsm.

    Δυστυχώς όμως έχουν εισέλθει πολλοί/ες άσχετοι/ες, δήθεν, χαβαλέδες, απατεώνες, επικίνδυνοι/ες, γραφικοί/ες και κομπλεξικά άτομα που θέλουν μέσα από αυτόν τον χώρο να φανούν και όχι γιατί είναι ο χώρος που τους αρέσει ερωτικά.

    Την καλημέρα μου, φιλαράκι!



    Και δυο πράγματα για το νήμα: προσωπικά θα ήθελα να πιστεύω ότι όλα τα θηλυκά είναι σκλάβες και υποτακτικές γιατί αυτό με βολεύει!   Πέραν αυτού, όμως, δεν μπορώ να ξέρω και να λέω με απόλυτη σιγουριά ότι δεν υπάρχουν αφέντρες μόνο και μόνο επειδή δεν μου αρέσει ερωτικά και γενικά να κυριαρχεί το θηλυκό. Δεν έχω συνάψει bdsmικές σχέσεις με θηλυκά που δηλώνουν κυρίαρχες (έχω κάνει μόνο σκέτο σεξ με κυρίαρχη λόγω της φανταστικής της εμφάνισης, καθώς η σκλάβα της μας υπηρετούσε και τους δύο).

    Οπότε κρίνω ότι γνώστες για το αν υπάρχουν πραγματικές αφέντρες είναι οι υποτακτικοί άντρες που σχετίζονται bdsmικά με θηλυκά τα οποία δηλώνουν κυρίαρχα. Τώρα, πώς είναι δυνατόν κάποιοι κυριαρχικοί άντρες να δηλώνουν με απόλυτη σιγουριά ότι δεν υπάρχουν αφέντρες, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω! Εκτός φυσικά και αν έχουν bdsmικές εμπειρίες μαζί τους ή αν υπάρχουν ορισμένα κόμπλεξ ή φοβίες προς τα κυρίαρχα θηλυκά...

    Το bdsm είναι για ανοιχτόμυαλα άτομα που δέχονται κάθε ερωτική ιδιαιτερότητα από όποιο φύλο και αν προέρχεται!


    Αυτές είναι προσωπικές μου απόψεις και δεν έχουν σκοπό να θίξουν κανένα μέλος που έχει αντίθετες απόψεις, τις οποίες φυσικά σέβομαι, ασχέτως αν δεν συμφωνούν με τις δικές μου.
     
    Last edited: 26 Ιουνίου 2010
  4. kali crow

    kali crow Guest

    εγω παλι δε καταλαβαινω πως γινεται να το αντιληφθεις εαν δε στο πει η ιδια.
    θεωρω οτι ειμαι υποτακτικη μα το 99% που με γνωριζουν νομιζουν οτι καποιο λαθος κανω γιατι μονο για αφεντρα με κανουν....αντε βγαλε ακρη...
     
  5. sw

    sw

    Αν ειναι απελπισμενοι υποτακτικοι, θα εχουν ευσεβεις ποθους να βρουν σε σενα την Αφεντρα των ονειρων τους.
    Μου φαινεται φυσικο να μην μπορεις να εισαι με τον καθε Κυριαρχικο υποτακτικη. Χρειαζεται να υπαρχει η λεγομενη χημεια.
    Αν εχεις φτασει να εισαι αναστατωμενη και εσυ και ο/η συμπληρωματικος/η σου, απο την σφοδρη ερωτικη ελξη κατα τη διαρκεια του φλερτ, μπορεις να αφησεις τον ερωτικο αυθορμητισμο σου, κατα την συνευρεση που θα ακολουθησει, να δηλωσει την ερωτικη σου φυση. Ασφαλως και μπορεις να μιλησεις , να δωσεις σημαδια ευκρινεστερα της ιδιαιτεροτητας σου. Καλο ειναι ομως να μην "απαγγειλεις" κανενα κατεβατο με ορολογιες, πρακτικες και χαρακτηρισμους, γιατι αυτο δεν μπορεις να το "βαλεις πισω απο εκει που βγηκε", με αποτελεσμα δυσαρεστο και για τους δυο. Αν μετα απο τον οποιο ΒΔΣΜικο "υπαινιγμο"σου δεν λαβεις τη σχετικη ανταποκριση, το ατομο που βρισκεσαι σε "φλερτ" η πολυ διστακτικο ειναι η δεν εχει κανενα ΒΔΣΜικο προσανατολισμο! Ριξε μια ματια εδω:https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t26416-2/#post310456

     

    Γι ργος
    ΥΓ Διευκρινηση: το Β προσωπο το χρησιμοποιω αναφερομενος γενικα, οχι σε σενα προσωπικα.  
     
    Last edited: 25 Ιουνίου 2010
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα για την τοποθέτησή σου, αγαπητέ sw. Αν και διαφωνώ επί της ουσίας - διότι ναι μεν θεωρητικά η κοινότητα δεν "στέκει", αλλά στην πράξη βλέπω να λειτουργεί τζάμι η δουλειά - αναγνωρίζω τις ενστάσεις σου ως θεμιτές. Θα κρατήσω λοιπόν την ευχή σου για μία μελλοντική βελτίωση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούμε.

    Θεωρώ ότι η "κοινωνική κριτική" κατά Ουμπέρτο Έκο, που ασκείται από μένα και από άλλα άτομα που δεν είναι άτολμα ή αδιάφορα για τα "κοινά" του χώρου, αρκεί σε ένα πρώτο επίπεδο. Η τόσο συχνή απροθυμία και επιφυλακτικότητα των θηλυκών Υ του χώρου - για να μην αναφέρω τα μηδαμινά ποσοστά ενεργούς και ουσιαστικής ενασχόλησής τους με το "σπορ" - ενισχύεται πολύ ικανοποιητικά από αυτή την κριτική. Όπως καταλαβαίνεις, σε έναν τέτοιο χώρο όπως ο δικός μας, οι φήμες κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα πολύ γρηγορότερα απ' ότι οι πούτσες...

    Δεν με παραξενεύει διόλου λοιπόν, το ότι ήδη μπορώ και ακούω τα δόντια των απατεώνων να τρίζουν, από 550 χλμ μακριά...
     
  7. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Γιατί συνεχίζονται οι απαντήσεις εδώ;Ανεξαρτήτως ενδιαφέροντος δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του νήματος ειτε το θεωρείτε σοβαρό είτε όχι...Συγνώμη κιόλας.
     
  8. sw

    sw

    *** Να τριζουν τα ακους η "αγρον να αγοραζουν";



    Γι ργος
     
  9. sw

    sw

    Re: Απάντηση: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    ΟΚ σταματαμε εχεις δικιο!

    Γι ργος

    ΥΓ Για να σου απαντησω με την ευκαιρια, γιατι οπως ειπες ειναι και σοβαρο και ενδιαφερον!
     
  10. Mirage2009

    Mirage2009 Non Serviam

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πως καταλαβαινεισ οτι μια γυναικα ειναι αφεντρα?

    Αγαπητή Ντόρα, ούτε και εγώ κατάλαβαίνω το γιατί συμβαίνει κατι τέτοιο και για αυτό στο post μου όπως θα δεις δεν προσπαθώ να το ερμηνεύσω αλλά το αναφέρω απλά.Η λέξη κλειδί ειναι "δίλημα" δηλαδή δεν αναφέρομαι στη περίπτωση που η sm ταυτότητα γίνεται αποδεκτή απο το σύζηγο (τότε τα πράγματα είναι ευκολά) αλλά στη περίπτωση που η αποποίηση της θέτεται ώς προυπόθεση για τη δημιουργεία οικογένειας.Διστυχώς το έχω δει αυτο να γίνετε σε γυναίκες ενώ αντίθετα στη περίπτωση των ανδρών μια τέτοια sm ταυτότητα (ακόμα και αν δεν αρέσει στη σύζηγο) τελικά θα γίνει αποδεκτή απο αυτή.Έχω δει οτι (τουλάχιστον απο της περίπτωσεις που ξέρω) ότι πότε δεν τέθηκε τέτοιο τελεσίγραφο σε έναν άντρα αντίθετα θέτετε σε γυναίκες. Πιστεύω ότι όλοι (άντρες - γυναίκες - homos) πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες, δικαιώματα και υποχρεώσεις αλλά (δουλευόντας και σε ένα κατεξοχήν ανδροκρατούμενο χώρο) δεν μπορώ να πω διστυχώς οτι συμβαίνει αυτό και το γεγονός οτι σαν άντρα με ευνοεί αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και δίκαιο.
    Το θέμα με την ομορφιά το ανέφερα γιατί σε προυγούμενο post (νομίζω ότι το έχω συμπεριλάβει) αναφέρθηκε μια άποψη περί γυναικίας ομορφιάς αντρικής στέρισης και κατά ποσο αυτή βοηθάει μια γυναίκα στο να επιβάλει την sm ταυτότητα της
     
  11. Firebrand

    Firebrand New Member

    Κλασσικός τουρίστας, μπήκα να αφήσω ένα comment και να σας στείλω την αγάπη μου. Θα μου επιτραπεί να αποκλίνω λίγο από την τρέχουσα συζήτηση και να απαντήσω κατευθείαν στον OP.

    Για αρχή, είμαι μεγάλος πολέμιος των στερεοτύπων. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι με αυταρχικές τάσεις το ίδιο. Η σχέση ενός σκλάβου με την αφέντρα του είναι, προφανώς, σχέση. Το BDSM είναι μεν εναλλακτικό, αλλά δεν είναι shortcut από την ανθρώπινη επαφή - εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με κάποιον επαγγελματία. Αν σε ενδιαφέρει όμως η ανθρώπινη επαφή, καταλαβαίνεις ότι το να είναι η κοπέλα domme και εσύ sub δεν είναι επαρκές για μια σχέση. Την κοπέλα που σε ενδιαφέρει πρέπει να την γνωρίσεις. Πάνω στη συζήτηση, μπορείς να καταλάβεις πολύ εύκολα αν έχει αυταρχικές τάσεις χωρίς να καρφωθείς - πχ, αν πει κάτι με αρκετό δυναμισμό ή σου ζητήσει κάτι, μπορείς αστειευόμενος να πετάξεις ένα "Μάλιστα αφέντρα". Αν χαμογελάσει και πετάξει και αυτή κάποιο υποννοούμενο (τα καλύτερα που έχω ακούσει προσωπικά είναι "Χμμ, με κατάλαβες ;-)", "Ωραίο αυτό, ας το καθιερώσουμε" και "Όχι ακόμα..") σημαίνει ότι κάπου πάει το πράγμα.

    Χρειάζεται μεν χρόνο και πολλές προσπάθειες για να βρεις αυτό που ψάχνεις, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που ρωτάς είναι "πως μπορώ να καταλάβω ότι μια γυναίκα είναι η σωστή για μένα", που απλά το "σωστή" στην δική σου περίπτωση περιλαμβάνει και τον χαρακτηρισμό "αφέντρα". Η μόνη απάντηση λοιπόν είναι "να την γνωρίσεις καλύτερα".

    Bonus συμβουλή: τις μεγαλύτερες πιθανότητες να γνωρίσεις άτομα non vanilla τις έχεις σε μαγαζιά που παίζουν εναλλακτική μουσική, δλδ rock/metal/gothic/industrial κτλ. Λογικό φυσικά, καθώς πολύς κόσμος πάει σε mainstream μαγαζιά επειδή έχει ως χρυσό κανόνα το "κάνε αυτό που κάνουν όλοι". Αυτό είναι και προσωπική παρατήρηση - καθότι συχνάζω σε τέτοια μαγαζιά και είμαι κοινωνικό ον, τα άτομα που γνωρίζω είναι non vanilla σε αναλογία περίπου 1 στους 4. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και mainstream άτομα, απλά θεωρώ αυτό το ποσοστό σε αυτή τη μουσική σκηνή αρκετά καλό.
     
  12. Bislave

    Bislave Regular Member

    Εγώ πάντως αν δω μια που την κόβω για bdsm, ή απλα φοραει ωραιες μπότες,απλως περιμενω να πλησιασει στα 2 μετρα, σε μερος που δεν φαινομαι και πολυ, πχ πισω από ενα αυτοκίνητο και γλυφω το πεζοδρομιο μπροστα της. Μια απο αυτες με κοίταξε λίγο κι εφυγε περνωντας διπλα μου, οι υπόλοιπες ταραζονται κι αλλάζουν δρόμο, αλλα μια φορα μία με κοίταξε κάπως και γέλασε.