Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kits, στις 19 Αυγούστου 2007.

Tags:
  1. Kits

    Kits Contributor

    Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM... μπορει να συνυπάρξει????
    και αν ναι με ποιο τρόπο???? Αν οχι γιατι???
     
  2. sklava_epi8ymiwn

    sklava_epi8ymiwn Regular Member

    Γιατί αναρωτιέσαι; Γιατί να μην μπορεί να συνυπάρξει και γιατί να πρέπει να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος; Για ανθρώπους μιλάμε και σχέσεις. Αν προκύψει μια χαρά μπορεί να συνυπάρξει κατα την απόψη μου.
     
  3. Kah

    Kah Guest

    Προϋπόθεση για ότι γράφω είναι να υπάρχουν όλα (Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM).

    Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που ένας Dom ερωτευθεί μία Domme? Η ένας Master μία Mistress? Κάποιος θα πρέπει να υποχωρήσει? Και αν ποιος και γιατί?
    Πως κάποιος Dom/Master που είναι γνώστης του εγκεφαλικού κοματιού θα δεχθεί ή μάλλον θα αναγνωρίσει ότι αυτή που έχει απέναντί του είναι ανώτερη (και το αντίστροφο)? Πως κάποιος/α που έχει απορρίψει την αναγνώριση επειδή δεν την χρειάζεται, θα μπει στη διαδικασία αναγνώρισης της υποχώρησής του/της? Και τι συμβαίνει αν ερωτευθώ μία sub και έχει παιδί? Θα πρέπει να κρατήσω "τους τύπους"? Πως θα πρέπει να της φερθώ? Η αν γνωρίσω κάποια και κάνω μαζί της παιδί με κατάληξη το γάμο, θα πρέπει να μεταβάλλω την συμπεριφορά μου?
    Τι συμβαίνει όταν είσαι σε μία BDSM σχέση και η sub σου χρησιμοποιεί το όπλο της αδιαφορίας που εσύ της δίδαξες? Πρέπει να αντιδράσεις? Τι συμβαίνει όταν χωρίζεις από μία BDSM σχέση και ανακαλύπτεις ότι η πρώην sub σου έχει επαφές με την επόμενή σου? Πόσο έντονα μπορώ στον κοινωνικό μου κύκλο να δείξω μία BDSM σχέση? Οσο θέλω, όσο αντέχουν τα κότσια μου ή όσο μου επιτρέπει μία κοινωνία που έχει μαύρα μεσάνυχτα? Γιατί θεωρείται σημαντικότερο training μία βλακώδης βελτίωση αντοχής από 7 βουρδουλιές σε 8 και λιγότερο σημαντική η προσπάθεια να πας εγκεφαλικά την/τον σύντροφό σου εκεί που ξέρεις ότι μπορείς να του/της προσφέρεις πραγματικά την ηδονή? Από πότε έπαψε η κάβλα να είναι εγκεφαλική διαδικασία?

    Και επειδή αν συνεχίσω οι ερωτήσεις μου είναι ατελείωτες θα πω μόνο αυτό. Εγώ οπως και δεκάδες άλλοι και άλλες εδώ μέσα μπήκα γιατί ΘΕΛΩ να μάθω περισσότερα για το BDSM. Και αυτή τη στιγμή, για την ποιότητα, ωριμότητα και γνώση που έχουν πολλοί/πολλές εδώ μέσα είναι ελάχιστα αυτά που θίγονται. Είναι αμαρτία σε ένα μοναδικό Forum σαν αυτό που έχει τόσα να προσφέρει, το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του Forum να είναι το Arcade. Και πιστεύω ο Ηλίας καταλαβαίνει πλήρως τι εννοώ.

    Απόλυτα φιλικά Γ
    ΥΓ: Ηλία τελείωνε με τις διακοπές, έχουμε αγώνα οι 2 μας 
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Τωρα, οσον αφορα τον ρομαντισμο δεν ξερω, αλλοι ειναι ρομαντικοι και αλλοι οχι , αλλα οσον αφορα το ερωτα ασφαλως και ναι!
    Εχω προσωπικα ερωτευτει και σκλαβο, οπως ετυχε να ερωτευτω και Αφεντη χωρις να εξασκει την εξουσια του σε εμενα προσωπικα!
    Ομολογω πως αυτο το συναισθημα υπηρχε και εκινειτο παραλληλα με την bdsm σχεση που ειχα με τον σκλαβο, χωρις να την επηρεαζει στο παραμικρο, οσον δε αφορα τον Αφεντη, η σεξουαλικη απλα και μονο πραξη μαζι του ηταν κατι το συναρπαστικο!!!!!
    Αγρια, παθιασμενη, εντονη σε φοβερο βαθμο, με βρωμολογα εκατερωθεν, και πολλα αλλα extreme ,οπως πρεπει να ειναι η ερωτικη πραξη!!!
     
  5. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Ο ρομαντισμος, ο ερωτας και το BDSM ειναι καποιες απο τις διαστασεις μιας σχεσης. Αυτο σημαινει οτι σε μια σχεση καποια απο τα παραπανω μπορει να υπαρχουν (ή να μην υπαρχουν) ανεξαρτητα απο τα υπολοιπα.

    Τωρα, το τι μπορει να θελει ο καθενας απο τη σχεση του, ειναι καθαρα προσωπικο ζητημα. Για μενα, για παραδειγμα, στην ιδανικη σχεση, αυτα τα 3 συνυπαρχουν και μαλιστα παρα πολυ.

    Ο ερωτας υπαρχει στο μεγαλυτερο ποσοστο των BDSM σχεσεων, ή τουλαχιστο στις σχεσεις που δεν αντιμετωπιζονται ως ευκαιριακες και απο τους 2. Ειναι πολυ λιγες οι εξαιρεσεις. Μια βολτα στο Personal Εxperiences θα σε πεισει.

    Οσο για το ρομαντισμο, καποιοι μπορει να τον αγγαλιασουν σαν ενα αναποσπαστο κομματι της σχεσης, καποιοι αλλοι να τον αποκυρηξουν για να μη φανουν ευαλωτοι και "τους χαλασει η συνταγη" ή γιατι απλα ποτε δεν τον συμπαθησαν.

    Ενα παραδειγμα. Η πανσελληνος του Αυγουστου πλησιαζει. Καποιοι απο εμας θα τη δουμε με τη σύντροφό μας στην αγγαλια μας, ασχετα με το ποιος ειναι ο ρολος μας. Μπορει με τον ανθρωπο αυτο να ειμαστε ερωτευμενοι και να πεθαινουμε γι' αυτον, αλλα μπορει και οχι, μπορει δηλαδη να το κανουμε μονο και μονο για να ζησουμε την εμπειρια της στιγμης, οπως και την υπολοιπη BDSM σχεση μας.

    Δε βλεπω πουθενα να υπαρχουν διαχωριστικες γραμμες μεταξυ αυτων των τριων, ως προϋποθεση για να ξεκινησει η σχεση. Οι διαχωριστικες γραμμες μεταξυ ρομαντισμου, ερωτα και BDSM, οπου και εαν υπαρξουν, τιθενται κατοπιν συμφωνιας μεταξυ των 2 που θα κανουν τη σχεση, και συνηθως στην αρχη της.
     
  6. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

  7. she_Dragon

    she_Dragon Regular Member

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showthread.php?t=5881&highlight=%E5%F1%F9%F4%E1%F2+bdsm

    οσο για πολλα απο τα ερωτηματα που εθεσες, με λιγη διαθεση κ ψαξιμο θα ξεθαψεις πολλα "διαμαντια"
     
  8. nasmar

    nasmar Regular Member

    Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    female part
    ερωτας και BDSM..., μπoρει και παραμπορει!!πιστεψε με.το ζω τα τελευταια 7 χρονια.ειναι πολυ απλο βρισκεις τον ανθρωπο σου- το συντροφο σου ,τον ερωτευεσαι και απλα δε σαρεσει να κανεις βανιλλα σεξ!ετοιμη νορμα δεν υπαρχει φυσικα αφου μλαμε για ανθρωπους και συναισθηματα,οπως αναφερθηκε και ποιο πανω.τωρα οσον αφορα τον ρομαντισμο αυτο εχει να κανει κατα ποσο ειναι ρομαντικα τα ατομα που απαρτιζουν το ζευγαρι ασχετα με το status τους.
     
  9. hugger

    hugger Regular Member

    Το BDSM ειναι ρομαντικο απο τη φυση του. Γι αυτο και τις ξεπετες που προπαγανδιζει η Μιρελλα εδω μεσα και μαλιστα με το επιφατικο "ετσι πρεπει" ή με περιττες σαλτσες μονο και μονο για να ενοχλησουν, τις θεωρω απο τα στοιχεια στα οποια αναφερεται ο Kalhas ,που αποπροσανατολιζουν και ευτελιζουν τους στοχους του φορουμ. Χρειαζεται στοιχειωδης σεβασμος τουλαχιστο στα εκατονταδες μελη του φορουμ που συμμετεχουν, ωστε να δειξουμε οτι η φραστικη χυδαιοτητα δεν ειναι απαραιτητο βοηθημα για να επικοινωνησουμε, ουτε το BDSM προφαση λεκτικης ασυδοσιας και τιμωριας οσων δεν επιχειρηματολογουν για να αποδειξουν κατι εδω μεσα..
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ποτε προπαγανδισα εγω ξεπετες?????
    Και μαλιστα με σαλτσες? Δεν μας το αναλυεις λιγο αυτο?
    ΑΝ τοσο πολυ ενοχλεισαι μπορω να αποχωρησω!
    Γιατι απ' ο,τι φαινεται εχεις ειδικα προβλημα μαζι μου!
    Την μια γραφω κατι "σιχαμενο" την αλλη περιγραφω ξεπετες, αν τοσο πολυ ενοχλω ο διαχειριστης μπορει να μου το πει και να με απομονωσει η να μου κανει συστασεις!
    Οσον αφορα εσενα τι να πω? Ασε γιατι θα χαλασουμε τις καρδιες μας και δεν κανει!
    Κωνσταντινε αν ενοχλω θα σε παρακαλουσα να μου το πεις, και θα σεβαστω καθε αποφαση σου η συσταση.
    Ευχαριστω!
     
    Last edited: 20 Αυγούστου 2007
  11. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Ρομαντισμος, Ερωτας και BDSM...

    Ολα μπορούν να συνυπάρχουν. Αρκεί να μην φοράμε "παρωπίδες"
     
  12. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Σαφώς υπάρχουν πολλοί τρόποι να βιώσει ο καθένας μία BDSM σχέση ή να ασχοληθεί κατά μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό με το BDSM, από την συμμετοχή του σε κάποια sessions ή την εφαρμογή κάποιων τεχνικών στις σεξουαλικές του σχέσεις έως και την πλήρη καταβύθιση σε αυτόν τον τρόπο ζωής.

    Το ερώτημα έχει απασχολήσει τα μέλη του φόρουμ και στο παρελθόν και πολύ σωστά η she_Dragon παραθέτει τα αντίστοιχα νήματα. Οι απαντήσεις όλες βρίσκονται εκεί.

    Συνοπτικά πιστεύω τα εξής, και διορθώστε με παρακαλώ αν λέω βλακείες (παραπομπές σε πηγές πριβέ):

    Αν μιλάμε για μία σχέση BDSM η οποία έχει φτάσει σε ένα σχετικά ιδεώδες επίπεδο, όσο αυτό είναι εφικτό, δηλαδή συνειδητή ανταλλαγή ενέργειας (ελέγχου) στον μέγιστο επιθυμητό βαθμό, ανάμεσα σε δύο άνισες πηγές ενέργειας, το ερώτημα του νηματοθέτη είναι κατά πάσα πιθανότητα άκυρο. Πώς είναι δυνατόν να είμαστε ερωτευμένοι με τον «Θεό»; Και είναι ποτέ δυνατόν ο «Θεός» να είναι ερωτευμένος με αυτόν / αυτήν που τον «λατρεύει»; Τουλάχιστον παράλογο, αν όχι βλάσφημο. (Η λέξη Θεός είναι σε εισαγωγικά γιατί αναφέρεται στην λειτουργία του Κυρίαρχου μέσα σε μία Κυριαρχική σχέση και όχι στην πραγματική του υπόσταση η οποία παραμένει φυσικά ανθρώπινη. Η λέξη «λατρεύει» είναι σε εισαγωγικά γιατί αναφέρεται σε ένα είδος θρησκευτικής λατρείας και όχι στην καθημερινή χρήση της λέξης, όχι όπως πχ. λατρεύουμε τα μανιτάρια, τα έργα του Ταραντίνο, το μωρό της διπλανής πόρτας με τα θεϊκά βυζάκια κ.ο.κ.)

    Η γνησιότητα του ρομαντισμού που υπάρχει (το αν δηλαδή πρόκειται για υπερβατικές θεωρήσεις της πραγματικότητας και όχι ονειροφαντασίες παιδιών) σε μία τέτοια BDSM σχέση λατρευτικής / θρησκευτικής φύσεως, όπου υφίσταται ουσιαστική ανταλλαγή ενέργειας, γίνεται κατανοητή αν λάβουμε υπόψη το ΠΑΘΟΣ δυο ατόμων που συμμετέχουν σε μία σχέση τέτοιου είδους χωρίς να είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους. (Δεν αποκλείεται και να είναι. Αλλά δεν πιστεύω ότι ο έρωτας είναι απαραίτητη προϋπόθεση ενός τέτοιου πάθους. Και θεωρώ ότι αυτό το πάθος, το συνυπάρχον με τον κλασσικό έρωτα, έχει λιγότερη ένταση από ένα καθαρό BDSM πάθος.)

    Ο ρομαντισμός που υπάρχει σε μία σχέση δύο ερωτευμένων (δηλαδή τυφλών και παράλογων ανθρώπων που επιδίδονται στον ναρκισσισμό και τον κανιβαλισμό του εαυτού τους μέσα από τον Άλλο), είτε αυτή είναι βανίλα σχέση, είτε αυτή είναι μία σχέση (πάλι βανιλοειδής στον πυρήνα της) όπου χρησιμοποιούνται κάποιες σεξουαλικές τεχνικές δανεισμένες από τον χώρο του BDSM, ενώ δεν υφίσταται ουσιαστική ανταλλαγή ενέργειας (με άλλα λόγια «να σε δείρω μωρό μου;» «δείρε με αγάπη μου»), είναι ο ψευδο-ρομαντισμός που απαντάται στις περισσότερες ταινίες του Hollywood και σε όλα τα βίπερ τύπου Mills & Boon (κοινώς Άρλεκιν). Για παιδάκια 13 χρονών καλός είναι. Δεν έχω τίποτε εναντίον του και αγαπώ πολύ τα παιδάκια. Μέχρι πρόσφατα κι εγώ ήμουν ένα.

    Όσο για τον έρωτα ευτυχώς είναι μία βραχυχρόνια θνησιγενής υπόθεση, μία παροδική τρέλα γεννημένη από τις ανθρώπινες αδυναμίες. Τούτου λεχθέντος, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ατυχής ο άνθρωπος που δεν αισθάνθηκε έστω και μία φορά την καρδιά του να σκίζεται από τα νύχια ενός παράλογου, παράφορου έρωτα. Ακόμη και αν ο ατυχής λατρεύεται ως «Θεός».