Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος frendy, στις 30 Αυγούστου 2007.

Tags:
  1. frendy

    frendy Regular Member

    Εχετε να προτείνεται κάποιες ταινίες οι οποίες να ασχολούνται με το bdsm. Δεν μιλάω για τσόντες σαν αυτές που κυκλοφορούν στο internet kai sta video clubs αλλά για έργα με υπόθεση όπως για παράδειγμα το ¨Θανάσιμο Ραντεβού" μία ιταλική ταινία με μία αφέντρα που γνωρίζει έναν σκλάβο μέσω του net. Πολύ καλή ταινία σας την συνιστώ...
     
  2. HiSasori

    HiSasori Regular Member

  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Παλια ειχα δει μια τετοια ταινια, το "ΔΕΣΕ ΜΕ" ηταν πολυ καλη!
    Νομιζω, αλλα ισως και να μην θυμαμαι καλα ο ξενος τιτλος ηταν "the belt"= η ζωνη!
     
  4. Syrah

    Syrah Contributor

    Μήπως ήταν το "Atame!" (Δέσε με!) του Pedro Almodovar; Αν ναι, θα συμφωνήσω ότι ήταν αρκετά καλή. Όλες σχεδόν οι ταινίες του Almodovar έχουν kinky στοιχεία. Στο "Todo sobre mi madre" (Όλα για τη μητέρα μου) ο σύζυγος της πρωταγωνίστριας ήταν crossdresser και την εγκατέλειψε για να γίνει πόρνη, ενώ αργότερα άφησε έγκυο μία καλόγρια. Στο "Kika" υπάρχει μία εξαιρετική σκηνή όπου άνθρωποι βγαίνουν στους δρόμους και αυτομαστιγώνονται ενώ έπειτα τρυπούν το δέρμα τους για να ελευθερώσουν το συσσωρευμένο αίμα, και αυτό το έθιμο παρουσιάζεται ως τεχνική σεισάχθειας. Στο "Hable con ella" (Μίλα της) υπάρχει μία μακροφιλική σκηνή. Επίσης αν θυμάμαι σωστά στο "Tacones lejanos" (Ψηλά τακούνια) εμφανίζεται συνεχώς μία κυρία (της οποίας τη συμβολή στο σενάριο δεν θυμάμαι) με άκρως φετιχιστική ενδυμασία.

    Δύο σουρρεάλ ταινίες που καταπιάνονται με το BDSM είναι:

    Το "La belle de jour" (Η ωραία της ημέρας) του Luis Bunuel διαπραγματεύεται άμεσα το θέμα. Η πρωταγωνίστρια είναι μία εύπορη comme il faut κυρία που αποφασίζει να εργαστεί κρυφά από το σύζυγό της σε οίκο ανοχής, με κίνητρό της τον ηθικό εξευτελισμό αλλά και τον πόνο. Οι ταινία περιέχει πλάνα από τις σαδομαζοχιστικές φαντασιώσεις της.

    Το "Cet obscur objet du desir" (Το σκοτεινό αντικείμενο του πόθου), επίσης του Luis Bunuel καταπιάνεται πιο διακριτικά με το θέμα. Ο θεματικός πυρήνας είναι η ασταθής σχέση ενός εύπορου ηλικιωμένου κύριου με μία νεαρή η οποία εμφανίζεται διπρόσωπη μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά (τον καλό και τον κακό της ρόλο ανέλαβαν δύο διαφορετικές ηθοποιοί). Το κακό της πρόσωπο δίνει την αφορμή στο σκηνοθέτη να διοχετεύσει στην ταινία αρκετούς συμβολισμούς. Υπάρχει μία μικρή δόση cuckolding, αρκετό Money slavery, μία πολύ όμορφη σκηνή οπου εκείνος καθώς στέκεται έξω από την αυλόπορτα του σπιτιού που της αγόρασε, της ζητά να τον αφήσει να εισέλθει και να την αγγίξει αλλά εκείνη του αποκρίνεται πως μπορεί να φιλήσει μόνο το πόδι της, το οποίο του προτείνει ανάμεσα από τα κάγκελα κ.α.

    Είχα αναφέρει περισσότερες ταινίες με BDSM στοιχεία εδώ:
    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=104614&postcount=120
    Αλλά αυτές που ανέφερα τώρα θεωρώ ότι είναι οι πιο συναφείς.
     
  5. latexduck

    latexduck Contributor

    Syrah άρχισα ήδη να κατεβάζω  
    Να προσθέσω και εγώ την ταινία ShortBus στην οποία μια κοπέλα κρύβει τα προσωπικά της προβλήματα, ικανοποιώντας σαδομαζοχιστές πελάτες.
     
  6. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    All time classic "Η ιστορία της Ο"

    Μια ταινία-ντοκυμαντέρ είναι για τις πόρνες με τον τίτλο Whore ή Υo puta. Παρουσιάζει κάποια prodom που μιλάει για το επάγγελμα της και έναν πελάτη που μιλάει για τι ακριβώς θέλει από μια prodom. Γενικά σαν ταινία έχει ενδιαφέρον.

    Θυμάμαι που είδα πριν από χρόνια κάποια ταινία με τη Romy Schneider χωρίς να ξέρω τον τίτλο. Καλά-καλά δε θυμάμαι το θέμα της ταινίας αλλά μου έμεινε στο μυαλό μια σκηνή όπου είναι ντυμένη στα μαυρα, αρκετά fetish, και μιλούσε με έναν άντρα. Πανέμορφη και πολύ καλή ηθοποιός. Στην ταινία αυτήν ήταν σε ώριμη ηλικία. Πέρασε καιρός από τότε ίσως να θυμάμαι λάθος για το τι ακριβός είδα. Δεν πρέπει να κάνω λάθος για την ηθοποιό.
     
  7. blindfold

    blindfold Contributor

    "Cambare" μία σχέση γύρω από τη ζωή ενός καμπαρέ στο μεσοπολεμικό Βερολίνο ... αχχχ Βερολινο ...
     
  8. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    Μια ταινια που ειδα σε αυτο το στυλ ειχε τιτλο "The Pet".

    Περιγραφει τη ζωη μιας νεαρης πωλητριας λουλουδιων που εγινε το κατοικιδιο ενος ωριμου παντρεμενου και πλουσιου αντρα. Αφορουσε κυριως το D/s κομματι του BDSM.

    Τελικα, να σας πω, δε μου αρεσε καθολου... Την κατεβασα επιδη ακουσα καποια καλα σχολια εδω και γιατι στο διαφημιστικο της ειδα καποιες καλες σκηνες.
     
  9. thomaspolygono

    thomaspolygono Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    Η αλληθινή ιστορία του H.H. HOLMES. Tου πρώτου κατά συρροή δολοφόνου στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταινία – ντοκιμαντέρ για έναν δολοφόνο που βασάνιζε και σκότωνε τα θύματα του. Σε ένα σπίτι φτιαγμένο για την πραγματοποίηση των σχεδίων του και με σπουδές πανω στην ιατρική για να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για να προκαλεί πόνο και στη συνέχεια θάνατο στα θύματα του. ​
     
  10. Yiannis

    Yiannis Regular Member

    Απάντηση: Ταινίες (όχι τσόντες) σχετικά με bdsm

    Eγω γνωρίζω 3 ταινιες σχετικες με το BDSM

    η πρωτη και η πιο καλογυρισμενη ειναι του Roman Polanski (αυτου που εκανε και τον Πιανίστα)
    με τίτλο ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ (με τον Χιου Γκραντ και αλλους γνωστους) ..
    μουσικη επενδυση βαγγελης παπαθανασίου. Κλασσικη ταινια και περιλαμβάνει ποικιλία απο
    βίτσια... απο D/S roleplay ,μεχρι ουρολαγνεια, κερατωμα και διαφορες μορφες ταπεινωσης.

    η Αλλη ταινια λεγεται "THE SECRETARY" ή αλλιως "Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ" ...προκειται για πιο συγκεκριμενη kαθαρα D/S ταινία με μία που ανακαλύπτει την υποτακτική της ταση
    και καταλλήγει σκλάβα γραμματέας σε ενα γραφείο ενός Master ...η Ταινια τονίζει την αφοσίωση
    και θυσία της σκλαβας δείχνοντας στο τελος καποια ακρότητα.


    η Τελευταια ταινια ειναι μια πολυ προσφατη σχετικα κυκλοφορία που λεγεται
    "LA SUBMISSION" ...και ειναι με μια ωραια pro-Mistress που στο τελος δείχνει και μια ευαισθητη
    θυληκή ανυπεράσπιστη πλευρά της.

    χμμμ

    Αυτες για την ωρα... Δεν θυμαμαι να εχω δει καμμια αλλη...
     
  11. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Μια πολυ αξιολογη ταινια που συνιστω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν την εχουν δει ειναι το Going Under (http://www.goingunderthefilm.com). Η ταινια αυτη αφορα σε play και οχι σε lifestyle και πραγματευεται, αναμεσα σε αλλα, θεματα που εχουνε συζητηθει κατα κορον στο forum και που περιστρεφονται γυρω απο το ποση δυναμη εχει ενας bottom σε μια play relationship και τι γινεται οταν αναπτυσσονται εντονοι συναισθηματικοι δεσμοι αναμεσα σε μια top και εναν bottom.

    Η ταινια αυτη δεν λειπει ποτε απο τα φεστιβαλ cinekink (http://www.cinekink.com- οποιος βρισκεται ΝΥ τον Οκτωβριο δεν πρεπει να το χασει) μια που συμπεριλαμβανει μια υπεροχη σκηνη που αφηνει και τους πιο εμπειρους σε θεματα BDSM play να διερωτωνται για το αν απεικονιζει role play η ενα βαναυσο και βιαιο ξεπερασμα οριων. Τα ερωτηματα που προκυπτουν απο εναν τετοιο προβληματισμο ειναι σημαντικα-αν εμεις οι ιδιοι δεν μπορουμε να κανουμε αυτες τις διαφοροποιησεις, υπαρχουνε συνθηκες κατω απο τις οποιες γινονται κατοπιν εορτης και κατω απο το βαρος αλλων συναισθηματικων πιεσεων (πχ. ταυτοτητας και αυτοπροσδιορισμου, φυσης και εντασης συναισθηματων προς το αλλο ατομο που ενεχεται στην συνεδρια κλπ.) αλλα παρουσιαζονται και ισως και βιωνονται ως αναποσπαστα μερη της εμπειριας της συνεδριας που δεν υποκεινται σε ερμηνεια;

    Αλλες σχετικες ταινιες-
    1. Nine and a Half Weeks (το sex appeal της σε ευρυ κοινο μας κανει να ξεχναμε οτι προκειται για την παρουσιαση μιας Ds σχεσης)
    2. Sick: The Life and Death of Bob Flanagan (παρουσιαζει την πραγματικη και προσφατη ιστορια του Bob Flanagan που επασχε απο μια ιατρικη ασθενεια και που χρησιμοποιουσε το BDSM για να διαχειριστει τον πονο του, εχοντας αναγει τις δραστηριοτητες του σε μορφη τεχνης τις οποιες εξεθεσε και σε μουσεια.)
    3. Writer of O (ενδιαφερον documentary για την συγγραφεα του the story of O που χρησιμοποιησε το ψευδωνυμο Pauline Reage αλλα που ειναι στην πραγματικοτητα η Dominique Aury και την θυελα αντιδρασεων οταν δημοσιευτηκε η Ιστορια της Ο.)

    Λιγοτερο σχετικη με BDSM αυτο καθαυτο αλλα υπεροχη ταινια για trans ειναι, απο τον John Cameron Mitchell, τον σκηνοθετη του Shortbus που ηδη αναφερθηκε στο thread αυτο, το Hedwig and the Angry Inch.
     
  12. blindfold

    blindfold Contributor

    Liza Minelli στο "Cabaret" .