Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Transsexual & Τραβεστί Μύθοι & Πραγματικότητα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 28 Ιανουαρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Transsexual-Τραβεστί...έννοιες που έχουν μπει στην ζωή μας από την μεταπολίτευση και μετά, και, που πολλές φορές τις καλύπτει ένας μύθος...

    Σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να ξετυλίξουμε αυτόν τον μύθο και να ανακαλύψουμε που σταματάει ο μύθος και που αρχίζει η πραγματικότητα.

    Πολλοί βέβαια τρανσιολογούν και μιλούν στο όνομα των transsexual-τραβεστί.

    Είναι καιρός λοιπόν να μιλήσουμε εμείς οι ίδιες ανοικτά για κάποια πράγματα, αφού άλλωστε εμείς είμαστε εκείνες που βιώνουμε αυτήν την πραγματικότητα στο πετσί μας. Άγρια πολλές φορές, γλυκιά κάποιες άλλες.

    Έτσι είναι η ζωή άλλωστε...

    Τι σημαίνει λοιπόν Transsexual? Πως προσδιορίζουμε εμείς οι ίδιες τον εαυτό μας?

    Transsexual είμαστε όλες όσες ζούμε ως γυναίκες, συμπεριφερόμαστε ως γυναίκες χωρίς κατ' ανάγκη να έχουμε κάνει αλλαγή φύλλου. Άλλωστε η λέξη Transsexual αυτό ακριβώς σημαίνει φύλλο προς μετάβαση.

    Μια πρώτη προσέγγιση στο όλο ζήτημα, είναι το στίγμα της διαφορετικότητας μας, μιας διαφορετικότητας που ξεκινά από την επιλογή μας στο φύλλο, κοινωνικά πλέον και όχι βιολογικά. Είναι η επιλογή μας να ζούμε, να συμπεριφερόμαστε να προσδιοριζόμαστε ως γυναίκες, αυτό βέβαια όσον αφορά τις Transsexual, και όσον αφορά τις Τραβεστί το θηλυκό ντύσιμο και η θηλυκή συμπεριφορά.

    Αυτό βέβαια μας έχει φέρει πολλές φορές αντιμέτωπες με πάρα πολλά προβλήματα, είτε κυνηγητά από την αστυνομία στους χώρους συναντήσεών μας, είτε κραυγαλέα προβλήματα κοινωνικής αποδοχής σε όλες μας τις καθημερινές δραστηριότητες.

    Αυτή είναι η άγρια μορφή της πραγματικότητας που αναφέραμε προηγουμένως. Η πραγματικότητα των κυνηγητών από την αστυνομία, που πολλές φορές φτάνει σε βίαιες καταστάσεις και ξυλοδαρμούς, ο κοινωνικός αποκλεισμός μας από το κράτος και τους φορείς του που μας οδηγεί αναπόφευκτα στην πορνεία για την οποία μας καταδιώκει χωρίς να έχει πρώτα εκπληρώσει τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του απέναντί μας σαν ισότιμους έλληνες πολίτες.

    Δεν είναι λίγα δε και τα φαινόμενα κοινωνικού ρατσισμού. Προβλήματα αντιμετώπισής μας από τις Κρατικές και Δημόσιες υπηρεσίες που κάποιες φορές φτάνουν στον εξευτελισμό μας. Προβλήματα κοινωνικού αποκλεισμού μας από την μόρφωση αρχικά.
    Πρόσφατα κάποιες τρανς θέλησαν να γραφτούν σε νυκτερινό σχολείο ώστε να ολοκληρώσουν την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή τους, στοιχειώδες δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη και ο αρμόδιος διευθυντής του σχολείου τους το αρνήθηκε. Αυτό είναι ένα από τα ελάχιστα παραδείγματα κοινωνικού αποκλεισμού μας. Θα μπορούσαμε εδώ να συνεχίσουμε και να αναφέρουμε χιλιάδες που να καταδεικνύουν τον κοινωνικό ρατσισμό που αντιμετωπίζουμε και βιώνουμε καθημερινά.

    Τα προβλήματα βέβαια δεν σταματούν εδώ. Η άγρια μορφή της πραγματικότητας ξετυλίγεται όταν θελήσουμε είτε για λόγους υγείας είτε για λόγους ηλικίας να αποσυρθούμε.
    Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα επιβίωσης. Το περίφημο κράτος πρόνοιας καταδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αδιαφορία του δεν έχει κάνει καμιά πρόβλεψη από άποψης συνταξιοδότησης και περίθαλψης...

    Όλα τα προηγούμενα δίνουν μια πολύ μικρή περιγραφή της "άγριας" πραγματικότητας...θα μπορούσαμε να επεκταθούμε σε πολλά ακόμη θέματα αλλά ίσως κάπου χάσουμε τον σκοπό του άρθρου που είναι να δώσει και τις δύο όψεις τις πραγματικότητας και να αποκαλύψει τις πραγματικές διαστάσεις του μύθου που για πολλούς μας περιβάλλει.
    Άλλωστε κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις...

    Γιατί βεβαίως θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς: Ωραία αφού τα πράγματα είναι τόσο άσκημα για σας, τότε γιατί κάνατε αυτήν την επιλογή?

    Εδώ ξεκινά η "γλυκιά" όψη της πραγματικότητας.

    Κάνοντας κάποιος μια βόλτα από τους χώρους συναντήσεών μας, βλέπει κανείς πολλές ουρές από αυτοκίνητα, κόσμο που θέλει να μας συναντήσει να πάρει μια γεύση του "διαφορετικού", αυτού που σε πολλούς εξάπτει την φαντασία και δίνει μια διαφορετική γεύση...

    Άνθρωποι απ' όλες τις ηλικίες και από όλες τις τάξεις που ζητούν μέσα από την συντροφιά μας αυτό το "κάτι άλλο".... αυτό που μία βιολογικά γυναίκα δεν μπορεί να τους δώσει...Κρυφές επιθυμίες, πόθοι και κυρίως μία γεύση απελευθέρωσης...

    Αλλά όχι μόνο στους χώρους μας. Η εικόνα μιας Transsexual που μπαίνει σε ένα χώρο διασκέδασης αλλάζει εντελώς το σκηνικό. Βλέπει κανείς το "παιχνίδι" που γίνεται από τον αντρικό πληθυσμό και που τελικά η Transsexual γίνεται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και όλα τα μάτια στρέφονται επάνω της.
    Ξέχωρα από το αν κάποιοι άντρες έχουν να κάνουν κάποιο αρνητικό ίσως σχόλιο, και αυτών τα μάτια στρέφονται πάνω της.
    Είναι αντικείμενο προσοχής, θαυμασμού κρυφού ή φανερού πόθου. Όλοι θέλουν να ανακαλύψουν το διαφορετικό, άλλοι το τολμούν, άλλοι όχι. Η αλήθεια είναι όμως μία: οι περισσότεροι ή ίσως όλοι θα ήθελαν να ζήσουν το ερωτικό παιχνίδι μαζί της. Να αγγίξουν την λαμπερή παρουσία...ο μύθος γι' αυτούς, η πραγματικότητα για μας...

    Αυτή είναι η αλήθεια. Είμαστε το αντικείμενο του πόθου της μεγαλύτερης μερίδας του αντρικού πληθυσμού. Και αυτό είναι που μας δίνει την ικανοποίηση για την επιλογή μας. Και ποιος δεν αισθάνεται όμορφα όταν γίνεται το αντικείμενο προσοχής και θαυμασμού?

    Πηγαίνοντας όμως παραπέρα βλέπουμε το άλλο κομμάτι του μύθου...αυτό της απελευθέρωσης...

    Ο μύθος ξετυλίγεται και δίνει την θέση του στην πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη, από το γεγονός ότι οι Transsexual-Τραβεστί έχουν με την παρουσία και την δράση τους απελευθερώσει μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού στην χώρα μας.
    Άνδρες είτε gay είτε bisexual είτε οποιασδήποτε σεξουαλικής κατεύθυνσης, οι οποίοι αναζητώντας την σεξουαλική ταυτότητά τους έρχονται κοντά μας να ζήσουν κάποιες στιγμές ερωτισμού και σεξουαλικής απελευθέρωσης ... Άλλωστε για πολλούς, ψυχολογικά ίσως και κοινωνικά, αυτή η αναζήτηση είναι ανώδυνη και θελκτική.

    Είναι σίγουρα πιο ανώδυνο για κάποιους να έρθουν σε επαφή με μια γυναίκα που διαφέρει στο φύλλο και να νιώσουν αυτό το διαφορετικό, παρά να αναζητήσουν την σεξουαλική τους ταυτότητα σε άλλα μονοπάτια...

    Αυτή είναι η υπόστασή μας που σε πολλούς εξάπτει την φαντασία και δημιουργεί τον μύθο των Transsexual-Τραβεστί.

    Εδώ βέβαια βρίσκεται και η επιβεβαίωσή μας, που μας κάνει να νιώθουμε επιθυμητές θελκτικές και αντικείμενο θαυμασμού από μεγάλο κομμάτι του αντρικού πληθυσμού...

    Αυτού που την ημέρα στις παρέες του μας κατηγορεί και μας συμπεριφέρεται ρατσιστικά και μας θέτει στο περιθώριο και την νύκτα έρχεται στους χώρους μας ή όπου αλλού μας συναντήσει και μας θεοποιεί , μας θαυμάζει...

    Σ αυτό το σημείο βλέπει κανείς όλα τα συμπλέγματα της Νέο - Ελληνικής κοινωνίας...Συμπλέγματα νέο - συντηρητισμού και υποκρισίας, αλλά και αγωνίας, πόθου, αναζήτησης...

    Είναι οι δύο όψεις του αυτού νομίσματος...

    Ιανουάριος 2004

    Γράφει η Γ.Γ. του ΣΑΤΤΕ Μαρίνα Γαλανού

    Σημερα η ιδιοκτητρια του μοναδικου Gay, Lesbian, Bi, Transsexual Βιβλιοπωλίου & Εκδοτικού Οίκου στην Ελλάδα, Πολύχρωμος Πλανήτης!!

    Ευχαριστώ καλή μου φίλη ( και Αφέντρα παρακαλώ)!!!!!

    http://www.colourfulplanet.gr
     
  2. arsenikikota

    arsenikikota New Member

    re: Transsexual & Τραβεστί Μύθοι & Πραγματικότητα

    Ειναι γεγονος οτι καποιοι αντρες, δεν ξερω ποσοι ειναι σαν % , θελουν η φαντασιωνονται να γινουν γυναικες ( transexuals) με απωτερο σκοπο την αλλαγη φυλου , καποιοι ντυνονται και συμπεριφερονται γυναικεια ( transvestites). Και οι δυο παντως θελουν να αρεσουν στους ανδρες.

    Μηπως και αυτο δειχνει ποσο ισχυρο ειναι το γυναικειο φυλο ; Ειναι νομιζω απειροελαχιστες οι γυναικες που θελουν να γινουν αντρες αλλαζοντας φυλο και συμπεριφορα. Και εδω που τα λεμε δικιο εχουν ! Αφου ανηκουν στο κυριαρχο φυλο για ποιο λογο να θελουν να αλλαξουν ;

    Να προσθεσω και την κατηγορια των crossdressers, δηλαδη αντρες που ντυνονται γυναικεια, χωρις βλεψεις αλλαγης φυλου. Το κανουν κυριως σε ιδιωτικο χωρο, συχνα ειναι παντρεμενοι. Τους αρεσει η αισθηση των γυναικειων εσωρουχων και ρουχων ( φετιχ ισως   και οσο και αν φαινεται παραξενο δεν εναι ομοφυλοφιλοι , αλλα θελουν σχεσεις με γυναικες. Μπερδεμενα πραγματα ! Παντως αυτα εχω διαβασει.

    Το crossdressing συνδυαζεται συχνα με πρακτικες D/s , δηλαδη humiliation, maid training, "forced feminization ", sissification , cuckolding, κλπ. Αυτες οι δραστηριοτητες εχουν ανθηση στην Αγγλια , το λεω εξ ιδιας πειρας !  Επισης αφθονουν τα σχετικα sites
     
  3. arsenikikota

    arsenikikota New Member

    re: Transsexual & Τραβεστί Μύθοι & Πραγματικότητα

    Επισης αφθονουν τα σχετικα sites (για cd, sissification κλπ) στο internet. Αρα θα υπαρχει και σχετικη ζητηση φανταζομαι.
     
  4. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Υπάρχει ικανοποιητική ζήτηση, Σε αυτό το θέμα στο εξωτερικό, Β. Ευρώπη και ΗΠΑ η ζήτηση είναι αυξημένη.
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Να διορθωσω καποια πραγματα!
    Οι τρανσεξουαλς που εχουν κανει εγχειριση αλλαγης φυλου ονομαζονται transgendered και οχι πλεον transsexuals.
    Travesti ,crossdressers ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ομοφυλοφιλοι.
    Κατι που λιγοι ισως ξερουν ειναι πως η συγχρονη ψυχιατρικη ιατρικη εχει απορριψει κατηγορηματικα πως η σχεση αναμεσα σε εναν αντρα και μια trans ειναι ομοφυλοφιλικη!
    Και αυτο διοτι ο οποιος αντρας πηγαινει μαζι της δεν την βλεπει σαν αντρα αλλα σαν γυναικα, πεοφορουσα μεν, αλλα γυναικα!
    Ο ιδιος αντρας δεν θα πηγαινε ποτε με καποιον αντρα gay η μη!
    Σαν σχολιο θα ηθελα επισης να προσθεσω οτι προσωπικα απεχθανομαι εκεινες τις trans,gay,cd κλπ. που δηλωνουν οτι μισουν τις γυναικες.
    Η γυναικα θεωρειται το τελειοτερο δημιουργημα της Φυσης και σε καθε περιπτωση ειναι απολυτα ψυχοπαθες το να μισεις κατι και συγχρονως να προσπαθεις να του μοιασεις!
     
  6. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Εννοείς δηλαδή ότι την βλέπει σαν γυναίκα με φυσικό strapon;; Ή γυναίκα με υπερμεγέθη κλειτορίδα;;
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Μπορεις να το πεις κι ετσι! Αλλα παντως αυτο που τον ελκυει ειναι ολα τα θηλυκα χαρακτηριστικα τα οποια διαθετει!
    Εκει ακριβως κρυβεται και το μυστικο! Στην αντιθεση!
    Η γκομεναρα με το πλουσιο στηθος, το ατριχο κορμι, τις γυναικειες καμπυλες, αλλα με το "πουλακι" αναμεσα στα ποδια της!
    Αλλωστε αυτη ειναι η "μαγεια" μιας trans. Η ιδιαιτεροτητα της!
     
  8. dentman

    dentman Guest

    Απάντηση: Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    χαχαχα ομολογώ ότι ποτέ δεν το είχα σκεφτεί έτσι.. Τί μαθαίνει ένας άνθρωπος στα 35 του..  
     
  9. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι η ελκυστικότητα μιας τρανς αφορά τόσο στα θηλυκά όσο και στα αρσενικά χαρακτηριστικά που διαθέτει. Πάντως για μια μερίδα αντρών, η γυναικεία εμφάνιση μιας τρανς μπορεί να είναι και το άλλοθι ενοχικών ομοφυλοφιλικών τάσεων. Εννοώ να ελκύονται περισσότερο από την αρσενική της πλευρά, νιώθοντας ασφαλείς με τη θηλυκότητα που αποπνέει.
    Σκέφτομαι ότι αυτός ο συνδυασμός αρσενικοθήλυκων χαρακτηριστικών μπορεί να είναι εκρηκτικός και όντως μαγικός, όσο το άτομο μπορεί και τα ισορροπεί αρμονικά μέσα και έξω του. Εδώ ένα φύλο έχουμε και το παλεύουμε...βέβαια σε όλους μας συνυπάρχουν και εκδηλώνονται και οι δύο πλευρές, άλλωστε τίποτα δεν είναι απόλυτα άσπρο ούτε μαύρο.
    Όπως έλεγε κι ο Ποιητής, το ψάρι πάντα ψήνεται κι από τις δυό πλευρές  
    Βέβαια σ' ότι αφορά μια τρανς το πράγμα δυσκολεύει ακόμη περισσότερο αφού έχει να αντιμετωπίσει και το πρόσθετο βάρος να τη δεχτούν όπως έχει επιλέξει να εκφράζεται.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ορισμένες επιλέγουν να εγχειριστούν, δικαίωμα τους βέβαια, αλλά είναι νομίζω βαριά καταδίκη να στερείς τον εαυτό σου από πάσης φύσεως ηδονή.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Κάποτε πήγα με μία trans. Δεν μ’ άρεσε. Ίσως γιατί η αισθητική μου πλάστηκε όσο και αν μη το ήθελα στηριζόμενη σε ορθόδοξες βάσεις.

    Απόλαυσα όμως την υπέροχη συζήτηση μαζί της. Μιλούσαμε για ώρες για Ντήτριχ και για την κουλτούρα των γερμανικών καμπαρέ στα μέσα του αιώνα. Θυμάμαι μία ερώτηση της.
    «Αν η Ντήτριχ που τόσο πολύ σ’ αρέσει είχε πέος, τι θα έκανες;», δεν σκέφθηκα ιδιαίτερα, απάντησα ενστικτωδώς.
    «Θα της έπαιρνα πίπα.»
     
  11. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα

    Υπαρχει μια αιωνια διαμαχη αναμεσα στις τρανς και εκεινες που περνουν απο εγχειρηση!
    το να ξυπνησεις μια μερα, και να θελησεις να κοψεις τα γεννητικα σου οργανα, για εμενα ειναι κατι το εντελως παραλογο!
    Ο αντρας που θελει τρανς, θελει ακριβως την πεοφορουσα γυναικα!
    Την εγχειρισμενη να την κανει τι?? Σε αυτην την περιπτωση μπορει καλλιστα να παει με μια κανονικη γυναικα!
    Ας μην γελιομαστε! Η μητερα Φυση ειναι ασυναγωνιστη!
    Κανενα νυστερι, κανενας πλαστικος χειρουργος δεν μπορει να αποδωσει εναν κολπο εντελως ομοιον με αυτον της γεννημενης απο την Φυση γυναικας.
    Το 99% των αντρων που μας προσεγγιζουν μας λενε παντα "ευχομαι να μην εισαι εγχειρισμενη"
    Αναρωτηθηκατε γιατι? Πολυ απλα γιατι την συγκεκριμενη στιγμη θελουν τρανς!
    Το υπολοιπο 1% που θελει εγχειρισμενη ειναι ατομα κατ' εμε προβληματικα γεματα ενοχες, που για καποιο λογο απορριπτονται απο τις γυναικες και προκειμενου να ικανοποιηθουν, βρισκουν καταφυγιο στις εγχειρισμενες.
    Κατι που επισης δεν δεχομαι ειναι το να τραβηξεις ενα τετοιο "μανικι" να τα κοψεις, να υποφερεις μονο και μονο για να καταληξεις σε οικο ανοχης! Γιατι?
    Οι εγχειρισμενες εχουν το δικαιωμα της αλλαγης ταυτοτητας κλπ. αρα μπορεις να εργαστεις και κανονικα καπου!
    Η ολη ταλαιπωρια ειναι για να γινεις πορνη τελικα?
     
  12. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Transsexual & Τραβεστί * Μύθοι & Πραγματικότητα


    Το κέρατο μου...