Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοπρολαγνεία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος scatlover_for_fem, στις 19 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Υπάρχει επιτέλους κάποια που να κάνει Κοπρολαγνεία χωρίς αναστολές ?
     
    Last edited: 20 Σεπτεμβρίου 2007
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Έχω την εντύπωση πως δεν είναι η συστολή ο λόγος, για τον οποίο οι περισσότεροι δεν επιθυμούν (συμπεριλαμβανόμενης και εμού - σε απάντηση της ερώτησής σου) να συμμετέχουν σε αυτή τη δραστηριότητα, αλλά η αποστροφή για το αισθητικό της αποτέλεσμα.Ακόμη και στην περίπτωση, όπου υπάρχει κατάποση των κοπράνων (μετά την οποία παύει να υφίσταται θέμα αισθητικής), φρονώ πως και μόνο η σκέψη του βδελύγματος πιθανώς προκαλεί αποστροφή για τον ερωτικό σύντροφο.

    Από την άλλη μεριά, προσωπικά κατανοώ πως η κατανάλωση των παραγόμενων από το σώμα του συντρόφου μας έχει συμβολικό χαρακτήρα, ενίοτε τόσο έντονα συμβολικό που φαίνεται να εξασθενεί το αντικειμενικό μας κριτήριο (αναφορικά με τη γεύση λ.χ.). Αντιλαμβάνομαι αυτό το συμβολισμό από τη θέση της κυρίαρχης, μία θέση διαμμετρικά αντίθετη της δικής σου, και συνεπαγωγικά αν προσπαθήσω να θεωρήσω την κατάσταση από τη δική σου πλευρά, μπορώ, πιστεύω, να σε καταλάβω.

    Εσύ αρέσκεσαι σε αυτή τη δραστηριότητα για λόγους αισθητικής (σου αρέσει η γεύση ή η οσμή των κοπράνων, ή η θέα τους π.χ.); Ή σου αρέσουν οι συμβολισμοί που ενδεχομένως προκύπτουν μέσα από αυτήν (ταπείνωση π.χ.);
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα με ενδιέφερε και εμένα η απάντηση, στα ερωτήματα της Syrah.
     
  4. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΑΓΝΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ.ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΟΠΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ.ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πολύτιμα να υποθέσω όπως και τα υπόλοιπα παράγωγα της. Γιατί ειδικά κόπρανα;

    Στο συγκεκριμένο θέμα δεν έχω καμία γνώση, για αυτό και ρωτάω.
    Θα ήθελα να σε ακούσω, θεωρώ πολύτιμη την βιωματική σου γνώση.

    Υ.Γ. Χρησιμοποίησε μικρά γράμματα, γιατί με τα κεφαλαία φαίνεται σα να φωνάζεις.
     
  6. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Ειδικα κοπρανα γιατι συνδυαζεται κατι βρωμικο αλλα παραλληλα κ κατι ηδονιστικο για εμενα.Οι προηγουμενες εμπειριες μου ηταν πολυ διδακτικες θα ελεγα.
     
  7. your_slave666

    your_slave666 Regular Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Μικρότερος γύρω στα 15-16 ειχα παρακολουθήσει μια γαλλική ταινια. Μου διαφεύγει το όνομα. Στην οποία γινονταν αναφορα στη κοπρολαγνια μεταξύ 2 ιερόδουλων. Ομολογλω να πω ότι ακούγεται αντιαισθητικο και αποκρουστικό, και με τη καμία δε θα έκανα κοπρολαγνία, ή ουρολαγνία... ποδολαγνία ναι!
    Δε θελω να εκθεσω κανεναν.Οπως τη βρισκει ο κεθένας...
    Ποσο χρονων τη πρώτη φορα που το επιχείρησες?
     
  8. scatlover_for_fem

    scatlover_for_fem New Member

    Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Το δοκιμασα πρωτη φορα στην Αγγλια 21 χρονων με μια συμφοιτητρια μου.
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ότι παράγει ένα σώμα το οποίο για μας είναι φετίχ δεν μπορεί παρά να είναι κι αυτό φετίχ για μας. Δεν υπάρχουν ντροπές και αναστολές όταν παίζει τέτοια φάση. Μόνο καύλα. Και κάτι παραπάνω.
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Την εχω βιωσει αρκετες φορες!
    Αλλες σαν μεθοδο εξευτελισμου, αλλες απλα σαν shit play, δεν ειχα αναστολες, μπορω ομως να πω πως εκεινοι οι σκλαβοι που τοσο εντονα μου την ειχαν αναφερει, κολλωσαν οταν εφτασε η στιγμη να συμβει.
    Να σημειωσω πως συναντησα ανθρωπους που τους αρεσε η κοπρολαγνεια και οχι η ουρολαγνεια, πραγμα που ποτε δεν μπορεσα να εξηγησω.
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: KOPROLAGNIA

    Θα ήθελα να συνδέσω αυτό το post με ένα του νήματος "slaughtering απο γυναικες" γιατί παρότι το εν λόγω νήμα, λογικά, δεν αναφέρεται στο Similar Threads, κρίνω ότι μεταξύ των δύο σχολίων υπάρχει εννοιολογική συνάφεια, με σημείο αναφοράς τη σχέση βδελύγματος / ηδονής (που θα μπορούσε να είχε αποτελέσει και θεματικό πυρήνα για περαιτέρω συζήτηση σε άλλο thread).

    https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/showpost.php?p=114626&postcount=95
     
  12. Phaedra

    Phaedra Regular Member

    Αν και δεν εχω χρονο για να παραθεσω μια συντομη περιληψη του, προτεινω ανεπιφυλακτα το βιβλιο The Anatomy of Disgust του Miller (ο ιδιος εχει γραψει το επισης ενδιαφερον Humiliation) το οποιο ευκολα μπορει να βρει κανεις μεσω Amazon.com η BarnesandNoble.com και το οποιο εξεταζει σε βαθος το θεμα του τι σημαινει 'αηδια', γιατι αηδιαζουμε και ποια ειναι η λειτουργικοτητα αυτου του συναισθηματος που συζηταται τοσο λιγο.