Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Πρώτη Φορά με Θηλυκό Επιβήτορα !!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος black_pearl, στις 6 Ιανουαρίου 2006.

  1. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Καταθέτω εδώ μια εμπειρία μου απο τα πρώτα μου βήματα στο sex με απελευθερωμένες γυναίκες!!
    Μέχρι τα 26 μου έκανα sex με διάφορες γυναίκες, αλλά κάτι μου έλειπε. Το Βρείκα σε μια γυναίκα, 9 χρόνια μεγαλύτερη μου απο τον χώρο τις δουλειάς μου!!!
    Είμαι SecurityGuard σε ένα μεγάλο κτίριο στην αθήνα. Γνώρεισα λοιπόν την Μαρίνα, μία μελαχρινή γυναίκα, όμορφη !!! Βγήκαμε για καφέ, και μετά με κάλεσε στο σπίτι τις. Ενειωσα όμορφα κοντά της μετά απο κάποια ποτά, ήρθε κοντά μου και με φίλησε στο στόμα! εγώ δεν αντέδρασα, μετά τα πολλά φιλιά, και τα προκαταρκτικά, ενώ είχαμε γδυθεί και μου έκανε στοματικό έρωτα, μου έπιασε τα πόδια και με γύρησε μπρούμητα. Τι κάνεις εκεί τις λέω ? "Μην φοβάσαι μωρό μου θα σου αρέσει". Δεν αντέδρασα καθόλου όταν με έγλειψε από πίσω, έχωσε βαθιά την γλώσσα τις μέσα μου!!
    Δεν αντέδρασα ακόμα και όταν μου έχωσε το δάχτυλο στον πρωκτό, και δεύτερο μετά, μέχρι που μέ άνοιξε καλά, μαζί με λίγο λυπαντικό που είχε για ανάλογες περιπτώσεις, και για να δεχτό τον φίλο τις!!! Οπως μού είπε. Δεν κατάλαβα τι ενοούσε, μέχρι που ήρθε μπροστά μου και μου σύστησε τον "πλαστικό φίλο" δεμένος γύρω τις. Το κοίταζα σαν χαζός, με ξύπνησε εκείνη όταν μου το έχωσε στο στόμα. Αργά και ωραία! Κατάλαβε αμέσως ότι δεν το έχω ξανά κάνει ποτέ μου αλλά, το έκανα όσο μπορούσα καλύτερα. Μου έδεινε εντολές πως να το κάνω καλύτερα, συνχρόνως έπαιζε με τα οπίσθια μου και τον πρωκτό μου!! Με χαιδευε συνέχεια, και έχωσε ενα δάχτυλο, και όταν κατάλαβε πως είναι ώρα για να με πάρη ήρθε πίσω μου και μου τον έχωσε!!! Δεν ήταν μεγάλος, αλλά ήμουν παρθένος, και με πόνεσε αφόρητα. Το έκανε αργά και μετά απο λίγο συνήθεισα. Μου το έκανε πολύ ώρα και όσο πέρναγε η ώρα τόσο μου άρεσε, και αναστέναζα απο ηδονή!!! Εκείνη το κατάλαβε και μου το έκανε τέλεια!!!
    Μετά, που τελείωσε το "υπέροχο πρωκτικό σεξ μαζί τις" καθίσαμε και μιλύσαμε πολύ ώρα. Το κάναμε μετά απο μερικές μέρες ξανά καλύτερα αυτή την φορά. Αν και δεν ήμουνα σίγουρος αν θέλω να το ξανά κάνω αλλά μου άρεσε την πρώτη φορά!!!
    Απο εκείνη την ημέρα το έχω κάνει αρκετές φορές, αλλά με αυστηρή επιλογή, και όχι συχνά, για τις Γυναίκες που με ενδιέφεραν φυσικά, όσες ήταν έμπειρες σε αυτό το θέμα τις προτειμούσα περισσότερο φυσικά !!!!


    Ελπίζω να μήν έγινα πρόστυχος, και αν έγινα ζητώ ειλικρινά ΣΥΓΝΩΜΗ !!!


    Με εκτίμιση John69 απο αθήνα !!!!
     
  2. wildslave

    wildslave Regular Member

    Ενδιαφερουσα εμπειρια John69..Ειναι κατι που θα ηθελα διακαως να δοκιμασω απο την Αφεντρα μου.Ποιος ξερει, ισως στο μελλον να γινει και αυτο
     
  3. wildslave

    wildslave Regular Member

    Seirhna γεια σου...

    Αν σε εξιταρει μια παρομοια εμπειρια οπως αυτη που περιεγραψε ο John69 θα ηθελες να τη δοκιμασεις μαζι μου?

    αν την θεωρεις αυτη την προταση προστυχη, συγχωρεσε με για την ενοχληση και ξεχασε το..

    Καλο βραδυ
     
  4. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Αγαπητή Seirhna!!!
    Απο αυτή την εμπειρία δεν θυμάμαι και πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν θα πω ψέματα, φυσικά δεν λέω ποτέ μου δεν έχω λόγο άλωστε να πω ψέματα.

    Αλλά θυμάμαι την γυναίκα, και συνκγεκρημένα τον τύπο τις σαν Γυναίκα. Ηταν πολύ όμορφη, με επιβλητικό χαρακτήρα. Την έβλεπα και ένειωθα σαν να είμαι κατότερος, αλλά μόνον στο σεξ. Φυσικά είχαμε μιλήσει πιό πρίν για κάποια πράγματα που μου αρέσουν στο σεξ με, τα οποία ήταν και το γλύψιμο του πρωκτού μου απο γυναίκα, και το δάχτυλο, τα οποία τα είχα δοκιμάσει ποιό παλιά (στα 22 μου) απο μια παλιά μου Γκόμενα. Ενειωσα περίπου άβολα, και παράξενα, αλλά ερεθίστικα, και δεν αντέδρασα ούτε τότε. Το πρωκτικό σεξ με strap-on το είχα ΜΟΝΟΝ σαν φαντασείωση, και αυτό το έμαθα όταν είχαμε μια κουβέντα για το σεξ, με κάποια φίλη τις αδερφής μου (την ευγενία) όταν το έκανε σε ένα τύπο. Σκεφτόμουνα την ευγενία να το κάνει σε εμένα. Δεν ήξερα αν θέλω να το κάνω και στην πράξη, - τ ό τ ε - με κάποια γυναίκα. Μου πήρε χρόνια για να πραγματοποιήσω την φαντασείωση μου. Αλλά όταν μου συνέβη δεν αντέδρασα, (δεν είπα οχι) φυσικά ήταν και η κατάληλη γυναίκα για να την πραγματοποιήσω την φαντασείωση που είχα στο μυλό μου τόσα χρόνια. Για αυτό ίσως είναι λίγο δύσκολο να γίνει πιστευτή η εμπειρία μου.

    Αν και είναι δύσκολο να θυμηθώ κάτι άλλο απο αυτήν την εμπειρία, 13 χρόνια πριν, θα προσπαθήσω πάντως, και θα το καταθέσω εδώ. Σήμερα 2006 έγεινα 39
    Με εκτίμιση John69.
     
  5. G_E

    G_E Contributor

    Δε χρειαζονται πολλά σημάδια. Δε χρειαζονται πλακατ. Αν υπάρχει ελξη και βρεθούν δυο ατομα που ψάχνονται, το ενα φέρνει τ΄ άλλο και όπου βγεί.
     
  6. potty65

    potty65 Regular Member

    Κι εμένα ομολογώ δεν μου κάθεται καλά αυτή η ιστορία. Πως είναι δυνατόν σε πρώτο ραντεβού να πάρει η άλλη μία πρωτοβουλία που στο 90% των περιπτώσεων στην καλύτερη περίπτωση θα την διαλοστέλνανε και στην χειρότερη, θα έτρωγε και της χρονιάς της! Εγώ που κινούμαι στον χώρο αρκετά χρόνια, έχω διαπιστώσει ότι αυτά τα πράγματα, δεν γίνονται ΠΟΤΕ τυχαία, ιδιαίτερα αν δεν τον γνωρίζεις τον άλλον καλά. Για να αναπτύξεις μία τέτοιου είδους σχέση, θα πρέπει η γνωριμία να γίνει σε αυτή την βάση, και όχι να προκύψει στην πορεία. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να "μυήσουμε" κάποια/ον σε μία ιδαιτερότητα που εμάς μεν μας εξιτάρει, τον/την άλλον όμως μπορεί να του προκαλέσει αποστροφή. Εγώ τουλάχιστον αποφεύγω να εκτίθεμαι κατ' αυτόν τον τρόπο και πληρώνω αναγκαστικά το "vanila" τίμημα στις σχέσεις μου.
     
  7. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Αγαπητέ potty65 αν διαβάσεις και το άλλο Post μου που κατέθεσα, θα καταλάβεις περισσότερα, για το πως έγεινε, όλο αυτό, για την γυναίκα που με πήρε με το Strap-on τις. Φυσικά είχαμε μιλήσει, τις είπα τα γούστα μου και όταν εκείνη κατάλαβε τι θέλω, μου το έδωσε.
    Το ήθελα, αλλά το είχα μόνον στο μυαλό μου.

    Μάλλον σας φαίνετε απίθανο, και δύσκολο, για οποιοδήποτε λόγο να πιστέψετε την εμπειρία που έζεισα, με την γυναίκα που με πήρε με το Strap-on.
    Δεν έχω κακή πρόθεση, να πω ψέμματα, να κάνω τον έξυπνο, και φυσικά να γράφω Post's για πλάκα, απλά δεν είναι στον τύπο μου. Είτε με πιστεύεται, είτε όχι είναι δικαίωμά σας.


    Με εκτίμηση Γιάννης.
     
  8. potty65

    potty65 Regular Member

    Εντάξει αγαπητέ strapon, σε πιστεύω, άλλωστε εδώ ως ανώνυμοι δεν έχουμε λόγο να ψευδολογούμε. Απλώς μου κάνει εντύπωση, πως βρήκες το θάρρος να μιλήσεις τόσο ανοιχτά για ένα θέμα ταμπού, σε μία γυναίκα που δεν γνώριζες καλά, με τους προφανείς κινδύνους!
     
  9. pier

    pier New Member

    Ενδιαφερων και εντονη η εμπειρια σου submissive_john
     
  10. i_love_cbt

    i_love_cbt New Member

    Απίστευτη εμπειρία...ήσουν πολύ τυχερός φίλε μου..
     
  11. davmast

    davmast New Member

    Ρε παιδιά μήπως μπορειτε να μου πείτε πώς μπορώ να βρώ μια γυναίκα να μου το κάνει αυτο?
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    πισω απο την πορτα της κουζινας κοιταξες?? μεσα στην ντουλαπα?? κατω απο τα βιβλια?