Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Feet Deocoration

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ποδολαγνεία' που ξεκίνησε από το μέλος Enya, στις 11 Νοεμβρίου 2007.

  1. Enya

    Enya Regular Member

    Η περιποίηση και η το στόλισμα των ποδιών, (βάψιμο & στόλισμα νυχιων με στρας και ζωγραφιές) είναι foot worshpping?Το μασάζ ποδιών και τα κοσμήματα?'Η είναι μόνο foot worshipping το να τα γλύφεις?
     
  2. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Πως αποδίδεται εννοιολογικά ο όρος foot worshipping?Υπηρεσία ποδιών και περιποίηση τους.Έτσι όλα αυτά που ανέφερες η περιποίηση,το πεντικιούρ,το μασάζ και...όλα τα άλλα τα καλά που γίνονται με χείλη και με γλώσσα   νομίζω πως αποτελούν παρακλάδια της υπηρεσίας και περιποίησης των γυναικείων ποδιών.Βέβαια αν μία γυναίκα πάει σε ειδικό π.χ. να της κάνει πεντικιούρ ευνόητο είναι να θεωρείται περιποίηση ποδιών αποκλειστικά.

    Αλήθεια όμως πως σου ήρθε αυτή η απορία,σε βασάνιζε καιρό? 
     
  3. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Το foot worshipping (λατρεια ποδιων) εχει να κανει περισσοτερο με μια κατασταση που καποιος/α θεωρει τα ποδια ως ενα πολυτιμο σημειο εκδηλωσης λατρειας και σεβασμου.
    Το πως εκδηλωνει καποιος τη λατρεια του σε ενα σημειο του σωματος ποικιλει αναλογα με το προσωπο. Μπορει να τα γλυφει, να τα μυριζει, να τα τριβει στο προσωπο του/της, να κανει μασαζ, να τα περιποιειται, να βαφει και να στολιζει τα νυχια αν προκειται για γυναικα και οπως αισθανετεται ο καθενας ή η καθε μια οτι μπορει να εκδηλωνει μια λατρεια σε ενα σημειο του σωματος.
    Ολα αυτα ειναι η ιδια οψη του αυτου νομισματος.
    Μια γυναικα μπορει να βαφει και να στολιζει τα νυχια της αλλα αυτο κατα τη γνωμη μου δεν αποτελει εκδηλωση λατρειας απο την ιδια στα ποδια της αλλα πραξεις που κανουν τα ποδια της πιο ποθητα σε αυτον που τα λατρευει. Αν παλι καποιος/α αλλος/η βαφει ή στολιζει τα νυχια με στρας ή στολιζει τα ποδια γενικα με κοσμηματα κλπ τοτε ναι, αυτο αποτελει δειγμα λατρειας των ποδιων της.
     
  4. Kits

    Kits Contributor

    εννοιες , οροι, λεξεις, σημασιολογιες κτλ κτλ ....


    Τελικα πιο πολυ μας νοιαζει πως το λενε ή απλα να το κανουμε????
     
  5. johnny

    johnny Regular Member

    Απάντηση: Feet Deocoration

    ειναι κατι ομορφο απλα... γλυψιμο..... περιποιηση....... στολισμα. μμμμμμμμ
     
  6. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Απάντηση: Feet Deocoration

    Με εξέπληξε η ερώτηση σου επειδή ασχολούμαι με το feeding. Θα συμφωνήσω με τον Στυλιανό στο ότι τα πόδια είναι σημείο λατρείας και θα κλείσω λέγοντας ότι το foot worshipping έχει να κάνει με το πόσο ενδιαφέρον δίνεις εσύ στα πόδια και κατά πόσο πολύ τα περιποιείσαι μόνο και μόνο για την αισθητική τους. Το να τα γλύφεις είναι άλλος τομέας που έχει να κάνει με το πόσο ερωτικά μπορεί να βλέπεις εσύ η ο παρτενέρ σου τα πόδια εξού και το φετίχ ποδιών αλλά σε ερωτικό επίπεδο και όχι αισθητικό.
     
  7. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τα πόδια έχουν μία ιδιαίτερη σημασία στο ζωϊκό βασίλειο. Κάποτε είχα μια μαϊμουδίτσα. Γοδίνος, από την Ινδία. Ήταν το συντροφάκι μου. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι το μαϊμουδάκι να με εμπιστευθεί αρκετά ώστε να με αφήσει να του πιάσω τα πόδια. Η ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΤΙΧ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν με άφηνε με τίποτα.

    Αργότερα, μετά την εμπειρία μου με γάτες, κατάλαβα ότι και αυτές το είχαν. Τους ενοχλεί. Τα πόδια είναι κομβικό σημείο ελέγχου. Ιδίως για ένα τετράποδο.

    Σπάνια αφήνω να μου πιάσουν τα πόδια. Θέλω να είμαι σίγουρη ότι μπορώ να την κοπανήσω ανά πάσα στιγμή.
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2007
  8. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Απάντηση: Feet Deocoration

    χαχαχα Δωρα να'σαι καλά με εκανες και γέλασα..Κοίτα τι μαθαίνει κανείς στις 01:55
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    πρώτη φορά έμαθα να περιποιούμε πόδια μέσα στο νερό ...

    όσο αφορά τις ορολογίες θα συμφωνήσω με τον Kits και τρανταχτό παράδειγμα ότι απάντησε κάποιος που δηλώνει "εκτός" του χώρου ,αλλά από την ορθή του τοποθέτηση θαρρώ πως απλά κρύβετε ...

    τέλος χέρομε που κάμποσες γυναίκες με έχουν εμπιστευτεί να τους αγγίξω τα πόδια και ακόμα περισσότερο να τα περιποιηθώ ,όσο μπορώ γιατί ομολογώ έχω γνωρίσει καλλίτερους σε αυτή την "εργασία" ,εφόσον ισχύει αυτό που ανέφερε η dora_salonica φυσικά  
     
  10. Enya

    Enya Regular Member

    Μου ήρθε στο μυαλό ξαφνικά, γιατί βρήκα τον εαυτό μου να καλλοπίζει τα πόδια-κυρίως τα νύχια- σε πολλές φίλες μου. Και σίγουρα δεν είμαι πεντικιουρίστα!!

    Dora
    Πολύ καλό αυτό που είπες! Δε θα το είχα σκεφτεί! Thanks!!  
     
    Last edited: 30 Νοεμβρίου 2007
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Kits: Η απάντηση στην απορία σου βρίσκεται εδώ: