Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Forced Defeminization

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 11 Νοεμβρίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εξαναγκασμένος σε μετασχηματισμό, συμπεριφοριστικά, ενός ατόμου από το θηλυκό στο αρσενικό.

    Πως θα μπορούσε να επιτευχθεί;
    Με συγκεκριμένο τρόπο ντυσίματος; Τρόπο ομιλίας; Τρόπο έκφρασης; Τρόπος σκέψης;

    Με υποβάθμιση του θηλυκού στίγματος σε κάθε επίπεδο και προώθηση του αρσενικού;



    Τι επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει στην ψυχολογία του ατόμου; Στην ίδια την προσωπικότητα; Τι θα έπρεπε να προσεχθεί; Να αποφευχθεί; Σε τι βάθος;

    Σε τι θα μπορούσε να αποσκοπεί μία τέτοια διαδρομή;
    Μία μορφή διαφθοράς; Ταπείνωσης; Αποδόμησης στοιχείων του χαρακτήρα;

    Παραθέτω μία μικρή εικόνα που ίσως ερεθίσει την φαντασία και σας βοηθήσει να απαντήσετε.

    Ο Κύριος Α έκοψε τα μαλλιά της Β. Άρχισε να την ντύνει σαν αγοράκι, της έδωσε αγορίστικο όνομα, την πήγαινε στο γήπεδο, συζητούσε μαζί της για κορίτσια σαν ήταν αγόρι, μιλούσαν για αυτοκίνητα.

    Το όνομα που έδωσε ήταν Θωμάς. Έπλασε ένα περιβάλλον που άγγιζε τον Θωμά ως ένα αγόρι, τον έμαθε να κάθεται σαν να αγόρι, να βαδίζει σαν ένα αγόρι, να είναι χύμα όπως ένα αγόρι, να μην φοβάται όπως ένας άντρας θα έπρεπε να κάνει. Μία νύχτα τον έστειλε σε ένα πολύ τρομακτικό μέρος και του ζήτησε να παραμείνει εκεί σαν σκοπός. Αν καθόταν μέχρι το πρωί δίχως να λυγίσει θα είχε κάνει ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση του να γίνει άντρας.

    Τον πήγε σε μία ιδιαίτερα συναισθηματική ταινία, με θεματολογία ευαίσθητη προς το προηγούμενο παρελθόν ως άλλο φύλο, για τον Θωμά. Δεν έπρεπε να κλάψει. Δεν τα κατάφερε. Όταν γύρισε στο σπίτι ο Κύριος Α τον χτύπησε. Και συνέχισε να τον χτυπάει μέχρι ο Θωμάς να σταματήσει να κλαίει. Αυτή η διαδικασία συνεχιζόταν για ημέρες. Ο Κύριος Α τον πέρασε και από δοκιμασίες, όπως το να αντέχει στο κρύο ή το να μην πλυθεί για ένα χρονικό διάστημα και διάφορα άλλα.

    Τον παρότρυνε να σκέφτεται τα άλλα κορίτσια, να σκέφτεται προς θα τα προσεγγίσει και ένα βράδυ…

    Ένα βράδυ σε ένα μπαράκι τα δύο αρσενικά έριξαν μία γυναίκα. Μάλλον την δουλειά την κανόνισε ο Κύριος Α. Την πήγαν σπίτι και κυρία ανέλαβε να μυήσει τον Θωμά στα μυστικά του έρωτα. Ο Θωμάς φορούσε ένα στραπ κάτω από το φαρδύ παντελόνι του και η γυμνή γυναίκα τριβόταν πάνω του. Στο τέλος κατέβασε το παντελόνι του Θωμά έβαλε στο ορθάνοιχτο αιδοίο της, το όργανο του. Ο Θωμάς ανάσκελα με το βλέμμα στο ταβάνι, περίμενε μέχρι η γυναίκα να χύσει υπομένοντας τους πόνους που του προκαλούσε η σκληρή βάση του στραπ από το βάρος της και το καβάλημα της.

    Μία διαδικασία που συνεχίστηκε για μήνες. Ο Θωμάς σταδιακά οικειοποιούταν την αρσενική του νέα ταυτότητα. Ερωτεύθηκε ένα κορίτσι την Μαρία. Την γυρόφερνε για καιρό μέχρι να την καταφέρει. Της έπαιρνε λουλούδια, της έγραφε ποιήματα, της έστελνε μηνύματα και μία μαγική βραδιά…

    Την φίλησε… Το στόμα της ζεστό γλυκό λειωμένο κεράσι με καρδιά από ατόφια σοκολάτα. Την πήγε σπίτι του…Αγκαλιάστηκαν…Άκουσαν μουσική…Την έγδυσε…
    Του ζήτησε να γδυθεί…

    Εκείνη την στιγμή στο σπίτι μπήκε ο Κύριος Α. Όχι τυχαία. Η Μαρία του χαμογέλασε. Ο Θωμάς πάγωσε. Έμεινε παγωμένος ακόμα και όταν ο Κύριος Α του έβγαλε τον παντελόνι και τον έστησε στα τέσσερα. Όταν μπήκε μέσα του μπροστά στη Μαρία και άρχισε να τον αποκαλεί πούστη και παλιοαδερφάρα κάτι ράγισε μέσα του. Το άκουσε σχεδόν, όταν ο Κύριος Α τον πέταξε παράμερα και ανέλαβε την χαρωπή Μαρία.

    Ο Θωμάς κατάρρευσε όταν είδε την Μαρία να χύνει με τα πόδια της τυλιγμένα γύρω από τον Κύριο Α…
    Και έκλαψε. Έκλαιγε μέχρι το πρωί. Σιωπηλά όπως τα αγόρια κλαίνε…
     
  2. zinnia

    zinnia Contributor

    δεν ξερω να κανω quote από αλλο θεμα κι ετσι θα το αντιγραψω:


    ειναι του DreamMaster και αν αλλαξουμε το ρημα "βελτιωνω" σε "εξαναγκαζω" νομιζω πως απανταει μια χαρα και σ αυτο το νημα.



    Re: Περί "Βελτίωσης"...

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ευτυχώς που αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στα κείμενά μου.. Αν είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι μπορεί να βελτιώσει άλλον άνθρωπο γαμιώντας...
    Ο μόνος ρόλος που μπορεί να έχει ο οποιοσδήποτε σε μια σχέση, ανεξαρτήτως στάτους, είναι αυτός του "επίμονου" κηπουρού (constant gardener). Μπορείς να ποτίζεις, να κλαδεύεις, να λιπαίνεις, να μεταφυτεύεις και να προστατεύεις από τα ζιζάνια. Να δίνεις χώρο. Να ανέχεσαι τις κακές χρονιές και να ελπίζεις σε καλό κλίμα εν ευθέτω χρόνω. Μπορείς να θεραπεύεις, θα έλεγαν οι αρχαίοι, δλδ. να φροντίζεις. Ενίοτε, μπορείς και να καρπούσαι.

    Θέλει κόπο, υπομονή, τέχνη και τεχνική. Εχει χαρές και λύπες. Επειδή σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο, όχι κάποιο άλλο που θα είναι σαν αυτό, αλλά αλλιώς.
    Το να προσπαθήσεις να κάνεις μια μπιγκόνια πορτοκαλιά, εκτός από γελοίο, είναι σίγουρα καταστροφικό. Και τη μπιγκόνια θα κάψεις και πορτοκάλι δε θα φας. Εχει πάντα αλλού πορτοκαλιές, που κάνουν πορτοκάλια. Αν θες να μυρίσεις απλώς τη μπιγκόνια, και μετά να πας παρακάτω για πορτοκάλια, πες το και μύρισ' τη. Μαγκιά σου.
     
    Last edited: 11 Νοεμβρίου 2007
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Άλλο το ένα ρήμα(βελτιώνω) zinnia και άλλο το άλλο(εξαναγκάζω).
    Πιπίλησε τα λίγο στο μυαλό σου και θα το καταλάβεις.
    Έχουν τόσες ομοιότητες όσο η μπιγκόνια με την πορτοκαλιά.
     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Forced Defeminization

    θα συμφωνήσω με τη zinnia ή μάλλον με το Dream και το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω για την ιστορία σου Ηλία είναι πως είναι εξαιρετικά σκληρή
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Forced Defeminization

    Τότε το σχόλιο που έκανα προς την zinnia πάει και προς σε εσένα ζουμερή μου.
    Όμως προς εσένα θα συμπληρώσω και κάτι παραπάνω...

    Τι είναι αυτό που σε έκανε να νιώσεις ότι εδώ μιλώ για βελτίωση ; Μήπως το συναίσθημα που σου γέννησε η ιστορία; Μία ιστορία ή ένα κείμενο μπορεί να θολώσει τόσο την εικόνα που βλέπεις ώστε να υποπέσεις σε πλάνη;
     
  6. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Forced Defeminization

    το κείμενο Ηλία, αφήνει μια αιχμή για βελτίωση, παρότι μιλάει για εξαναγκασμό... κάπου αναφέρει "να μη φοβάται"... βέβαια, από ένα σημείο και μετά ξεφεύγει... όχι, για μένα δε τίθεται θέμα παρανόησης των ρημάτων, άλλο βελτιώνω και άλλο εξαναγκάζω... εντούτοις θα πρέπει να αναλύσουμε το σκοπό ενός τέτοιου εξαναγκασμού, αν είναι μόνο για τέρψη Του Αφέντη ή αν προσπαθεί μέσα απ' αυτό τον εξαναγκασμό να αποδομήσει κάτι και να το χτίσει από την αρχή
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    ..η ολη ιστορια παραπεμπει σε εξαναγασμο, θα ελεγα οικειοθελη απαρνηση του εαυτου σου..γιαυτο και το μεγαλειο των σχεσεων αυτων...νασαι καλα Ηλια..μου θυμιζεις πολλες φορες τι θαπρεπε να κανω..
     
  8. Maley

    Maley Contributor

    ...παντως ειναι βιαιος εξαναγκασμός..
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Προσωπικά εγώ θα το έπραττα για έναν και μόνο λόγο. Δημιουργείς μία ψευδαίσθηση στην κοπέλα, την βυθίζεις μέσα σε αυτή και όταν ανθίσει αυτή, η κατά κάποιο τρόπο παραίσθηση την κόβεις. Άρα θα το έκανα για την τέρψη μου.

    Από εκεί και πέρα πιθανόν να συμβεί αποδόμηση, αλλά όχι αυτής του φύλου της προσωπικότητας. Έχω μία υποψία για το ποια θα μπορούσε να είναι αλλά θέλω να είμαι σίγουρος.

    Έψαξα στο δίκτυο για την συγκεκριμένη τεχνική, αλλά δεν βρήκα σχεδόν τίποτε. Μία μόνο αναφορά μίας κοπέλας σε forum του εξωτερικού άσχετο με το χώρο. Δεν θέλω να συσχετίσω την διαδρομή με αυτή του feminization γιατί άλλο ένας άνδρας και άλλο μία γυναίκα.

    Σε αυτό λοιπόν θα με βοηθούσαν οι ίδιες οι γυναίκες ή κάποιοι που έχουν πειραματιστεί με το συγκεκριμένο. Η χρησιμότητα της ιστορίας είναι για να απελευθερώσει τις αντιδράσεις και μέσα από αυτές να ρίξω μία ματιά στα ενδώτερα.

    "να μη φοβάται", μόνο οι άνδρες θα μπορούσαν να δρασκελίσουν αυτό το κατώφλι;
    Ο στόχος δεν είναι να γίνει αρσενικό, αλλά να νομίσει ότι γίνεται αρσενικό. Κανείς από εμάς δεν έγινε άντρας επειδή σταμάτησε να φοβάται. Έμαθε να δείχνει ότι δε φοβάται και να πιστεύει ότι έτσι πρέπει να κάνουν οι άντρες. Ψευδαισθήσεις...
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μία γυναίκα ή έναν άντρα αν κατά την διάρκεια ενός session την ή τον κάνεις να νιώθει σκύλα ή σκύλος, δεν σημαίνει ότι γίνεται σκύλος. Ακόμα και αν πηδηχθεί με έναν σκύλο. Δεν έχουμε ιδεά το πως είναι ένας σκύλος από μέσα. Όμως η γυναίκα ή ο άντρας νιώθει σκύλος κατά την δική του αντίληψη, έτσι όπως πιστεύει αυτός είναι νιώθει ένας σκύλος. Και καυλώνει μέσω αυτού και βουτάει σε μία παραίσθηση.

    Κατά την διάρκεια αυτής της παραίσθησης είναι εύπλαστος, για να δεχθεί κάποιους άλλους σπόρους. Σαν τι σπόρους;

    Θα σου λέω να φορέσεις το κολάρο σου. Εσύ θα νιώσεις ότι ετοιμάζεσαι να γίνεις σκύλος, θα καυλώσεις και μέσω αυτής της αίσθησης και θα τείνεις να είσαι μαλακός σαν βούτυρο σε όποια όρεξη μου...

    Φθηνό;
    Αληθινό...
     
  11. zinnia

    zinnia Contributor

    οσο και να τα πιπιλαω δεν με πειθεις. Και δεν με πειθεις γιατι ο μοναδικος σκοπος που βλεπω εγω ειναι, να απενοχοποιησει τον Κυριαρχο να αισθανθει πως αν μεταμορφωσει την σουλα σε θωμα δεν θα πηδαει αντρα αλλα γυναικα εξαναγκασμενη να γινει αντρας. Και δε μενω στο ποσο σκληρο η μαλακο ειναι αυτο, μενω στην αναγκη του να φτιαξει κατι που δεν υπαρχει. Αν θελει να εξευτελισει καποια υπαρχουν αλλοι τροποι να το κανει, οπως να τη διαταξει να γινει ενα αντικειμενο. Αλλα αυτο εχει αρχη, μεση και τελος. Το αλλο δεν εχει.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δηλαδή μία γυναίκα που ντύνει το σκλάβο της με γυναικεία ρούχα, έχει κρυφολεσβιακές τάσεις;

    Θα μπορούσε αυτό που λες να ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν με ενδιαφέρει αυτή η εκδοχή.

    Ούτε θέλω να σε πείσω. Είναι θέμα επιλογών και προτιμήσεων του καθενός. Διακρίνω όμως ένα πάθος στην αντίδραση σου. Μία αντίδραση που μου δείχνει πόσο επώδυνη είναι ακόμα και η σκέψη αυτής της διαδρομής. Θα μπορούσες να μου πεις το γιατί;