Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τσούλα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος latexduck, στις 6 Δεκεμβρίου 2007.

  1. latexduck

    latexduck Contributor

    Εδώ και καιρό με ενοχλεί αφάνταστα να ακούω στο forum την λέξη τσουλίτσα slut κ.ο.κ,
    θεωρώ ότι υποβιβάζει την γυναίκα σε κοινόχρηστο αντικείμενο... Ένα αντικείμενο που μπορούν όλοι και όλες να το χρησιμοποιήσουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Μια γυναίκα που αισθάνεται τσούλα κατά την γνώμη μου πάντα, νομίζει ότι με αυτόν το τίτλο θα μπορεί να τους έχει και να τους παίζει όλους αλλά συμβαίνει το αντίθετο. Ο άνθρωπος κυνηγάει το σπάνιο, το δύσκολο, αυτό που δεν μπορεί να κατακτήσει εύκολα όποτε η τσούλα δεν θα του κάνει καμία εντύπωση, θα κάνει ότι κάνει μαζί της και θα την προσπεράσει... Για μένα η Γυναίκα είναι ο λόγος που ζώ, λατρεύω την Γυναίκα αλλά περισσότερο λατρεύω Αυτήν που θα με ξεχωρίσει ανάμεσα από άλλους, είμαι σκλάβος αλλά μερικές φορές έχω ανάγκη την αφοσίωσή Της...

     
     
  2. Lola

    Lola Regular Member

    Απάντηση: Τσούλα!

    Καπου εχεις κανει λαθος dear.. Το οτι καποιοι η καποιες (γιατι η λεξη τσουλι δεν εχει φυλο) ξερουν να περνανε καλα, δεν τους αρεσει να περιοριζονται και νιωθουν καλα με αυτο που κανουν ειναι υποτιμητικο? Οι λεξεις μας πειραξανε? Μας εχει φαει η σοβαροφανεια μου φαινεται..
    Αν μη τι αλλο τα τσουλια ειναι πιο ξεκαθαρα σε σχεση με το τι θελουν και το δηλωνουν χωρις παρωπιδες, οποιος θελει καθεται, οποιος οχι ωρα του καλη..! Αυτο δε σημαινει οτι ειναι κοινοχρηστα αντικειμενα, διαθεσιμα στον καθενα ανα πασα ωρα και στιγμη. Οχι δεν ειναι αβουλα πλασματα, ετοιμα για την ικανοποιηση του οποιουδηποτε καυλωμενου. Sorry αν σας απογοητευω, καλως ηρθατε στην πραγματικοτητα! Εχουν κι αυτα αποψη, επιθυμιες, αισθηματα, ορμες.. πολλες ορμες ενιοτε.. χα.. Τους αρεσει να παιζουν κι οσοι ειναι μαζι τους το ξερουν αυτο γιατι δεν κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους μην τυχον και τους κακοχαρακτηρισουν η τους χαλασει το image, lol.
    Οσο για το τελευταιο που λες οτι ''η τσουλα δε θα του κανει καμια εντυπωση, θα κανει οτι κανει μαζι της και θα την προσπερασει'' μην παιρνεις και ορκο  Ευτυχως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που μπορουν και εκτιμουν την ειλικρινεια και το δικαιωμα του να εκφραζεις αυτο που νιωθεις εστω και διαφορετικα απο το συνηθισμενο (γιατι πλεον οι δηθεν μυξοπαρθενες ειναι περισσοτερες απο τις τσουλες) και κανουν τον κοπο να ανοιξουν το περιτυλιγμα και να δουν το μεσα μας. Και πιστεψε με οτι κατω απο μια ξεκωλη pvc στολη πολλοι βλεπουν κατι ακομα πιο ομορφο οσο κι αν σου ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις. Ισως ειναι ανωμαλοι  Εμενα παντως δε με χαλαει καθολου..
    Ωστοσο νιωθω μια απιστευτη ευφορια να γνωριζω συνεχως κι αλλα τετοια παιδακια και να παιζουμε παρεα! Με φτιαχνουν τοσο γαμημενα πολυ αυτα τα ευκολα πορνιδια, αρσενικα και θηλυκα. Προσωπικα βαριεμαι το πολυ μπλα μπλα και τα δηθεν ναι μεν αλλα.. Καμια φορα δε, μετα τα αισχη και τις ακολασιες κοιμομαστε και αγκαλια (αλλα αυτο ας μεινει μεταξυ μας) 
    Οποτε αν και αθεη ενα εχω μονο να πω και ας με λιθοβολισουν στην πλατεια Συνταγματος..
    GOD BLESS SLUTS!
     
    Last edited: 6 Δεκεμβρίου 2007
  3. latexduck

    latexduck Contributor

    Να συμπληρώσω ότι και εγώ αισθάνομαι τσουλάκι μόνο όταν είμαι με Εκείνη, οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να με αποκαλούν έτσι... lola θα σου απαντήσω αύριοo... ZZZzzzzz  
     
  4. Panacotta_of_Doom

    Panacotta_of_Doom Regular Member

    Η λέξη slut (όπως είπε και η Lola) δεν έχει φύλο. Επίσης δεν υποδηλώνει κοινόχρηση, μια και τα διάφορα τσουλιά διαλέγουν με ποιους θα κάνουν τι. Τα κριτήρια μπορεί (εξ'ορισμού) να είναι πιο χαλαρά απ'ότι των άλλων, αλλά υπάρχουν.

    Ενώ η κοινή χρήση της έχει αρνητική σημασία, υπάρχει μια έντονη κίνηση ανάκτησης της λέξης και αλλαγής της θετικά. Οι λέξεις οι ίδιες δεν έχουν πρόθεση (δεν υπάρχουν πρόστυχες λέξεις, μόνο πρόστυχα μυαλά). Η σημασιολογία τους υπάρχει κατά συνθήκη αλλά και κατά πρόθεση. Όταν αλληλοαποκαλούμαστε τσουλιά (και ενδο-πανακοτικά [sic] και με τρίτους, πχ με τη Lola), η πρόθεση δεν είναι να υποβιβάσουμε ο ένας τον άλλο. Αντιθέτως. Κατά σύμπτωση, αυτή τη στιγμή φοράω ένα t-shirt με τη λέξη «slut». Και είναι δώρο από πολύ καλή φίλη μας (που ανήκει κι εκείνη στην κατηγορία).

    Φυσικά αν κάποιος τρίτος χρησιμοποιούσε την ίδια λέξη υποτιμητικά, θα δεχόταν ένα χείμαρρο ειρωνείας.
     
  5. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    χμ αναλογα με την διαθεση που το λες οπως ολες οι λεξεις!αλλα πιστευω και εγω μην κολλας σε λεξεις!το ασχημο πιστευω δεν ειναι να την λες ετσι αλλα να τις φερεσε αναλογα!εμενα προσωπικα δεν θα με χαλουσε αν με φωναζαν ετσι χεχεχεχε!ισχυει το οποιος εχει τη μυγα μυγιαζετε!
     
  6. Kits

    Kits Contributor

    Re: Απάντηση: Τσούλα!

    χειμαρος...
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η έντονη έκφραση της σεξουαλικής επιθυμίας, είναι αυτό που πολλοί ονομάζουν τσουλισμό. Καλώς ή κακώς είναι αυτό που έδωσε αυτή την έντονη πνοή στο ελληνικό bdsm. Θα σας εξηγήσω αναλυτικά με κάτι που ετοιμάζω τις επόμενες ημέρες.

    Για εμένα είναι ότι πιο όμορφο, όταν προσφέρεται δίχως φανφάρες, αλλά με ποιοτική προσέγγιση στις αισθήσεις...
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    και εγω απλα υποκλινομαι σε οσα εγραψε η Λολα .... θα διαφωνισω σε μια λεπτομερια με τον Πανακοτα .. δεν θεωρω οτι υπαρχουν χαλαρα κριτηρια ... αντιθετα πιστευω οτι τα κριτηρια ειναι συγκεκριμενα και απαραβιαστα .... ισως απο τον δικο μας χωρο να φαινονται χαλαρα ... αυτο ομως συμβαινει επειδη υπαρχει κοινη προσεγγιση και αντιληψη ....
    Τελος μπορει να υπαρχουν πολλα τσουλακια ... αλλα για να πεις "αυτη ειναι το δικο μου τσουλακι πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρ@@δια" (εννοειται να ειναι κυκλοφορισημη γκομενα) ....
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    lola για προεδρος !!!!!!!! χεχεχεχε
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Στα δικά μου αυτιά μία γυναίκα που με κάθε αφορμή υπογραμμίζει χαριτωμένα ότι "είναι τσουλάκι", δηλώνει μόνο πως προσπαθεί απεγνωσμένα να εκφράσει όσο πιο κραυγαλέα γίνεται τη σεξουαλικότητά της, και πως διακατέχεται μάλλον από την αισθητική του συρμού. Ομοίως μία γυναίκα που διατυμπανίζει με υπερηφάνεια πως "είναι μεγάλη Πουτάνα", δηλώνει ότι μάλλον προσπαθεί ανεπιτυχώς να προσδώσει προστιθέμενη αξία στο αιδοίο της, ή πως θεωρεί εαυτόν αρκετά ευφυή και ευρηματικό ώστε να το χρησιμοποιήσει εκ του (κουτο)πονηρού.
    Γενικώς οι λέξεις "τσούλα", "πουτανάκι", "πορνίδιο" και οι συναφείς αυτών σε περιεχόμενο και ύφος με ενοχλούν αισθητικά, ακόμη και αν υποθέσουμε ότι από εννοιολογικής πλευράς δεν έχουν αρνητική χροιά και ότι δεν χρησιμοποιούνται υβριστικά.

    Μόνο τους τελευταίους μήνες, μετά την εγγραφή μου στο forum, έρχομαι σε επαφή με ανθρώπους που αυτοαποκαλούνται "τσουλιά" και "πουτάνες" και που υποθέτω ότι δεν εννοούν ό,τι και εγώ. Προσπαθώ να καταλάβω τί εννοούν, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί δεν έχω βιωματική γνώση επ' αυτού: Ούτε βιώνω μέσα από αυτό το πρίσμα (της χαριτωμένης τσουλίτσας) τη σεξουαλικότητά μου, ούτε επέτρεψα ποτέ τέτοιους αυτοχαρακτηρισμούς σε υποτακτικούς άνδρες, ούτε έχω φίλους που να αυτοπροσδιορίζονται έτσι για οποιοδήποτε λόγο. Μία φορά κατάφερα να αντιληφθώ ένα σχετικό σχόλιο της lara[E-p], γιατί απέδιδε με σαφήνεια το πώς αντιλαμβάνεται αισθητικά και εννοιολογικά τον αυτοπροσδιορισμό "πουτάνα". Πέρα από αυτήν και δύο τρεις άλλες περιπτώσεις, ομολογώ πως δεν έχω καταφέρει να εισέλθω στο αυτό κλίμα. Ασφαλώς και οι λιγοστές περιπτώσεις όπου κατανόησα, συνιστούν πρόοδο, αν σκεφτεί κανείς ότι τις πρώτες εβδομάδες συμμετοχής μου εδώ, έμενα συχνά άφωνη μπροστά από την οθόνη μου διαβάζοντας τέτοιους αυτοπροσδιορισμούν και σκεπτόμενη πόση αισθητική παρακμή υπάρχει στον κόσμο. Αφότου αντελήφθην το σχόλιο της lara[E-p], το οποίο έπαιξε πρωτεύοντα ρόλο και στην ανάπτυξη ικανοτήτων μου να αντιληφθώ και άλλα παρόμοια σχόλια μετέπειτα, πείστηκα ότι η άγνοιά μου επί της αισθητικής των άλλων ανθρώπων αναφορικά με το σεξ, μου δημιούργησε προκαταλήψεις. Λόγου χάρη, αν ένα έτος νωρίτερα ένας άνδρας κατά τη σεξουαλική πράξη με αποκαλούσε "πουτάνα", θα το θεωρούσα μεγάλη προσβολή, ενώ τώρα θα το θεωρήσω απλώς αισθητικής φύσεως αστοχία.

    Αυτά για τις γυναίκες, διότι για τους άνδρες, παρόμοιοι αυτοχαρακτηρισμοί μου φαίνονται εντελώς παράταιροι αισθητικά. Και φυσικά τα παραπάνω σχόλια ισχύουν με την προϋπόθεση πως πραγματεύεται κανείς θέματα αναφορικά με τη σεξουαλικότητά του σε παρόμοια fora ή ιδιωτικές συζητήσεις, ειδάλλως τέτοιες εκφράσεις σεξουαλικότητας (και δεν μιλώ μόνο για τους χαρακτηρισμούς που αναφέρεις εσύ) σε δημόσιες συζητήσεις κρίνονται και από εμένα, ανεπίτρεπτες.
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    ευχαριστώ για την απάντηση Σου Syrah   Συμφωνώ με τα περισσότερα που Έγραψες.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Κι αν Εκείνη απαιτεί να σε φωνάζουν οι υπόλοιποι έτσι τι θα κάνεις?

    Υ.Γ. Για κάποια σαν κι εμένα που δεν είναι γενικά αθυρόστομη που ακόμη και καθημερινές βρισιές και "βρισιές" δεν είναι μέρος του λεξιλογίου μου, χρειάστηκε πολλή δουλειά να αποδεχτώ τον όρο τσούλα σε σχέση με μένα και να φτάσω όχι απλά να τον αποδεχτώ αλλά να τον φοράω με περηφάνια και κάτι πέρα απ΄ αυτό.
    Με βοήθησε να ξεπεράσω απίστευτες ενοχές και δάκρυα και θυμό. Αλλά για να επεξηγήσω χρειάζομαι χρόνο και σκέψη, οπότε θα επανέλθω.