Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίλα μου βρόμικα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 20 Απριλίου 2008.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μίλα μου βρόμικα

    'Που να σαφρακιάσεις και να σου τζάσουν τα ντίλια και να καταντήσεις σαν πουρή χελώνα'
    'Που να σε δω μωρή ντεζιασμένη για τεκνό και να μη βρίσκεις και να πιπιλάς καπότες'
    'Που να βρουκολακιάσεις και να ρουφάς αντί για αίμα, φλόκια'...
    Κατηγορηθήκαμε από κάτι χαμαλομουσκούληδες, που κουλά να χάλουν, λόγιοι τινές, παρεπιδημούντες εν συζητητηρίω, ότι μετερχόμεθα ιδιόλεκτον ακατανόητον, προσέτι δε γλώσσαν ξυλίνη, λες και κάνομε αδοκήτως σπικραμέντο σε πριμάτσους. Ετέθη δε το ερώτημα προς την Syrah αν τοιουτοτρόπως εκφράζεται και στο τσαρδί της, η κρυφοκουρκουλετζού.
    Ήγγικεν η ώρα, χάριτι camera obscura, να αναλάβει εις έκαστος τας ευθύνας του:
    Δηλώνω, λοιπόν, ότι και εγώ όταν κεραυνιάζομαι από κουοροκουραβέλτα, κι αβέλω ντέζι πριχού βουέλω το τρεμόζουμο, τουτέστιν μπουλκουμάρω, φράσεις ως αι πρώται, απείρου χυδαιότητος, εκστομίζω, με τη βεβαιότητα πως όλα τα τζιναβωτά και οι παπαρδελομουνίτσες, οι ρουφοψωλέτες, τις εννοούν, τις νιώθουν λαϊκότροπα ως το οικείον ρέλο, οψέποτε προβαίνουν σε ανακούφιση, και δεν χρειάζονται εξπλικατσιόνα.
    Νομίζω, μάλιστα πως αν οι αξιότιμοι συνομιλητές οίτινες δυσανασχέτησαν, προσοικειωθούν το ιδίωμα της παρούσης, όταν το κρεμαλότεκνο επισκέπτεται την κατσικαδερή οικογένεια των, ίνα της κουμπαριάς, οι γλωσσικές των επιδόσεις θα επαινεθούν προσηκόντως.
    Με την ηθικήν αυτή ικανοποίησιν θα δικαιούνται να αναφωνήσουν επιπροσθέτως, κατά την γάμευσιν νεάνιδος ή κεφτέ:
    'Τί σου απεργάζεται Έρωτα μου, Υψιπετή, η τουτού, η φακιροπίπιζα, η μπάμια μου η σουβλίστρα;'
    'Την πούλη, την τουρλολιγούρα μου, παντάπασι τη φιστικώνει και θα μου κατεβεί μουνόπασχα προώρως'!
    Θα βροντογκαρίξει η τρουποξηλωμένη και θα συγκατανεύσει και ο πατοπρεσαρισμένος, ο διάτρητος....


    female dearest, αυτή τί γλώσσα είναι;
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2008
  2. Eri

    Eri

    Αργκω της καθαρευουσης με επιδρασεις δημοτικης κ καποιες λιγες ξενοφερτες λεξεις......  
     
  3. female

    female Contributor



    Eri ξέχασες τα καλιαρντά + Εμπειρικικά... ΄Αρα, "ντούρα καλιαρντά".




    Ξεδιάντροπε λεξιγαμιά Dolmance κάτι τέτοια γράφεις και μας καυλώνεις!  

    Δεν τα μπενάβω, μάτια μου, ούτε τα κατέω, pero, τα ψιλοοσμίζομαι, μα όχι λαϊκότροπα. Εξπλικασιόνα χρήζουμε, τζόγια μου, όσοι δεν τα τζινάβουμε, γιατί οι γλώσσες είναι δρόμοι αλλά και μαντριά. Σε μερσώ που αντέταξες το, της βαρύτητας της υποκουλτούρας , επιχείρημα. Εσπρέρο πως ...ελήφθη.



     
    Last edited: 23 Απριλίου 2008
  4. Emma

    Emma Contributor

    Definitely both.

    Σε μερικές περιπτώσεις λειτουργούν ως εκτόνωση και σε μερικές άλλες ως stimulant. Ή και τα δύο  
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Εγω δεν μιλω ποτε βρωμικα.
    Ειμαι παντα σεμνη και ταπεινη, παντα με το βελονακι και το κοπανελλι στο χερι, πηγαινω παντα στον εσπερινο, ειμαι χαμηλοβλεπουσα, και ναι το ομολογω uknown to man! Και αν λεω ψεμματα να πεσει το σπιτι να με πλακωσει!
    Μετα απο αυτες τις φρασεις καλυφθειτε καπου διοτι σιγουρα θα γινει σεισμος!
     
  6. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Προς Dream Master, ενταύθα:

    Περιστατικό 1:
    Δύο εραστές συζητούν. Έχουν διαφορετική μητρική γλώσσα και συνεννοούνται σε μια τρίτη γλώσσα, στην αγγλική. Έχει περάσει η ώρα, είναι κι οι δυο πολύ κουρασμένοι, η συζήτηση είναι περίπλοκη και απαιτεί εντατική σκέψη αλλά αυτό είναι κάτι που τους ευχαριστεί. Κάποια στιγμή ο Α. σταματά να μιλά και κοιτάζει κατάπληκτος τη Β. Η Β αρχικώς νομίζει ότι εκείνος διαφωνεί με τα λεγόμενά της και συνεχίζει να επιχειρηματολογεί. Ο Α δείχνει κάπως σκεφτικός, σταδιακά όμως αρχίζει να χαμογελά. Η Β. θυμώνει κάπως και τον ρωτά τι συμβαίνει. Ο Α. την ενημερώνει ότι επί τουλάχιστον πέντε λεπτά του μιλούσε στη μητρική της γλώσσα, την οποία εκείνος φυσικά δεν καταλαβαίνει.

    Περιστατικό 2:
    Έλλην συναντά Ελληνίδα και πολύ σύντομα βρίσκονται επί κλίνης. Οι οιωνοί είναι άριστοι, όλα βαίνουν παραπάνω από καλώς, ώσπου η Ελληνίς μέσα στην παραφορά του πάθους, ξεστομίζει ένα αγγλοπρεπέστατο "fuck me". Ο Έλλην συνειδητά ή ασυνείδητα το αγνοεί και συνεχίζει (σχεδόν) απτόητος. Η Ελληνίς εκλαμβάνει την ορμή του ως επιβράβευση των λόγων της και συνεχίζει πυροβολώντας: "fuck me, fuck me, fuck me". Τότε πια ο Έλλην παραδίδει τα όπλα ηττημένος.
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

    Εχω την εντυπωση πως και ελληνικα να το ελεγε "γαμα-με, γάμα-με, γάμα-με", σαν χαλασμενο ραδιοφωνο, το ιδιο αποτέλεσμα θα ειχε. Ο μόνος τροπος ο ανδρας να τελειώσει αυτο που αρχισε, ειναι να της βουλωσει με το ενα χερι το στομα μπας και σκασει και καταφερει ο ανθρωπος να χυσει.
     
  8. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μίλα μου βρόμικα

    Εύγε female! Καλιαρντά ντούρα και γνήσια, με ολίγην από εμπειρικικήν...Σάμπως, όμως, αν ρωτήσω θα ξέρει κανείς από τους γλωσσοβάρβαρους τί είν' αυτά τα καλιαρντά; Κάνα ντιγκιντάνγκα παλαιάς κοπής, πουστρόνι ψιλοφυλακόβιο, καμιά παρασημοφορημένη μπουρδελότσατσα έχουμε; Ούτ' απ' αυτά δεν διαθέτουμε.
    Την σήμερον αφθονούν οι υπερασπιστές της επικοινωνιακής απλότητας, για να καταλαβαίνονται αναμεταξύ τους όσοι τα φλόκια τ' αμολάνε μόνο σαν κιαλάρουν μπεεμβέδες, τους Μι λέω, να ανακαλύπτουν στις κλειστές τί είναι ο κώλος.

    Καραφιλτάτη πίσα κάμαρη (σχώρνα θεούλη την ελευθεριότητα), εννοήσατε πλήρως, φρονώ, τί χονδρικώς υποστήριξα περί 'καταλυτών', αλλά η μετάβαση από το ιδιωτικό στο δημόσιο ή από το ατομικό στο συλλογικό με προβληματίζει ακόμα.
    Εσείς που στο όνειρο σας ξεκωλιάζετε τη γλώσσα με το ζόρι, δεν ανησυχείτε που τόσοι άλλοι το πράττουν ξυπνητοί;
    Παρεμπιπτόντως βέβαια, απαντήσατε και πώς αντιλαμβάνεστε την υποτακτικότητα, αποκαλύπτοντας μας τα σχέδια που έχετε για την τζιβίλω, την πλακομουνιάρα σας, που σας φορεί κορσέ συντάξεις και γραμματικές.
    Στη διάθεση σας για κάθε λογής συνεργασία, κατά προτίμηση τη ρυπαρότερη - πάντα ηθικώς, εννοώ.

    Ώσπου να προκάνω το προηγούμενο, μας χώσατε και το επόμενο, με παραλήπτη τον Dream Master - καλόψυχος, δε λέω, αλλά κομμάτι αγριωπός για μια γαρδένια εύθραυστη, όπως εσείς. Τη γλώσσα βέβαια τη λαλεί ώσπου τα θύματα του να λαλήσουν. Αλλά επιμένω: μόνο εγώ μπορώ να σας προσφέρω συναίσθημα πολυοργασμικό.
    Κατά τα αποδέλοιπα σας απήντησε το πρακτικό μυαλό της Zinnia, που και για την υποταγή έχει παραδοσιακότερη προσέγγιση ('βγάλε το σκασμό όταν τον τρως, καριόλα').
    Εσείς κυρία Mirella, από σεμνότητα φραστική είστε ασυναγώνιστη. Πρώτα επιτελείτε τα ακατονόμαστα κι ύστερα ντρέπεστε να τα περιγράψετε. Αλλά πληροφορούμαι πως κατέχετε αρκούντως τη λιμενεργατική - ιταλικά και με ταυτόχρονη μετάφραση.
     
    Last edited: 23 Απριλίου 2008
  9. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Βασικα οσον αφορα το πρωτο ερωτημα, κατ'εμε... both!... καθως ναι τα ακουει αυτος που τ'ακουει τελος παντων αλλα κ επειδη αμα δεν μας ευχαριστουσε να τα "χωσουμε" δεν θα το καναμε ουσιαστικα...

    Καθως μιλαω 4 γλωσσες συνολικα (body language not included obviously) φυσικα κ το εχω αποπειραθει...
    αμα εχεις συνηθησει με μια γλωσσα ειναι καπως... κ βασικα προτιμω το sex in Greek rather than sex in English, French or Italian...
    Συνεπως καταλληγω οτι ειναι αναλογα τι μιλαει ουσιαστικα ο καθενας... αν κ η Μητρικη μου γλωσσα ειναι η Γαλλικη, απο την στιγμη που σεξ με Γαλλο δεν εχω κανει ποτε κ γενικως εμαθα να εκφραζομαι Ελληνικά στο σεξ, κατι του λειπει οταν δοκιμαζω μια αλλη... (ισως φταιει κ που το κανω με Ελληνα καθε φορα...)
     
  10. female

    female Contributor

    Re: Απάντηση: Μίλα μου βρόμικα




    "Κι αν παρήλθον οι χρόνοι εκείνοιιιιιι..." Ιστορία αδυσώπητη -- πεθαίνουν λαοί, πολιτισμοί, γλώσσες, τέχνες, υποκουλτούρες. Ζωντανό παραμένει ότι έχει υλική βάση, όπως καλά γνωρίζεις, ότι δουλεύεται και προχωράει. Μην παραπονιόμαστε όπως οι λελέδες μικροαστοί αρχαιοελληνοθρησκολάτρες που μόνο σουρομαδιούνται και ξεμαλλιάζονται για την ελληνικότητα που απωλέσαμε με την είσοδο των μεταναστών, αν και ξεχνάνε, τεχνιέντως, να αναφερθούνε στις "ρωσσίδες γυμνάστριες στο χώρο σας". Αν δε γεννάμε "πολιτισμικά τέκνα" και υλικές συνθήκες άξιες επιβίωσης, τα όποια "γονίδια" μοιραία θα εκλείψουν, πλην ενδόξως.


    Ποίημα!!!

    (Άτιμη κενωνία... Άλλους τους μαζικοποιείς κι άλλους τους πλαστικοποιείς...)


    Κατανοώ πλήρως, λαγνοπλόκε Ντάσκαλε, τις προβοκατόρικες φυτιλιές που χώνεις αδυσώπητα στα ελκυστικά θήλεα φαιά (και ου μόνον) κύτταρα της ταλαντούχου νηματοθέτιδος (ης το νήμα *μπιπ-μπιπ-μεν αμφότεροι). Άκουσα τη βίτσα σου να σφυρίζει λάγνα.

    Όσον αφορά την πάρτι μου, δε ρίχνεις και κανα αδρό πεντοχίλιαρο μαζί με τσου θεόλατσους και μεθ' ευωχίας καταποθέντες επαίνους, μια και το ντέζι μου για τερεβινθέλαιο και λινέλαιο μωχει μασίσει ούλο τον μπερντέ; Μπορείς να το εκλάβεις και ως reward to student conditioning. Το αυτό θα πράξω, η υμετέρα.




    Άναψες φωτιά με το ζήτημα της γλώττας, camera_obscura, κι αν δεν έχεις κατεβάσει ούλο το εικονοστάσι αθηροστόμως και ...ανθηροστόμως, μέρες που 'ναι, τι λες, θα μας επιτρέψεις να συνεχίσουμε να το "καίμε";




     
    Last edited: 24 Απριλίου 2008
  11. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Re: Απάντηση: Μίλα μου βρόμικα

    Θα σας φέρω ένα πρακτικό παράδειγμα μετάβασης από το ιδιωτικό στο δημόσιο για να με εννοήσετε καλύτερα. Μιλάω για τη μικρή σκηνή ζηλοτυπίας σας. Τόλμησα η πτωχή να απευθυνθώ σε έτερο αρσενικό και με εγκαλείτε στην τάξη, βάζοντάς με μάλιστα να κάνω και την εκλογή της Σοφί / τη Σοφή, ή άλλως πώς απ' την Κική και την Κοκό μια να διαλέξω. Αν δεν απατώμαι, τις εύθραυστες γαρδένιες τις φορούν ευφημιστικά στο πέτο οι βαρύμαγκες. Από την άλλη, ποια είδε πολυοργασμικό συναίσθημα και δεν το λιμπίστηκε;
    Θα ήθελα όμως τώρα να αναλύσω την ωραιότατη φράση σας: 'βγάλε το σκασμό όταν τον τρως, καριόλα'. Εκ πρώτης ακροάσεως ηχεί ιδεώδης. Φεύ! όμως, κατά βάθος εντάσσεται στην κατηγορία "να προσέχεις τι εύχεσαι". Μα ακόμα δεν εμπεδώσατε Ρυπαρότατέ μου ότι πλείστα θήλεα τείνουν να ομιλούν ακατάπαυστα έως τη στιγμή που το έτερον ήμισυ δηλώνει ότι αρχίζει ν' "ακούει φωνές" οπότε τότε και μόνο τότε το εγκαταλείπουν ικανοποιημένες στο έλεός τους; Συνεπώς, αν περιορίσετε την εντολή περί σκασμού κατά τη διάρκεια της συνευρέσεως, τότε μαύρος όφις φλυαρίας θα σας ζώσει, κοινώς τη γαμήσατε. Έτσι, με την άδειά σας θα αντιπρότεινα το εξής: "αν δε βγάλεις το σκασμό δε θα τον φας, καριόλα", πράγμα το οποίο δίνει επιλογή αλλά και ικανό κίνητρο συμμορφώσεως στο θήλυ, ειδικά αφού προϋποθέτουμε ότι είναι και καριόλα.

    female όπως βλέπετε, το νήμα τούτο είναι πεδίον δόξης λαμπρόν για πάσης φύσεως φραστικούς, και όχι μόνο, ακροβατισμούς. Be my guest, σοδομίστε και σοδομιστείτε ελευθέρως!
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Μίλα μου βρόμικα

    Οποια η θεσις μου, με εκθεσατε και ελπιζω να με αποκαταστησετε λιαν συντομως, τουτεστιν, "πεταξε με ανασκελα στα μωσαικα ψωλαρά, μου και κανε μου τον κωλο λινατσα".
    Ιδου! Ομιλησα απρεπως, θα υπαγω προς εξομολογησιν και αγιαν κοινωνιαν! 
     
    Last edited by a moderator: 24 Απριλίου 2008