Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Archon, στις 27 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

    http://www.publicdisgrace.com

    νεο site απο kink.com
    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]

    εξακολουθω να θεωρο τον Peter Acworth
    ως τον Νο.1 παιδικο μου ηρωα...
    http://video.google.com/videoplay?docid=5511058905369749054

    http://promo.publicdisgrace.com/g/Penelopovich:revshare/5751/m/1/h/w
    http://promo.publicdisgrace.com/g/2pac:revshare/5780/m/0/h/w
    http://promo.publicdisgrace.com/g/2pac:revshare/5299/m/4/h/w

    υ.γ. καταραμενη (γ)ελλαδα!!!

    hxxp://www.extreme-board.com/topic59562.html
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. slave_

    slave_ New Member

    Μου έχει τύχει δημόσιος εξεφτελισμός αλλά οχι κι έτσι μόνο λεκτικά, αλλά πιστέψτε με είχα κοκκινίσει απο ντροπή και ήθελα να ανόιξει η γη να με καταπιεί
     
  3. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Ποιο ασχημο δημοσιο εξευτελισμο απο το να περιμενεις στην ουρα της εφοριας για να πληρωσεις δεν υπαρχει !!
     
  4. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Προφανώς πρέπει να είναι από τα συνηθισμένα Μου sport, μια που Mου βγαίνει να το κάνω ακόμα και ασυναίσθητα και χωρίς προγραμματισμό.
    Δεν ξέρω αν είναι απόρροια της κακής συμπεριφοράς και της στριμάδας Μου ή αν είναι κάτι που με κάνει να νιώθω όμορφα όταν το κάνω και το συνειδητοποιώ.
    Ο λεκτικός εξευτελισμός που πολλές φόρες χρησιμοποιώ ακόμα και στην καθημερινότητα Μου, πολλές φορές φέρνει σε δύσκολη θέση τον υποτακτικό Μου. Ακόμα έχω πιάσει τον εαυτό Μου, να ψάχνει την παραμικρή αιτία για να το κάνω, δημόσια ή prive. Μερικές από αυτές τις κακές στιγμές …τον συμπονώ!
     
  5. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Ενώ είναι κάτι που με εξιτάρει σαν ιδέα ,δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να μου συμβεί...είναι ένα από τα όρια μου.Ξαναλέω όμως ότι με τρελαίνει σαν ιδέα!!!Άβυσσος η ψυχή του ανρθώπου...
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Έχω μια απορία: ποια μπορεί να είναι η ικανοποίηση που λαμβάνει ο Κυρίαρχος μέσω αυτής της πράξης; Θεωρεί πως η κατίσχυση μπροστά σε τρίτους, ως επί το πλείστον άσχετους με το BDSM, αυξάνει την αυτοεκτίμησή του; Θεωρεί πως δείχνει πιο ισχυρός στα μάτια του υποτακτικού του; Στην περίπτωση που ξεπερνά το επίπεδο του λεκτικού εξευτελισμού, μήπως θεωρεί τη σεξουαλικότητά του απλά ως κάτι το αξιοπρόσεκτο, και επομένως την εκθέτει μπροστά σε τρίτους, ως ένας πρωτότυπος street artist;

    Προσωπικά, δε θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο. Καθώς είμαι άτομο αρκετά χαμηλών τόνων (ενίοτε και κρυόκωλος  ), θεωρώ πως ο δημόσιος εξευτελισμός όχι μόνο δε θα ικανοποιούσε το σαδισμό μου, αλλά αντίθετα θα οδηγούσε στην αυτογελιοποίησή μου.
     
  7. MiB

    MiB Regular Member

    τότε θα πρέπει να το κάνεις.. έστω και για μία φορά..  
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Κι Εγώ την ίδια απορία έχω...
    Η διαφορά Μας είναι ότι Εγώ απορώ αλλά το κάνω... και συ απορείς αλλά δεν το κάνεις....
    Τι απάντηση λες να πάρουμε τώρα?
    Θα μας καλύπτει και τους δυο?

     
     
  9. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Footsniffer είναι αυτός ο...φόβος!!!Για αυτό παραδέχομαι κάποιους ανθρώπους,που δεν φοβούνται να εκφράσουν τα θέλω τους παντού.Θεωρώ βασικά ότι πρέπει να έχεις και δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο.Είναι σαν όλα τα όρια...
     
  10. MiB

    MiB Regular Member

    τα όρια και τους φόβους μας εμείς οι ίδιοι τα δημιουργούμε και ίσως γι' αυτό καταφέρνουμε να τα ελέγχουμε..

    όμως δεν ισχύει πάντα το ίδιο και για τα "θέλω" μας, όσο κι αν αυτό σου ακούγεται περίεργο..

    όταν λοιπόν κάτι το θέλουμε πραγματικά πολύ.. τότε και τα όρια μας μπορούμε ξεπεράσουμε, όπως και τους φόβους μας θα αντιμετωπίσουμε και θα νικήσουμε, αρκεί να πραγματοποιήσουμε αυτό που θέλουμε..

    και τότε θα νιώσουμε ένα συναίσθημα σπάνιο και ανεκτίμητο που θα μας κάνει να αγαπήσουμε τη ζωή μας και τον εαυτό μας λίγο περισσότερο.. κι αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από το κατά πόσο ικανοποιήσαμε τελικά κάποιο "θέλω" μας. Αρκεί που καταφέραμε να ξεπεράσουμε κάποια από τα όρια και τους φόβους μας..
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Public Disgrace - Δημοσιος Εξευτελισμος

    Durcet, δεν καταλαβαίνω γιατί συνδέεις την εκδήλωση του σαδισμού, με την αύξηση της αυτοεκτίμησης...
    Γιά τον καθένα (ή γιά τους κάθε δύο), υπάρχουν διαφορετικά όρια και μεγέθη, κι αυτό είναι όλο, και είναι απλούστατο. Όταν (ως σαδιστές) πονάμε κάποιον και τον εξευτελίζουμε, υποτίθεται ότι το κάνουμε γιατί και οι δύο αντλούμε απ' αυτό σεξουαλικό ερεθισμό και όχι επειδή πιστεύουμε ότι ο μεν είναι φύσει ανώτερος και ο δε κατώτερος, ή επειδή προσπαθούμε να ανυψώσουμε εαυτούς και να υποβιβάσουμε τον ερωτικό μας σύντροφο. (Το "υποτίθεται" μπήκε στην παραπάνω πρόταση, γιά να αποτρέψει τυχόν παράπονα γιά γενίκευση. Θεωρώ όμως ότι η πρόταση έχει ισχύ στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, και αποτελεί την κατ' εμέ σωστή οπτική).

    Εάν κατανοείς λοιπόν τις βασικές αρχές του S/m και D/s παιχνιδιού, δεν νομίζω ότι πρέπει να κολλάς στο κατά πόσο εσύ θα περιέφερες τη σκλάβα σου αλυσοδεμένη και γυμνή στην πλατεία Συντάγματος. Δημόσιος εξευτελισμός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι (πέραν του λεκτικού, που προφανώς προσωπικά σε ξενίζει λιγότερο ενώ, γιά παράδειγμα, δεν συμβαίνει το ίδιο σε 'μένα) μιά -δημόσια- ξυλιά στον κώλο, ένα χαστούκι, μιά πολύ κοντή φούστα που θα μπορούσες να της επιβάλλεις να φορέσει ή η εντολή "πιάσε μου τον πούτσο τώρα", μέσα στο λεωφορείο ή σ' ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Γιά κάποιες, καθένα απ' αυτά θα μπορούσε να είναι από απλούστατο και ανάξιο προσοχής, έως απόλυτος εξευτελισμός. Θέμα ορίων είναι όλα, των συγκεκριμένων κάθε φορά, δύο ανθρώπων...
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Έτσι ακριβώς είναι...
    Αν μη τι άλλο, μπορώ να κατανοήσω την συμπεριφορά των άλλων Κυρίαρχων στον δημόσιο εξευτελισμό του συντρόφου τους...Δυστυχώς, τον εαυτό Μου ...αδυνατώ να τον κατανοήσω. Παράξενο γμτ!