Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επειδή είσαι μ..λάκας..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 9 Οκτωβρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    "Κοίταξε να δεις φίλε μου..Είσαι εδώ για να περάσουμε καλά.Δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα και δε χρειάζεται να κάνεις το ίδιο.Θα αφεθούμε,θα είσαι καλός μαζί μου και υπάκουος και όπως πάει.."



    Απόγευμα θα ήταν..Ήμουν σε ένα δημοφιλές gay site και αντάλλαζα μηνύματα με άλλους time losers,καλή ώρα όπως εγώ.Τι ψάχνεις,που μένεις,πόσο τον έχεις,γαμας καλά,ψάχνω ΑΝΤΡΑ,είμαι αρρενωπός,θα πας στη Madonna και άλλες πολλές πανομοιότυπες ερωτήσεις και επιθυμίες καταλάμβαναν χώρο στο κάδο απορριμάτων του εγκεφάλου μου,για να διαγραφούν αυτόματα στην πλειοψηφία τους το επόμενο μισάωρο..
    Κάποια στιγμή σκάει μήνυμα απο μπρατσολάκι."Πάλι Βόρεια προάστια..;" σκέφτηκα..
    -Χαλάνδρι ή Αγία Παρασκεύη; του λέω
    -Πολύδροσο ,μου λέει(που σαι μαλάκα Παναγιώτη-κολλητός- να δεις τι παίζει στη γειτονιά σου).Με ξέρεις;Ξαναρώτησε
    -Οι περιοχές σας είναι γεμάτες πακέτα σαν εσένα,απάντησα..

    και αφού ρωτήσαμε τα σχετικά περι stats και roles κτλ ,πέφτει το μάτι του εκεί..

    -Είσαι και Dominant..
    -Ενίοτε..
    -Δηλαδή,έχεις το πάνω χέρι και κάνεις ό,τι γουστάρεις;
    -Άμα υπάρχει καλή θέληση ,κάνω και άλλα..
    -Δηλαδή;
    -Πες τι ψάχνεις..
    -Γουστάρω να υποτάσσομαι,άμα αξίζει τον κόπο..
    -Εσύ αξίζεις τον κόπο;
    -Εσύ τι λες;
    -Εσύ θα μου πεις..
    -Εγώ λέω ναι...
    -Μέχρι που φτάνεις;
    -Άμα καβλώσω μακριά..
    -Δηλαδή άμα καβλώσεις θα σε κρεμάσω με γάτζους,θα σε γεμίσω ηλεκτρόδια και θα σε χέσω;
    -Όχι ρε φιλαράκι είπαμε.Το γάμησες..
    -Ε πες..

    Γενικά υπήρχε τουπέ λόγω μοντελοκατάστασης..Έπρεπε να αρχίσω τις κρυάδες,μπας και το τσιμπήσω το πελατάκι.Ακολούθησε ένας δίαλογος,όπου μου είπε πως του άρεσε : bondage,μαστίγωμα και βία,αλλά όχι σε πολύ extreme φάση..Αφού τα βρήκαμε,άρχισε ένα παζάρι για το ποιος θα πάει στο σπίτι του άλλου..

    -Θα έρθεις μου λέει..
    -Όχι φιλαράκο μου ,θα έρθεις εσύ του κάνω;
    -Και γιατί εγώ;
    -Γιατί έχεις αμάξι,ενώ εγώ δεν έχω και γιατί εφόσον εσύ θα δείξεις καλό χαρακτήρα και θα ΄ρθεις,θα δεις και εγώ πόσο καλός θα γίνω μαζί σου..
    -Δεν παίζει ,μου λέει.Έχω και μία δουλειά μετά..
    Θυμήθηκα εκεί κοντά πως έμενε ο Δημήτρης,ένα άλλο τουμπανάκι,που το ορεγόμουνα καιρό ,αλλα΄βαριόμουν να πάω.Του έστειλα μήνυμα και απάντησε θετικά.

    -Τελικά θα έρθω..
    -Έτσι μπράβο,μου λέει..
    -Είσαι κοντά στην τάδε περιοχή του Χαλανδρίου;
    -Ναι.Γιατί ρωτάς;
    -Ξέρω ένα τυπάκι και θα το γαμήσω μετά από ΄σένα..Ευκαιρία είναι..
    -Ωπα ρε μεγάλε(εκεί με εκνεύρισε..)..Όλους θα μας γαμήσεις;
    -Θα με κουράσεις πολύ;
    -Δεν ξέρω τις αντοχές σου..
    -Ε δε θα με κουράσεις τότε..

    Έδωσε διεύθυνση,κλείσαμε το τηλέφωνο,συννενοηθήκαμε τι games θα έχει (είχε dildo,σχοινί και ένα ωραιότατο ραβδί από καουτσούκ),ετοιμάστηκα και έφυγα..Φτάνω σπίτι του..Μου ανοίγει.Χαμογελούσε,αλλά πάντα με ύφος.Χαιρετιστήκαμε και κάθισε κατευθείαν στην άκρη του καναπέ του,χωρίς να μου υποδείξει σαν οικοδεσπότης που θα κάτσω,υπονοώντας να κάτσω δίπλα του .Κάθομαι απέναντι ,όμως,στην πολυθρόνα..

    -Φοβάσαι και έκατσες εκεί;
    -Για να σε βλέπω καλύτερα.Διψάς;
    -Θες κάτι να πιεις;
    -Δεν είχα σκοπό να στο πω ,αλλά φέρε ένα νεράκι..
    -Ε δε μου το πες..
    (κάτι -σκεφτόμουν- θα σου κάνω εσένα,αλλά δεν ξέρω τι ακόμη..)

    Ακολούθησε ένας διάλογος,περί τι θέλω,τι δίνεις,πως το δίνεις κτλ μέχρι που φτάσαμε στο hot spot όπου εκεί σκέφτηκα "θα σου κάνω τέτοια μαλακία που θα τη λες στις φιλενάδες σου για πολλά χρόνια ακόμα..)

    -Εγώ φιλαράκι μπορώ να κάνω πολλά αρκεί να μου το βγάζει ο άλλος,μου είπε με ψιλοειρωνικό υφάκι..
    -Το βλέπω.Του λέω.Αντέχεις.. και ακούμπησα το ποτήρι κάτω και καπάκι τον ρώτησα κάτι άσχετο για τις κουρτίνες,έτσι για να τον ξενερώσω.Μου επανέφερε τη συζήτηση.Γενικά είχε ύφος πολύ μόντελου και μου μιλούσε ψιλοαπαξιωτικά,για να δει πόσο ψαρώνω και άμα πάρω τα ηνία.Έλα ,όμως,που τέτοια παιχνιδάκια με εκνευρίζουν ,όπως με εκνευρίζει να μου το παίζει ο οποιοσδήποτε"πουτάνα" και περπατημένος..
    Μου επανέλαβε τα περί κάνω αρκεί να μου το βγάλει ο άλλος,με πολύ ύφος πάλι και εκεί τότε απάντησα την εισαγωγική παράγραφο του story..

    -Κοίταξε να δεις φίλε μου..Είσαι εδώ για να περάσουμε καλά.Δεν έχω να σου αποδείξω τίποτα και δε χρειάζεται να κάνεις το ίδιο.Θα αφεθούμε,θα είσαι καλός μαζί μου και υπάκουος και όπως πάει.. Δε θα σου πουλήσω αντριλίκι,ούτε θα στο παίξω πολύ βαρύς.Δε θα σου βγάλω μενού "θα σου κάνω αυτό,εκείνο,το άλλο-θα σου βγάλω τα μάτια-θα βογγήξεις κτλ κτλ" ..βαριέμαι και δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή τη διαδικασία..Θα είμαι απόλυτα cool,όπως με βλέπεις τώρα και θα κάνεις ότι σου πω μήπως και αρχίσουμε να καβλώνουμε,γιατί πολύ το κουβεντιάσαμε..Δηλαδή,τώρα θα σηκωθείς και θα αρχίσεις να γδύνεσαι..
     
    Last edited: 9 Οκτωβρίου 2008
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ατόφιο. 24 καρατίων.

    Θα μπορούσα να γράψω ακριβώς το ίδιο, αρκεί να πρόσθετα χιλιάδες ροζ κορδελάκια. 
     
  3. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Επειδή είσαι μ..λάκας..

    Σηκώθηκε και άρχισε να γδύνεται λίγο βαριεστημένα και καλά..
    -Δεν έχεις φαντασία..
    -Να σου κάνω στριπ τηζ δηλαδή;
    -(την πούλεψες φιλαράκι,πάει)Μέχρι εκεί φτάνει η φαντασία σου;
    -Γέλασε και άρχισε να γδύνεται λίγο πιο αισθησιακά,αλλά βιαστικά..
    -Μη βιάζεσαι αγόρι..όλη ζωή μπροστα μας είναι..
    -Πολλά δε μας ζητάς;είπε γελώντας..
    -Έλα και ξέρω πως είσαι συνεργάσιμος ,είπα χαμογελώντας και του ΄κλεισα το μάτι..

    Αφού γδύθηκε..
    -Έλα εδώ. Και ήρθε και στάθηκε μπροστά μου΄.Άρχισα να του περιεργάζομαι τον κώλο..Τι κώλο..Κωλάρα..Και ξυρισμένη και καλοφτιαγμένη και γυμνασμένη και με τέλεια επιδερμίδα και με μία ωραιότατη κωλοτρυπίδα ελαφρά πιο σκουρόχρωμη απ΄το υπόλοιπο σύνολο..Την πασπάτεψα λίγο και σαλιώνοντας το δάχτυλο,άρχισα να του το βάζω ελαφρά και να τη χαϊδεύω γύρω - γύρω..
    Τον γύρισα και απλώνοντας το σώμα μου,του υπέδειξα την επίμαχη περιοχή για να ανοίξει το παντελόνι και να ξεκινήσει δουλίτσα.Ήταν που το έπαιζε δύσκολος το κωλοπαίδι..Κατά τη διάρκεια του ρουφήγματος,έτρωγε ελαφριά χαστουκάκια ,μέχρι που του τόνισα :
    -Είδες ποσο καβλιάρικο γίνεσαι,όταν θες;
    Δε θα σταθώ στις λεπτομέρειες των προκαταρκτικών..Έφτασε η ώρα του bondage.Αν και το δέσιμο γενικά δεν είναι στα φόρτε μου και το ψιλοβαριέμαι,τώρα είχα στόχο και σκοπό.Τον έβαλα να ξαπλώσει στο κρεβάτι,έδεσα τα χέρια του σταυρωτά σε ένα κάγκελο και αφήνωντας(ευτυχώς ήταν μακρύ) ελεύθερο σχοινί γύρω στα δύο μέτρα έδεσα χιαστί τα πόδια του στις φτέρνες,ώστε να είναι ανοιχτά.Η αλήθεια είναι ότι τον έδεσα γερά,γιατί δεν ήθελα να μου λυθεί..
    Στάθηκα πάνω απ΄το κεφάλι του και άρχισα να τον κοιτάω και να του χαμογελάω.
    -Καυλάκι είσαι τελικά και του χάιδευα το μάγουλο,κοιτάζοντας τον στα μάτια..Εκεί που τον χάιδευα του δίνω το πρώτο χαστούκι ξαφνικά.Με κοίταξε έντρομος.Στο δεύτερο άρχισε να καυλώνει..
    -Δεν πονάς;Πονάς;
    -Όχι ρε συνέχισε, μου είπε..
    Του αρπάζω τη ρώγα και εκεί που του την έστριβα,τρώει στο καπάκι και άλλο.Συνεχίζοντας με τη ρώγα(ο μικρός είχε σκυλοκαβλώσει) τον φτύνω στα μούτρα και τρώει και άλλο εκεί που τον έφτυσα.Πασάλειψα το χέρι μου πάνω στα σάλια που ήταν στα μάγουλα του,και την ξανάφαγε..Του έχωσα το χέρι στο στόμα,και άρχισε να το γλύφει,το ΄βγαζα,τον γανάφτυνα,τον ξαναχτυπούσα,του το ξανάβαζα στο στόμα,το έγλυφε,εγώ τον ξανάφτυνα στο στόμα ,ξαναπασάλειβα το χέρι μου,τον ξαναχτυπούσα και γενικά για πολύ ώρα έτρωγε πολλά χαστούκια και πασαλειβοταν με σάλια..
    Σηκώθηκα.Άναψα τσιγάρο.Πήρα το ομοίωμα και άρχισα να το κοιτάω..
    -Βαλ΄του κρέμα,μου είπε..
    -Πρώτα θα το γλύψεις κα του το ΄χωσα στο στόμα,βάζοντας γερό δάχτυλο με το άλλο χέρι στην κωλοτρυπίδα του γατζώνοντας το μέσα και ανασηκώνοντας ολόκληρη τη λεκάνη του.Γονάτισα μετά μπροστά του,του έδωσα τον πούτσο μου"θες κρέας τώρα;" και με το ένα χέρι σήκωσα τα δεμένα πόδια με το πιο κοντινό άρχισα να τον βαράω στα κωλομέρια...
    Ξανασηκώθηκα.Πήγα στα πόδια του τα σήκωσα και του έχωσα το ομοίωμα.Με το ομοίωμα μέσα στον κώλο του άρχισα να τον χτυπάω με μανία μέχρι που κατακοκκίνισε ο κώλος του.Του κατέβασα το ομοίωμα και πήγα και έκατσα πάνω από το στήθος του αρχίζοντας τον πάλι σε χαστούκια.Όμως ,στο καπάκι έκανα το άλλο.Εκεί που ήμουν σταμάτησα να τον χαστουκίζω διαδοχικά και πότε τον απειλούσα,χωρίς να τον ακουμπήσω,πότε την έτρωγε με άτακτο ρυθμό.Άρχισε να σπαρταράει από κάτω μου,σχεδόν με σήκωνε.
    -Κάτσε ρε μαλάκα ήσυχα!Τώρα που στο βγάζω,μου κάνεις νούμερα;Άρχιζα να παίρνω πλέον την εκδίκηση μου..
    Το παιχνίδι με την απειλή και τα χτυπήματα κράτησε κάποια λεπτά με το ρολόι..
    Σηκώθηκα και πήρα το ραβδί.Άρχισα να το βάζω στα πόδια να τον κοιτάω απειλητικά και το τριγυρίζω πάνω του..Τον άγγιζα στην περιοχή που ο πούτσος του συναντιόταν με το πόδι και του τον έσπρωχνα.Το ίδιο και με τα αρχίδια.Τα άγγιζα με το ραβδί,τα πίεζα λίγο και τον ρωτούσα: λες να πονάς εδώ ρε φιλαράκι;Με κοιτούσε αγχωμένος,αλλά κόντευε να χύσει και από την άλλη.Του τα σήκωνα,του τα ψιλοπίεζα,έκανα απότομες κινήσεις σα να θέλω να του καρφώσω εκεί το ραβδί,αλλά δεν το έκανα.Γενικά για πολύ ώρα περιέφερα το ραβδί πάνω του ,με τον ίδιο τρόπο και με το ίδιο βλέμμα,μέχρι να νιώσω πως αναστατώνεται περισσότερο απ΄όσο θα πίστευε ότι ο ίδιος μπορεί..
    Σηκώθηκα ξαφνικά με το ένα χέρι του έπιασα τα μαλλιά,και με το άλλο που κρατούσα το ραβδί,το σήκωσα απότομα ψηλά,σα να ήθελα να τον χτυπήσω στα μούτρα μ΄αυτό,και όπως το σήκωσα μέσα σε κλάσματα το πέταξα προς τα πίσω και προσγειώθηκε το χέρι με μεγάλη δύναμη στη μουρη του.Δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχα πετάξει το ραβδί και άρχισε να κλαίει.Είχε τρομάξει..
    -Δεν την πάλεψες ρε;Του λέω;
    Πήγα πάλι στα πόδια του ,του τα σήκωσα,φόρεσα καπότα,έβγαλα το ομοίωμα από μέσα και άρχισα να τον γαμάω με μανία.Δεν τον γάμησα πολύ γιατί ήδη ήμουν από πριν καβλωμένος και δεν ήθελα εξάλλου.Στο χύσιμο βγήκα από μέσα του σηκώθηκα όρθιος ,πέταξα την καπότα στα μούτρα του και έχυσα από πάνω του γεμίζοντας τον παντού.
    Αφού έχυσα,σκούπισα τον ιδρώτα απ΄το πρόσωπο μου,του έλυσα τα χέρια:
    -Χύσε και εσύ , και έφυγα να πάω να ξεπλυθώ στη ντουζιέρα.Με τον που τον έλυσα άρχισε να την παίζει με μανία,πρέπει να έκανε καλό χύσιμο.Δεν του μίλησα.Πήγα πάλι στο σαλόνι,έκατσα,έστριψα-άναψα τσιγάρο και κοίταζα στην μπαλκονόπορτα,λες και πίσω απ ΄την κουρτίνα έβλεπα το τοπίο.Ένιωθα το χέρι μου να ψιλοτρέμει..
    -Γιατί ταράχτηκα τώρα ο μαλάκας ,σκεφτόμουν...
    Άρχισα να ντύνομαι.Μόλις ο τύπος τελειώσε το δικό του ντουζ,βγήκε και με πρόλαβε την ώρα που έβαζα καπνό και κινητό στην τσέπη..
    -Φεύγεις;
    -Ναι..
    -Το τηλέφωνο μου το΄χεις ή θα σε πάρω και εγώ..Να τα ξαναπούμε..
    -Επειδή είσαι μαλάκας ρε φίλε,θα το σκεφτώ.Πιστεύεις πως περάσαμε καλά;Θα περνούσαμε καλύτερα,αν δε μου την έβγαινες πριν..Καλό βράδυ..
    -Στο καλό,είπε ψιλοειρωνικά,αλλά χαλασμένος και έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω μου..

    Βγήκα και δεν πήγα στον Δημήτρη τελικά.Πήρα το κολλητάρι τον Παναγιώτη και πήγαμε για καφεδάκι..
     
  4. Noble

    Noble Regular Member

    Eξαιρετικό (και δεν το λέω ψιλο-ειρωνικά).
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εγώ τα λέω ότι οι άντρες είναι πιο ευαίσθητοι αλλά δεν με ακούτε. 

    Πολύ καλό, Ιncomplete.
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Επειδή είσαι μ..λάκας..

    Φχαριστώ γκάβλα  

    Θενξ μέητ   
     
  7. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Επειδή είσαι μ..λάκας..

    σωραιος..
     
  8. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: Επειδή είσαι μ..λάκας..

    ...Έχεις τον τρόπο σου εσύ....  
    Μας ξεσήκωσες πάλι.... Κάψωσα, έχει να τραβήξει πάλι το Απίστευτο Μωρό.....  
     
  9. s/m

    s/m Regular Member

    να περιμενουμε και αλλες τετοιες ιστοριες ???
     
  10. llazouli

    llazouli Contributor

    Re: Απάντηση: Επειδή είσαι μ..λάκας..

    Καθώς διάβαζα το συγκεκριμένο, σκέφτηκα την εκδοχή, να μην τον έλυνες, να έκανες το ντουζάκι σου, το τσιγαράκι σου και να έκλεινες την πόρτα πίσω σου, γράφοντάς τον εκεί που δεν πιάνει μελάνι...
    Ίαως του άξιζε, όπως αξίζει σε όλους τους ''δήθεν''. Όταν όμως υπάρχει ''καλή καρδιά'' - και μην το αποποιηθείς, δε σε ''μειώνει''- ακόμη και στο πιο σκληρό παιχνίδι, βγαίνει ο άνθρωπος ο ''έντιμος'' που γνωρίζει καλά πώς να χειριστεί έναν καραμαλάκα, χωρίς να χορέψει στο ρυθμό του.
    Πάντως, μου άφησε ''πικρή'' γεύση αυτή η συνάντηση, όπως εκείνες οι ατυχείς συναντήσεις που ενώ ερχόμαστε κοντά, στην πραγματικότητα μάς χωρίζουν χιλιάδες μίλια απόστασης.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    llazouli βγες απ το μυαλο μου!
    Δεν κρύβω πως πέρα από αυτό έκανα και κάποιες χειρότερες σκέψεις, αναφορικά με το τι θα του έκανα αν ήμουν παρούσα και δεν κρύβω το βρήκα ιδιαίτερα διεγερτικό...
    Κάτι τέτοιοι και τέτοιες μου βγάζουν απίστευτα κακό σαδισμό lol

    Ινκο μου είσαι πολύ μεγαλόψυχος!
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Πολυ καλο!
    Γκαβλα=καβλα??????????
    Αρα......γκωλος=κωλος?????????????