Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η χρήση του κορσέ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Storm, στις 22 Νοεμβρίου 2008.

  1. Storm

    Storm Regular Member

     

    Ο κορσές είναι ένα κατ' εξοχήν φετιχιστικής αισθητικής αντικείμενο -είναι αναπόφευκτοι οι συνειρμοί με 18ο αιώνα και Μαρκήσιο Ντε Σαντ, βαμπιρ θηλυκά και πολλές άλλες αισθησιακές εικόνες.
    Δυστυχώς όμως τώρα πια έχει γίνει σαν τις λευκές τίγρεις: είδος προς εξαφάνιση. Οι γυναίκες σταμάτησαν να φοράνε το υπέροχο αυτο ένδυμα και τώρα για να το βρει κάποιος θαυμαστής του όπως η γράφουσα, πρέπει να κάνει καμιά εκατοστή μετάνοιες, μια πενηνταριά τάματα κι άλλα τλοσα πατερημά.

    Για να μπούμε λοιπόν στο θέμα μας, κι επειδή ΔΕΝ έχω ξαναφορέσει κορσέ κι έχω μείνει με τις απορίες:

    Που μπορώ εδώ στην Ελλάδα να προμηθευτώ έναν κορσέ παλαιού τύπου;
    Σε τι τιμές θα κυμαίνεται;
    Θα μπορώ να τον φορέσω μόνη μου ή θα πρέπει να έχω και παρατρεχάμενους;
    Ισχύει ότι μακροπρόθεσμα μπορεί να λεπτύνει τη μέση;
    Μπορώ να τον φορέσω ως κανονικό ρούχο ή μόνο μέσα από άλλα ρούχα ως εσώρουχο;
    Κι αν το φορέσω ως κανονικό ρούχο, κινδυνεύω να με πάρουν με τις πέτρες;;;


    (Μερικά πολύ όμορφα κομμάτια έχω εντοπίσει στο Luxury corsets, designer lingerie , eveningwear, prom gowns at FairyGothMother bridalwear corsets and accessories)
     
  2. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    οσο για το τελευταιο,ναι!!!!παντως αποτι βλεπω στα δορηφορικα σε μερικα μερη τις ευρωπης ξαναγινετε μοδα,ασχετα απο τα προβληματα που διμιουργη στα οργανα του σωματος.
     
  3. Storm

    Storm Regular Member

    Στην Ελλάδα όμως τι γίνεται; Μπορώ να βρω κάποιο κομμάτι;
     
  4. whipmarks

    whipmarks Regular Member

    στην ελλαδα δεν ξερω.αλλα στην δραμα σιγουρα οχι:lol2: γιατι δεν αγοραζεις εναν απο το νετ.??
     
  5. Storm

    Storm Regular Member

    Αν είδες το λινκ που έβαλα, υπάρχουν μερικοί κορσέδες που έχω ερωτευτεί ήδη
    Μόνο που 1. δεν εμπιστεύομαι τις διαδικτυακές αγορές 2.ο κορσές είναι δύσκολος σε ότι αφορά το μέγεθος κι εγώ δεν ξέρω πώς να πάρω τις διαστάσεις
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Η χρήση του κορσέ

    νωμιζω οτι αν ψαξεις σε καταστηματα με εσωρουχα - υψηλης τεχνολογιας κατι θα βρεις.ειχα παρει δωρο σε μια πρωην κοπελια μου πριν λιγα χρονια.ομορφο ειναι (αν καταφερεις να το ντυθεις) αν και καθολου λειτουργικο!
     
  7. Avalonia

    Avalonia Regular Member

    Μπορείς να βρεις και στην Ελλάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες prive για να μην κάνουμε διαφήμιση εδώ. Ίσως όμως όχι όπως ακριβώς ήταν παλιά. Δε νομίζω πως οι κορσέδες που κατασκευάζονται σήμερα έχουν πλέον τη δυνατότητα για πιο λεπτή μέση, αλλά δεν είμαι και σίγουρη. Φυσικά και μπορείς να φορέσεις έναν όμορφο κορσέ και ως κανονικό ρούχο και όχι μόνο ως εσώρουχο και σωστά συνδυασμένος είναι υπέροχος.

    Να προσθέσω πως ναι μπορείς να το βάλεις και μονη σου αν τον έχεις προετοιμάσει σωστά με λίγη βοήθεια την πρώτη φορά.
     
  8. Storm

    Storm Regular Member

    Και μια άλλη ερώτηση (αν έχει φορέσει κάποιο μέλος)

    Αντέχεται;;;
     
  9. Eri

    Eri

    Ε δεν ειναι αναγκη βρε συ να γινεις κλεψυδρα με την πρωτη εφαρμογη....Σιγα σιγα......
     
  10. lovelatex1

    lovelatex1 Regular Member

  11. AriaReflection

    AriaReflection New Member

    1o μου post στο forum, και επί τη ευκαιρία ας πω δυο λόγια εδώ πέρα.

    Η κοπέλα μου είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για κορσέδες πριν από αρκετό καιρό. Στην Ελλάδα δυστυχώς είμαστε 30 χρόνια πίσω στα προϊόντα που παρέχουν τα sex-shops. Δε μπορώ να σας περιγράψω την απογοήτευση μας όταν ψάχναμε στο google, και μετά λύπης αντί για κορσέδες, πέφταμε πάνω σε satin κορμάκια με κορδελίτσες στη πλάτη. Αν είναι δυνατόν.  

    Έπειτα επισκεφτήκαμε ξένα site, αλλά όσο να'ναι αν δε δεις τον κορσέ από κοντά είναι δύσκολο να παραγγείλεις με τον φόβο μη πάνε τα λεφτά χαμένα.

    Καταλήξαμε για αρχή να παραγγείλουμε αυτόν τον underbust κορσέ 1214b SUPER STRONG LEATHER CORSET LEATHER WAIST TRAINER [1214b] : Leatherotics.com, Leather Corsets , Satin Corsets, Silk Corsets, Lacing Corsets, Fetish Clothing, Black Tights, Jackets, Hoods, Mens Trousers and many more erotic and leathers
    ο οποίος ήταν από δερματίνη και σχετικά προσιτός στη τσέπη. Αν θυμάμαι καλά πληρώσαμε περίπου 40 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

    Η κοπέλα μου έμεινε άκρως ικανοποιημένη, και μετά από χρήση 3ών μηνών, έχασε 4-5 πόντους και απέκτεισε ωραία καμπύλη στη μέση.

    Πλέον χρειάζεται νέο κορσέ, διότι αυτός της είναι μεγάλος. Επίσης θέλει να πάρει ολόσωμο κορσέ και όχι underbust όπως ο προηγούμενος, και 99% θα προτιμήσουμε την ίδια εταιρία.  

    Φιλική συμβουλή προς όλες/όλους, μην αφήνετε την ανυπομονησία σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αγορές. Σπαταλήστε λίγο χρόνο για ψάξιμο και κοιτάξτε προσεκτικά τους πίνακες μεγεθών της κάθε εταιρίας. Αν ακόμα έχετε αμφιβολίες, μη διστάσετε να τους στείλετε e-mail για να εκφράσετε οποιοδήποτε ερώτημα. Επίσης δώστε μεγάλη προσοχή στις μετατροπές cm σε ίντσες ή το ανάποδο, και φροντίστε ο κορσές που θα πάρετε να είναι 4cm στενότερος από τη μέση σας.  
     
  12. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    εξαιρετικά ανθυγεινός ο κορσές, αν χρησιμοποειται τακτικά και καθημερινά κάτω από τα ρούχα, για την επίτευξη μίας μέσης δαχτυλίδι. Μακροχρόνια χρήση δημιουργεί και μυοσκελετικά προβλήματα και προβλήματα των εσωτερικών οργάνων. Μαζί με την δυκτιακή σας αναζήτηση για το προϊόν, αναζητήστε και σωστές ιατρικές συμβουλές.
    Για ερωτικό ντύσιμο φυσικά, αραιή εφαρμογή και μόνον φυσικά δνε ενέχει αξιόλογο ρίσκο.