Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Spanker, στις 2 Δεκεμβρίου 2008.

  1. Spanker

    Spanker New Member

    Θα με ενδειφερε να ακουσω τις εμπειριες σας απο καταστασεις πυγοραπισμου (spanking). Δεν με ενδειαφερει η θεση σας (Top/sub) μονο η εμπειρια σας....

     
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Έχουμε πλούσιες εμπειρίες. Αλλά δεν τις λέμε. (Μπορεί και να μην έχουμε και να λέμε ότι έχουμε, παίζει και αυτό, οπότε, σε αυτή την περίπτωση θα γράφαμε στο τομέα της λογοτεχνίας...).

    Για να το ξεκινήσω θα πω ότι τα χαστούκια στα οπίσθια είναι το κάτι άλλο. Το χέρο είναι το πιο καλό μαστίγιο. Και ελέγχεται απόλυτα. Τα σημάδια είναι καλά και μένουν για αρκετό χρονικό διάστημα (εξαρτάται από το δέρμα πάντα).
     
  3. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

    υποθέτω ότι ντρέπομαι να σας πώ ότι μου τόχουν κάνει-αλλά αυτή είναι η αλήθεια.και μου άρεσε κιόλας! μάλλον ήταν δυνατά τα σκαμπίλια αλλά ο πόνος δε με ενόχλησε - απολάμβανα το να βρίσκομαι σε θέση αδυναμίας.Αν εξαιρέσεις τον εγωισμό μου που μάλλον δε του καλoάρεσε κατα τα άλλα ένιωσα όμορφα
    με τις γυναίκες μαρέσει πολυ αν υπάρχει προθυμία.μάλλον σε όλες αρέσει να τις σκαμπιλίζουν στον ποπό αλλά η κάθε μία σε άλλο βαθμό και με άλλη ένταση την οποία αν τυχων και υπερβείς χαλιούνται άσκημα και μάλλον κακοπερνας το υπόλοιπο βράδυ
     
  4. darknight

    darknight Regular Member

    μιλουσαμε για καιρο μεσω νετ . αλλες φορες τοσο γλυκος αλλες φορες τοσο σκληρος το ηθελα να συμβει φοβομουν. μου ειχε πει η γυναικα του απλα θα παρακολουθει. πηγα σπιτι του. γυμνωθηκα μπροστα τους. εκεινος εβλεπε αγωνα στη τηλεοραση εκεινη μιλουσε στο τηλεφωνο εγω γυμνος στη μεση του δωματιου. ορθιος. ηταν ο τελικος του πρωταθλητριων μπαγερν μοναχου βαλενθια. ημουν εκει ορθιος απο το 20' ο αγωνας πηγε στα πεναλτυ στεκομουν τοση ωρα ορθιος δεν μου μιλουσαν με κοιταζαν μονο στιγμες ντρεπομουν ειχα κουραστει. ο αγωνας τελειωσε. ο κυριος με πηρε στα ποδια του μου τις εβρεξε με το χερι του ημουν τρομαγμενος κουρασμενος δεν μιλαγε μονο η ανασα του ακουγοταν. η γυναικα του ειχε βαλει μια ρομπα καθοταν στην πολυθρονα απεναντι απλα κοιτουσε. με εβαλε στο πατωμα στα γονατα . εκεινη εφερε μια ζωνη εκεινος με εδειρε με δυναμη. εκεινη με φιμωσε με τα εσωρουχα της του εφερε μια βιτσα, με ελιωσε εκαναν σεξ μου ειπαν να φυγω..
     
  5. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Ωραίο το πυγοραπισμα μα σαν την πλάτη!!!  
     
  6. FZTASH

    FZTASH Regular Member

    Το spanking μου αρέσει πολύ. Προτιμώ πάντα η Κυρία μου να αρχίζει με spanking για "ζέσταμα" και μετά να περνάει σε μαστίγια και paddles. Βέβαια το spanking μπορεί να γίνει αρκετά οδυνηρό και να δώσει πολύ πόνο στον δέκτη. Θυμάμαι μια Κυρία που της άρεσε τρομερά και συνέχιζε να με χτυπά για πολλή ώρα, κάποια στιγμή δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυά μου. Επίσης μου αρέσε πολύ όταν η συγκεκριμένη Κυρία σταματούσε το spanking για λίγο και έγδερνε με τα νύχια της την ερεθισμένη από τα χτυπήματα περιοχή, είναι σαν να σε διαπερνά ηλεκτρικό ρεύμα!!!
    Βέβαια για πραγματικούς μαζοχιστές/σαδιστές το μαστίγωμα στην πλάτη είναι άλλο πράγμα, όπως παρατηρεί και η Κυρία Artemis.
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

    Σωστότατος..το σωστό spanking αιματώνει την περιοχή και καθιστά την απόλαυση μεγαλύτερη ..  
     
  8. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

    σορυ αν χαλαω το νημα αλλα θυμαμαι σ ενα παρτυ που κερδισα μια φουστιτσα αφου βγηκα πρωτη σε αντοχη στο σπανκινγκ(λολ)
     
  9. BeautifullStranger

    BeautifullStranger New Member

    Όταν βρέθηκα μια φορά στα χέρια μίας "φίλης" με είχε δέσει και με μαστίγωσε στην πλάτη. Μετά και απο κάποια άλλα παιχνίδια ήθελε να μου χώσει ένα μεγάλο δονητή στον πρωκτό. Το είδα και φοβήθηκα και ζήτησα να το ανταλλάξω με κάτι άλλο. Μου είπε να της προτείνω και επειδή μ` άρεσε το μαστίγωμα που μου είχε κάνει λέω πέντε μαστιγιές. Φέρνει τότε μια δυνατή βέργα(δεν κατάλαβα από τι ήταν αλλά έμοιαζε σαν τσιμεντένια) και αρχίζει να με βαράει βάζοντας με να μετράω. Στα τρία δεν άντεξα παρακάλεσα να σταματήσει αλλά μου είπε ότι η συμφωνία είναι συμφωνία... Έφαγα άλλες δύο και μετά άρχισε να μου μαλάζει τα οπίσθια και να τρίβεται πάνω μου... Χωρίς να το ελέγξω εκσπερμάτωσα πάνω στο κρεβάτι και μάλιστα σε μεγάλη ποσότητα... Βλέποντάς το αυτό νευρίασε και μου έριξε άλλες τρεις δυνατές και με έστειλε σπίτι μου... Όταν γδύθηκα να κάνω μπάνιο συνειδητοποίησα ότι το blue navy ήταν το προσωρινό χρώμα που είχε αποκτήσει κάθε οπίσθιό μου...
     
  10. Spanker

    Spanker New Member

    Re: Απάντηση: Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

    Ηταν στο 4χ100 η στο 100σταρι??? Λες να ηταν στο μετ' εμποδιων??? Αυτο ειναι αθλητισμος και υγεια κυριοι!!!!
     
  11. ballader1

    ballader1 New Member

    Απάντηση: Εμπειριες απο πυγοραπισμους (spanking)

    το σπανκινγκ ειναι απλα τελειο :-D