Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος KAIseR, στις 30 Ιανουαρίου 2009.

  1. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Οι δήθεν Αφέντρες είναι δυστυχεις ανοργασμικές και ως εκ τούτου εκδικητικές γυναίκες,απροσδιορίστου επιπέδου, που μισούν το αντρικό φύλο, γιατι τις εχει περιφρονήσει καποια στιγμή στη ζωή τους.
    Οι δήθεν σκλάβες δεν είναι σκλάβες ανευ όρων, όπως απαιτεί το savoir vivre του χώρου,ο χώρος βέβαια ειναι κατ εξοχήν ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΣ, αλλα γυναίκες δυστυχείς που αναζητουν το γνωστό απροσδόκητο εντός των φυσιολογικων πλαισιων του ζωωδους sex
    παρακαλώ σχολιάστε αν έχω δίκηο, οι άνδρες που θα σχολιάσουν παρακαλώ να ειναι ανω των 27 ετων για να διαθέτουν και μια σχετική πείραν
     
  2. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    τα μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλους
     
  3. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    αν έχετε μεταξωτο βρακάκι θα ήθελα να κοσμήσει την συλλογή μου
     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    λυπάμαι, δε συνηθίζω να μοιράζω τα μετάξια μου δεξιά κι αριστερά... εξάλλου είμαι μια δυστυχής που αναζητά το γνωστό απροσδόκητο εντός των φυσιολογικών πλαισίων του ζωώδους sex
     
  5. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    Γιατί βρίσκετε οτι σας αφορά το κειμενο? αυτό που είδα στο profile σας είναι εξοχο
     
  6. naida

    naida Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    Θα ήθελα μια διευκρίνιση παρακαλώ.
    Το όριο ηλικίας για γυναίκες που θα ήθελαν να το σχολιάσουν ποιό είναι;
     
  7. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    γιατί έχω μη εγωιστικές ευαισθησίες
     
  8. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    αποστομωτικό αλλά και αντιφατικό
     
  9. extreme32

    extreme32 Regular Member

    εν μερη σωστα τα λες. και μιλας για τις μαϊμουδες αφεντρες και σκλαβες. Θα σταθω στις αφεντρες που μπορω να το κατανοησω λιγο καλυτερα. ανοργασμικες μπορει να μην ειναι. Απλα επειδη μπορει η εμφανηση τους να μην βοηθαει, πισω απο το στατους αφεντρα να βρουν πιο ευκολα γκομενο. Η επειδη οι κατα καιρους γκομενοι τους ηταν αχρηστοι, να αναζητουν κι αυτες λιγη περιποιηση. Δεν νομιζω λοιπον οτι ειναι εκδικητικες απαραιτητα. μαλλον ακινδυνες τις βρισκω. Ασε που πιο πιθανο βρισκω μια αφεντρα αυθεντικη να μισει το αντρικο φυλο κατα βαθος. Το ιδιο και για καποιους αφεντες που την βρισκουν να δερνουν γυναικες αντι να τις χαιδευουν, και μεσα στο χωρο μπορουν ανετα να το κανουν και μετα να δεχτουν συγχαρητηρια. οποτε, γνωμη μου, κραταμε το επιπεδο σαν βαση αυθεντικοτητας.
     
  10. KAIseR

    KAIseR Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    Οι γυναίκες δεν εχουν ηλικία
     
  11. Syrah

    Syrah Contributor

    Δεν υπάρχει πιστεύω κάποια αμιφβολία πως (και) στο BDSM εμφιλοχωρούν άνθρωποι των οποίων τα ζητούμενα καθόλου δεν άπτονται του BDSM, αγαπητέ αυτοκράτορα, αλλά με το θεώρημά σου δεν μπορώ να συμφωνήσω.

    Διότι οι φύσει ανοργασμικές κυρίες είναι λιγοστές, και συνήθως ο χαρακτηρισμός αποδίδεται σε κυρίες που είτε δεν έχουν χαρτογραφήσει τη σεξουαλικότητά τους είτε ντρέπονται να την εκφράσουν και ικανοποιήσουν. Διότι οι φύσει ανοργασμικές κυρίες δεν είναι απαραίτητο να έχουν βιώσει την απόρριψη των ανδρών, ούτε είναι απαραίτητο να είναι για τούτο εκδικητικές. Διότι το επίπεδο στο οποίο εικάζω ότι αναφέρεσαι επηρεάζει μεν το πώς κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει και διαχειρίζεται τη μειονεξία του σε έναν τομέα, πλην όμως δεν την εξηγεί κι όλας.

    Διότι οι υποτακτικές κυρίες, εφόσον πάντα διατηρούν το δικαίωμα of being released (or unleashed) ναι μεν εισέρχονται σε μία «μη ισότιμη» σχέση, πλην όμως συμφώνησαν τη δομή της διαπραγματευόμενες επί ίσοις όροις. Διότι η αρέσκεια για ζωώδες σεξ, δεν είναι ιδιάζον γνώρισμα των υποτακτικών γυναικών.

    Πέρα από αυτά θα θυμίσω πως και ακριβής περιχαράκωση του BDSM δεν υφίσταται, τουλάχιστον όχι κοινά παραδεκτή. Είναι εύκολο να βγάλει κανείς ένα εύκολο συμπέρασμα του τύπου: Η τάδε κυρία είναι εξαιρετικά υπέρβαρη και σίγουρα δεν έχει πρόσφυση στο BDSM αλλά παρεισφρύει στο χώρο εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι οι υποτακτικοί άνδρες συμπεριφερόμενοι ως δυστυχής μειοψηφία κατακρημνίζουν τα standards τους όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής μίας ερωτικής συντρόφου, ακριβώς επειδή γνωρίζει ότι εκτός BDSMικής ερωτικής αγοράς θα έχανε αυτό το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Είναι εύκολο να πει κανείς και ότι η δείνα κυρία ζητά να πληρώνεται για τις συνεδρίες τις, ως εκ τούτου είναι εμφανώς μία ιερόδουλη περισσότερο επιτήδεια από τις λοιπές που δεν έχουν οραματισθεί/αντιληφθεί αυτή τη φοβερή επιχειρηματική ευκαιρία που λέγεται BDSM. Αν όμως θεωρήσει τα πράγματα σε ένα δεύτερο επίπεδο θα δει αφενός ότι οι δύο παραπάνω κυρίες δεν αποκλείεται να έχουν όντως κάποια συνάφεια με το BDSM, αφετέρου ότι άλλες λιγότερο εμφανείς ή λιγότερο ύποπτες αν θέλεις, περιπτώσεις δεν εγκυμονούν λιγότερες πιθανότητες μη πρόσφυσης στο χώρο. Και αυτό γιατί καταρχήν δεν περιχαρακώνεται το πλαίσιο δραστηριοτήτων ή γιατί όχι και ιδεολογιών που νοούνται ως BDSM. Εγώ αναγνωρίζω ως μη σχετιζόμενη με το χώρο μία κυρία Master στο medical play με εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις και εμπειρία, που όμως δεν είναι σαδιστρια, και συνεπώς -κατά τη δική μου πάντα θεώρηση- εντελώς ανοήτα και επιπόλαια καταπιάνεται με οτιδήποτε μπορεί να προσδώσει ενδιαφέρον ή spice στην ερωτική της ζωή. Εκείνη μπορεί να αναγνωρίζει ως μη σχετιζόμενη με το BDSM εμένα επειδή εμφανώς βλέπω το BDSM ως ένα θεσμικό πλαίσιο στο οποίο νομιμοποιείται κάτι που εκτός αυτού διώκεται: το σαδισμό. Η κάθε μία στα μάτια της άλλης είναι όχι απλώς εκτός BDSM, αλλά πιθανώς και "άρρωστη".

    Βλέπεις λοιπόν ότι είναι αδύνατο να ορίσουμε το imitation εφόσον δεν έχουμε προηγουμένως ορίσει το original.
     
  12. Afrodyte

    Afrodyte Regular Member

    Απάντηση: Imitation Αφεντρες Imitation σκλάβες

    Εμενα αυτο μαλον με προσβαλλει
    να σχολιασουμε ασχετα με ηλικια..αλλωστε δεν εχει σημασια το τι λεμε,αλλα οτι ειμαστε γυναικες.Μενουμε στο απυρροβλητο 

    Επι του θεματος τωρα..
    Ιμιτασιον Αφεντρα Ιμιτασιον σκλαβα και γενικα Ιμιτασιον γυναικα ειναι συνηθως αυτη που δε μου εκατσε..Βαρεθηκα να τα ακουω

    Ποιος ειναι οριτζιναλ για να κρινει τους Ιμιτασιον;