Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η Αφεντρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Jomaru, στις 7 Μαρτίου 2009.

  1. Jomaru

    Jomaru Guest

    σε ενα αλλο σαιτ ειχα διαβασει αυτο... το βρισκω πολυ ωραιο..


    Γεια σας. Είμαι η αφέντρα julia Είμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια με τον σκλάβο μου. Πρέπει να σας πω ότι πάντα μου άρεσε να είμαι Αφέντρα. Θέλω να δώσω συμβουλές σε όσες δεν το έχουν μέσα τους αλλά το κάνουν για ευχαρίστηση του άντρα τους και από ότι ξέρω είναι πολλές.

    Πρώτον: πρέπει να κάνετε ότι σας αρέσει εσάς και όχι ότι σας ζητάει ο σκλάβος σας να του κάνετε. Μια πραγματική αφέντρα δεν διστάζει να βάλει τον σκλάβο της να κάνει πράγματα που αυτός δεν θέλει.

    Για παράδειγμα ο σκλάβος μου δεν ήθελε ποτέ να τον γαμήσω με τον δονητή μου και όταν ήμασταν στις αρχές, δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ γιατί ήταν κάθετα αντίθετος με κάτι τέτοιο όποτε του το συζήταγα.

    Έτσι, μια φορά που τον είχα δεμένο σε μια βολική στάση, πήρα τον δονητή και τον έσκισα χωρίς να ακούω τις απελπισμένες στην αρχή φωνές του, και τις απειλές του αργότερα. Αφού τον γάμησα όση ώρα ήθελα, μετά με το μαστίγιο τον έκανα να με ευχαριστήσει που τον γάμησα και όταν τον έλυσα, μου είπε ότι τελικά του άρεσε και χάρηκε που δεν σταμάτησα.

    Όσες έχετε την τύχη να έχετε παντρευτεί ένα σκλάβο, κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε. Ο σκλάβος δεν είναι για 2-3 ώρες να του κάνετε τα κέφια και μετά να γίνεστε σκλάβα τις καθημερινότητας και να τον υπηρετείτε. Πρέπει να σας υπηρετεί όλο το 24ωρο. Δεν πρέπει να κάνετε καμιά δουλειά εσείς. Αυτός πρέπει να πλένει να σιδερώνει να μαγειρεύει, να σφουγγαρίζει και γενικά τα πάντα για να είναι ξεκούραστη η αφέντρα του.

    Τώρα θέλω να δώσω μερικές συμβουλές και ιδέες σε όσες δεν είναι πραγματικές Αφέντρες αλλά το παίζουν για χάρη του άντρα τους.

    Σίγουρα λοιπόν εσείς που δεν το έχετε μέσα σας θα βάζετε τον σκλάβο σας να κάνει
    3-4 πράγματα που αυτός σας έχει ζητήσει και μετά θα έχετε αμηχανία και δεν θα ξέρετε τι άλλο να τον βάλετε να κάνει. Να θυμάστε πάντα ότι ο σκλάβος όσο τον αναγκάζετε να κάνει πράγματα χωρίς την θέληση του, τόσο σας εκτιμάει, σας σέβεται και σας φοβάται.

    Μια καλή λύση όταν βρεθείτε σε αμηχανία είναι να τον διατάξετε να γονατίσει και να σας γλύψει τα πόδια ή τα παπούτσια μέχρι να σκεφτείτε τι θα του κάνετε μετά.
    Αν το μαστίγωμα είναι στις επιθυμίες του πρέπει να το κάνετε λίγο πιο οδυνηρό από όσο αντέχει ο σκλάβος σας…

    Για να ξέρετε ποιες είναι οι αντοχές του, πρέπει να τον βάλετε να πάρει μια στάση για μαστίγωμα χωρίς να τον δέσετε και να τον διατάξετε να μείνει ακίνητος όσο τον μαστιγώνετε. Σιγά-σιγά θα δυναμώνετε το μαστίγωμα και όταν δεν μπορεί να μείνει ακίνητος, θα ξέρετε ότι μέχρι εκεί είναι οι αντοχές του. Μετά πρέπει να τον δέσετε και να τον φιμώσετε αν μένετε σε πολυκατοικία και να τον μαστιγώσετε με λίγο μεγαλύτερη δύναμη από όσο ξέρετε ότι αντέχει.

    Ποτέ μην σταματήσετε το μαστίγωμα όταν σας το ζητάει ο σκλάβος. Πρέπει να συνεχίσετε και να σταματήσετε μόνο αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που σας ικέτευε να σταματήσετε. Επίσης ποτέ μην λύνετε τον σκλάβο σας αν σας πει ότι κουράστηκε ή ότι είναι πολύ σφιχτό το δέσιμο που του κάνατε. Αντιθέτως, αν μπορείτε σφιχτέ πιο πολύ τα δεσίματα σας για να μάθει να μη μιλάει στην Αφέντρα του.

    Αν δοκιμάσετε κάτι καινούργιο όπως εγώ μια φορά τον έβαλα να τελειώσει πάνω στις μπότες μου και μετά τον διέταξα να γλύψει τις μπότες και να καταπιεί τα χύσια του, μην κάνετε πίσω όσες αντιρρήσεις και αν έχει γιατί χάνετε την αξιοπιστία σας σαν Αφέντρα.

    Ο δικός μου αυτό δεν το ήθελε με τίποτα και ακόμα δεν το θέλει αλλά τον βάζω συχνά να το κάνει γιατί μου αρέσει εμένα. Την πρώτη φορά λοιπόν είχε φάει τόσο πολύ ξύλο που άρχιζα να πιστεύω ότι με το μαστίγωμα δεν θα κατάφερνα να τον κάνω να καταπιεί τα χύσια του. Τελικά χρησιμοποιώντας ένα μαστίγιο από καλώδιο που δεν το είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τότε, τον έκανα να με ικετεύει να σταματήσω και να δηλώνει έτοιμος να γλύψει τις μπότες μου. Φυσικά συνέχισα άλλο λίγο αυτό το μαστίγωμα και μετά τον έβαλα να γλύψει και τις μπότες μου και το πάτωμα που είχε χύσια.

    Πιο κάτω θα σας πω μερικές ιδέες και όποιες σας αρέσουν εφαρμόστε τες.

    1) Κάντε τον σκυλάκι σας
    Πρέπει να κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι πάντα στα τέσσερα μόνο με το περιλαίμιο του, να σας φέρνει πράγματα με το στόμα, να τρώει και να πίνει από μπολ στο πάτωμα χωρίς να χρησιμοποιεί τα χέρια του, να κοιμάται δεμένος δίπλα στο κρεβάτι σας και ότι άλλο σας κατέβει.

    2) Κάντε τον υπηρέτρια σας
    Βάλτε τον να σας σερβίρει καφέ, φαγητό, να σφουγγαρίσει το σπίτι σας, να πλύνει στο χέρι τα εσώρουχα σας, να τα απλώσει, και όλα αυτά αφού τον έχετε βάλει να φορέσει το στρινγκ σας και τις ψηλοτάκουνες γόβες σας.
    Μια πολύ καλή ιδέα για το σφουγγάρισμα είναι να του πάρετε 3-4 άσπρες πετσέτες προσώπου και με αυτές να τον βάζετε να σφουγγαρίζει, πεσμένος στα τέσσερα φυσικά. Εγώ από τότε που τον έβαλα να σφουγγαρίζει έτσι, κυκλοφορώ με άσπρες κάλτσες σε όλο το σπίτι και δεν λερώνονται καθόλου. Γίνεται τέλεια δουλειά. Δοκιμάστε το και θα δείτε. Εννοείται βέβαια ότι θα σφουγγαρίζει 2-3 φορές την ημέρα όλο το σπίτι.

    Όσο για το να βλέπεις έναν άντρα με στρινγκ να προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω σε ψηλοτάκουνα παπούτσια και να σου φέρει τον καφέ χωρίς να τον χύσει, είναι πολύ διασκεδαστικό.

    3) Μην διστάζετε να του ρίχνετε χαστούκια όταν δεν έχετε στο χέρι το μαστίγιο σας και κάνει κάτι που δεν σας αρέσει. Για μένα επιτυχημένη Αφέντρα είναι αυτή που χρησιμοποιεί λιγότερο το μαστίγιο της. Έχει καταφέρει δηλαδή να την φοβάται ο σκλάβος της και να την υπακούει γρήγορα και πρόθυμα και όταν δεν κρατάει μαστίγιο.

    4) Κάντε τον άλογο σας
    Αυτό θέλει μεγάλη προπόνηση και από τους δυο σας και ίσως το αναλύσω άλλη φορά…

    5) Βάλτε τον να ξυριστεί στα όργανα του και ζητήστε του να είναι πάντα ξυρισμένος αν σας αρέσει.

    6) Όταν κατουρήσετε, μην χρησιμοποιείτε χαρτί άλλα την γλώσσα του σκλάβου σας. Αν το κάνει εύκολα αυτό, πάει να πει ότι τον έχετε υποτάξει ολοκληρωτικά και πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας επιτυχημένη Αφέντρα. (εκτός αν είναι δικιά του επιθυμία).

    7) Να τον βάζετε να σας πλένει το αυτοκίνητο και κάθε μέρα αν θέλετε.

    8) Αν δεν σας έχει εκφράσει επιθυμία να τον πάρετε από τον κώλο, τότε πρέπει να το κάνετε για να δείτε αν είναι πραγματικά αφοσιωμένος σκλάβος έτοιμος να δεχτεί όλες τις επιθυμίες τις Αφέντρας του.

    Εμένα βέβαια ο σκλάβος μου ύστερα από τόσα χρόνια εκπαίδευσης, δέχεται τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τα πάντα! Εσείς βέβαια είναι δύσκολο να φτάσετε σε αυτό το σημείο.
    Εμένα δηλαδή έχει αποδεχτεί ότι ο μόνος λόγος που ζει είναι για να με ικανοποιεί σε οτιδήποτε θέλω Εγώ. Τον βάζω σχεδόν κάθε μέρα, μπορεί και 2-3 φορές την μέρα, να με τελειώνει, αλλά αυτόν τον αφήνω να χύσει κάθε 1-2 μήνες. Να ξέρετε ότι όσο πιο καυλωμένο τον κρατάτε, τόσο πιο πρόθυμος να σας ευχαριστήσει είναι, ελπίζοντας ότι θα τον ανταμείψετε επιτρέποντας του να χύσει.

    Για αυτό λοιπόν αν σας τελειώσει με το στόμα ή με τον δονητή σας και θέλετε να σταματήσετε και κοιμηθείτε, μην σκέφτεστε το σκλάβο σας. Εγώ στην αρχή της σχέσης μας, πολύ πριν παντρευτώ, κοίταζα να ικανοποιώ και τον σκλάβο κάθε φορά που ερχόμαστε σε επαφή. Τώρα όμως ξέρω ότι από την μια δεν του αρέσει που τον δένω να κοιμηθεί καυλωμένος, από την άλλη όμως, έτσι συνειδητοποίει ότι υπάρχει μόνο για την δικιά μου ικανοποίηση.

    Άλλη μια απόδειξη ότι είναι πιστός σκλάβος είναι όταν δεχτεί ότι η Αφέντρα του μπορεί να βγαίνει με άλλους άντρες ή και να τους φέρνει στο σπίτι και να κάνει
    έρωτα μαζί τους, ενώ αυτός θα υπηρετεί και τους δυο. Θα τους σερβίρει ποτά, καφέ, ίσως ακόμα αν θέλουν θα τους προετοιμάζει να κάνουν έρωτα γλύφοντας και την Αφέντρα του και τον φίλο της αν θέλει.

    Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο εξευτελιστικό για έναν άντρα, από το να κάνει πίπα στο γκόμενο της γυναίκας του και μετά να γλύφει τα χύσια του άλλου από το μουνί της γυναίκας του. Εγώ τον έχω βάλει να κάνει όλα αυτά γι’ αυτό λέω ότι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που να θέλω και να μην το κάνει ο σκλάβος μου. Εύχομαι σε όλες να φτάσετε την σχέση σας σε τέτοιο επίπεδο, που ο σκλάβος σας να γίνει πραγματικός σκλάβος σας και όχι για 1-2 ώρες κάθε βράδυ.
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Υπερβολικότατο.
    Ακόμα και εγώ, που είμαι σκλάβα με Pedigree και μαζοχίστρια περιωπής, δεν θα έμενα σε μια τέτοια σχέση.
     
  3. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Η Αφεντρα

      :lol3:ΟΜΟΛΟΓΟ μου σηκωθηκε ειδικα στο τελος ειναι ταπεινωτικο αλλα ειναι το ονειρο καθε σκλαβου λιγες κηριες ομως μπορουν να εχουν την τεχνη και την γνησιοτητα που εχει η κηρια της ιστοριας ας ελπισω καπια να με φτασει τοσο ψηλα διοτι για μενα δεν ειναι ταπεινωση αλλα τελοιοτητα ολα αυτα
     
  4. Jomaru

    Jomaru Guest

    αν ησουν slave θα τα εβλεπες αλλιως..

    το θεμα με το strap on θεωρω υπερβολικο.. και το να τον βαλει να κανει πιπα σε ανδρα... αλλα τα υπολοιπα τα θεωρω must
     
    Last edited by a moderator: 7 Μαρτίου 2009
  5. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Βασικά, είναι δύσκολο να κάτσω να σου αναλύσω μια μια τις φράσεις τις που θεωρώ υπερβολικές**.Αλλά και η γενική εικόνα βγάζει μια γυναίκα που το παίζει γαμώ-και-δέρνω-και-κάνω-ότι-θέλω-το-σκλαβάκι-μου-και-τρομάξαμε.

    Παρόλο που δεν είμαι,μπορώ να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται οι slaves και να δω τα πράγματα από αύτη την οπτική.
    Πιστεύω ότι το κείμενο αποτελεί μια καλή φαντασίωση, αλλά σε 24/7 είναι ουτοπικό.


    **παραθέτω κάποια σημεία που βρίσκω υπερβολικά και αν θες θα στα αναλύσω:

    "Δεν πρέπει να κάνετε καμιά δουλειά εσείς"

    "Ποτέ μην σταματήσετε το μαστίγωμα όταν σας το ζητάει ο σκλάβος. Πρέπει να συνεχίσετε και να σταματήσετε μόνο αν έχει περάσει αρκετή ώρα από τότε που σας ικέτευε να σταματήσετε. Επίσης ποτέ μην λύνετε τον σκλάβο σας αν σας πει ότι κουράστηκε ή ότι είναι πολύ σφιχτό το δέσιμο που του κάνατε. Αντιθέτως, αν μπορείτε σφιχτέ πιο πολύ τα δεσίματα σας για να μάθει να μη μιλάει στην Αφέντρα του"

    "Όσες έχετε την τύχη να έχετε παντρευτεί ένα σκλάβο, κοιτάξτε να το εκμεταλλευτείτε"


    Αυτό πάλι, το βρήκα καλό,αλλά δεν ξέρω αν ισχύει : "Για να ξέρετε ποιες είναι οι αντοχές του, πρέπει να τον βάλετε να πάρει μια στάση για μαστίγωμα χωρίς να τον δέσετε και να τον διατάξετε να μείνει ακίνητος όσο τον μαστιγώνετε. Σιγά-σιγά θα δυναμώνετε το μαστίγωμα και όταν δεν μπορεί να μείνει ακίνητος, θα ξέρετε ότι μέχρι εκεί είναι οι αντοχές του"
     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    κοιταξε να δεις ως κειμενο ειναι υπερβολικο ισως λιγο και αν το σκεφτεις μονο απο την μια πλευρα θα πεις οτι οκ δεν θα μπορουσε καποιος να ανταποκριθει γιατι υπαρχουν και αλλα στην καθημερινοτητα. φυσικα στην καθημερινοτητα υπαρχουν και πραγματα τα οποια δεν μπορεις να τα προβλεψεις οπως δουλεια κουραση σωματικη και ψυχικη κτλ αλλα αυτα που πραγματευεται το κειμενο θεωρω οτι ειναι μια καλη αρχη για να δημιουργηθει μια 24/7 σχεση. για εμενα αυτο που δειχνει το κειμενο ειναι οτι σε 24/7 ο κυριαρχος ανεξαρτητου φυλλου απαιτει και παιρνει με οποιον τροπο θελει απο τον υποτακτικο του.

    οσο για το γαμαω και δερνω.. θα διαφωνησω αν το δεις πολυ κυριολεκτικα αυτο ακριβως ψαχνει ο σκλαβος (υπενθυμιση ο σκλαβος οχι ο υποτακτικος)..
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Ίσως ναι,ο αρσενικός σκλάβος,οπότε και έχεις απόλυτο δίκιο.
    Απλά το είδα το κείμενο περισσότερο γενικά, σε θέματα φύλου και δεν έμεινα στο F/m.

    Όπως και να'χει, ας κάνει ο καθένας ότι θέλει.
    Το επιτρέπω.
     
  8. Jomaru

    Jomaru Guest

    το ξερω οτι εχω απολυτο δικιο you little slave  
     
  9. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    σας ευχαριστω που το επιτρεπεται κηρια ελεος:rollinglaugh:   
     
  10. Dessex

    Dessex New Member

    Το διαβασα χτες το βραδυ αλλα δεν προλαβα να απαντησω!

    Η πρωτη σκεψη ηταν μια κραυγη ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ?? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ?
    Στην δευτερη σκεψη ομως οι υπερβολες του τυπου δεν τον αφηνω να τελειωσει 1 φορα στους 1-2 μηνες ειναι τραβηγμενη (θεωρω οτι η ικανοποιηση πρεπει οσο γινετε περισσοτερο να ειναι αμφιδρομη) αλλα απο την αλλη οπως μαθεις κατι μπορεις να πορευεσαι...
    Στην υποθετικη φορμα μιας τετοιας υποτακτικης ζωης λοιπον ο σκλαβος δεν εχει καμια αλλη υποχρεωση παρα μονο να υπακουει την Αφεντρα του... Κανει τα παντα γι'αυτη (ακομα και οταν αυτη φερνει τον γκομενο της στο σπιτι ανεχεται και αυτο τον ''εξευτελισμο'') αλλα εκεινη πρεπει να φροντιζει για την επιβιωση του. Ετσι???
    Που πρακτικα συμμαινει η μόνη δουλεια που εχω να κανω σαν σκλαβος ειναι οι υπηρεσιες μου προς εκεινη και τιποτα αλλο. Μονο μου αφεντικο εκεινη και η επιβιωση μου στα χερια της!!!

    Am I wrong??

    Hmmmm pretty cool! 
     
  11. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Φαντάσου να απευθυνόταν σε Αφέντρες δηλαδή.. 
    Ναι καλά.. 

    Τα εν οικω,μη εν δήμω ..έτσι δεν λένε; Τι θα πει η γειτόνισα βλέποντας τον άντρα να απλώνει ρουχα στο μπαλκόνι,φορώντας το στρινγκ του και τις ψηλοτάκουνες γόβες;;; 
     
  12. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    too much έως μη αληθινό. μιλάμε για 24/7. ας μας πει τη δουλειά κάνει η εν λόγω κυρία και αν συντηρεί εκείνη τον άντρα σύζυγο και σκλάβο της.
    κάτι που με έκανε να μην το πιστεύω είναι το εξής. η κάθε Κυρία σέβεται πάντα τα όρια του σκλάβου της.
    το μην σταματάτε γράφτηκε μάλλον για λόγους εντυπωσιασμού.
    Πάντως αν βρεθεί μια Κυρία να μου δίνει τα 7000 ευρώ που θέλω το μήνα για τις οικονομικές μου υποχρεώσεις χωρίς να δουλεύω ειλικρινά να τα δεχθώ όλα αυτά. χιχιχιιχχι