Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις πάνω σε μια καινούρια εμπειρία.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος drdoom, στις 21 Ιουνίου 2009.

  1. drdoom

    drdoom Regular Member

    Χθες για πρώτη φορά από τον χωρισμό μου είχα σεξουαλική επαφή. Για να είμαι σύντομος, η ουσία είναι ότι έγινε με επαγγελματία και δοκίμασα για πρώτη φορά το strap-on. Δεν ξέρω γιατί μου βγήκε να ξεδώσω έτσι. Σαν εμπειρία πάντως δεν την θεωρώ δυσάρεστη και βλέπω τον εαυτό μου να το επαναλαμβάνει στο μέλλον. Για να μην παρεξηγηθώ, γενικά είμαι ανοιχτόμυαλος και δεν θεώρησα ποτέ αυτού του είδους την επαφή "αφύσικη". Απλά είναι κάτι καινούριο για μένα και πιστεύω πως είναι λογικό να έχω κάποια απροσδιόριστα συναισθήματα. Πάντως δεν νομίζω ότι αισθάνομαι ενοχή. Αυτό που σκέφτομαι συνέχεια είναι μήπως ήταν μία ακραία αντίδραση σαν επιστέγασμα κάποιας γενικής απογοήτευσης. Από την άλλη, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αν σου άρεσε αυτό που έκανες, μην το φιλοσοφείς και πολύ. Απλά είναι σκέψεις που ήθελα να τις γράψω στον συγκεκριμένο χώρο, ξέροντας ότι πολλοί φίλοι εδώ μέσα έχουν προχωρήσει έτη φωτός μπροστά απο την δική μου εμπειρία. Ευχαριστώ για την πιθανή ανάγνωση!
     
  2. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες... "whatever gets you through the night"
     
  3. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σκέψεις πάνω σε μια καινούρια εμπειρία.


    Κάτι τέτοιο πρέπει να είναι ιδανικό, που έχει στην άκρη λαμπάκι και φωτίζει κιόλας:

     


     
  4. Dolcett_Cabana

    Dolcett_Cabana Regular Member

    Πρωκτ...Πρακτική απορία: όταν...εμ....το μαραφέτι "εκπληρώνει το σκοπό του" για ποιόν ακριβώς φωτίζει εκεί μέσα;
     
  5. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Σκέψεις πάνω σε μια καινούρια εμπειρία.



    "Όταν υπάρχει φως μέσα σας, μην φοβάστε το σκοτάδι!!!".

     


     


     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Από τη στιγμή που το ευχαριστήθηκες και η αίσθηση που έχεις από την εμπειρία σου,είναι ευχάριστη,καλά κάνεις και δεν νιώθεις ενοχές. Γνώμη μου είναι,πως δεν το έκανες λόγω "μιας ακραίας αντίδρασης" (μιας και είσαι πρόθυμος να το ξαναδοκιμάσεις) αλλά γιατί το ήθελες. Τόσο απλό.

    Σ'ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας..
     
  7. Kinkylove

    Kinkylove New Member

    Το strap on το είχα δοκιμάσει τακτικά με την πρώην κοπέλλα μου (πάει καιρός βέβαια). Ήταν και για τους 2 μια καταπληκτική εμπειρία. Εκείνη μάλιστα είχε ολοκληρώσει μια-δύο φορές, τη στιγμή που το κάναμε, χωρίς καν να έχει επαφή κάποιο απο τα "ευαίσθητα" μέρη του σώματός της με εμένα... Μόνο με τη σκέψη... Ήταν ωραίες εποχές....
     
  8. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor


    Δεν νομίζω πως η κοπέλα σου,ολοκλήρωσε με τη σκέψη μόνο. Άλλωστε,δεν της έμεναν και πολλά πράγματα να σκεφτεί. Σε είχε εκεί,μπροστά της (πάνω της,κάτω της,δεν έχει σημασία),επομένως αυτό που πιθανώς την ερέθισε και την έφτασε στην ολοκλήρωση,ήταν περισσότερο ζήτημα οφθαλμών,παρά μυαλού.

     
     
  9. john_slave96

    john_slave96 Contributor

     
  10. k-nos

    k-nos Regular Member

    Ακραίο κάτι που γούσταρες ? Μη το ξανακούσω !  
    Και μη συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους βάσει εμπειρίας. Αμα ηταν ετσι και εγω και αλλοι θα έπρεπε να είχαμε κλείσει το account εδω.
    Για πες τωρα που περασαν και μερες, τι σκέφτεσαι σχετικά με αυτη την εμπειρία σου? Εξοικιώθηκες ? Θα το ξαναέκανες ?
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει ότι οι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι παίζουν με στραπόν. Ούτε γίνονται λιγότερο ανοιχτόμυαλοι αν δοκιμάσουν και διαπιστώσουν ότι δεν τους κάνει. Για μένα το στραπόν είναι ένα ακόμη εργαλείο που εμπλουτίζει το σεξουαλικό παιχνίδι, μπορεί να μην έχει καμία σχέση με ταπείνωση, περισσότερο με τη διάθεση της στιγμής, χωρίς να δίνει στίγμα παθητικό, σώνει και καλά στον στραπονιζόμενο. Αλλά ο καθένας από μας, έχει τους δικούς του λόγους ή και κανέναν όταν ξεδίνει με τέτοια παιχνιδάκια. Θα μπορούσε να ισχύει και η απλούστατη αλλά εξαιρετικά σημαντική χαρά για το παιχνίδι και μόνο!
    Όπως διάβασα το κείμενο σου, καταλαβαίνω πως είχες ανάγκη να ζήσεις έντονη εμπειρία, και το στραπόν που δεν είχες δοκιμάσει έγινε το μέσον, ίσως από περιέργεια για κατανόηση του δικού σου ''ακραίου'' ίσως και για να ''τιμωρηθείς'', αναλόγως πώς το εκλαμβάνεις και αν έχει τελικά κάποια αξιολόγηση για σένα.
     
  12. drdoom

    drdoom Regular Member

    Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για τις απόψεις που κατέθεσαν με αφορμή την εμπειρία που περιέγραψα. Όσο αφορά στην ερώτησή σου k-nos, όντως ο χρόνος που περνάει σίγουρα συμβάλλει στην απομυθοποίηση της εμπειρίας καθώς και στη συναισθηματική αποφόρτιση. Πιθανόν να το επαναλάβω στο μέλλον, αναλόγως τη διάθεση! Και, σωστά κατάλαβες llazouli, χρειαζόμουν μια τέτοια έντονη εμπειρία - τόσο εντός όσο και εκτός σεξουαλικής ζωής.