Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 1 Αυγούστου 2009.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Παίρνοντας ως αφορμή το συγκινητικό mail μιας αναγνώστριας της Θείας Λουκίας, που ο σύντροφός της αν και καλό παιδί και άξιο παλικάρι, είχε προσόντα που άγγιζαν μετά βίας τα 12 εκατοστά. Και παρότι η Θεία Λουκία απάντησε πολύ καλά ότι όλα είναι θέμα δεσίματος του ζευγαριού, δεν είναι κακό να δοκιμάσεις μερικές συγκεκριμένες στάσεις που υπόσχονται να σε ικανοποιήσουν ακόμα κι αν ο αγαπημένος σου έχει πέος σε μέγεθος φασολιού!

    Εν αρχή ην το πάχος: σίγουρα ένα προικισμένο πέος έχεις τα πλεονεκτήματά του αλλά και μια τεράστια εκδοχή του μόνο πόνο θα σου προκαλούσε. Άλλωστε, το καλό σεξ δεν έχει να κάνει μόνο με την διείσδυση. Ο σωστός συνδυασμός προκαταρκτικών και διέγερσης μπορεί να κάνει θαύματα εκεί που ένα πέος δεν φτάνει.

    Τα προκαταρκτικά πρέπει να περιλαμβάνουν ό,τι μπορεί να σε διεγείρει. Φιλιά, χάδια, τρίψιμο των ρωγών, στοματικό σεξ από μέρους του, έξτρα φροντίδα για την περιοχή της κλειτορίδας σου και αν χρειαστεί βάλτε στο παιχνίδι και κάποιο δονούμενο δαχτυλίδι.

    Οι στάσεις:

    1. Στα τέσσερα: η συγκεκριμένη στάση εφόσον γίνει από τη σωστή γωνία, μπορεί να κάνει ακόμα και το πιο μικρό πέος να φαντάζει τεράστιο. Γύρνα στα τέσσερα και τοποθέτησε ένα μαξιλαράκι στο ύψος των γλουτών για να ανασηκωθούν. Για καλύτερα αποτελέσματα, η πλάτη σου πρέπει να είναι τεντωμένη και τα πόδια σου κολλημένα για να αυξάνεται και η τριβή.
    2. Το φιδάκι: ξάπλωσε μπρούμυτα με την κοιλιά και τα πόδια σου να εφάπτονται στο πάτωμα ή το στρώμα, σαν να έρπεσαι. Βάλε ένα μικρό μαξιλαράκι κάτω από τους γλουτούς για να ανασηκωθούν. Εκείνος γονατίζει πίσω σου και διεισδύει χαμηλώνοντας τον κορμό του ταυτόχρονα.. Για μεγαλύτερη στήριξη δική του, μπορεί να ξαπλώσει επάνω σου (χωρίς να ρίχνει το βάρος του πάνω σου) χρησιμοποιώντας τους αγκώνες για να στηρίζεται.
    3. Τα αυτάκια του κουνελιού: ξάπλωσε ανάσκελα, άνοιξε και λύγισε τα πόδια και φέρε τα γόνατά σου όσο πιο κοντά γίνεται στα αυτιά σου. Άφησέ τον να διεισδύσει και θα αισθανθείς το πέος του να γεμίζει τον κόλπο σου. Αν βρεις δύσκολο να κρατάς τα πόδια σου με τον τρόπο αυτό καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, ζήτα του να τα στηρίξει με τα χέρια του Η με το ένα του χέρι. Με το άλλο, μπορεί να χαϊδεύει την κλειτορίδα σου.
    4. Με το v και με το σίγμα: ξάπλωσε ανάσκελα και ζήτα να σηκώσει τα πόδια σου ψηλά (εσύ στηρίξου στους αγκώνες σου) μέχρι να πάρουν ένα σχήμα μικρού v και έπειτα διεισδύει. Αν είναι αρκετά δυνατός, μπορεί να μεγαλώνει και να μικραίνει τη γωνία που σχηματίζουν τα πόδια σου.

    Αν είναι τόσο μικρός που δεν μπορείς να τον καταλάβεις με τίποτα, δεν είναι κακό να γίνει μια συζήτηση για να βάλετε στο παιχνίδι ένα ερωτικό βοήθημα. Ένας δονητής αποτελεί μια καλή αρχή. Δεν χριεάζεται να διαλέξεις το μεγαλύτερο δονητή που κυκλοφορεί στην αγορά, γιατί θα κομπλάρεις τον αγαπημένο σουτόσο που δεν θα δεις ξανά ούτε τα 12 εκατοστά του. Αν δεις ότι η ιδέα δεν τον ξετρελαίνει, επικεντρώσου στα προκαταρκτικά, στην αυτοϊκανοποίηση σου όποτε μπορείς, αλλά και στην θετική σκέψη.

    womenonly.gr - Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια - ερωτας & sex , sex

    Υγ. Δεν έχω πέος φασολάκι  
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια

    ...ναι αλλά πολύ το γυροφέρνεις...
    μια με την επικύμηνση πέους, μια με τα πέη φασολάκια....  
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια

    γι αυτο και το επομενο θα αφορα, το πως μια γυναικα θα μπορεί να αποφευγει το ξεχειλωμα κατα την πρωκτικη συνουσία με κορμό.. και χωρίς βιβλιογραφία ή πηγές αλλα απο προσωπική εμπειρία  
     
  4. Re: Απάντηση: Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια

    Είμαι περίεργη να δω το υστερόγραφο του συγκεκριμένου νήματος...  
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Οι καλύτερες στάσεις για πέη - φασολάκια

    υστερόγραφα τέλος, μόνο συστάσεις απο δω και πέρα  
     
  6. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Παντώς εγώ οταν βλέπω thread απο σένα πρώτα το υστερόγραφο διαβάζω!!!
    Ολα τα λεφτά...