Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Στην πρώτη γραμμή για τους γάμους ομοφυλοφίλων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Konstantinos, στις 3 Αυγούστου 2009.

  1. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

     
    Ηνωμένες Πολιτείες

    Richard Gere

    Ο Ρίτσαρντ Γκιρ τοποθετείται ανοιχτά υπέρ των γάμων ομοφυλοφίλων, στηρίζοντας τον αδελφό του, που πρόλαβε και παντρεύτηκε στο σύντομο διάστημα όταν οι gay γάμοι στην Καλιφόρνια ήταν νόμιμοι.

    Ο Γκιρ διαμαρτυρήθηκε έντονα που ο νόμος πλέον καταργήθηκε και παρατήρησε ότι δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση που οι ομοφυλόφιλοι όπως ο μικρός αδελφός του Ντέιβιντ δεν έχουν ίδια δικαιώματα με τα στρέιτ ζευγάρια: «Ο αδελφός μου είναι γκέι και παντρεύτηκε στο μικρό διάστημα που αυτό ήταν επιτρεπτό στην Καλιφόρνια. Έχει δυο υπέροχα παιδιά και είναι ένας καταπληκτικός πατέρας», εξηγεί.

    Και αυτά ενώ ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με νέες ταινίες, ανάμεσα στις οποίες και το «Βrooklyn΄s Finest», αστυνομική περιπέτεια στις γειτονιές της Νέας Υόρκης, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ίθαν Χοκ και τον Ντον Τσιντλ.



    Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ - Πηγή
     
  2. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ??  
     
  3. Animator

    Animator Regular Member

    Υιοθετημενα προφανως. 
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    η απορία δεν έχει να κάνει με το εαν είναι υοθετημένα η δικά του, αλλά κατά πόσο αυτά τα παιδιά είναι εφικτό να μεγαλώσουν σωστά σε μία τετοια οικογενεια. αν και δεν ξερουμε τις ηλικιες τους δεν θα έλεγα πως είναι παραδειγμα προς μίμηση...
     
  5. kindator

    kindator New Member

    Απο έρευνες που εχουνε γίνει στην Αυστραλια τα παιδιά τα οποία είτε υοιοθετούνται είτε γεννιούνται κανονικά ή μεσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης απο gay ζευγαρια σε ποσοστό 80% είναι στρέιτ.
     
  6. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Re: Στην πρώτη γραμμή για τους γάμους ομοφυλοφίλων


    Και ποιός σου είπε ότι εσύ είσαι καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση Κonstantine??? Γιατί ένα παιδί θα ήταν πιο ευτυχισμένο αν έμοιαζε σε σένα και όχι σε μένα????
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Στην πρώτη γραμμή για τους γάμους ομοφυλοφίλων

    με το περασμα μου απο την βιτρινα της θρησκειας ειχα μια διαφορτετικη αποψη καθως ερμηνευα κατα γραμμα τις αρχες της . Καθως εχω προχωρησει σημαντικα στο πνευματικο μερος των αρχων αυτων , βλεπω οτι η ουσια ολων ειναι η αγαπη . Τα εργα της ανθρωπινης ατελειας ειναι μοναδικα οπως και μοναδικος ειναι ο καθενας μας , συνεπως κανεις ατελης δεν μπορει να κρινει την ατελεια του αλλου .
    Ενα μονο πραγμα κρινει τις πραξεις μας ... η αγαπη που περιεχουν .
    Ο σοφος ανθρωπος γνωριζει πως δεν ειναι εκεινος ο κριτης των πραγματων αλλα θεωρει εαυτον του , υπαλληλο της αγαπης .
    Εαν ο Γκιρ εχει διαπιστωσει οτι υπαρχει αγαπη σε αυτο που προσπαθει να προστατεψει , τοτε οι ταμπελες στα δεδομενα της συγκεκριμενης ιστοριας , απλως εξανεμιζονται