Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος nihilique, στις 19 Αυγούστου 2009.

  1. nihilique

    nihilique New Member

    Ανοίγω αυτό το θέμα καθαρά για δημοσκοπικούς λόγους. Για μένα είναι αυτονόητο πως η υποταγή ενός σκλάβου σε μια Κυρία πρέπει να είναι ολοκληρωτική και χωρίς όρους. Αλλά πιστεύετε πως πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια? Για παράδειγμα πρέπει ένας σκλάβος να υπομένει την καταστροφή της κοινωνικής του ζωής, την αποξένωση από την οικογένειά του, την ολοκληρωτική οικονομική υποταγή, ακόμα και το φυσικό πόνο, διάφορα βασανιστήρια ή και μόνιμους τραυματισμούς?

    Αναφέρομαι σε σχέσεις σκλάβου Αφέντρας, και όχι σε sessions, η σε σχέσεις σκλάβας Αφέντη.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Kατηγορηματικά,όχι.
     
  3. nihilique

    nihilique New Member

    Χμ γι αυτό αναφέρομαι σε σχέση σκλάβου Κυρίας και όχι το αντίστροφο. Δεν είναι η ίδια κατάσταση ούτε στο ελάχιστο.
     
  4. Tauros

    Tauros New Member

    Απάντηση: Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

    Όχι .
     
  5. zou

    zou

    Απάντηση: Re: Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

    γιατι? επειδη ο αντρας θεωρειται το "δυνατο" φυλο?
    θεωρω πως τα ιδια "αρχ....ια" θελει να υποταχθεις ολοκληρωτικα και να χασεις καθε αμυνα και ελευθερια απεναντι στον αλλον, ειτε εισαι αντρας, ειτε εισαι γυναικα, ειτε υποτασεσαι σε αντρα, ειτε σε γυναικα... Τωρα οσον αφορα το money slavery που ανεφερες σε προηγουμενο ποστ σου αυτο μπορει να υποστει και μια σκλαβα, οπως και μονιμους τραυματισμους, οπως και αποξενωση απο την οικογενεια της οπως και πολλα αλλα αντιστοιχα με αυτα που ανεφερες.

    καποτε καποιος αντρας σκλαβος με ειχε ρωτησει αν εκεινος ειναι περισσοτερο σκλαβος απο μενα ή οχι και του απαντησα οτι ειμαστε και οι δυο σκλαβοι με διαφορετικο τροπο.. οπως και εκεινος πρεπει να ειναι ενας gentleman αλλα και μια τσουλα αν το θελησει η Κυρια του, ετσι κι εγω πρεπει να ειμαι μια καλη οικοδεσποινα, ή μια ευγενικη δεσποινις αν χρειαστει, ακομα ομως και η χειροτερη τσουλα, ετοιμη να πραγματοποιησω καθε στιγμη τις επιθυμιες Του.

    Μπορει να υπαρχουν διαφορετικες πρακτικες αλλα η καταληξη ειναι η ιδια, παραδιδεις τον εαυτο σου σε εναν Αλλον ανθρωπο και αφηνεις να σε οδηγησει Αυτος.
     
  6. nihilique

    nihilique New Member

    Λέω πως είναι διαφορετικό η υποταγή του άντρα από την υποταγή της γυναίακας καθαρά για ορμονικούς και εξελικτικούς λόγους. Στις γυναίκες το ένστικτο της αυτοσυντήρησης κατά μέσο όρο είναι πιο αυξημένο απ ότι στους άντρες. Γι αυτό πιστεύω ότι ο μέσος όρος των πραγματικών ανδρών σκλάβων μπορεί να υποστεί μεγαλύτερου βαθμού υποταγή απ ότι η αντίστοιχη κατηγορία γυναικών.

    Παρόλα αυτά η ερώτησή μου είναι εντελώς διαφορετική από αυτό που συζητάμε τώρα.  
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Υποταγή σκλάβου σε Κυρία

    Δηλαδή, εσύ είσαι χωρίς όρους αλλά...

    ...τους όρους πρέπει να τους βάλει η Κυρία στον εαυτό Της για σένα, ώστε να μη συμβούν αυτά που εσύ φοβάσαι, παρά το ότι είσαι χωρίς όρους.

    Αυτή η αμφιταλαντευόμενη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, αν ικανοποιηθεί σε μια σχέση, θα σε αφήνει μόνιμα needy, ανικανοποίητο δηλαδή, επειδή εσύ ο ίδιος ακόμα δεν έχεις πάρει την απόφαση να είσαι σκλάβος και δεν έχεις μέσα σου αποδεχτεί τί σημαίνει να είσαι σκλάβος.

    Εύχομαι σύντομα να βρίσκεσαι στο σημείο που αντί να "πρέπει να υπομένεις" να λαχταράς πραγματικά  

    Αν θες ρίξε ματιούλα και στο https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/t5938/, έχει γραφτεί κατ' αρχήν για άντρες σκλάβους  
     
  8. nihilique

    nihilique New Member

    :/ Το ότι κάνω αυτή την ερώτηση δε σημαίνει πως αναιρώ όλα όσα έχω δηλώσει. Η sυλλογιστική σου πορεία σε οδήγησε σε λανθασμένο συμπέρασμα. Η ερώτησή μου αποσκοπεί στο να μάθω τι σκέφτονται άλλοι άνδρες σκλάβοι και όχι να δηλώσω τι είμαι εγώ πρόθυμος να "υποστώ". Για αυτό η πρώτη μου φράση ήταν : "Ανοίγω αυτό το θέμα καθαρά για δημοσκοπικούς λόγους".
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ειλικρινά, δε μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πει ο νηματοθέτης. Μιλάμε για bdsm ή για σχέσεις ατόμων με τάσεις (αυτο)καταστροφικές; Πέρα από τους ηθικούς ενδοιασμούς που έχω όσον αφορά την κατίσχυση μέσω της καταστροφής του άλλου, αδυνατώ να καταλάβω τι ικανοποίηση μπορεί να λάβει ένας Κυρίαρχος (ανεξαρτήτως φύλου) με το να κυριαρχεί πάνω σ' ένα άτομο ψυχικά, ή και σωματικά, ακρωτηριασμένο;
     
  10. Animator

    Animator Regular Member

    Μα φυσικα καλυπτει τις δικες του ανασφαλειες και αποτυχιες με την ψευδαισθηση της "δυναμης" και επιρροης πανω σε ενα αλλο self-loathing ατομο που του το επιτρεπει. (αναφερομαι μονο στην υποπεριπτωση που λες και εσυ   )
     
  11. nihilique

    nihilique New Member

    Γιατί απορείτε για κάτι τέτοιο? Σας φαίνεται παράξενο, τη στιγμή που και τα δικά σας γούστα φαίνονται παράξενα σε άλλους. Ποιός έχει βάλει όρια στο που σταματάει το λεγόμενο bdsm? Δε θα ήταν προτιμότερο να αφήσουμε την ορολογία έξω από τη συζήτηση? Μόνο κακό μπορούν να της κάνουν. Έχω δει σε όλο το forum να υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Άνθρωποι που ψάχνονται και εξερευνούν διάφορα taboo τείνουν να δείχνουν πιο προκατηλλειμένοι από άλλους δήθεν συντηρητικούς, με το να κρύβονται πίσω από όρους, υποκρισίες και ειρωνίες.
     
  12. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Αλήθεια, πού την είδες την υποκρισία και την ειρωνία, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο νήμα; Από τη στιγμή που γράφεις κάτι, επόμενο είναι μέρος των απαντήσεων που θα λάβεις να είναι αντίθετες στη θέση που εκφράζεις. Εκτός βέβαια αν είσαι της σχολής "όποιος δε συμφωνεί μαζί μου με ειρωνεύεται".