Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Cuckold

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 29 Αυγούστου 2009.

  1. Garfield

    Garfield Regular Member

    Όπως έχω πει και σε άλλο thread είμαι 10 χρόνια παντρεμένος και με την γυναίκα μου τα πάμε πολύ καλά στον ερωτικό τομέα παρόλο που είναι λίγο συντηρητική (σε σχέση με μένα πάντοτε). Γνωριζόμαστε από το Πανεπιστήμιο όπου ήμαστε συμφοιτητές κάναμε πολλή παρέα και τελικά μετά από αρκετά χρόνια παντρευτήκαμε.
    Μπορείτε να την δείτε στην Gallery όπου έχω ανεβάσει μερικές φωτογραφίες της διαλέγοντας βέβαια αυτές πού δεν φαίνεται και πολύ το πρόσωπό της.

    Photos

    Παρόλο που στο παρελθόν είχε κάποιες άλλες σχέσεις, στα 10 τελευταία χρόνια που είμαστε παντρεμένοι δεν έχει πάει με άλλον άνδρα.
    Εμένα πάντα με άναβε η ιδέα να την δω να κάνει σεξ με άλλον άνδρα και τον τελευταίο καιρό μού έχει μπει η ιδέα να την πείσω να πάει με έναν κολλητό μου φίλο. Γιαυτό και έχω τώρα ενάμισι μήνα (από τον Ιούλιο) που προετοιμάζω το έδαφος για να την καταφέρω. Την ώρα που την πήδαγα την ρώταγα αν θα γούσταρε να είναι μαζί μας κι άλλος ένας άνδρας να συνέχιζε μαζί του μόλις θα τελείωνα εγώ. Όμως η απάντηση ήταν μόνιμα αρνητική όπως το φανταζόμουν. Μού έλεγε ότι δεν θέλει κανέναν άλλον άνδρα. Μόνο εμένα θέλει. Βέβαια δεν έδειχνε να θυμώνει ή να παρεξηγιέται από αυτή την πρόταση, άρα μάλλον σε καλό δρόμο είμαστε.
    Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως να νόμιζε ότι δεν το εννοώ αυτό και ότι το λέω απλώς και μόνο για να την δοκιμάσω. Οπότε ίσως γι αυτό να απαντούσε έτσι...
    Στις αρχές Αυγούστου που ήμαστε διακοπές σε ένα νησί, της το ξαναείπα πολλές φορές. Μάλλον πρέπει να έχει αρχίσει να συνηθίζει στην ιδέα γιατί δεν είδα σοβαρές αρνητικές αντιδράσεις από μέρους της. Πιστεύω ότι ύστερα από τέτοια πλύση εγκεφάλου που της έχω κάνει να έχει συνειδητοποιήσει ότι το εννοώ στα σοβαρά και δεν το λέω απλώς έτσι για να δω τι θα πει και πώς θα αντιδράσει...
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Cuckold

    Η γυναίκα σου ξέρει ότι ανεβάζεις φώτο της σε αυτό το site?
     
  3. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: Cuckold

    Ναι το ξέρει, μαζί τις διαλέξαμε.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Cuckold


    Ας ανοίξει ένα account λοιπόν, γιατί αργεί; Αν θέλεις να πάει με άλλους, γιατί να είναι τίποτε άσχετοι, και όχι εμείς;

     
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Cuckold

    Ωραία αφού μαζί τις διαλέξατε, προφανώς έχει διαβάσει και τα ωραία που έχεις γράψει για τη φίλη σου... ε? Αλήθεια πώς αντέδρασε?
     
  6. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: Cuckold

    Η αλήθεια είναι πως μαζί τις διαλέξαμε αλλά για κάποιο άλλο site. Για ένα profile που έχουμε με άλλο ψευδώνυμο στο flickr.
    Δεν γνωρίζει ότι γράφω εδώ και ότι τις έχω ανεβάσει και εδώ.  

    ---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

    Μάλλον θα την καταφέρω τελικά να πάει με τον φίλο μας. Δεν της έχω πει ακόμα με ποιόν, αλλά της έχω κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου, πόσο πολύ θα ήθελα να την δω να κάνει έρωτα με άλλον άνδρα και πόσο ωραία θα είναι και πόσο θα το ευχαριστηθεί και η ίδια, που το έχει χωνέψει πια και έχει αρχίσει να της αρέσει η ιδέα. Οσο λείπαμε σε διακοπές δεν σταμάτησα να της το λέω σε κάθε ευκαιρία. Και ενώ αρχικά ούτε καν που το συζητούσε, τώρα βλέπω από το ύφος της πως της αρέσει η πρότασή μου και μάλλον ανυπομονεί να πραγματοποιηθεί. Δεν μού το έχει πει ακόμα, αλλά το βλέπω στο πρόσωπό της πως της αρέσει.
     
  7. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Cuckold

    Καταλαβαίνω το προσωπικό δράμα σου να πασσάρεις ντε και καλά τη γυναίκα σου σε άλλον και την απελπισία στην οποία σε έχει οδηγήσει αυτή η κατάσταση, αλλά η δημόσια ανάρτηση φωτογραφιών χωρίς την άδεια του φωτογραφιζόμενου είναι παράνομη. Γι αυτό κατέβασε τις φωτογραφίες της συζύγου σου, μην μπλέξει το φόρουμ από δικές σου ενέργειες.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Cuckold


    Δράμα και απελπισία. Άριστη επιλογή λέξεων. Όπως και η παρανομία, φυσικά...

    Πέραν τούτου, εγώ έκανα μιά πρόταση, αλλά δεν είδα απάντηση: Ας ανοίξει ένα account η κοπέλα εδώ, και θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι γιά να πάρουν την πάσσα...
    Αλλά ξέχασα, αν μπει εδώ, θα διαβάσει και θα καταλάβει τί παίζεται επί χρόνια πίσω από την πλάτη της, έτσι;



     
  9. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: Cuckold

    Ακριβώς! Και θα μάθει και για την φίλη μου με την οποία παρεμπιπτόντως είναι και εκείνη φίλη, και θα έχουμε δράματα...
     
  10. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Cuckold

    Πού ξέρεις... Μπορεί από αντίδραση να πάει με τον άντρα της φίλης σου. Οπότε, πετυχαίνεις το στόχο σου  
     
  11. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Cuckold

    Πλάκα πλάκα αυτό το έχουμε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου με την φίλη μου, να τους βάζαμε να πάνε μαζί αλλά είμαστε σίγουροι πως κανείς από τους δύο τους δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλος ώστε να το δεχτεί τόσο εύκολα και να το διασκεδάσει οπότε το αφήσαμε...
     
  12. DiDi

    DiDi Regular Member

    Κοίτα μόνο η γυναίκα σου μην είναι ήδη μέλος εδώ και δε το έχεις πάρει χαμπάρι..