Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

O αφέντης μου φιλοξένησε έναν θείο του

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009.

  1. dats

    dats Regular Member

    O αφέντης μου φιλοξενούσε ένα θείο του. Λοιπόν αυτό ο θείος του ήταν συνταξιούχος αστυνομικός. Δούλευε στην Σουγκιρίμι , την αλβανική αστυνομία και μάλιστα στον τομέα ανακρίσεων. Θα μου έδειχνα λοιπόν σήμερα πως ανέκριναν τους φυλακισμένους όταν ήταν Υπηρεσία
    Πρωί πρωί όπως μου είπε στις 8 ήμουν στο σπίτι του. Κοιμόντουσαν σε διαφορετικά δωμάτια. Γδύθηκα έβγαλα όλα τα ρούχα μου όπως με είχαν διατάξει από την προηγούμενη μέρα με email , κι άρχισα να σφουγγαρίζω τα δωματια τους. Το σωστό σφουγγάρισμα όπως μου είχαν πει δεν γίνεται με σφουυγαρίστρα αλλα΄με σφουγγαρόπανο. Και φυσικά σφουγγαρόπανο θα ήταν το βρακί μου. Σφουγγάρισα το δωματιο του αφέντη μου προσπαθώντας να μην τον ξυπνήσω. Πριν φύγω πήρα τις σαγιονάρες του που ήταν κάτω από το κρεβάτι και τις έγλυψα όπως με είχε διατάξει. Μετά πήγα στο δωμάτιο του θείου του ο οποίος ήταν ημίγυμνος κοκκαλιάρης σχεδόν με ελάχιστες τρίχες στο στέρνο του, και όμορφα πόδια με μακρόστενα δάκτυλα. Οι παντόφλες του ηταν όπως αυτές στο στρατό τις γνωστές boufalo. Το ίδιο σχήμα αλλά πολύ ανοικτό χρωμες, τόσο που η βρωμα φαινόταν πιο πολύ.
    Όπως έμαθα αργότερα αυτές τις σαγιονάρες τις είχε ο θείος από τότε που δούλευε στην Υπηρεσία. άλλωστε φαινόταν ότι ήταν παλιές και φθαρμένες. αλλά ειχαν φοβερη ελαστικότητα. Φυσικά δεν παρέλειψα να της γλύψω και να προσπαθήσω να απελευθερώσω με τα δόντια μου τον ξεραμένο ιδρώτα που είχε αφήσει μαύρα στίγματα στο εσωτερικό της παντόφλας. Έγλυφα κι όσο έγλυφα η μυρουδιά και η γεύση αναδυόταν περισσότερο.
    Ο γέρος φαίνεται ότι είχε καυλώσει στην ύπνο του καθώς η χοντρή του πούτσα έβγαινε από το λευκό σώβρακο του.
    Αφού σφουγγαρισα όλα τα δωμάτιο, ξύπνησα τους δυο αφέντες μου με τον τρόπο που ένας σκλάβος ξέρει. Άρχισα δηλαδή να τους γλύφω τα βρακιά και να τους παίρνω τσιμπούκι. Ο αφέντης μου έκατσε στο κρεβάτι και με διέταξε να πλησιάσω και να ανοίξω το στόμα μου.
    - Άνοιξε το στόμα σου γιατί βαριέμαι να πάω στην τουαλέτα, είπε κι κατούρησε στο στόμα μου, που φυσικά εγώ έπρεπε να πιω χωρίς δυσφορία.
    Έπειτα ο αφέντη μου σηκώθηκε και με μετέφερε στο δωμάτιο του θείου του. Αφού καλημερίστηκαν στα αλβανικά, μου έκανε νόημα να κάνω το ίδιο και με το θείο του. Πήρα το βρώμικο πέος του στο στόμα μόνο που ο θείος του είχε φαίνεται περισσότερο ώρα να πάει στο μέρος και τα ούρα που κατέβαζε δεν τελείωναν, ήταν τόσα πολλά που δεν μπορούσα να τα ελέγξω και πέσανε μερικά στο πάτωμα.
    Ο θείος σηκώθηκε όρθιος θυμωμένος.
    -Όταν το έκανε αυτό φυλακισμένος η τιμωρία ήταν 10 δυνατές, είπε και αφού σήκωσε την παντόφλα του με διέταξε να τις μετρήσω δυνατά. Κι επειδή δεν ήξερε ελληνικά με διέταξε να μετρήσω στα αλβανικά. Τα ήξερα γιατί πολλές φορές ο αφέντης μου ήθελε να ακούει τον αριθμό των κτυπημάτων που μου έδινε στη γλώσσα του.
    Η παντόφλες έκαναν φοβερό θόρυβο καθώς έπεφταν με δύναμη στο κορμί μου, κι ο πόνος που έδιναν ήταν δυο φορές περισσότερος από τις άλλες γιατί ήταν φθαρμένες και εφάρμοζαν περισσότερο στο δέρμα.
    Χωρίς να ντυθούν με τα σώβρακα και τις σαγιονάρες με μετέφεραν στην κουζίνα για να πάρουν το πρωινό τους. Με έστησαν στα τέσσερα και έβαλαν πάνω στην πλάτη μου τυρί και λουκάνικα και δυο φλυντζάνες καυτό τσάι πάνω σε μια χαρτοπετσέτα. Συζητούσαν σαν να μην συνέβαινε τίποτα στα αλβανικά μπροστά στο τραπεζάκι που είχε φτιάξει το κορμί μου. Δεν έπρεπε να κουνήσω καθόλου γιατί έτσι και χυνόταν το τσάι ήξερα ότι η τιμωρία θα ήταν πολύ μεγαλύτερη από το κάψιμο που ένιωθα. Με το μαχαίρι έκοβαν το τυρί πάνω στην πλάτη μου και το τσιμπούσαν με δύναμη με το πιρούνι Σίγουρα η πλάτη σε μερικά σημεία θα είχε κοπεί από το μαχαίρι αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτα. Έπρεπε να το υποστώ.
    Ο αφέντης μου , πλησίαζε το πόδι του κοντά στο στόμα μου, γιατί του άρεσε να του γλύφω τα πόδια όταν έτρωγε. Είχα λοιπόν άλλη μία Υπηρεσία μα προσφέρω
    - Νομίζω ότι το σκλαβάκι σου πρέπει να φάει λίγο , είπε ο θείο κι εγώ παραξενεύτηκα από το δήθεν ενδιαφέρον του γέρου αστυνομικού, τα πόδια του οποίου μύριζαν υπερβολικα.
    - Ας του δώσουμε λίγο λουκάνικο.
    Πήρε το πιο μεγάλο λουκάνικο που υπήρχε στο «τραπέζι» μου είπε να το γλύψω και μετά το έχωσε με δύναμη απότομα στον κώλο μου, που από πριν ήταν καθαρός, όπως με είχε διατάξει στο email ο αφέντη μου.
    - Ο κώλος σου θα είναι καθαρός και ανοικτός σε κάθε εισβολέα όπως μου είπε .
    Κράτα το λουκάνικο με τον κώλο σου και αργότερα θα το φας όταν τελειώσουμε . Έσφιξα τότε τον κώλο μου ήταν η Τρίτη Υπηρεσία που έπρεπε να εκτελέσω.
    Έχυσαν το ζεστό τσάι στην πλάτη μου, δείχνοντας μου ότι έπρεπε να καθαρίσω γιατί το πρωινό τους τελείωσε. Πριν όμως ο θείος αποχωρήσει, έβγαλε το λουκάνικο από τον κώλο μου το πέταξε κάτω, πάτησε με τις βρώμικες σαγιονάρες του πάνω, έκανε το λουκάνικο λιώμα , μετά πήρε το κεφάλι μου το έχωσε στο πατωμα και μου είπε :

    - Να το φαί που σου υποσχέθηκα γουρούνι, φάτο όλο γλύψε και το πάτωμα , έτσι μπράβο να μη μείνει τίποτα. Ωραία και τώρα γλύψε και την σόλα της παντόφλας μου που λερώθηκε με το φαγητό σου.
    Έγλυφα τη σόλα με τις ώρες για να την απαλλάξω από τη βρώμα του φαγητού μου.
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: O αφέντης μου φιλοξένησε έναν θείο του



    Ρε συ DATS, να κάνω μιάν ερώτηση;

    Την Αλβανική υπηκοότητα, τιμής ένεκεν, στον ήρωα των ιστοριών σου, την έχουν δώσει;
    Εάν μπορούσε να συλλάβει, η Αλβανία τώρα θα συναγωνιζότανε σε πληθυσμό, την Κίνα...


     
  3. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: O αφέντης μου φιλοξένησε έναν θείο του

    Ωραίος ο θείος, μπρουτάλ και με ελεεινές σαγιονάρες, ό,τι πρέπει δηλαδή.
    Αναμένω τη συνέχεια  
     
  4. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Τι τύπου ήταν το λουκάνικο;
    Ελπίζω όχι χωριάτικο..​
     
  5. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: O αφέντης μου φιλοξένησε έναν θείο του

    Το επίπεδο υγιεινής δικαιολογεί κάποια πράγματα.
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Καλώς επανέκαμψες  

    Ανυπομονώ για τα επόμενα   
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor


    Mετά απο αυτό,αποκλείεται να ξαναφάω λουκάνικο!
     
  9. dats

    dats Regular Member

    Ο αφέντης τότε με πήγε στην τουαλέτα. Σε ένα καρφί ήταν κρεμασμένες πέντε αλυσίδες, σκουριασμένες καθώς και 5 μικρά λουκέτα. Φόρεσα τις αλυσίδες, την πιο μεγάλη γύρω από το λαιμό μου, που ίσα ίσα με άφηνε να ανασαίνω, τις δύο στα χέρια μου και τις άλλες δύο στους αστραγάλους, και τις κλείδωσα με τα λουκέτα. Αυτό θα διεκόλυνε περισσότερο τους δύο αφέντες μου να αρχίσουν τον βασανισμό μου καθώς στο σπίτι υπήρχαν παντού καρφιά στα οποία θα με κρεμούσαν από τους κρίκους των αλυσίδων.
    Από δω και πέρα ήξερα ότι έπρεπε να κοιτάζω μόνο το πάτωμα και τα πόδια των αφεντάδων μου.
    Ο θείος μπήκε στο μπάνιο και με διέταξε να πέσω στα τέσσερα. Κατέβασε το βρακί του και με έβαλε ανάμεσα στα πόδια του.
    - Μου αρέσει όταν χέζω να μου παίρνουν τσιμπούκι είπε κι εγώ υπάκουσα. Γρήγορα οι πρώτες ριπές έπεσαν στη λεκάνη και το μπάνιο πλημμύρισε βρώμα. Εγώ είχα την μύτη μου πιο κοντά στη λεκάνη καθώς έπαιρνα τσιμπούκι σε αυτό το κοντό αλλά χονδρό πούτσο που όμως συνεχώς δυνάμωνε μέσα στο στόμα μου.
    - Όταν χύσω , αρχίδι ,δεν θελω να τα καταπιείς με την μία. Θέλω να τα κρατήσεις στο στόμα σου και να τα γευτείς καλά, είπε ενώ συνέχιζε να χέζει και να καυλώνει.
    - Πάρτα τώρα κι όπως είπαμε.
    Τα χύσια του ήταν απαίσια κίτρινα πηκτά τα οποία έπρεπε να κρατήσω στο στόμα μου.
    Σηκώθηκε, έσκυψε στην μπανιέρα και μου είπε να του πλύνω τον κώλο
    - Πλύντον καλά γιατί μετά θα σε βάλω να τον γλύψεις.
    Τον έπλυνα και αφού κατάπια τα χύσια άρχισα να γλύφω τον κώλο του.
    Φοβόμουν γιατί ακόμη δεν είχε τραβήξει καζανάκι και αμέσως κατάλαβα γιατί.
    - Βάλε το κεφάλι στη λεκάνη, μου είπε, πιο χαμηλά . Τώρα θέλω να πάρεις βαθιές ανάσες.
    Η θέα των περιττωμάτων μου έφερνε τάση για εμετό , το ίδιο και η οσμή τους.
    Έσπρωξε το κεφάλι μου που ήταν τώρα μόνο 10 πόντους μακρυά και αφού με άφησε εκεί για λίγο, τράβηξε το καζανάκι
    Άρχισε να γελάει
    - Νόμιζες ότι θα σου έλεγα να τα φας, ε; Δεν είσαι άξιος αρχίδι για αυτό. Έμπρός άνοιξε το στόμα σου τώρα θα δω τα χύσια μου
    Τον κοίταξα έντρομος
    - Μην μου πεις ότι τα κατάπιες. Τα κατάπιες ρε γουρούνι; Δεν σου είπα να τα κρατήσεις στο στόμα σου;
    Εκείνη την ώρα μπήκε ο αφέντης μου στο μπάνιο. Μου είπε να αγκαλιάσω την λεκάνη. Μου έδεσε τα χέρια στο πίσω μέρος της λεκάνης ενώ με ένα λουκέτο μου έδεσε μαζί τα πόδια
    - Θέλω να σε βλέπω να γλύφεις τη λεκάνη ενώ θα σε τιμωρούμε, είπε.
    Πήρα δύο παντόφλες στα χέρια κι άρχισαν εναλλάξ να με δέρνουν με όλη τους τη δύναμη στα κωλομάγουλα, στην πλάτη.
    - Γλύφε, γουρούνι τη λεκάνη, έλεγε ο θείος ενώ κτυπούσε αλύπητα την πλάτη μου
    - Να μάθεις άλλη φορά να υπακούς
    Οι παντοφλιές έκανα θόρυβο. Εγώ έτρεμα από τον πόνο και ούρλιαζα. Επειδή όμως ήθελαν να ακούνε μόνο τον ήχο που έκαναν οι παντόφλες στο δέρμα μου, με φίμωσαν με την πιο βρώμικη κάλτσα που υπήρχε στο δωμάτιο.
    Σταματούσαν μόνο όταν ήθελαν να ξεκουράσουν τα χέρια τους, ή για να απολαύσουν το βαθύ κόκκινο χρώμα που είχαν πάρει τα οπίσθια μου και η πλάτη μου. Σε πολλά σημεία η σόλα της παντόφλας είχε αποτυπωθεί στο δέρμα μου σαν σφραγίδα.
    - Έχεις δίκιο θείε, αυτές οι παντόφλες είναι η καλύτερες για ξύλο. Ο σκλάβος μου είναι πανέμορφος έτσι κόκκινος και σημαδεμένος, έτσι μου έρχεται να τον γαμήσω.
    - - Και τι περιμένεις; Γάμησε τον εγώ μόλις έχυσα θα τον γαμήσω μετά από σένα
    Ο αφέντης μου , κατέβασε το βρακί του , και έβαλε με την μία τον καυλωμένο πούτσο του στον καυτό κώλο μου. Ο θείος όμως συνέχιζε να με δέρνει.
    - Ξέσκισέ τον , είπε ενώ ο αφέντη μου με γαμούσε βάζοντας και βγάζοντας τον πούτσο του στον κώλο μου. Με ξέσκιζε και μετά άρχισε να μουγκρίζει καθώς έχυνε το περιεχόμενο της αρχιδοσακούλας του στον πάτο του κώλου μου.
    Οι ρόλοι άλλαξαν. Ο πληγωμένος και χυμένος κώλος μου ήταν στο έλεος του θείου που είχε ήδη γεμίσει τα αρχίδια του πάλι με χύσι και ήθελε να τα ανακατέψει με αυτά του ανηψιού του μέσα στο κώλο μου.
    Τα κατάφερε αφού με γαμούσε για είκοσι λεπτά , ενώ ταυτόχρονα μου τραβούσε τα αρχίδια.
    Το ξύλο με της παντόφλες συνεχίστηκε, ώσπου πια το σώμα μου είχε κοκκινίσει ολόκληρο και εγώ είχα σωριαστεί στο πάτωμα του καμπινέ.
    Με άφησαν δεμένο, αγκαλιασμένο με τη λεκάνη , έκλεισαν τον φως και με κλείδωσαν την πόρτα αφήνοντάς με στο σκοτάδι. Μου άφησαν μήνυμα να μην χύσω, αν και ο πούτσος μου ακουμπούσε στο βρώμικο πάτωμα έτοιμος να εκραγεί.
     
  10. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: O αφέντης μου φιλοξένησε έναν θείο του

    Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Keep it coming  
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Δηλώνω fan της μοναδικής ποιότητας γραφής και της εικονοπλασίας του Dats. Η χυδαιότητα των περιγραφών κάνει θαύματα για την ψυχρότητά μου. Το απαύγασμα του λεκτικού πανδαιμόνιου, ανάμεσα στο τσιμπουκοχεσιό και στις παντοφλιές, κορυφώνεται με τό άδειασμα της αρχιδοσακούλας του Αλβανού μπάτσου στον πάτο του κώλου του αντι-ήρωά μας. Αντι-προτείνω τις επιλογές "κωλάθρα" και "σούφρα", αλλά μόνο από συναδελφικότητα και ευγενή άμιλλα. Σε γενικές γραμμές, αν και δύσκολη αναγνώστρια, είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένη από τις γλωσσικές επιλογές του συγγραφέα. Πιπιλάω τις λέξεις του όπως η "πάπια πιπιλίζει τη λάσπη..."

    Merci Dats. 
     
  12. dats

    dats Regular Member

    H ξεκούραση δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο θείος έπρεπε να δείξει στον ανηψιό του ένα άλλο βασανιστήριο που έκανε στους φυλακισμένους όπου δούλευε. Άνοιξε η πόρτα του καμπινέ και με διάταξαν αφού με έλυσαν να προχωρήσω στα τέσσερα μέχρι τα μέσα του μεγάλου δωματίου. Πριν καταλάβω τι γινόταν με ξάπλωσαν ανάσκελα, έδεσαν τα πόδια μου από τις αλυσίδες με ένα σχοινί και τα τράβηξαν πάνω τόσο ώστε να ήμουν σχεδόν κρεμασμένος ανάποδα. Ακουμπούσα στο πάτωμα μόνο με την ράχη μου. Ο θείος έκοβε σε μικρά κομμάτια περίπου των 80 πόντων ένα λάστιχο ποτίσματος, ενώ ο αφέντης μου άνοιξε το μαγνητόφωνο με τα αλβανικά τραγούδια στο φουλ.. Πηρε στα χέρια του ένα , και με πλησίασε. Έφτυσε τις πατούσες μου που ήταν σχεδόν στο ύψος του ώμου του, έκανε δύο βήματα πιο πίσω και άρχισε να με κτυπάει με όση δύναμη είχε τις πατούσες μου. Ο πόνος ήταν απέραντος. Δεν μπορούσα να τον αντέξω, Κουνούσα τα πόδια μου προσπαθώντας να απαλλαχθώ, αλλά ο θείος ήταν πολύ έμπειρος στη φάλαγγα και σημάδευε πάντα καλά στο μέρος που έπρεπε.
    Για λίγο σταμάτησε
    - Κάθε είκοσι κτυπήματα θα σταματάς , θα φτύνεις τις πατούσες του και θα βλέπεις την κατάστασή τους. Να τώρα οι πατούσες του είναι κόκκινες και μαλακές. Αντέχει άνετα άλλες τόσες.
    Είπε , έκανε δύο βήματα πίσω και έδωσε στον αφέντη μου να συνεχίσει
    - Να σημαδεύεις ακριβώς κάτω από τα δάκτυλα, έτσι δεν θα αστοχείς πότε , έλεγε.
    Ο αφέντης μου συνέχισε με τον ίδιο βάναυσο τρόπο την φάλαγγα, ενώ τα πόδια μου έτρεμαν .
    Μετά από τις εκατό και ενώ εναλλάσσονταν σταμάτησαν με έλυσαν και μου ζήτησε ο θείος να περπατήσω στο δωμάτιο.
    - Θα πρέπει να τον βάζεις να περπατάει γιατί έτσι νιώθει περισσότερο πόνο και κατεβαίνει το αίμα.
    Ήταν αδύνατον στην αρχη να περπατήσω, όμως οι άγριες ξυλιές που έδινε ο γέρος στην πλάτη μου με το λάστιχο με ανάγκασε να προσπαθήσω.
    Η φάλαγγα συνεχίστηκε για μισή ώρα, ώστε βαρέθηκαν το θέαμα που τους προσέφερα .
    - Πήγαινε να μας φέρεις φαί και μπύρες, διέταξε ο γέρος.
    Μου έδωσαν να φορέσω ένα σορτσάκι βρώμικο ενώ ήμουν ημίγυμνος και ξυπόλυτος.
    - Ξέρω ότι θέλεις να φορέσεις τις σαγιονάρες μου. Πρέπει όμως να με παρακαλέσεις, είπε ο γέρος
    Έπεσα στα πόδια του , καθώς ντρεπόμουν να βγω έξω ξυπόλυτος και χωρίς μπλουζα. Του φίλησα τα πόδια και αυτός μου επέτρεψε να φορέσει τις ανοικτόχρωμες παντόφλες του, με την προυπόθεση όταν επέστρεφα να τους τις καθάρισα από κάθε βρωμιά με την γλώσσα.
    Υπάκουσα, τους έφερε φαγητό, φυσικά, ξαναγδύθηκα και επεστρεψα τις σαγιονάρες στο θείο, πολύ καλά γλυμμένες.
    Με έδεσαν σε μια γωνιά γονατιστό. Οι μπύρες έφεραν στους δύο αφέντες ευφορία. Μάζεψαν τα αποφάγια, και τα άδειασαν στο πάτωμα.
    - Φάε σκύλε, και αφού φάς γλύψε και το πιάτο σου, είπε. Φυσικά πιάτο ήταν το πλακάκι του πατώματος.
    Πριν φύγει πήρε ένα μεγάλο πλαστικό ποτήρι και αφού κατούρησε, το έβαλε δίπλα στα αποφάγια λέγοντάς μου
    - Το αναψυκτικό σου,
    Το ήξερα ότι οι μπύρες που ήπιαν θα κατέληγαν όλες με την μορφή κάτουρου στο στομάχι μου, κι ότι εκείνη την μέρα δεν θα έπινα τίποτα άλλο εκτός από κάτουρο και χύσια.