Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος ladyD, στις 7 Φεβρουαρίου 2010.

  1. ladyD

    ladyD New Member

    Στην προσωπική μου διαδρομή κ αναζήτηση εχω περάσει κ απο κυριαρχικ;o ρόλο κ απο υποτακτικό. Θεωρώ οτι η κυριαρχία σε όποια μορφή της είναι πολύ πιο εύκολη κατάσταση απο την υποταγή!Οταν είσαι κυριαρχικός καλύπτεις πίσω απο την "ανώτερη θέση" σου πολλές ανεπάρκειες σου. Ενώ στην υποτακτική θέση τις ανεπάρκειες σου πρέπει να τις δείς κ να τις αποδεχθείς. Αυτό απο μόνο του θα μπορούσε να ήταν θέμα στην ψυχανάλυση. Μπράβο! λοιπόν σε όσους κατάφεραν κ έβαλαν πίσω τους φόβους τους κ τις ανασφάλειες τους και είπαν yes master!
     
  2. τασος0

    τασος0 Regular Member

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    χαιρομαι πολυ και μακαρι να ειχαν ολοι αυτη την αποψη.
    κ η θεση του Κυριαρχικου εχει δυσκολιες (διοτι αναλαμβανει ευθυνες καθε φορα που αφαιρει μια ελευθερια απο το υποτακτικο ατομο) ομως ειναι πλεονεκτικη θεση κ ισχυει αυτο που λετε.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Εμένα, πάλι, γιατί μου φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει; Το να προσπαθείς να καλύψεις τις όποιες αδυναμίες σου μέσω της κυριαρχίας δε διαφέρει και πολύ από το να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από το δάχτυλό σου. Συνήθως, δε, αυτή η προσπάθεια κάνει τις όποιες αδυναμίες να φαίνονται ακόμη πιο έντονες. Επομένως, δεν είναι καλύτερο το να τις αποδεχτείς και να προσπαθείς να τις βελτιώσεις, ανεξαρτήτως status, από το να κοιτάς να τις καλύψεις;
     
  4. nadu

    nadu Regular Member

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    Δεν νομιζω πως ειναι ευκολο για τον master/dom , επειδη ειναι σε κυριαρχικη θεση .
    ισα ισα πιστευω πως ειναι πιο δυσκολο ειδικοτερα στο κομματι που πρεπει να ασχοληθει και να αισθανθει, πραγματα που η σκλαβα/sub φοβαται να αποδεχθει.

    ενας master/dom εχει να ασχοληθει με μυαλο και σωμα , και σιγουρα το μυαλο του καθενος δεν ειναι ευκολη υποθεση .
    ποσο θα αντεξει ενας ανεπαρκεις μαστερ/dom οταν πρεπει να κρυψει την αδυναμια του και να ασχολιθει με την σκλαβα του ?
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    Νομίζω οτι το να έχεις κυριαρχικές τάσεις δεν συνεπάγεται οτι "κρύβεις" (υποθέτω οτι εννοείς κρύβεις?) τις ανεπάρκειες σου. Μάλλον οτι τις δουλεύεις και εξελίσσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να λειτουργούν υπέρ της ευτυχίας και της ευημερίας της δικής σου και του περιβάλλοντός σου. ΑΝ τις "κρύβεις" τότε απλά τις φοβάσαι κάτι το οποίο νομίζω (από όσο εχω συναντήσει μέχρι τώρα) έχουν περισσότερο σαν στοιχείο οι sub και γι αυτό συχνά χρειάζονται έναν Κυρίαρχο να τις αντιμετωπίσουν.

    Αν όντως εννοείς "καλύπτεις" το θεωρώ φυσιολογικό για κάθε άνθρωπο. ΑΝ πεινάς, καλύπτεις την ανάγκη σου (ανεπάρκεια μηχανισμού να ανταπεξέλθει χωρίς καύσιμη ύλη) τρώγοντας.

    φυσικά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν συμφωνώ στο οτι οι σκλάβοι είναι αξιοθαύμαστοι. (π.χ Το ότι βρίσκω εντυπωσιακά τα δέντρα δεν σημαίνει οτι θεωρώ υποδεέστερα τα λουλούδια. )
     
  6. zwg

    zwg Regular Member

    Κυρίαρχος/σκλάβος δύο ρόλοι και οι δυο τους αξιοθαύμαστοι, για να κατασταλάξεις σε έναν από τους δύο πρέπει να ξέρεις πολύ πολύ καλά τον ίδιο σου τον εαυτό πρώτα θα δεις μέσα σου και μετά η απάντηση για το τι προφίλ έχεις θα έρθει από εκεί μέσα σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το συνηδητοποιήσεις. Κατά την γνώμη μου ο ρόλος του Κυρίαρχου είναι πιο εύκολος και ευχάριστος αρκεί να βρει σωστό υποτακτικό άτομο...
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    my lady έχω την εντύπωση ότι έχεις κάποιο δίκιο . καλά το πας μέχρι εδώ .
    Αν θέλετε αναλύσετε το λίγο .................................
     
  8. katerina28

    katerina28 Regular Member

    Απάντηση: Σεβασμός στα "κότσια" των σκλάβων!

    exεις δίκιο
     
  9. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member

    Καλά τα λές αλλά κάτι που μου φαίνεται δύσκολο στην θέση του Κυρίαρχου είναι ότι πρέπει να κρατάς μια απόσταση από το ταίρι, μια επιφυλακτικότητα μην τσαλακωθείς κάτι που στερεί ανάλαφρες στιγμές απολαυστικής μαλακίας
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Έχεις την καλοσύνη να τεκμηριώσεις αυτό που ισχυρίζεσαι εδώ;

    Άνευ τεκμηρίωσης θα μπορούσα ομοίως να διαταθώ ότι αρκετοί υποτακτικοί άνθρωποι με το άλλοθι μιας συνειδητής υποτακτικότητας ίσως νομιμοποιούν τις όποιες 'ανεπάρκειές' τους, ενώ αντίθετα ο ρόλος του Master υψώνει τον πήχη για όσους τον επωφθαλμιούν, αν μη τι άλλο, τότε με αποκλειστικό κριτήριο το κατά πόσο θα τεκμαίρονται μέσα από αυτή τη σχέση να βρουν εκείνον ή εκείνη που θα γλύψει τις πληγές τους.

    Γενικώς, εύκολοι και δύσκολοι 'ρόλοι' δεν υφίστανται by default. Η δυσκολία κάθε εγχειρήματος είναι ανάλογη της σοβαρότητας με την οποία καταπιάνεται το υποκείμενο με αυτή. Τούτο πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί ένας εκ πεποιθήσεως ανεύθυνος να αυτοβαπτίζεται υποτακτικός, ή ένας εκ πεποιθήσεως κακομαθημένος να αυτοβαπτίζεται αφέντης, αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιοι άνθρωποι να μην παρεισφρύουν στο BDSM για να μεταμφιέσουν κάποια αναπηρία τους.
     
  11. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    αχ μου αρεσουν αυτοι οι αγγλισμοι... διοτι το κοτσια μου θυμισε ενα που εφαγα πριν 2 βδομαδες και αρχισα να ξερογλυφομαι (και γαμωτο εφτιαξα φασολια για σημερα, που ειναι υπεροχα, αλλα να σου πεταει ο αλλος κοτσια απο εδω κι αποκει ειναι κριμα)...

    η αλήθεια είναι πως οι σουμπ σουμπ αντιμετωπίζονται ελαφρώς πιο υποτιμητικα λογω της θεσης τους, αλλά παρόλαυτά τα συγχαρητήρια αξίζουν μόνο σε αυτούς που ξεπέρασαν τον κοινωνικό τους ρόλο. Δηλαδή εάν είσαι ένας σουμπ σουμπ τόσο σεξουαλικά όσο και κοινωνικά, με γεια σου με χαρά σου, αλλά δεν πρόκειται για τίποτα ιδιαιτερα δυσκολο. Εκφράζεις απλά και στην bdsm ζωή σου τον ρόλο που νιώθεις. Το ίδιο ισχύει και για τους ντομ ντομ

    Αντίθετα εάν στην κοινωνική ζωή σου είσαι ντομ ντομ και στο bdsm είσαι ενα μικρό ταπεινό κυκλάμινο που όλοι το ξεφτυλίζουνε, αυτό πράγματι θέλει μια προσπάθεια από μερους σου...

    γιαυτό προσωπικά δεν θα μπορούσα να πω οτι πολέμησα γιαυτό που είμαι, μου έβγαινε πάντα τόσο φυσικα, απλά αποφάσισα πως τον σαδισμό μου θα τον σεξουαλικοποιήσω για να τον θεωρώ ανεκτό και αποδεκτό από εμενά. Κι έτσι αντί να φορέσω τη μαύρη στολή με τις νεκροκεφαλές και να σφάζω κόσμο, βασανίζω διάφορα σουμπάκια και το ακόμα καλύτερο είναι πως του αρέσει κιόλας .λολ.
     
  12. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Τι είναι το ντομ ντομ και τι το σουμπ σουμπ;