Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 22 Μαρτίου 2010.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ξεχωρίζω αυτούς που ανήκουν στο bdsm με χρονικά κριτήρια. Αν όντως είσαι σε αυτό δεν το επέλεξες μα σε επέλεξε. Το βαμπίρ σε δάγκωσε μικρό ,από παιδί ακόμη.
    Η 30αρα που έπληξε και αποφάσισε να παίξει με τη σεξουαλική διαφορετικότητα δεν με πείθει. Ουδέποτε ένιωσε την bdsm επιθυμια μεσα της απλα πασχιζει να βρει μια διεξοδο στην ανια της παρατεινοντας το διαζυγιο μερικα χρονια ακομη..
    Η γυναικα που κανει τα τελευταια φτερουγισματα της στο σεξουαλικο συμπαν πριν από την κλιμακτηριο καθως χυμαει με μανια στο bdsm με κανει να την λυπάμαι.
    Η 20αρα που ζει το δικο της cosmopolitan(γιατι εκει το γνωρισε) κανοντας illustration bdsm με τους δικους της ορους, ποζαροντας αυταρεσκα βουτηγμενη στον ναρκισισμο της, μου προκαλει γέλια.
    Αν σε δαγκωσε το βαμπιρ από παιδι ξερεις πολύ καλα τι θα πει να έλκεσαι από του κοσμου τα παραξενα . Εκει δεν εχεις αναγκη από εγχειριδια, το εγχειριδιο είναι ολη σου η πορεια και εισαι αυτοδημιουργητος. Το σημα κατατεθεν του αυθορμητου bdsm σου είναι ο αυτοσχεδιασμος. Αυτό μπορουν να το κανουν λιγοι . Μονο αυτοι που δαγκωθηκαν από το βαμπιρ μικροι.
    Φυσικα το να δαγκωθεις από ένα βαμπιρ είναι μια τραγωδια ειδικα για ένα παιδι.
    Ετσι δηλωνω ευθαρσως πως πισω από κάθε λατρη του βιαιου ερωτισμου κρυβεται μια θλιβερη ιστορια.

    Το ξερεις ότι εισαι στο Bdsm ως Σαδιστής η Κυριαρχος όταν
    Α) εισαι ο weirdo όταν σαν εφηβος αφηγεισαι στους φιλους σου τις δικες σου φαντασιωσεις και εκεινοι που μολις σου εχουν εκμηστηρευτει τις δικες τους (και ετσι πηρες το θαρρος να τους πεις και εσυ τις δικες σου) σε κοιτουν σαστισμενοι ακομα και φοβισμενοι.
    Β) όταν η κοπελα που σε ερωτευτηκε η ακομα και αγαπησε τρελα μονολογει δακρυσμενη «με μισεις » προσπαθωντας να δικαιολογησει τη συμπεριφορα σου σε μια αποτυχημενη προσπαθεια λογικοποιησης αυτου που της συνεβη και τελικα φευγει… και εσυ μενεις πισω.
    Γ) Όταν η γκαμα των ανθρωπων που μπορεις να εκφραστεις ερωτικα είναι μολις το 5%
    Δ) Όταν η καταπιεση , η απορριψη και οι ενοχες οδηγουν την πλειοψηφία αυτου του 5% στα ψυχολογικα προβληματα εως και τα ψυχικα νοσήματα. Και εσυ καλεισαι να συναναστραφεις με τα ατομα αυτα.
    Ε) Όταν η προσπάθεια λαιμαργης ικανοποίησης του σαδισμού σου και του μαζοχισμου της υπο οδηγει σε διαγωνισμους κτηνωδίας οπου μεγαλυτερη ζημια σημαινει μεγαλυτερη αποδειξη γνησιοτητας, σε ένα θεατρο αμοιβαιου υποβιβασμου της λογικης και του ανθρωπισμου , απευθυνομενοι σε ένα φανταστικό σαρκοβορο κοινο που ζητα ολο και μεγαλυτερη σκληροτητα. Κάθε μετριασμος της κτηνωδίας οδηγέι σε υποτιμητικά σχόλια για την σαδιστική επιθυμία .
    ΣΤ) Όταν η εξαρτηση και η συναισθηματική αναπηρία προιον ακραιας αναπληρωσης φανταζουν στο παραλληλο συμπαν αρετες, η τουλαχιστον ετσι της λες μα στην πραξη δεν θα παρει ποτε σεβασμο από εσενα γιατι το ξερεις πως το ξερει ότι το θυμα δεν το αγαπησε κανεις.
    Ζ) Ευφανταστα λογοπαιγνια που οδηγουν τις αναστολες της υποψηφιας υπο στον καιάδα δοκιμαζονται με ταχυτατο ρυθμο. Ευκολος στοχος. Το bdsm απαιτει ευγλωτία και όχι μουσκουλα. Η ιδεα της πνευματικής επιβολής υγραινει ολων των ειδων τα χειλη. Επιβολη…. .. μεχρι την επομενη αντίρρηση, σκεψη , αναστολη, ιδεοληψία, φοβο. Βλεπεις είναι και αυτά τα ατιμα τα ΜΜΕ που τροφοδοτουν με νεες ιδεες κάθε φορα. Η ιδεα του ατσαλακωτου ρητορα που δινει την αποστομωτικη απαντηση σε κάθε περισταση φανταζει τοσο ψευτικη οσο και η ιδεα της απολυτης υποταγης.

    Αν όλα αυτά δεν τα εχεις βιωσει ως Κυριαρχος ή Σαδιστης τοτε να χαιρεσαι γιατι το δαγκωμα αφησε επιπολαιο τραυμα.
    Αν όμως τα εζησες τοτε καλως ηρθες.
    Ξερεις πως είναι.. οι απεξω έλκονται από την σκοτεινή γοητεια του Βαμπίρ εμεις όμως οι από μεσα ξερουμε ότι είναι καταρα .
    Καλως ηρθες στην Κολαση.
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Μου θύμισε αυτό:

    "In all the darkest pages in the malign supernatural, there is no more terrible tradition than that of a vampire - a pariah even among demons."
    ~Montague Summers~​
     
  3. Αγαπητέ DeSade άνοιξες θεματάρα!!!
    Δεν γνωρίζω αν θα έχει την τύχη να συζητηθεί αλλά για εμένα είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά θέματα που έχω διαβάσει εδώ μέσα τον τελευταίο πολύ καιρό.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Εξαιρετικό το νήμα DeSade.

    Πόσες φορές είπα, πως αν μπορούσα να μην είμαι αυτό που είμαι, αν υπήρχε ένα κουμπάκι που πατώντας το θα μετατρεπόμουν σε straight, θα το πατούσα και έβλεπα γύρω μου απορημένα βλέμματα?

    Δεν είμαι σκλάβα από επιλογή. Αν μπορούσα να πάψω να είμαι σκλάβα, θα το άλλαζα. Θα έκανε ευκολότερη τη ζωή μου και δεν θα ήμουν ικανή να βιώσω και να μετουσιώσω μόνο με τους τρόπους που τώρα μπορώ.
    Έχοντας υπόψη το πιο πάνω, μπορεί κανείς να αντιληφθεί πόσο δύσκολο είναι μέσα σ αυτό το μικρό ποσοστό, να βρεις εκείνο που σε καλύπτει.
    Και πόσο μειώνει την ελευθερία σου αυτό που είσαι κι αυτό που χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου που είναι τόσο συγκεκριμένες...

    Αλλά επειδή δεν μπορώ να πάψω να είμαι μαζόχα ή σκλάβα, το μοναδικό που μπορώ να κάνω, είναι να αποδεχτώ την φύση μου, να πάψω να αναλώνω ενέργεια άδικα στην προσπάθεια να την πολεμήσω, σ ένα πόλεμο που είναι χαμένος από χέρι και να προσπαθήσω να αποκτήσω όσο βαθύτερη και καλύτερη γνώση μπορώ του ποια είμαι, να βρω τους μηχανισμούς που με "κουρδίζουν" και τις αιτίες που αυτό γίνεται, ώστε να μπορώ να έχω καλύτερο έλεγχο και να αξιοποιώ πλέον προς όφελος μου όλα όσα είμαι, ακόμα και εκείνα που αν μπορούσα-που δεν μπορώ- θα άλλαζα. Κι αυτό, παρά το ότι πρόκειται για σκληρή και χρονοβόρα προσπάθεια, κατορθώνει να μετατρέψει την κατάρα σε κάποιου είδους ευλογίας, όταν πλέον τα καταφέρεις  
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2010
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    DeSade, κατανοώ ότι απευθύνεσαι σε Κυρίαρχους ή Σαδιστές, αλλά θα μου επιτρέψεις να τοποθετηθώ όσον αφορά τους μπιντιεσέμερς γενικότερα.

    Δεν εξισώνω την διαστροφή μου με μία κατάρα αλλά με μία ευλογία. Διότι την έχω αποδεχθεί. Το ότι απαιτεί σκληρή δουλειά και κάποιες θυσίες εκ μέρους μου δεν με αποπροσανατολίζει από την αποδοχή αυτή. Γιατί ένας Κυρίαρχος ή ένας Σαδιστής δεν μπορεί να κάνει το ίδιο;

    Θα συμφωνήσω σε αυτό, βασιζόμενη σε άλλες μαρτυρίες αλλά και στην δική μου εμπειρία.

    Δεν θα συμφωνήσω με την αφ' υψηλού αντιμετώπιση των ατόμων που προσέρχονται στο BDSM για όλους τους λόγους που αναφέρεις (πλήξη, φόβος για τα γηρατειά, η γοητεία του απαγορευμένου ή του μοδάτου κλπ). Η κατανόηση των κινήτρων των άλλων θα έπρεπε απλά να μας κάνει πιο υποψιασμένους όσον αφορά την εαυτάρα μας, όχι να δημιουργεί αισθήματα οίκτου - ο οποίος είναι μεταμφιεσμένη εγωπάθεια.

    Νομίζω πως πρέπει να το επεκτείνουμε αυτό. Πίσω από κάθε ον που επιθύμησε πολύ, κρύβεται μια θλιβερή ιστορία. Αλλά φυσικά, όποιος επιθύμησε πολύ, γνωρίζει τί σημαίνει βιαιότητα.

    Μιλάς για την μοναξιά, μέσα στον κοινωνικό περίγυρο, διότι πώς να εξηγήσεις την βιαιότητα της επιθυμίας σου σε όσους βιώνουν την επιθυμία χλιαρά; Μιλάς για την απόρριψη, από τον σύντροφο που τρομάζει με την βιαιότητα της επιθυμίας σου. Μιλάς για την έλλειψη ικανού αριθμού κατάλληλων ερωτικών παρτενέρ και για την πληθώρα "προβληματικών" ατόμων ανάμεσα στους οποίους αναγκάζεσαι να αναζητήσεις παρτενέρ. Και συμφωνώ με όλα αυτά, είναι προβλήματα, αλλά είναι αντιμετωπίσιμα. Και παρτενέρ βρήκα, και περίγυρο βρήκα, και οι "προβληματικοί" έχουν κι αυτοί να συνεισφέρουν ένα σωρό καλά πράγματα.

    Εκεί που σοβαρεύει το πράγμα είναι εδώ:

    Αυτό είναι σημαντικό. Είναι ένα πρόβλημα δισεπίλυτο στο BDSM. Διότι το έχω πιάσει κι εγώ ότι πηγαίνουμε όλο και πιο πέρα, γιατί δεν μας φτάνει αυτό που ήδη κατακτήσαμε και θέλουμε μεγαλύτερο thrill, να κάνουμε όλο και πιο ακραία πράγματα, λες και η ερωτική σχέση είναι μία εκπομπή τύπου Fear Factor, και αν καταφέρει η υποτακτική και κάνει αυτό το πράγμα για σένα, σημαίνει τι; Τί στο διάολο σημαίνει; Με φοβίζει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι του BDSM, γιατί το αναγνωρίζω και σε μένα και δυστυχώς το αναγνωρίζω και στους γύρω μου. Είναι μία εξαίσια λούμπα, την οποία είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς. Ο μετριασμός της κτηνωδίας δεν θα έπρεπε να μας οδηγεί σε υποτιμητικά σχόλια αλλά στο να κλίνουμε το κεφάλι, με σεβασμό. Δυστυχώς, η επιθυμία είναι ένα αδηφάγο θηρίο...

    Το ανωτέρω το θεωρώ ατυχώς ρομαντικό. Δεν τα καταφέρνω να το "πιάσω". Η εξάρτηση είναι φυσική απόρροια μίας σχέσης τέτοιου είδους και είναι αντιμετωπίσιμη, έως ένα βαθμό. Με πορδές δεν βάφονται αυγά. Το συναίσθημα καλό είναι να τυγχάνει ελέγχου, one way or another. Δεν αισθάνομαι ότι δεν με εκτιμά ο σύντροφός μου. Εάν νιώσω ότι δεν με εκτιμά θα φύγω. Το ότι έχω την θέση του "κρέατος" στη σχέση δεν με κάνει θύμα, ούτε ανίκανη να εκτιμήσω το γεγονός ότι είμαι στην σχέση γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.

    Εδώ κάποιο δίκιο τόχεις. Ευτυχώς, τα Υ είναι εξίσου εύγλωτα και ευφάνταστα και η Υ-λογική τους αποστομωτική. Γι αυτό τον λόγο πιστεύω ότι ένας Κυρίαρχος σπάνια καταφέρνει να εξηγήσει - και ένας έμπειρος Κυρίαρχος μάλλον δεν το επιχειρεί καν. Αν και θεωρητικά, είμαι υπέρ της βιαιότητας της λογικής. Εμπειρικά όμως, βλέπω ότι αλλιώς γίνεται. Ας αφήσουμε τις ιδέες στον κόσμο των ιδεών.

    Πολύ καλό το νήμα.
     
  6. Μην τους λυπάσαι όλους αυτούς γιατί δεν έχεις λόγο να τους λυπάσαι.
    Αν κάτι είναι ντε και καλά για λύπηση είναι περισσότερο οι φετιχιστικές καθηλώσεις για τους λόγους που εσύ αναφέρεις. Αυτοί που απλά θέλουν να ζήσουν «το κάτι παραπάνω» η ψάχνουν τρόπους διεκδίκησης της σεξουαλικής τους ζωης , είναι μια χαρά.

    Τα ανάλογα μπορει κανείς να πει και για υποτακτικούς η μαζοχιστές. Δεν νομίζω ότι μιλά μόνο για τους κυρίαρχους η σαδιστές. Επειδή ο ίδιος αυτόπροσδιορίζεται ως κυρίαρχος φέρνει τα ανάλογα παραδείγματα αλλά κατά τα άλλα νομίζω ότι αναφέρεται σε όλο τον χώρο. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος.
     
  7. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, χωρίς να βγάζω φυσικά τον εαυτό μου από το χορό. Άντε να συνεννοηθείς με άτομα εξίσου προβληματικά με σένα, είναι σαν να περπατάς σε ναρκοπέδιο. Η μόνη μου ανακούφιση έρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι ούτως ή άλλως η επικοινωνία, και δη η "καλή", είναι μια ψευδαίσθηση. Ο τέλειος κυρίαρχος θα ήταν αυτός που θα μου μιλούσε σε άπταιστα Σουαχίλι
     
  8. Anna

    Anna Regular Member

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Κατάρα θεωρώ είναι το να μεγαλώνεις σε ένα κόσμο φτιαγμένο με τα μέτρα και τα σταθμά των άλλων γύρω σου και να μην μπορείς να εκφράσεις ούτε προφορικά τις επιθυμίες σου γιατί για δεν είναι «φυσιολογικές».
    Κατάρα πιστεύω είναι να την πληρώνουν απλές σχέσεις σου, προσπαθώντας να ζήσεις και να πειραματιστείς αυτά που σκέπτεσαι και ονειρεύεσαι την κάθε στιγμή σου, χωρίς να έχεις τις απαραίτητες γνώσεις.
    Ειλικρινά εύχομαι να γνώριζα από νωρίτερα ότι ανήκω έστω σε αυτό το 5% όπως το αναφέρεις , αλλά ευτυχώς δεν είναι ποτέ αργά. Τώρα εάν αυτό θεωρείτε κόλαση θα πρέπει να ομολογήσω ότι και στις προηγούμενες σχέσεις μου σίγουρα δεν λεγόταν παράδεισος (παρά του ότι έχω κρατήσει πολύ όμορφες στιγμές).
     
  9. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Y/you know Y/you are into BDSM when:

    * Οι άλλοι βλέπουν σκοινί μπουγάδας και μανταλάκια κι εσύ βλέπεις σκοινί δεσίματος και υπέροχα βασανιστήρια (στα εργαλεία)
    * Οι άλλοι ψάχνουν ποιος έχει το πάνω χέρι κι εσύ απλά το δηλώνεις κάθε μέρα και δεν τολμά κανείς να διαφωνήσει (στη σχέση)
    * Οι άλλοι θεωρούν σέξι τη γκόμενα που φοράει κοντό μπλουζάκι για να δείχνει την κοιλιά της και το στρινγκάκι της εξέχει από το παντελόνι ενώ εσύ θεωρείς σέξι το απλό και χαλαρό φόρεμα που την κάνει διαρκώς διαθέσιμη για χρήση (στις γυναίκες)
    * Οι άλλοι αναρωτιούνται πότε να ξαναπάρουν τηλέφωνο κι εσύ αναρωτιέσαι πότε να αρχίσεις το μαστίγωμα (μετά το πρώτο ραντεβού)
    * Οι άλλοι κοιτάζουν την αγκράφα της ζώνης κι εσύ αναρωτιέσαι τι είδους σημάδια θα κάνει στο δέρμα (στα ψώνια)
    * Οι άλλοι τρομοκρατούνται και απολογούνται αν βγει αίμα κι εσύ καμαρώνεις και χαίρεσαι (στο κρεβάτι)
    * Οι άλλοι θέλουν να κάνουν πολλά που δεν τολμούν να ομολογήσουν επειδή κυριεύονται από ενοχές κι εσύ απλά ψάχνεις ποιο είναι το επόμενο όριό σου που θα υπερκεράσεις

    Η λίστα είναι ατελείωτη. Όρεξη να υπάρχει ...
     
  10. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Πολλά ρεπ από εμένα, deviantsub, από τρόπο που γράφεις κάθε φορά στο φόρουμ δίχνει το πόσο πολύ ανήκεις στον χώρο του bdsm και πόσο πολύ το έχεις το status που δηλώνεις!!!
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Εγώ πάλι ομολογώ πως συγχύστηκα MasterPerris.
    Δηλαδή ενώ βρίσκω πολύ λογικά τα γραφόμενα της deviantsub, δεν βλέπω πως ταιριάζουν αυτά που λέει με το στάτους της. Αν αντιλαμβάνομαι σωστά όσα λέει θα τα έλεγε λογικά κάποιος Κ.

    Μπορεί να φταίει που δεν έχω πιει ακόμα καφέ και δεν λειτουργεί το ρημάδι λολ
     
  12. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Το ξέρεις οτι ανήκεις στο Bdsm ως Σαδιστης η Κυριαρχος όταν...

    Η πρωτη μου επαφη με τον πονο ηταν το κρυο. Χειμωνας, παγωνια. Ακουμπουσα τα γυμνα μου χερια πανω στα σιδερενια καγκελα, μεχρι που γινοταν ενα με το μεταλλο. Μουδιαζαν, μελανιαζαν και εγω εκει, ακινητη, να κανω πως χαζευω τη θεα...

    Τους πρωτους τρεις μηνες της σκλαβοσυνης μου, επλενα μονο τα ποδια το Αφεντη. Καθε βραδυ. Τα στεγνωνα με την γλωσσα μου, τα εβαζα κρεμα. Επειτα ακουμπουσα το μαγουλο στο πατωμα και ελεγα "Σας ευχαριστω".

    Την πρωτη φορα που με κατουρησε δεν με αφησε να πλυθω για ωρες.

    Την πρωτη φορα που με ταπεινωσε μπροστα σε αλλους, με εβαλε να γαυγισω.

    Την πρωτη φορα που μου φορεσε αλυσιδες ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει.

    Την πρωτη φορα που πατησε το λαιμο μου με την μποτα Του εκλαιγα. Απο ντροπη.

    Τωρα με φωναζει "σκλαβα'. Και ειμαι περιφανη.