Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ανδρες και πισω πορτα (μια εμπειρια)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος broken mind, στις 14 Μαϊου 2010.

  1. broken mind

    broken mind New Member

    ωφειλω να ομολογησω πως δεν εχω σχεση με σαδομαζο καταστασεις..ειμαι πιο ηπιων τονων παρολ'αυτα ομως μου αρεσουν τα καινουργια πραγματα στο σεξ..
    με τον συντροφο μου εχουμε καλη σεξουαλικη ζωη,ειναι πολυ δραστηριος και ανοιχτος σε διαφορα. μετα απο συζητηση που ειχαμε σχετικα με το αν επιθυμει ο ιδιος να ασχοληθω με την πισω πορτα του δεν φανηκε και ιδιατερα ενθουσιασμενος. δεν απεκλεισε ομως το ενδεχομενο για απλο γλυψιμο η και δαχτυλο..
    ενα βραδυ ειχαμε αραξει στον καναπε βλεποντας τσοντα. ο καθενας ασχολιοταν/επαιζε με τον εαυτο του. που και που ριχναμε βλεματα αλλα δεν ακουμπουσε ο ενας τον αλλον.ειχαμε καυλωσει και οι δυο πολυ. ετσι πηγαμε στο δωματιο και ξεκινησε το νταβαντουρι:crazy:
    χωρις να του πω τιποτα, του ανοξα τα ποδια και αρχισα να τον γλυφω στην πισω πορτα του.ειχε καυλωσει παρα πολυ. ετρεμε. τον 'βασανησα' αρκετα μεχρι που εφτασε σε σημειο να με παροτρυνει να του βαλω δαχτυλο. δεν ειχε παρομοια εμπειρια στο παρελθον, αλλα ουτε και εγω. μολις μπηκε το δαχτυλο μεσα του ενοιωσα να πλημυριζω απο υγρα καυλας. καποια στιγμη εγω εχοντας τρελαθει αρχισα να το κινω αρκετα γρηγορα μεχρι που μου ειπε να το κανω πιο σιγα. δεν εδειχνε να το ευχαριστιεται αφου ηταν η πρωτη του φορα και μαλλον πονουσε. εκτοτε δεν εχω επιχειρησει να τον πασπατεψω ξανα.
    αρκουμαστε μονο στο γλυψιμο και στο εξωτερικο τριψιμο. καθε φορα που 'κατεβαινω' σκεφτομαι ποσο πολυ θα καυλωνα αν μου ζητουσε να τον γαμησω η εστω να βαλω τα δαχτυλα μου μεσα του. σε γενικες γραμμες φαινεται σχετικα αρνητικος και δεν ξερω πως να χειριστω την κατασταση.
    καμια συμβουλη απο πιο εμπειρους-ες πανω στο θεμα?  
    ευχαριστω.
     
  2. GRD

    GRD Great Red Dragon

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Μπορείς να τον ρωτήσεις φυσικά... αλλά αν δε θες... συνήθως είναι εμφανές αν κάποιος θέλει κάτι ή όχι...   Πάντως για κάτι περισσότερο από αυτό που είχατε κάνει... εκτός αν στο ζητήσει ο ίδιος φυσικά... μόνο με προηγούμενη συζήτηση πριν ή κατά την πράξη...  


    Ανδρ(ε)ας
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Με τον τρόπο του νομίζω σε απάντησε για την πίσω πόρτα του:nod:
    Στου κουφού την πόρτα , όσο θέλεις βρόντα:lol2:
     
  4. broken mind

    broken mind New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    μωρε ειναι οτι νοιωθω καπως αβολα οταν συζηταω για τετοια θεματα. προτιμω να τα κανω πραξεις!!δεν ειμαι καλη στα λογια 
    εχεις δικιο.. a True Master Inspires!!
    8α το προσπαθησω και θα επανελθω με νεοτερα  
     
  5. ipakouossklavos

    ipakouossklavos Regular Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Μην του δίνεις πολλές ευκαιρίες να αποφασίσει. Με αισθησιακό στυλ για να τον παραπλανήσεις ότι πρόκειται για αθώο παιχνίδι γύρισε τον μπρούμυτα και πέρνα του σε χέρια και πόδια χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού. Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι αρκετά soft νομίζω. Στην συνέχεια φόρα το strapon που θα έχεις αγοράσει κρυφά και με το μαστίγιο που φαντάζομαι ότι θα έχετε (αλλιώς αγόρασε το και αυτό κρυφά) μαστίγωσε τον σε κώλο και πλάτη. Προσοχή! Όχι οίκτο! Όσο και να ουρλιάζει. Στην συνέχεια γάμησε τον επίσης χωρίς οίκτο. Όταν τελειώσεις συνέχισε με μαστίγωμα. Αν κάνει πληγές βάλε του λίγο φρέσκο λεμόνι που προκαλεί αφόρητο πόνο αλλά επουλώνει. Άστον να ηρεμήσει μερικές ώρες δεμένο και συνέχισε πάλι στο ίδιο μοτίβο....

     
  6. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

       
     
  7. broken mind

    broken mind New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας αγαπητοι φιλοι! σε λιγες μερες που θα τον δω, θα τον περιποιηθω αναλογα..ελπιζω να μη του φανει εγωιστικη η σταση μου, με την εννοια οτι κανω ο,τι γουσταρω,τον γαμαω, τον ξεσκιζω, χωρις την εγκριση του..επισης πηγα και προμυθευτηκα και με τα απαραιτητα!!
    σας ευχαριστω για τις συμβουλες! θα επανελθω με νεοτερα λειαν συντομως!!   
     
  8. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Έχω μια απορία
    Όταν τον λύσει , αυτός θα δείξει οίκτο ή θα αρχίσει να την κόβει κομματάκια με την τανάλια  
     
  9. friday

    friday New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)


    Καλύτερα να τον αφήσει δεμένο... έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει....
     
  10. samergr1

    samergr1 New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Σε γενικές γραμμές είναι πολυ ωραίο να παιζεις με την πίσω πορτα του συντρόφου σου αλλά πρεπει να γίνει με σωστό τροπο και προοδευτικά! Έχω παρόμοια εμπειρία με κοπέλες στο παρελθόν και σαν άντρας πρεπει να σου πω οτι μας αρέσει πολύ αυτό αρκεί να προχωρίσεις αργά και σταδιακά μεχρι να νιώσεις ότι το αγόρι σου ειναι αρκετά χαλαρό για να προχωρήσεις πιο βαθειά το δαχτυλο σου η να βάλεις άλλο ένα, δύο κτλ.. Επίσης θέλει αρκετό λιπαντικό ( το durex play στο ποζ μπουκαλάκι ειναι ιδανικό) και ακόμα καλύτερα ειναι να φορεσεις ενα προφυλακτικό στο δάχτυλο σου! Ελπίζω να βοήθησα κάπως! Μην δυστάσεις να πεις αλλες απορείες ή την εμπειρία σου με τα παραπάνω! Αν το κάνετε σωστά η ερωτική σας ζωή θα ανεβεί επίπεδο!
    Have fun!
    Με σεβασμό
    Σάμερ
     
  11. broken mind

    broken mind New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    danos κ εγω αυτη την απορια εχω! η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αντιδραση. πιστευω πως δεν θα ηθελε να τον πηδηξω..τουλαχιστον οχι ακομα,αφου το σημειο δεν ειναι δουλεμενο.. οποτε ισως υποστω εγω τις συνεπειες  
    ελπιζω οχι με ταναλια  
    θα κανω προσπαθειες παντως..ειμαι προετοιμασμενη για ολα..κ ο,τι γινει 
     
  12. xristos27

    xristos27 New Member

    Απάντηση: ανδρες και πισω πορτα(μια εμπειρια)

    Έγραψες...  

    Δεν έχω απάντηση για το πως να καταφέρεις να κάνεις την φαντασίωση σου πράξη. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως αντέδρασα εγώ όταν βρέθηκα στη θέση του συντρόφου σου. Μετά από αρκετή πίεση της για αυτό και άλλα πράγματα που δεν ήμουν έτοιμος να δεχτώ αναγκάστηκα να τη χωρίσω με αρκετά άσχημα συναισθήματα και σε άσχημο κλίμα. Δεν λέω ότι θα το κάνει, αλλά πιστεύω καλό είναι να το λάβεις υπόψη σου σαν πιθανότητα...