Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 3 Δεκεμβρίου 2009.

  1. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Συμφωνώ με την Emma! Ακόμα κι αν ήμουν υ σε Κάποια, η χρήση strapon από μέρους της θα ήταν... άτοπο... αφύσικο... κι απ' των δύο τη μεριά!
    Αν ήθελα να μου κάνουν πρωκτικό έρωτα, θα έκανα σχέση με άντρα!
     
  2. Emma

    Emma Contributor

    Ίσως είμαι της "παλιάς" σχολής (ή έστω "κάποιας" σχολής), αλλά ναι, γενικά δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα παιχνίδια που δεν έχουν σάρκα (και δεν αναφέρομαι μόνο στα strapon/dildos). Αυτό δεν σημαίνει ότι εκάστοτε δεν κάνω χρήση αυτών. Προτιμώ όμως να δουλεύει η φαντασία και η ευρηματικότητα (ή όπως αλλιώς μπορεί να ονομαστεί), έτσι ώστε να βρίσκονται τρόποι για παροχή ηδονής, χωρίς "ξένα" βοηθήματα. Άλλωστε για μένα, half the fun is finding the way to get there!  

    Y.Γ. Η πρώτη πρόταση στο β) σου είναι η απάντηση στο λόγο της "δυσαρέσκειάς" μου σχετικά με τα όσα αναφέρεις στο α1) και α2). Και όσον αφορά εμένα τουλάχιστον, δεν "ξεπερνιέται" τόσο εύκολα (επειδή δηλαδή "προσφέρει ευχαρίστηση/ηδονή, αυτό το κάνει οκ").


    Ποιό είναι το θεμελιώδες αυτό λάθος; Όταν έχεις χρόνο/διάθεση και θες να διαθέσεις ένα ποστ, θα χαιρόμουν να διαβάσω την απάντησή σου, καθώς ενδιαφέρει και μένα το θέμα.
     
  3. dizzyisntacow

    dizzyisntacow New Member

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    δεν καταλαβα τιποτα. γιατι πρεπει εσεις στα ελληνικα φορουμ παντα να γραφετε μυθιστορηματα? πεστε το με πιο απλα λογια!!!
     
  4. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Re: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    oh yes  

    με σεβασμό
    sk
     
  5. Jomaru

    Jomaru Guest

    το στραπ ον ειναι ενα ερωτικο οργανο καμια σχεση με την κυριαρχεια
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

    Για να μπορείτε εσείς που δυσκολεύεστε να μορφώνεστε και να εκπαιδεύεστε στην πολυπλοκότητα της χρήσης των εγκεφαλικών κυκλωμάτων που αφορούν την "αναλυτική σκέψη" και τον "λόγο".   
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Γυναικεία κυριαρχία; Really? Πώς;

      
     
  8. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s



    Απλόν, απλούστατον αγαπητή μου: ο Φθόνος του Πέους...

    Όσες γυναίκες αρέσκονται στη χρήση strap-on θα ήθελαν να έχουν πέος...
     
  9. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Σ' ευχαριστώ για το οξυδερκές σχόλιο. Θα ήθελα να πω όμως ότι, στο πλαίσιο του κυριαρχείν επί του αρσενικού, απλά επαναλαμβάνουν το ίδιο λάθος που κάνουν οι άντρες Κυρίαρχοι: επιχειρούν να δημιουργήσουν την ασυμμετρία μέσω του φαλλού, μέσω της διείσδυσης. Σε γαμώ (σε δέρνω και σε γαμώ για την ακρίβεια) και άρα είσαι υπό μου. What a load of horseshit!

    Μία sub με δυναμική προσωπικότητα δεν νιώθει καμία σχέση ασυμμετρίας να γεννιέται μέσα από την πράξη αυτή. Ένας sub με δυναμική προσωπικότητα, likewise, θα νιώσει σχετικά γρήγορα το μάταιον του εγχειρήματος, εάν το επιτρέψει κιόλας να γίνει.

    Υποπεριπτώσεις:
    1. Οι πρωκτικές απολαύσεις είναι θεμιτές για αρκετούς άντρες. Όμως, μία γυναίκα του μεγέθους μου, έχει την κατάλληλη γροθιά για τέτοιου είδους απολαύσεις. Γιατί να καταφύγει στην πλαστικούρα;
    2. Μερικοί subs απολαμβάνουν το feminization, ενώ δεν επιθυμούν κανενός είδους σχέση με άντρες. Εκεί, ίσως να δικαιολογείται το strap-on. Για δική τους πληρότητα και μόνο.
     
  10. vautrin

    vautrin Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Δεν αδικώ τις κυρίες που θα ήθελαν να είχαν πέος για δική τους τέρψη κι όχι για χατίρι του υποτακτικού συντρόφου τους. Χωρίς να είμαι φαλλοκράτης, πρόκειται για θαυμαστό εργαλείο, εξ’ ου κι η θεοποίηση του επί αιώνες.

    Επέτρεψέ μου μια εμπειρική παρατήρηση, δίχως να γνωρίζω αν έχει καθολική ισχύ. Ως γνωστόν λατρεύω τα τρίο και πάντοτε ζητώ από την μια κοπέλα να πηδήξει την άλλη με στραπόν, θέαμα που με ανεβάζει στον έβδομο ουρανό. Παρατηρώ λοιπόν πως η κοπέλα που φορά το στραπόν, αυτομάτως και αυθορμήτως, χωρίς περαιτέρω δικές μου σκηνοθετικές οδηγίες, υιοθετεί μια στάση πιο επιθετική και κυριαρχική απέναντι στην άλλη κοπέλα. Σαν να την μεταμορφώνει η πλαστικούρα δηλαδή. Δεν συμβαίνει τυχαία νομίζω. Τα σύμβολα, τα υποκατάστατα και τα ομοιώματα δείχνουν πολλές φορές τις μύχιες επιθυμίες μας.
     
  11. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Το εξαϋλωμένο D/s

    Πολύ σωστή και αυτή η παρατήρηση. Αυτό ακριβώς έχω εντοπίσει και επισημαίνω. Εάν μία γυναίκα Κ (ή sub που κάνει topping) μεταμορφώνεται λόγω της πλαστικούρας, φαντάσου τί ζημιά κάνει το σάρκινο εξόγκωμα στον άντρα Κ...Φαντάσου την τεράστια λούμπα στην οποία μπορεί να πέσει ένας Κ που βασίζεται σε αυτό το - πραγματικά θαυμαστό - εργαλείο. Και σε τί τεράστια λούμπα μπορεί να πέσει μία sub...

    Αυτές οι μύχιες επιθυμίες είναι αυτό ακριβώς που απαιτεί σκάλισμα στο BDSM. Εάν ψάχνω τον τεράστιο φαλλό που θα με ξεσκίσει, γιατί τον ψάχνω; Θα με καλύψει ένας τεράστιος φαλλός; Είτε είναι πλαστικός είτε σάρκινος...Και ο άντρας sub, που επιθυμεί το ξέσκισμα, θα καλύψει τις ανάγκες του με το ξέσκισμα; Είτε είναι με πληρωμή είτε όχι...

    Εάν δεν απαντήσουμε σε αυτά τα ερωτήματα, θα απέχουμε πάντα πάρα πολύ από την κάλυψη των πραγματικά μύχιων επιθυμιών μας...Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη τουλάχιστον.
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    Απάντηση: Η απουσία σεξουαλικής επαφής ως μέσον επιβολής κυριαρχίας (?)

    Ξεφεύγουμε από το θέμα αλλά επιπρόσθετα στα γραφόμενα της Δώρας και του vautrin ας μην ξεχνάμε, σημειολογικώς ορμόμενη να αναφέρω πως μια εσοχή (υπο)δέχεται, εγκολπώνεται τον φαλλό ή το strap-on. Μια εσοχή κυριαρχείται και κατακτάται και ως εκ τούτου η δράση σε αυτήν δεν μπορεί παρά να είναι κυριαρχική.