Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πρώτη εμπειρία υποταγής στο Λύκειο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος DarkSub, στις 31 Οκτωβρίου 2010.

  1. DarkSub

    DarkSub New Member

    Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ !
    Σκέφτηκα το πρώτο θέμα που θα ανοίξω να είναι η προσωπική μου εμπειρία που θεωρώ ότι ήταν και καταλυτική για την είσοδό μου στο κόσμο του bdsm
    Πήγαινα Β΄Λυκείου όταν γνώρισα τη Βάσω . Η Βάσω ήταν μια εντυπωσιακή μελαχροινή με καταπράσινα μάτια , γκόθικ στύλ με έντονο σκούρο μακιγιάζ , πάντα μαύρα ρούχα που τόνιζαν όμως το καλίγραμμο κορμί της και επιθετική συμπεριφορά . Τόσο επιθετική που με μαγνήτισε απο την πρώτη στιγμή . Η Βάσω είχε χάσει χρονιά και καθόταν πίσω μου στο θρανίο . Εγώ ήμουν ένα δειλό άβγαλτο αγόρι που ακόμα ήμουν παρθένος και φυσικά απο την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα έλξη για εκείνη . Κάθε βράδυ την σκεφτόμουν και αυνανιζόμουν για πάρτυ της . Εκείνη είχε καταλάβει ότι μου άρεσε και έπαιζε μαζί μου. Έπαιζε όμως αρκετά σκληρά.
    Της άρεσε να με ταπεινώνει , ειδικά όταν ήμασταν μόνοι . Με έβριζε λέγοντάς με "φυτό" ενώ κάποιες φορές που κόλλαγα και χάζευα κοιτώντας τη μου έλεγε "τι κοιτάς μαλάκα" ; "Βλέπεις κάτι να σου αρέσει" ; Εγώ κοκκίνιζα και εκείνη γελούσε . Το παιχνίδι το έχασα όταν μια μέρα πήγα να φάω τη τελευταία μου τσίχλα . "Δώσε μου την είπε" επιτακτικά και φυσικά εγώ υπάκουσα . Την μάσησε λίγο και την έφτυσε στο θρανίο μου. "Δεν ήταν ωραία , φάτην εσύ" είπε . Πάγωσα αλλά κάτι μέσα μου με έκανε να την πάρω και να την φάω ενώ εκείνη με κοίταξε ειρωνικά ..."Μαλάκα , άχρηστε" είπε.
    Την άλλη μέρα μας ανακοίνωσε ο μαθηματικός ότι θα γράφαμε διαγώνισμα . Η Βάσω γύρισε και μου είπε ότι μετά το σχόλασμα να πάω στις γυναικείες τουαλέτες .
    Υπάκουσα και ενώ το σχολείο είχε σχεδόν αδειάσει , εγώ βρέθηκα μόνος μου μαζί της στις άδειες τουαλέτες .
    - Αύριο θα μου δώσεις το διαγώνισμα όταν το συμπληρώσεις είπε .
    - Θα μας πιάσουν ειπα
    Η Βάσω σήκωσε το χέρι της και μου άστραψε ένα σκαμπήλι δυνατό . Στην συνέχεια δεύτερο και τρίτο . Δάκρυα ανέβηκαν στα μάτια μου καθώς με κοίταζε με τα υπέροχα μάτια της . Πήγα να αγγίξω τα μάγουλά μου αλλά εκείνη ούρλιαξε .
    - Κάτω τα χέρια .... Ακολούθησαν απανωτά 3 - 4 σκαμπήλια και στη συνέχεια μου έπιασε τα μάγουλα που καίγανε και μου είπε να ανοίξω το στόμα . Έφτυσε μέσα μου
    - Καλύτερο απο τη τσίχλα ε ;
    Τα σκαμπήλια συναχίστηκαν μέχρι που με λυπήθηκε αφού βέβαια υποσχέθηκα ότι θα της έδινα το διαγώνισμα .
    Είχα βρεί την πρώτη μου αφέντρα . Πράγματι της έδωσα το τέστ και ξεκίνησε η "ειδική" μας φιλία που περιελάμβανε πολλά "παιχνίδια" . Σκαμπήλια , προσβολές , φτύσιμο στο στόμα και το πρόσωπο ενώ 1 - 2 φορές , εκεί στις γυναικείες τουαλέτες . με έβαλε να της φιλήσω τα παπούτσια .
    Με την Βάσω την επόμενη χρονιά χωρίσαμε . Με έβλεπε στην αυλή και έκανε σαν να μην συνέβη τίποτε , άσχετα αν εμένα μου σημάδεψε τη ζωή . Αρκετές φορές φαντασιωνόμουν πως θα ήταν να της ανήκα ( αν και κατά μια έννοια της ανήκω )
    Καμία επαγγελματίας απο τις πολλές που ακολούθησαν δεν μπόρεσε να την υποκαταστήσει στο μυαλό μου παρόλο που μαζί της δεν δοκίμασα παιχνίδια που έπαιξα μετά ( στραπον , spanking , facesitting , role play) , εντούτοις τέτοιου είδους εγκεφαλική υποταγή ποτέ δεν γνώρισα .
    Ελπίζω να μην σας κούρασα .
     
  2. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Οι πρώτες εμπειρίες είναι αυτές που μένουν.
     
  3. Puma

    Puma Regular Member

    Φαντάζομαι δεν έχετε επαφές πλέον, έτσι? Και αν δεν έχετε, πόσος καιρός πάει από την τελευταία φορά που την είδες?
     
  4. jael

    jael Regular Member

    Απάντηση: Πρώτη εμπειρία υποταγής στο Λύκειο

    Μάλλον είναι στο μυαλό σου όλα αυτά...
     
  5. DarkSub

    DarkSub New Member

    Απάντηση: Πρώτη εμπειρία υποταγής στο Λύκειο

    Δεν ξαναείδα τη Βάσω μετά το Λύκειο και σίγουρα ήταν η πρώτη αφέντρα που αιχμαλώτισε το μυαλό μου .
    Εκτοτε , οι εμπειρίες μου ώς επι πλείστον ήταν μόνο με επαγγελματίες και αυτή η εμπειρία έμεινε στο μυαλό μου ώς μοναδική .
    Jael η ιστορία μου είναι πέρα ώς πέρα αληθινή , αυτό είναι βέβαιο !
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Υπήρχε κάτι ερωτικό σε αυτήν την ιστορία από μέρους της; Δεν είμαι σίγουρος εδώ πού αρχίζει το αφεντριλίκι και πού σταματά το bullying.