Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Its All New To me....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος strp4you, στις 30 Ιανουαρίου 2011.

  1. strp4you

    strp4you New Member

    Η Πρώτη Μου Φορά

    Όλοι έχουμε νιώσει μόνοι σε κάποια φάση της ζωής μας και έχουμε καταφύγει σε κάποιο site γνωριμιών για να ξεφύγουμε λίγο απ΄την καθημερινότητα μας ή να πούμε δυό ανώδυνες κουβέντες μ’ ένα άγνωστο.
    Αυτό έκανα κ εγώ ένα διάστημα. Ρηχές, ανούσιες κουβέντες από ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα στιγμές ηδονής μέσα από μια οθόνη....

    Ένα απόγευμα λοιπόν πήρα ένα μύνημα από κάποιον που αρχικά δεν φαινόταν και τόσο «πεινασμένος» (δεν μου την έπεσε με το καλησπέρα σας), και αποφάσισα να απαντήσω. Καταλήξαμε να μιλάμε για τα πάντα σαν παλιοί γνώριμοι μέχρι τα ξημερώματα και κλείσαμε με την απόφαση να βρεθούμε την ίδια κιόλας μέρα για ένα καφέ.
    Η αλήθεια είναι ότι, απ ότι είχα δει απ την κάμερα που χρησιμοποιησαμε όταν μιλούσαμε, ήταν τελείως εκτός των ορίων μου. Εγώ μια απλή συνιθισμένη γυναίκα με επιπρόθετα κιλά και αυτός ένας παίδαρος γυμνασμένος, ψηλός και αρκετά χρόνια νεώτερος μου, όμως αποφάσισα να το ρισκάρω γιατί κακά τα ψέματα τον ήθελα τρελά.

    Βρεθήκαμε για καφέ και φάνηκε ότι κ’ αυτός με γούσταρε. Μιλήσαμε για ώρες και απ’ τον καφέ προχωρήσαμε γρήγορα σε ποτό. Γαμώτο τον ήθελα σαν τρελή και είχα ήδη αποφασίσει να του κάτσω πολύ πριν τελειώσει το βράδυ μας (δεν είχα ποτέ ξαναπάει με κάποιον άγνωστο απ’ το πρώτο βράδυ γνωριμίας μας). Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα να φύγουμε μ’ οδήγησε στ’ αυτοκίνητο μου, (είχε ήδη κάνει την πρόταση να μείνω σπίτι του γιατί ήταν αργά και ειχαμε πιεί αρκετά κ’ εγώ μένω σε μια πόλη 1 ώρα μακρυά), κ εκεί με φίλησε για πρώτη φορά. Το φιλί του ζεστό απαλό στην αρχή και μετά άγριο απαιτητικό. Ένιωσα την κλειτορίδα μου να φουσκώνει και τις ρώγες μου να τσιτώνουν αλλά και τα δικά του μάτια έδειχναν καθαρά ότι με ήθελε κ’ αυτός.....

    Καταλήξαμε στο σπίτι του και μόλις έκλεισε η εξώπορτα μου είπε με τον πιο φυσικό τρόπο: «Γδύσου, θέλω να δω αν γουστάρω να γλείψω το μουνί σου...» Ένιωσα αμήχανα όχι με τον τρόπο του αλλά γιατί ήθελα σαν κολασμένη αυτό που θ’ ακολουθούσε και ένιωσα μια μικρή αγωνία για το αν θα γούσταρε. Ήταν απίστευτο! Στη θέα του γυμνού καλοξυρισμένου μουνιού μου έπεσε στα τέσσερα πέταξε ένα «αμάν γουστάρω» και άρχισε να με γλείφει αχόρταγα. Έλιωνα στο άγγιγμα της γλώσσας του στην κλειτορίδα μου, έγλειφε, ρούφαγε το μουνί μου κ εγώ δεν μπορούσα να κρατήσω τα πόδια μου. Καταλήξαμε στο πάτωμα να πηδιώμαστε σαν δυό άνθρωποι γνωστοί από χρόνια, κανένας ενδιασμός είμασταν δυό σώματα που διψούσαν για ηδονή, που ήθελαν τα πάντα ο ένας απ τον άλλο, να δώσουν και να πάρουν όση καύλα και ευχαρίστηση μπορούσαν. Γάμησε όλες τις τρύπες μου πότε βίαια πότε αργά και άντεχε, κρατιόταν για ώρες να μην χύσει απολαμβάνοντας κ αυτός τον τρόπο που γαμούσε, τον τρόπο που έγλυφα τον απίστευτο πούτσο κ τ’ αρχιδια του και τότε....

    Αποφάσισα ξαφνικά να δοκιμάσω κάτι για να δω την αντίδραση του. ΄Οπως τον έγλυφα κ ρουφούσα πεινασμένα τον πούτσο του έχωσα ένα δάχτυλο στην κολοτρυπίδα του κ τον κοίταξα περιττό να σας πω ότι αυτό που αντίκρυσα στα μάτια του με τρέλανε ακόμα περισσότερο κ μ’ έκανε να τολμήσω ακόμα πιο πολύ. Έχωσα ακόμα πιο βαθιά το δάχτυλο στον κόλο του κ τον ένιωσα να καυλώνει περισσότερο. Σε λίγα λεπτά έχυσε τόσο έντονα που ακόμα θυμάμαι αυτό τον πρώτο του οργασμό. Συνεχίσαμε τα παιχνίδια μέχρι τα ξημερώματα κ το πρωί που ξυπνήσαμε ξαναπηδηχτήκαμε για ακόμα μια φορά....

    ...... Πέρασε μια εβδομάδα κ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και στο site, είχαμε καθημερινή επαφή. Ετσι μια μέρα μου είπε ότι μια φίλη του είχε τσακωθεί με τον φίλο της γιατί είχε ζητήσει να την πηδήξει από πίσω κ αυτή αντιδρούσε. Του είχε πει μάλιστα ότι πολύ θα ήθελε να του το κάνει αυτή για να δει την δική του αντίδραση αλλά κ εκδικητηκά για να μάθει κ αυτός τι ζητούσε. Εγώ γέλασα κ του είπα δεν είναι κακή ιδέα καιρός να μάθουν οι άντρες τι πάει να πει κ αυτός με ρώτησε αν θα το έκανα. Θυμάμαι σοκαρίστηκα, δεν είχα ιδέα για το τι ακριβώς μου έλεγε κ του το είπα ξεκάθαρα. Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν μέρες αλλά η ιδέα κ μόνο να γαμήσω τον κόλο ενός άντρα και το αίσθημα υπεροχής που μου έδινε έκανε το μουνί μου μούσκεμα κάθε φορά. Το ανάφερα αυτό στις σιζιτήσης μας κ αυτός μου εκμηστυρεύτηκε ότι το είχε δοκιμάσει και γούσταρε τρελά και αρχίσαμε να βλέπουμε βιντεάκια με στραπον και να κοιτάμε στα sites διάφορα παιχνιδάκια και να φαντασιωνόμαστε μ αυτά. Αποφασίσαμε μαζί να το δοκιμάσουμε κ αγοράσαμε το πρώτο μας στραπον. Όχι πολύ μεγάλο όχι πολύ μικρό έτσι ένα κανονικό 16’’ για να δοκιμάσουμε.

    Εκείνο το σαββατοκύριακο αποφασίσαμε να το περάσουμε μαζί κλεισμένοι στο σπίτι να δοκιμάζουμε το νέο μας απόκτημα. Θυμάμαι φόρεσα ένα μαύρο κοντό φόρεμα κ πολύ ψηλές γόβες στιλέτο παρέληψα όμως να φορέσω εσώρουχο. Ένιωθα παράξενα. Πάντα ήμουν ανοιχτή στις προκλήσεις και στο να δοκιμάζω νέα πράγματα στο σεξ αλλά αυτό ήταν πέρα από κάθε μου φαντασίωση. Θα γαμούσα ένα άντρα κ σαν ίδεα τουλάχιστον δεν μου ήταν αποκρουστική αλλά γούσταρα κιολας. Και το καλύτερο ούτε μια στιγμή δεν πέρασε απ’ το μυαλό μου ότι αυτός ο αντρας ήταν πούστης. Φοβόμουνα. Κ αν με αηδίαζε? Κ αν τελικά δεν γούσταρα? Έδιωξα αυτές τις αρνητικές σκέψεις απ το μυαλό μου κ συγκεντρώθηκα στο πως θα τον έκανα να ξετρελαθεί μ αυτό, στο πως μπορούσα να τον γαμήσω όσο καλύτερα μπορούσα για να γουστάρει ακόμα περίσσοτερο. Ήμουν σίγουρη ότι αν γούσταρε θα είσπραττα το καλύτερο αποτέλεσμα στον τρόπο που θα με γαμούσε μετά.

    Όση ώρα οδηγούσε του έστελνα προστυχα μυνήματα στο κινητό περιγράφοντας του το τι τον περίμενε ήξερα ότι αυτό θα τον ανέβαζε ψυχολογικά αλλά παράλληλα θα καύλωνε το τεράστιο καυλί του κ θα μεγάλωνε την κάψα του για μένα. Στις συνομιλίες μας πάντα κατάφερνα να τον καυλώσω κ να τον κάνω να μαλακιστεί με τη σκέψη μου.

    Όταν έφτασε μπήκε μέσα στο σπίτι κ με την πρώτη έλε3ε το μουνί μου. Ήταν ήδη μούσκεμα απ’ την προσμονή. Γονάτισε κ έτσι όπως στεκόμουν στην πόρτα άρχισε να με γλύφει άγρια ρουφώντας την κλειτορίδα μου κ χώνοντας τα μακρυά του δάχτυλα βαθιά μέσα στο μουνί μου. Έσταζα κυριολεκτικά κ αυτός έπινε τα υγρά μου διψασμένος χωρίς να σταματά. Ούρλιαζα από καύλα και φώναζα να χώσει κ άλλο. Ξαφνικά με πεταξε στον καναπέ στα τέσσερα συνέχισε να με γλύφει και παράλληλα να χώνει τα δάχτυλα του πιο βαθιά μέσα μου. Ένα, δύο, τρία, τέσσερα δάχτυλα. Υπέφερα πονούσα αλλά καύλωνα όλο κ πιο πολύ, ήταν πρωτόγνωρο το πόσο καύλωνα σ αυτό που έκανε. Τελικά έχωσε ολόκληρο το χέρι του στο μουνί μου που έσταζε κυριολεκτικά. Άρπαξε το χέρι μου κ μου έδειξε ακριβώς πόσο είχε χωμένο μέσα μου. Αυτό μου είπε ονομάζεται Fisting κ το μουνί σου πουτάνα ρούφηξε σαν σφουγγάρι το χέρι μου κ έσταξε από καύλα. Έτσι, μου είπε, να μάθεις που θέλεις να πηδήξεις κι όλας.

    Αυτό ήταν. Σηκώθηκα πήρα το στραπόν που εκείνος είχε φέρει κ το φόρεσα. Με είχε ξεφτυλίσει κ ζητούσα εκδίκηση. Κάθησα με άνεση στον καναπέ, άναψα τσιγάρο, πήρα το ποτό μου κ άρχισα να παίζω με το στραπόν. Τώρα του είπα γονάτισε κ πάρε μου μια πίπα. Κανόνισε να το κάνεις καλά αλήτη αν θέλεις να σε ξεκολιάσω. Αχ ακόμα θύμαμαι το πως ένιωσα. Είχα ένα άντρα στα πόδια μου έτοιμο να κάνει ότι του ζητήσω αχ και να μπορούσα να το δείξω αυτό στις φίλες μου. Έγλυφε κ όσο έγλυφε τόσο πιο πολύ τρελενόμουν, άρπαζα το κεφάλι του κ το ανεβοκατέβαζα ώσπου πνιγόταν κ αυτός υπομονετικά εκεί κ γούσταρε κι όλας.

    Όταν φτιάχτηκα αρκετά τον έβαλα να σκύψει κ να βάλει ένα βιντεάκι, με μια τύπισσα που γαμούσε ένα άντρα στην κουζίνα του σπιτιού της κ εγώ το λάτρευα, για να το βλέπουμε. Καθώς το βλέπαμε άρχισα ένα τρελό γλύψιμο στ αρχίδια του κ συνέχισα αργά αργά προς την κολοτρυπίδα του. Τον ένιωσα να σφίγγεται από καύλα κ συνέχισα να χώνω τη γλώσσα μου μέσα του κ παράλληλα να μαλακίζω τον πούτσο του. Άρχισε να αναστενάζει βαριά, γούσταρε ο αλήτης σαν πουτάνα που της χώνουν ένα τεράστειο πούτσο στο μουνί. Τον άρπαξα τον τράβηξα στην κουζίνα κ τον έστησα στο τραπέζι με τα πόδια ανοιχτά. Συνέχισα το γλύψιμο της κολοτρυπίδας του κ παράλληλα άρχισα να χώνω δάχτυλα μέσα της. Όσο αυτός καύλωνε ένιωθα το μουνί μου να συσπάται κ να στάζει από καύλα. Αρχικά ένα δάχτυλο μετά δεύτερο και άρχισα σιγά σιγά να τον ανοίγω μέχρι που ήταν έτοιμος.

    Άνοιξα τα πόδια του κ με μια κίνηση αργή αλλά σταθερή άρχισα να μπαίνω μέσα του. Ζοριζόταν αλλά γούσταρε κ ήθελε κ άλλο. Χώσε καριόλα έλεγε κ εγώ γινόμουν όλο κ πιο βίαια. Πάτωσα το στραπόν μέσα του τον άρπαξα απ’ την λεκάνη κ άρχισα να τον γαμώ άγρια. Το στραπόν τριβόταν στην κλειτορίδα μου κ ένιωθα απίστευτη κάυλα. Γούσταρα η πουτάνα γούσταρα τρελά που του γαμούσα τον κόλο. Μπαινόβγαινα ανελέητα μέσα του δεν μ ένιαζε τίποτε άλλο εκτός απ την απίστευτη πρωτόγνωρη κάυλα που ένιωθα. Έτσι έχυσα γαμώντας τον τραβούσα την λεκάνη του πάνω μου κ μπαινόβγενα με μανία μέχρι που έχυσα. Πάρτα ανώμαλε, του είπα, και σε γαμώ και χύνω η πουτάνα καθαρισέ με τώρα, στέγνωσε κάθε σταγόνα απ το μουνί μου.

    Και το έκανε. Έσκυψε κ έγλειψε κάθε σταγόνα απ το μουνί μου και μετά με γάμησε απίστευτα άγρια ξανά και ξανά για ώρες μετατρέποντας εμένα από την αφέντρα του στην ταπεινή του σκλάβα.

    Αυτός ο άντρας έχει την τρομερή ικανότητα να με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δυνατή, ικανή για τα πάντα φτάνει να το αποφασίσω, απελευθερώνει σιγά σιγά όλα μου τα θέλω, ενώ λατρεύει να υποτάσσεται να ξεφτυλίζεται κ να υπακούει σε κάθε μου προσταγή, την άλλη στιγμή μεταμορφώνεται σε δυναμικό αφέντη ψαρώνοντας με κ υποτάσσοντας όλο μου το είναι στα πόδια του.

    Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήδηξα τον Αλέξανδρο. Ακολούθησαν κ άλλες πολλές κ ακόμα συνεχίζονται οι συναντήσεις μας. Πάντα σκαρφιζόμαστε κάποιο σενάριο και πάντα καταλήγουμε να πηδιόμαστε κ οι δύο για ώρες παντού.....
     
  2. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Απάντηση: Its All New To me....

    Aυτή είναι εισαγωγή.

    Καλές αναζητήσεις.

    Χαιρετισμούς,
    DH
     
  3. Απάντηση: Its All New To me....

    Εξαιρετικά πράγματα συμβαίνουν στην Κύπρο μας.
     
  4. ae1969

    ae1969 Regular Member

    Είναι όμως και πολύ κλειστή κοινωνία - όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους - και είναι μάλλον προσεκτικοί οι άνθρωποι.

    Πάντως "δυναμικό" για post #1.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Its All New To me....

    Kαλώς την!
     
  6. soutzoukakia

    soutzoukakia His precious

    Απάντηση: Its All New To me....

    πολυ "αντρικη" γραφη
    ενδιαφερον!

    καλως ηρθες
     
  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Απάντηση: Its All New To me....

    Οπως ελεγε ο Τζουμας στη Γλυκια Συμμορια.."αψογη κυρια..καμμια αλλη ανωμαλαρα;"
    Ως ευ παρεσθητε..
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Its All New To me....

    Μμμμμμμ.....(απόλαυσης)
     
  9. SiberianWolf

    SiberianWolf New Member

    Απάντηση: Its All New To me....

    Μια χαρα παμε στο νησι.Λιγο εξω απο το καβουκι μας να βγουμε και θα ειμαστε πιο ενταξει.
    Ωραια ιστορια και δυνατο ξεκινημα συμπατριωτισσα
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Its All New To me....

    ...!

    p.s. Θες να γίνουμε φίλες;
     
  11. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Re: Απάντηση: Its All New To me....

     



    ps. Ωραίο post... με ατάκες παλιού ελληνικού κινηματογράφου