Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οπτική Γωνία Κυρίαρχου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 21 Μαρτίου 2011.

  1. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Τα τελευταία χρόνια, έτυχε να συνομιλήσω με πολλούς Κυρίαρχους και έχω στη διάθεσή μου έναν πακτωλό, κυριολεκτικά, απόψεων, ιδεών και ιστοριών, που μοιράστηκαν μαζί μου. Θα καταθέσω λοιπόν εδώ - ανώνυμα φυσικά - τον θησαυρό μου: μία ματιά στην ψυχή των Κ. Απολαύστε την...

    "Σαφώς δεν θα επέτρεπα ποτέ safeword παρά μόνο σε ένα μεμονωμένο σέσσιον. Αποτελεί ξεκάθαρη διατήρηση του ελέγχου, όπως και τα όρια. Μία σκλάβα πρέπει οπωσδήποτε να μην έχει δίχτυ ασφαλείας. Πρέπει να γνωρίζει με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα κάνει οτιδήποτε της ζητήσει ο Κ της και να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι κάνοντάς το δεν θα υποστεί καμία βλάβη."
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Όταν οι σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου είναι μπερδεμένα, καλό είναι να σταματάς ότι κάνεις και να έρχεσαι σε επαφή με το ποιά είσαι και τί είσαι. Θα σε ηρεμήσει. Βρες κάποια ώρα που θα είσαι μόνη στο σπίτι και δεν θα σε ενοχλήσει κανένας. Πήγαινε στο δωμάτιό σου, άφησε την πόρτα ανοιχτή και ξεντύσου. Γονάτισε πάνω στο κρεβάτι, με το πρόσωπο κάτω και τον γυμνό σου κώλο ψηλά, με τα πόδια καλά ανοιχτά, με τον κώλο σου προς την πόρτα. Μείνε έτσι για 20 λεπτά (ότι κι αν γίνει) και συγκεντρώσου στο τί σημαίνει να είσαι σκλάβα".

    Αυτή η άσκηση ονομάζεται "focus".
     
  3. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    what .. ???   ωραία άσκηση αυτή ..  
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    "Η τιμωρία είναι εκπαιδευτική. Πρέπει να είναι κάτι που η σκλάβα θα το θυμάται. Επίσης πρέπει να είναι πολύ δυσάρεστη. Μπορεί να συμπεριλαμβάνει έντονο πόνο, μπορεί και όχι, όμως σίγουρα συμπεριλαμβάνει μεγάλη ντροπή. Είναι κάτι ψυχρό, πολύ επίσημο και χωρίς συναίσθημα. Την ημέρα της τιμωρίας, η σκλάβα φοράει ρούχα που δεν φοράει καμία άλλη μέρα. Ρούχα που την κάνουν να νιώθει ευάλωτη και καθόλου γοητευτική. Συνήθως στέκεται μπροστά μου καθώς συζητούμε την παράβασή της λεπτομερώς. Εάν πρόκειται να την δείρω, πρέπει η ίδια να πάρει την απαιτούμενη στάση και να την διατηρήσει, χωρίς να είναι δεμένη, ακόμη και αν κατουρηθεί πάνω της."
     
  5. Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Αν δεν ειναι δεμενη η σκλαβα και υποστει τα πανδεινα θα αποδειξει οτι εχει απολυτη αυτοπειθαρχια, εφοσον παραμεινει στην αρχικη της σταση. Απο την αλλη ομως, ενα καλο δεσιμο-φιμωση ισως να της δωσει περισσοτερη ικανοποιηση.
     
  6. konstantinou anna

    konstantinou anna New Member

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Θεωρώ ότι καμία τιμωρία δεν είναι τόσο απεχθής για μία σωστή σκλάβα όσο η αίσθηση ότι δυσαρέστησε τον Κύριο της.
    Συμφωνώ πως ησκλάβα πρέπει να δέχεται το μαστίγωμα της χωρίς δεσμά, γιατί μόνον έτσι φαίνεται ότι δεν υφίσταται κανέναν εξαναγκασμό, αλλά παραχωρεί το δικαίωμα χρήσης του κορμιού της στον Κύριο της
     
  7. Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ


    Μα και το δεσιμο στην πραγματικοτητα δεν ειναι "αναγκαστικο". Η μη αντιδραση στο δεσιμο ισοδυναμει με παραχωρηση του δικαιωματος χρησης του σωματος της στον Κυριο της.
     
  8. konstantinou anna

    konstantinou anna New Member

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Ασφαλώς κάθε μαστίγωμα προυποθέτει την συγκατάβαση της σκλάβας. Εκείνο που εννοούσα είναι πως το δέσιμο εμποδίζει τις ακούσιες συσπάσεις του κορμιού της και πιθανώς μία ασυνείδητη κίνηση αποφυγής κάποιων ιδιαίτερα οδυνηρών χτυπημάτων, ενώ όταν η σκλάβα είναι λυτή χρειάζεται τέλειος αυτοέλεγχος για να διατηρεί την στάση που της επέβαλε ο Κύριος της
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Δηλαδή αγαπητή μου, σε κάθε μαστίγωμα ρωτάει ο Κ, <<σκλάβα να συνεχίσω;>>. 
     
  10. KloKlo

    KloKlo Regular Member

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Και εκείνη ουρλιάζει,κλαίει και απαντά με σπαρακτική φωνούλα:<<όχι Κύριε, Σας παρακαλώ δεν ''θέλω'' άλλο>> 
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Οπτική Γωνία Κ

    Αν και από την πλευρά σου δεν έχεις άδικο, αν το καλοσκεφτείς ούτε και η άννα από τη δική της έχει. Η "δουλεία" δεν είναι καταναγκαστική και κάλλιστα μπορεί η "σ" να πει στον "Κ" της όταν τη διατάξει να πάρει θέση για μαστίγωμα "Δεν πας να δεις αν έρχομαι;"

    Τώρα θα μου πεις πως δεν φαντάζεσαι πως μια συνειδητοποιημένη σκλάβα σε μια γεμάτη M/s σχέση θα πει τέτοιο πράγμα και θα συμφωνήσω μαζί σου. Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση η συγκατάβαση υπάρχει έστω και αν δεν έχει εκφραστεί ρητά.
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Οπτική Γωνία Κ

    Σε παρακαλώ, πές μου ότι αυτό ήταν χιούμορ...  Ότι δεν ειπώθηκε σοβαρά.
    Από τη στιγμή που το διάβασα, έχω λυθεί στα γέλια...