Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αιδοιολειξία ακα γλειφογούνι ακα μουνογλωσσοδιάλογος ( και λοιποί δαίμονες )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 2 Ιουλίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Sκotàdias Productions Proudly Presents...καλά αν είναι, διαβάστε το υπόλοιπο μόνοι σας...

    ----------------------------------------------------------------------------


    Πριν και αν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το post, διπλώστε προσεκτικά τα status και τους ρόλους σας και τοποθετήστε τα στο αγαπημένο σας συρτάρι.
    Το μόνο που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας είναι ο εαυτός σας και η ερωτική σας σύντροφος.
    Παντελώς "γυμνοί" απ’ οτιδήποτε άλλο πέρα από την ευχαρίστηση και των δυο σας ( για να μπείτε σε τέτοιο κόπο, υποτίθεται ότι σας ενδιαφέρει τουλάχιστον αρκετά. Εγώ μόνο με ελάχιστες ασχολήθηκα σε τέτοιο σημείο...Θέλετε για λόγους επιβράβευσης, θέλετε από αγάπη ).
    Σκεφτείτε τους εαυτούς σας στην μέση μιας γιαπωνέζικης τελετής τσαγιού, μόνο που τον ρόλο της Γκέισας, τον υποδύεστε εσείς αγαπητοί συνάδελφοι άντρες ( και μη μου θιγείτε, λέγοντας, ρε φιόγκο εγώ είμαι Dοm, Master κτλ. Τώρα είσαι απλά άντρας και μπροστά σου έχεις μια γυναίκα...Κάνε ένα διάλειμμα που και που, δεν θα σε χαλάσει...Και εγώ είμαι διάφορα πράγματα, αλλά δεν θα μου διαλυθεί και η ζαρτιέρα, ούτε το μαστίγιο. Σε κάθε περίπτωση De gustibus non est disputandum η περί ορέξεως BDSMoπιτα και μόνο. Ο καθένας με τα γούστα του, εμένα μου αρέσουν και οι "παραδοσιακές" γεύσεις που και που...)

    Λοιπόν, αιδοιολειξία, μουνογλωσσοδιάλογος η γλειφογούνι ( γιατί ώρες ώρες με πιάνουν κάτι χαζοντροπές χαχαχα ), όπως προτιμάτε καλύτερα.


    Το τελειότερο θα ήταν να ξεκινήστε την τελετουργία ( γιατί περί μυσταγωγίας πρόκειται στην περίπτωση που θα σας περιγράψω ), ύστερα από ένα ωραίο μπανάκι και για όποιον θα ήταν ικανός και θα είχε πρωτίστως την διάθεση, ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ στην ερωτική του σύντροφο ( για όσους δεν το γνωρίζουν, η διέγερση και χαλάρωση των πελμάτων, επιφέρει καταπληκτικά αποτελέσματα στην περιοχή με την οποία θ' ασχοληθούμε ).


    ΟΚ, ΟΚ, γνωρίζω ήδη ότι κάποιοι από εσάς πάνω στο ανεξέλεγκτο πάθος που τους κατατρώει τα σωθικά, πιθανώς με το ρουμπίνι της συντρόφου σας, ούτε που θα το σκεφτόσασταν να "μιλήσετε" επισταμένως.

    Αλλά χρειάζεται υπομονή και πάνω απ' όλα όρεξη. Αν είναι να το κάνετε με βιασύνη η σαν αγγαρεία, αλλάξτε "κανάλι". Αν και η προσοχή μας θα επικεντρωθεί στο τρυφερό και ζουμερό βερίκοκο της φίλης μας. Πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου, ότι δεν είναι χταπόδι που το χτυπάμε στο βράχο για να μαλακώσει. Χρειάζονται άλλες τεχνικές σίγουρα πιο έμμεσες ( οι γυναίκες εστιάζουν πολύ περισσότερο σε λεπτομέρειες που για την πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού, ούτε καν υφίστανται για να υγρανθούν και να φτάσουν στο απόγειο. Και εμάς ο στόχος μας δεν είναι απλά να δώσουμε μια ξερή και άνοστη απόλαυση. Αλλά έναν - οι και περισσότερους - δυνατούς οργασμούς. Τέτοιους που αφού αγγίξει τον κολοφώνα, να τις τρέμουν τα γόνατα και να σπαρταράει στα σεντόνια ( η στην πολυθρόνα, η στο πάτωμα, η στο τραπέζι, ο χώρος είναι δική σας επιλογής )


    Ξεκινάμε απαλά με το λαιμό της, τον οποίο "τρέφουμε" εναλλάσσοντας ελαφριά φιλιά με δυνατά και απρόσμενα δαγκώματα. Όλο τον λαιμό παλικάρια και σε αυτό δεν κάνουμε εκπτώσεις, ούτε κοιτάμε το ρολόι. Καθ' όλη την διάρκεια της περιπτύξεως ξεχνάμε ότι ο χρόνος καν υπάρχει.

    Ο καλός θεούλης μας έδωσε και χεράκια, είθισται να είναι δύο και δεν μας χρειάζονται μόνο για ν' αυνανιζόμαστε με το ένα και με το άλλο να κάνουμε ζάπινγκ. Γι' αυτό και ενώ την φιλάτε/δαγκώνετε, ξεριζώνοντας της λαιμό, χείλη και γλώσσα. Παίρνετε τα δικά της χέρια και την «προσκαλείται» να ψηλαφίσει τα δικά σας ( αν έχει και κλειστά τα μάτια, τόσο το καλύτερο ). Να νιώσει το δέρμα και τις φλέβες σας, να χαρτογραφήσει τα δάκτυλα και τις παλάμες σας. Όσο περισσότερο καιρό σας γνωρίζει, τόσο το καλύτερο. Πλέον και αφού την έχετε ζεστάνει στο ελάχιστο, με την γλώσσα σας και χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα το πάνω σας χείλος, γλιστράτε αργά πρώτα ανάμεσα στο στέρνο της ( προσπαθήστε να μην της ακουμπήσετε το στήθος, αλλά μονάχα να νιώσει την «σκιά» σας, σαν φτερό που προσγειώνεται επάνω της ) και λειαίνοντας το δέρμα της με την ανάσα σας μέχρι να φτάσετε στον ομφαλό της. Τα χεράκια εδώ δεν σας χρειάζονται η καλύτερα, θα σας χρειαστούν σε λίγο.

    Ανασηκώστε το κεφαλάκι σας ( το επάνω μάγκες γιατί το κάτω πολύ πιθανώς θα πλέει μεσίστιο σε διάφορες θάλασσες καύλας ) και κοιτάξτε την με το πιο "πεινασμένο" και σαρδόνιο βλέμμα έχετε στην φαρέτρα σας. Σφίξτε της με δύναμη την μέση και βουτήξτε ανάμεσα στα πόδια της, σαν να είσαστε σε ελεύθερη πτώση. Καταβροχθίστε με ολόκληρο το στόμα την πανδαισία που απλώνεται μπροστά στις αισθήσεις σας. Αλλά...επιβραδύνετε μετά από το πολύ τρία-τέσσερα στιβαρά "χάδια" στην κλειτορίδα της. Τώρα μετακινήστε την γλώσσα σας στο εσωτερικό των μηρών της. Γλείψτε την περιοχή που συνορεύει με το γουνάκι της, αρκετά κοντά, αλλά πάντα αρκετά μακριά, μια στάλα από τον πόθο της. Τοποθετήστε το στόμα σας μπροστά του και περάστε τα χείλη σας στις άκρες του, κάνοντας το να αισθανθεί την ζεστή σας ανάσα. Ξεκινήστε το παιχνίδι με τα μικρά της χείλη, περνώντας την γλώσσα σας επάνω τους με κίνηση παλίνδρομη από τ’ αριστερά στα δεξιά και τούμπαλιν…Εναλλάξετε ταχύτητα και ένταση στο άγγιγμα. Γρήγορα και «ελαφρά», αργά και «στιβαρά» η όποιος άλλος συνδυασμός θα σας ερχόταν στο μυαλό εκείνη την στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι ο αυτοσχεδιασμός, μην βγάλετε το χαρτάκι με τις κινήσεις ενώ είσαστε ανάμεσα στα σκέλια της για να σιγουρευτείτε ότι το κάνετε σωστά…Γιατί μέχρι να επανέλθετε, πιθανότατα θα την βρείτε στην κουζίνα να της το κάνει ο μανάβης της γειτονιάς σας που προφανώς θα είχε καλύτερη μνήμη από εσάς ( και θα ήταν πιο επιμελής μαθητής χαχαχα )

    Ενώ την γλείφετε, μην νιώσετε ντροπή να περάσετε τα χέρια σας στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από τα γόνατα της η στις άκρες του στομαχιού της ακριβώς πάνω από το εφήβαιο και που περικλείουν τον ομφαλό της. Είναι σχεδόν σίγουρες ερωτογενείς ζώνες για πολλές γυναίκες ( αλλά αν δεν τους κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη, απλά γράψτε άκυρο και συνεχίστε ακάθεκτοι ). Χαϊδέψτε, σφίξτε, γρατζουνίστε, αλλά η γλωσσίτσα σας εκεί…σταθερή να μιλάει με το μουνάκι της ( επιτέλους το είπα ) και δη με τα μεγάλα πλέον χείλη. Χρησιμοποιήστε το στόμα σας σαν βεντούζα τώρα, προσπαθώντας να καλύψετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια του αντικείμενου το πόθου σας και αρχίστε τα ελαφρά δαγκωματάκια των χειλιών που θα σας βρεθούν πιο εύκαιρα ( άφησε κάτω το μοιρογνωμόνιο και τον χάρακα ), ότι σας κάτσει…Τεντώστε την γλώσσα και γυρίστε την προς τα επάνω ( κάτι σαν αγκίστρι δηλαδή ) και πηγαίνετε να ψαρέψτε συσπάσεις στην κλειτορίδα της. Μην φοβάστε, δεν θα σας κλείσει την πόρτα στα μούτρα, ούτε θα πάθετε ηλεκτροπληξία….Τα χεράκια που τα έχετε? Πουθενά? Βίτσα που σας χρειάζεται…Στα βυζάκια της ορέ…Η μάλλον το ένα στο στήθος της, να πεταρίζει. Σφίγγοντας τη ρώγα που διαλέξατε ( αριστερή η δεξιά ανάλογα με τις πολιτικές σας πεποιθήσεις η τις προλήψεις σας ), εγώ που έχω αρκετά μεγάλη παλάμη και έχω τύχει και σε γυναίκες με στήθος κανονικών διαστάσεων, έχω καταφέρει ( ζουλώντας πάντα, μην τρελαινόμαστε ) να διασκεδάσω ταυτόχρονα και τα δυο τα βυζάκια. Με τις ρώγες δεν ψάχνουμε ραδιοφωνικό σταθμό, μην το ξεχνάμε ούτε αυτό. Δεν τις καπακώνουμε, δεν τις ξεριζώνουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εσωτερικά τοιχώματα των δακτύλων μας για να τις ευχαριστήσουμε…

    Δεν νομίζω να πιάνετε βυζί και να σηκωθήκατε από τα μπούτια της για να ξαναδιαβάστε το χαρτί με τις οδηγίες? Έτσι μπράβο, τσακάλια της ερήμου σας βρίσκω…Το λοιπόν η γλώσσα σας πιθανολογούμε ότι βρίσκεται μέσα στη σύντροφο σας εδώ και 20 λεπτά ( πάνω κάτω, μην κάνετε την μαλακία να κοιτάξτε κινητά η ρολόγια. Είπαμε, ο χρόνος για εσάς δεν υπάρχει )…μην ανησυχείτε, αν γνωρίζετε πώς να ελέγχετε τον ρυθμό σας ( και εδώ σημαντικό ρόλο έχει η μεγαλύτερη η μικρότερη γνωριμία με την εκάστοτε σεξουαλική μας παρτενέρ ), μπορείτε να την μπλοκάρετε ( αν σας θέλει τόσο πολύ που να χύσει ακόμα και νωρίτερα, μάγκες, αυτό το postδεν σας χρειάζεται. Η γυναίκα σας μονό που σας βλέπει, τρελαίνεται, τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Αύριο είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο ). Ενώ βρίσκεστε μέσα της, παιδιαρίζετε με την κλειτορίδα της και τα χεράκια σας της πασπατεύουν βυζί, σουφρίτσα, στομάχι, της σχίζουν το εσωτερικό των μηρών, της χαϊδεύουν τη μέση, της σφαλιαρίζουν τους γλουτούς η απλά της πιέζουν το εφήβαιο ( σε μερικές αρέσει τρελά να τις πιέζεται σε εκείνο το σημείο, ενώ τις γλείφετε το γουνάκι ). Βγάλτε από την φιλόξενη της σπηλιά την γλώσσα σας και όσο και αν σας πονέσει η κάνει κρύο, περάστε της ένα παγάκι. Χαλαρώστε την και τοποθετήστε την όσο γίνεται πιο βαθιά μέσα στον κόλπο της, ταυτοχρόνως ρουφήξτε όσο περισσότερο «κρέας» βρείτε στο «διάβα» σας. Με την γλώσσα στον κόλπο της, κάντε τώρα κυκλάκια, ως προς όποια κατεύθυνση σας έρχεται στην στιγμή, σαν να γλείφετε περιμετρικά ένα παγωτό...Αν νιώθετε ότι είναι έτοιμη να τελειώσει, σταματήστε απότομα και απομακρυνθείτε. Μην την ακουμπήσετε καθόλου. Μείνετε μακριά για ένα λεπτό ( μην το παραχέζουμε κιόλας γιατί δεν θα κλείσουμε ποτέ το θέμα και δεν θέλουμε να γίνει και Κυπριακό ).

    Έπειτα πλησιάσετε και φυσήξτε απαλά τα διογκωμένα της χειλάκια…Βρέξτε ξανά με παγάκι το στόμα σας και την γλώσσα, πιάστε την στιβαρά από την μέση, παίξτε με τα χειλάκια της, γλείψτε τα απαλά, δαγκώστε τα, απαλά πάντα. Τώρα ανασηκώστε της την λεκάνη και ξανακαρφώστε την γλώσσα σας όσο πιο βαθιά μέσα της ( σαν να την τρυπάτε με τον πούτσο σας ) και κινήσετε την γλώσσα σας σαν τρελαμένη πυξίδα και με ταχύτητα, αριστερά, δεξιά, πάνω, κάτω, εμπρός, πίσω…γαμήστε την με την γλώσσα ( γυμνάστε το σβέρκο σας, αλλιώς κινδυνεύετε σοβαρά. Θα σας πάρει τουλάχιστον 40-45 λεπτά η "συνομιλία" αυτή )...σφίξτε την ακόμη περισσότερο ( καλά μην την ξαντεριάσετε κιόλας, είπαμε )…Κοντεύει να χύσει, νιώθετε τους σπασμούς της ( αφήστε κατά μέρους τα βογγητά ), πάρτε το χεράκι της και πιέστε με αυτό το κεφάλι σας. Κάντε την να αισθανθεί ότι έχει τον πλήρη έλεγχο του οργασμού της και του κορμιού σας εκείνη την στιγμή. Είσαστε απλά το δοξάρι στο βιολί της απόλαυσης της. Όταν τα υγρά της σας επισκεφτούν, μην τραβηχτείτε, μην τα φτύσετε έπειτα και μην βιαστείτε να πιείτε κάτι η να σκουπιστείτε…Αν τα τα καταπιείτε, τόσο το καλύτερο, δεν βρίσκεις νέκταρ εύκολα στην αγορά.

    Ήσασταν άξιο μέλος μιας θείας ορχήστρας και στα χεριά και το στόμα σας είχατε ένα από τα ελάχιστα αυθεντικά Stradivarius. Της δώσατε ευχαρίστηση, μην ανησυχείτε και θα σας ανταμείψει με τον τρόπο της. Να θυμάστε μονάχα κάτι, ο Paganini δεν επαναλαμβάνεται και πιθανών ούτε η σύντροφος σας…Μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας και μην νομίζετε ότι την «δέσατε». Τα φυσικά φαινόμενα δεν χωρούν ηθικής κρίσεως και αν και δεν πρέπει να τα φοβόμαστε, να μην λυγίζουμε μπροστά τους. Δεν πρέπει ούτε να τα θεωρούμε δεδομένα ούτε και τους φερόμαστε χωρίς σεβασμό… Ο πιο σίγουρος τρόπος για να πνιγεί κάποιος, είναι να θεωρήσει βλακωδώς και αλαζονικώς τον αυτό του πολύπειρο καπετάνιο…ο ωκεανός δεν δαμάζεται και ούτε και η γυναίκα…Πλοηγείται μονάχα και αν είναι να σε ρίξει σε ύφαλο, δεν θα σε λυπηθεί…και ούτε πλασμένος για κάτι τέτοιο…

    Υ.Γ. Αν θα θέλατε να χρησιμοποιήσω πιο επιστημονικούς όρους, ζητάω συγνώμη. Το μορφωτικό μου επίπεδο είναι χαμηλό. Βλέπετε, ο μανάβης είμαι της γειτονιάς και ο μαλθάκας που έγραψε αυτό το post, ξέχασε τι είχε γράψει και σταμάτησε για να διαβάσει το χαρτάκι. Σε ποιον άνοιξε τα πόδια η γυναίκα του, σας αφήνω να το μαντέψτε μόνοι σας... 

    Υ.Γ. 2 Θεωρώ ότι το παρόν post δεν χρειάζεται στις κυρίες/δεσποινίδες που επιδίδονται στο ευγενές άθλημα. Εκείνες ξέρουν σαφώς περισσότερα και από εμένα, όπως και από οποιονδήποτε άλλον άντρα...

     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  2. atasai

    atasai Regular Member

    @Tenebra_Silente, προσπαθούσα να οπτικοποιήσω αυτά που γράφεις και κάπου μπερδεύτηκα. Προτείνεις τη γλώσσα καρφωμένη στον κόλπο για να επιτευχθεί ο οργασμός;
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Μετά από ένα σημείο ναι..Αλλά είναι θέμα γυναίκας και γυναίκας. Καρφωμένη, όχι ακίνητη...να χτυπάει όσο πιο βαθιά γίνεται με κίνηση εμπρός και πίσω αλλά χωρίς να βγαίνει εντελώς η γλώσσα από μέσα της. Το θέμα είναι ότι γράφοντας κάποια πράγματα δεν μπορούν να οπτικοποιηθούν εύκολα...Να μένει η γλώσσα ακίνητη δεν δίνει ηδονή αλλά υπνηλία...Ας πούμε ότι η γλώσσα μπορεί και να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του πέοντα χαχαχα. Λίγο κουραστικό και σίγουρα όχι το ίδιο ( εκτός και αν κάποιος/κάποια έχει γλώσσα διαστάσεων και σκληρή σαν σμυριδόπανο ). Τη δουλειά της αντρικής λεκάνης εδώ την κάνει ο σβέρκος...Μετά εξαρτάται και από την γνώση που έχουμε του άλλου σώματος...Σε κάθε περίπτωση η ταχύτητα της γλώσσας δεν "πρέπει" να είναι σταθερή, ούτε και η δύναμη που της βάζουμε ( είναι και θέμα κούρασης αυτό ) και οι παύσεις ελάχιστες ( όταν η παρτενέρ κοντεύει να τελειώσει, μια-δυο "βασανιστικές" παύσεις δεν θα ήταν άσχημες )
     
    Last edited: 2 Ιουλίου 2014
  4. Αγαπητέ Tenebra, όταν η τεχνική αποθεώνεται, αγγίζει την τέχνη.
    Μετέτρεψες τη γλώσσα σε πινέλο στα χέρια ενός Καραβάτζιο....
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @peleas η παρομοίωση με τον μεγάλο δάσκαλο ( από την στιγμή που δεν είμαι ικανός ούτε μια ευθεία γραμμή να τραβήξω και αλήθεια "ζηλεύω" εκείνους που έχουν το χάρισμα ) με τιμά ιδιαιτέρως. Αυτόν τον "πίνακα" μόνο με δυο γυναίκες σαν χρώμα και μοντέλο τον "ζωγράφισα"...ίσως και να τον λέγανε αγάπη...ειδάλλως δεν θα ήμουν ικανός ούτε το ένα χιλιοστό να κάνω από ότι έγραψα εδώ...και εύχομαι να το κάνω και για τρίτη φορά...και επιτέλους φαρμακερή...Και πρωτίστως να τον ζωγραφίσω πιο όμορφο από ποτέ...Γιατί θα της άξιζε...Να είσαι καλά...
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  6. atasai

    atasai Regular Member

  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    xaxaxa, καλά βρε @atasai που είναι το ξέρω χαχαχα, δεν είναι ότι την ψάχνω στο δρόμο χαχαχα. Μετά, πράξη περιέγραψα, δεν πίστευα ότι χρειαζόταν ποιος ξέρει τι επιστημονική ανάλυση ( με βίντεο που να δείχνει live κάθε βήμα, όπως και χάρτη ), η ότι θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω όλους τους "δόκιμους" όρους. Εμένα τα νήματα tractatus με ψιλοξενερώνουν. Όποιος θέλει εγχειρίδιο, ας ψάξει στην wikipedia. Μεγάλα παιδιά είμαστε εδώ, δεν νομίζω ότι κάποιος θα ήταν τόσο άσχετος που να μην ήξερε έστω τα βασικά της γυναικείας ανατομίας και ας μην είναι η δική του. Και που να χρήζει ιδιαίτερης επιμορφώσεως. Πάντως τρελά διασκεδαστικά τα βιντεάκια που μου άφησες χαχαχα.  
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  8. atasai

    atasai Regular Member

    @Tenebra_Silente, είμαι σίγουρη πως είσαι πράκτορας των λεσβιών και το έγραψες όλο αυτό για να πούνε οι γυναίκες από μέσα τους "α, με αυτούς δεν έχουμε καμιά ελπίδα". Ευχαριστούμε. :-D

    Καλά, βρε παιδί μου, αφού δεν το κατέχεις το σπορ, γιατί αντί να δίνεις οδηγίες δεν ρωτάς;

    Ενδεικτικά (από το πιο αδιάφορο στο πιο σημαντικό) : Τα μικρά χείλη είναι _πολύ_ πιο ευαίσθητα από τα μεγάλα. Εσύ ξεκινάς με αυτά. / Τα κολπικά υγρά δεν είναι το αντίστοιχο της ανδρικής εκσπερμάτωσης και δεν αποτελούν σημάδι οργασμού. / Η κλειτορίδα δεν είναι μια ακόμη ερωτογενής ζώνη. / Το γλείψιμο δεν προσπαθεί να εξομοιώσει την διείσδυση με το πέος. Για την ακρίβεια _ποτέ_ δεν τελειώνει μια γυναίκα με το ίδιο το πέος per se. Αν όχι με παράλληλα χεράκι, γλώσσα, τότε με την τριβή που δημιουργείται κατά τη διάρκεια της διείσδυσης στην κλειτορίδα της, εκτός και αν είναι σ' αυτή την τόσο σπάνια κατηγορία γυναικών που δεν τους ενδιαφέρει τίποτα εξωτερικά του κόλπου: σε αυτή την περίπτωση η γλώσσα δεν μπορεί να φτάσει στα σημεία που θα συναντήσουν το μέρος της κλειτορίδας που βρίσκεται εντός του κόλπου.

    Αν θα ήθελες να φανταστείς την αίσθηση που προκαλείς σε μια γυναίκα που την γλείφεις έτσι είναι σαν να σου έχει τσιμπολογήσει όλο το σώμα, να σου τον έχει κάνει τούμπανο και στο τέλος να σου γλέιψει τη βάση του πέους κάνοντας μυτερή τη γλώσσα της και κοιτάζοντάς σε ηδονικά.


     
     
  9. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @atasai σου αποκαλύπτω το μυστήριο...δεν έχω πάει ποτέ με γυναίκα...έκανα γλειφομούνι αποκλειστικά σε άντρες...Τι να σου πω...Είπα να το ρίξω στην πλάκα πριν...για να το αφήσω να πέσει...Αλλά εσύ το ξεκώλωσες...Δεν ήξερες δεν ρώταγες κι εσύ? Αν δεν ξέρεις με τι άτομο έχεις να κάνεις...απέφευγε να τσιγκλάς...Σκέφτηκες ότι όλες οι γυναίκες ίσως και να μην την βρίσκουν σαν εσένα? Sorry αν δεν έχω πάει με όλο τον παγκόσμιο γυναικείο πληθυσμό...Σε εκείνες που έκανα εκείνα που έγραψα, αρέσαν ιδιαιτέρως...Αν ποτέ πάω να τα κόψω και αποκτήσω όργανα γυναικεία και κυρίως με την ίδια ευαισθησία, θα μπορώ να σου πω τι αρέσει περισσότερο η όχι...Συγνώμη αν δεν ανέλυσα μέχρι και τι μήκος πρέπει να έχουν οι μουνότριχες η αν πρέπει να το έχει ξυρισμένο...Ε ρε γλέντια...Τι να πω...στ' αλήθεια χρειαζότανε να γράψω 50 σελίδες δοκιμίου για να αποφύγω την "κριτική" σου. Εσύ είσαι ελεύθερη να συνεχίσεις το "μάθημα", εμένα μου φαίνεται πλέον παντελώς ηλίθιο να σου δώσω σκοινί...Α, ξέχασα, πριν την γλείψουμε της βγάζουμε και το εσώρουχο, δεν το είχα γράψει. Ξέχασες να με διορθώσεις...Δεν μου φαίνεται να είπα ότι είμαι ένας από τους Ευαγγελιστές, ούτε ότι έδωσα τον "ιερό λόγο" περί γλειφομουνίου...Περιέγραψα κάτι δικό μου...Και εδώ φρενάρω γιατί πλέον θα χάσω την υπομονή που κρατιέμαι μέρες να μην χάσω εδώ μέσα...Γιατί αν μη τι άλλο από "έξυπνους" (και) εδώ, άλλο τίποτε...Ignore όχι επειδή "τόλμησες" να με κριτικάρεις...αλλά επειδή το παράκανες ( αν οι Μ.....ες ονομάζονται πλέον κριτική, πάω πάσο )...Εύχομαι να μην είμαι μόνο εγώ εκείνος που δεν βλέπει πλέον την "παρέμβαση" σου...Θα το κοιτάξω και σε εκείνη την περίπτωση θα σβήσω και τις απαντήσεις μου σε εσένα...Σιχαίνομαι την λογοκρισία...αλλά από εδώ και στο εξής όποιος ξεπερνάει τα όρια η με άκυρα προσωπικά μηνύματα, η γινόμενος φορτικός η με "εξυπνάδες" κάτω από νήματα, θα τρώει "μαύρο" ακαριαίως...ΟΚ internet και δεν μπιπ ο κάθε Μ....ας...αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της και εγώ σήμερα είμαι σε μέρα θεόστραβη για να ανεχτώ Μ.....ες ακόμα και από μια χούφτα pixels...Και το να σου φερθώ σαν avatar και μόνο, εσύ το "λαχανεύτηκες" όχι εγώ...

    Υ.Γ. Το ότι ζουν ανάμεσα μας άτομα που γλείφουν με τα δάχτυλα, το ανακάλυψα σήμερα...Ρε κοίτα τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα...
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  10. atasai

    atasai Regular Member

    Το φόρουμ ώρες ώρες είναι σαν ανεστραμμένη πραγματικότητα. Το ότι οι γυναίκες φτάνουν σε οργασμό με την τριβή μέρους της κλειτορίδας τους έγινε "κριτική" και "υποκειμενική άποψη".

    Συνέχισε, παιδί μου, να διδάσκεις. Μην ενοχλείσαι. Κάνε και report.
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Πολύ χειροκρότημα σου έδωσα ήδη...Τα δασκαλίκια τα αφήνω σε κάτι "λόγιους" σαν κι εσένα...εμένα δεν μου χρειάζονται...Report κανε το εσύ στην πάρτη σου...

    Υ.Γ. Αν σε βοήθησα να νιώσεις λίγο σημαντική...χαίρομαι...τουλάχιστον έκανα και μια καλή πράξη σήμερα για κάποιον...και ας μην με ενδιέφερε καθόλου...Όποιος αρμόδιος ας κάνει ότι νομίζει...εγώ αυτό τον "εποικοδομητικό διάλογο" τον αφήνω εκεί που είναι...Προς γνώση και συμμόρφωση του επόμενου "έξυπνου" που θα έχει την φαεινή ιδέα να προσπαθήσει να με προβοκάρει...Α ξέχασα, δεν ήσουν η πρώτη/ος και σίγουρα δεν θα είσαι ούτε η τελευταία/ος...Αλλά τα κατάφερες να είσαι εκείνη που μου τα έκανε να γυρίζουν σαν την μπαλίτσα του flipper...

    Υ.Γ. 2 Αν κάποιος προσπαθήσει ν' αδράξει της ευκαιρίας για να την "βγει" στην χρήστη με την οποία είχαμε αυτή την πολύ "ενδιαφέρουσα συζήτηση". Εκείνος και αν είναι που θα φάει χειρότερο άκυρο...Δεν ανέχομαι να με χρησιμοποιούν για να την "λένε" στους άλλους...Και ούτε μου χρειάζεται συνήγορος διορισμένος αυτεπαγγέλτως...
     
    Last edited: 3 Ιουλίου 2014
  12. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Φίλτατε @Tenebra_Silente για μια ακόμη φορά έγραψες! (ή καλύτερα πληκτρολόγησες!   ). Επικό post.