Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαμόρφωση προσωπικότητας και οικογενειακό περιβάλλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος kathavra, στις 28 Αυγούστου 2014.

  1. hecate

    hecate Regular Member

    δεν πιστεύω στην "αλήθεια". και σίγουρα όχι στη μία αλήθεια. κι όσ@ θεωρούν πως κατέχουν "την αλήθεια", χρησιμοποιούν τον φόβο για να την επιβάλουν. αλλά ας μην αλλάξουμε πάλι θέμα.
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Φοβος, ενοχικοτητα, λαθος, σωστο! Γιατι πιστευει καποιος οτι ολα αυτα τα κοινωνικα θεματα θα πρεπει να αφορουν την επιστημονικη ερευνα.

    Αυτο που περιγραφηκε ως αληθεια, ειναι το αποτελεσμα της επιστημονικης ερευνας, κι εδω δεν χωρουν παρερμηνειες της αληθειας, των πεντε αληθειων η των 3000 αληθειων.

    Ας παμε λοιπον στην κοινωνικοτητα της ερευνας που θιχτηκε. Φανταζομαι θα γνωριζετε οτι ο σεξουαλικος σαδισμος δεν μενει παντα στα ερωτικα πλαισια κοινωνων ανθρωπων, αλλα υπαρχουν κ εγκληματικες πραξεις, δηλαδη εάν μια ερευνα οδηγηση στην προληψη τετεοιων πραξεων ειναι ενοχικη, μη αποδεκτη?
     
  3. aethereal

    aethereal Guest

    σε μια προσωπικοτητα η οποια φορτιζεται με υψηλα σκορ εκ των εσω και οχι εκ των ανωθεν,το οικογενειακο,σχολικο,κοινωνικο περιβαλλον εχει ησσονος σημασιας ρολο να διαδραμματισει..και οι υποτακτικες αποχρωσεις ενος τετοιου θερετρου φυγης λειτουργουν ως μια βαλβιδα ασφαλειας-αποσυμπιεσης
    ο καμβας του καθενος μας ειναι μοναδικος.πανω του οι εμπειριες και τα ερεθισματα μας ζωγραφιζουν σταδιακα..
    ειναι παντως πολυ σημαντικη η αυτογνωσια του πρωταρχικου αυτου υλικου γιατι δεν αντιδρουν το ιδιο καμβαδες απο μεταξι,απο λινατσα,απο μακο...
     
  4. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Το πρωταρχικό υλικό, οι καμβάδες όλων μας αποτελούνται απο θυμίνη, κυτοσίνη, γουανίνη και αδενίνη ...
     
  5. gaby

    gaby Guest

  6. seduced mind

    seduced mind Guest

    Λες ψέματα εγώ γνωρίζω πως ο Θεός πήρε πηλό έφτιαξε τους πρωτόπλαστους και στη συνέχεια πολλαπλασιαστήκαμε. Άρα δεν αποτελούμαι από τις βάσεις που αναφέρεις παρά από πηλο !!!!  
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Σώμα μουυυυυ σώμα μου φτιαγμένο από πηλόοοοοο
     
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Το «πρωταρχικό υλικό» σε ακόμη πιο μικροσκοπικό επίπεδο είναι η ενέργεια αλλά όπως και στη δημιουργία των χημικών στοιχείων τα οποία διαφέρουν στις μεταξύ τους ιδιότητες, σημασία έχει η διάταξη και ο αριθμός των στοιχειωδών και μη σωματιδίων κι όχι η σύσταση αυτών η οποία πράγματι είναι ίδια (ενέργεια).
    Σε διαφορετική περίπτωση εξάλλου τα πάντα στο σύμπαν θα ήταν ίδια και ίσα μεταξύ τους. Ίδια σύσταση λοιπόν («πρωταρχικό υλικό») δεν συνεπάγεται ίδιες και ίσες ιδιότητες.
     
  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    A στο καλό σας , με συγκινείσατε παλιόπαιδα     χαχαχαχαχαχαχα @Nemo @seduced mind
    Και κλασικά έρχεται μετά ένας Elysium (το όνομα τα λέει όλα από μόνα του δε χρειάζεται τίποτα άλλο) και αφαιρεί όλη την πλάκα ..!   
     
  10. Olympos

    Olympos Regular Member

    Τρανη αποδειξη και εκεινοι οι στρατιωτες στην Κινα... Απο τοτε κανανε μαζικη παραγωγη οι κινεζοι, αλλα κατι δεν πηγε καλα στο ψησιμο...
     
  11. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Πληρωνόμαστε και από ταμείο, ξέχασες.         
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Σωστά.Σε κάθε άνθρωπο λοιπόν η διάταξη και ο αριθμός, εξαιρουμένων γνωστών παθολογικών καταστάσεων είναι ο ίδιος. Ο καμβάς που λέγαμε...