Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

who is who?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Sempre_Staccato, στις 17 Μαϊου 2005.

  1. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Θα ήθελα την άποψη όλων σας, πανω στο εξής θέμα:
    Μια διαδικτυακή κοινότητα είναι ενας απο τους λίγους τρόπους(και ίσως ο μοναδικός πραγματικά εφικτός) να ρθουν σε επαφή μεταξύ τους άτομα που ενδιαφέρονται με οποιονδήποτε τρόπο για το BDSM. Μέρα με την μέρα παρατηρώ να κανουν register στο Greek Bdsm Community πραγματικά πολλά άτομα. Είμαστε πολλοί λοιπόν. Δεν είμαστε μόνοι μας. Ή μήπως οχι?
    Το internet μας δίνει την δυνατότητα να καλύψουμε την ταυτότητά μας, και αυτό το έκανε τον κατάλληλο τόπο επικοινωνίας για τους λάτρεις του BDSM. Σε μια κοινότητα σαν αυτή εδω ομως, είναι απαραίτητο να κρυβόμαστε ακόμη? Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν κανείς γύρω μου κάνει ιδιες σκέψεις με μενα, και σκέφτηκα πως θα ένιωθα αν μεσα σε ένα λεωφορείο,στο πανεπιστήμιο, σε κάποιο μπαρ, στη δουλειά, αναγνώριζα καποιον ο οποίος ανηκε στην ίδια κοινότητα με μένα.
    Ίσως να μήν αισθανόμαστε όλοι άνετα με τις ιδιαίτερες αυτές προτιμήσεις μας, και να μην θέλουμε να τις ξέρει ο κάθε ασχετος γύρω μας, ο οποίος πιθανότατα να μην καταλάβει. Αλλα αφου θέλουμε να σταματήσουμε την κοινωνία απο το να μας αντιμετωπίζει ώς ταμπού, γιατι να μην προσπαθήσουμε πρώτα να μην αντιμετωπίζουμε εμάς τους ίδιους ώς ταμπού? Να μην έχουμε δηλαδή πρόβλημα με το πως μας βλέπουν ατομα μεσα απο τον ίδιο τον χώρο.
    Για να γινει πιο κατανοητό το τι λεω,θα έβρισκα ενδιαφέρουσα ιδέα τα μέλη της κοινότητας να έχουν την δυνατότητα να ανεβαζουν και να βλέπουν φωτογραφίες άλλων μελών,οχι όμως προσωπικού περιεχομενου,και το κυριότερο, να φαινονται τα πρόσωπά μας.Αυτό όμως αποκλειστικά για τα μέλή που έχουν ανεβασει και αυτά μια δική τους φωτό. Να είμαστε με άλλα λόγια αναγνωρίσιμοι απο ομοίους μας στην κανονική μας ζωή.
    Θα ήθελα την γνώμη των υπολοίπων μελών για το πως το βρίσκουν σαν ιδέα, και αν θα ήταν πρόθυμοι να το κάνουν.
     
  2. proudslave

    proudslave Guest

    Poly kali idea, an borei na ginei praktika kati tetoio as ginei.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Στο Gallery section τα μελη μπορουν να ανεβαζουν φωτος. Μονο δικες τους φωτος επιτρεπονται.
    Οταν λες φωτος οχι προσωπικου περιεχομενου τι εννοεις ?
     
  4. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Εννοώ χωρίς σεξουαλικό περιεχόμενο, γυμνο. Είμαστε σε ενα μέρος με σκοπό να γνωριστούμε μεταξύ μας. Το να βλέπω κυρίως γυμνές φωτό με καλυμένα πρόσωπα όπως συνήθως γίνεται στις περισσότερς περιπτώσεις με κάνουν να αισθάνομαι οτι βρίσκομαι σε site πορνογραφικού περιεχομένου, κάτι που δεν αρμόζει σε μιά τόσο αξιόλογη προσπάθεια σαν αυτή εδώ. Κανείς ποτέ δέν δείχνει το πρόσωπό του, ενώ πολλές φορές το πρόσωπο καθρεφτίζει την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα ενος ατόμου. Ποιός ο λόγος να μην το κάνουν, εκτός απο το αίσθημα ενοχής γι αυτό που νιώθουν?( δεν το λέω με κακή έννοια, χρησιμοποιώ ορολογία της ψυχολογίας). Αλλά και πολλοί που δεν εχουν το αίσθημα της ενοχής, πώς να αισθανθούν άνετα και ελεύθεροι να βγάλουν την μάσκα τους, την ώρα που μπορουν άλλοι να τους κοιτούν χωρίς να βγάλουν την δική τους?
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν ειναι απαραιτητο οι φωτος να ειναι σεξουαλικου περιεχομενου. Το καθε μελος εχει την δυνατοτητα να ανεβασει οτι φωτο θελει αρκει να ειναι δικια του. Δεν γινεται να υποχρεωσουμε κανεναν να δειξει το προσωπο του αν δεν θελει. Οπως νιωθει ο καθενας. Ο BDSM_lover δειχνει και το δικο του προσωπο και της συζηγου του. Αφου προτεινεις στα αλλα μελη να το κανουν γιατι δεν δινεις το κινητρο κανωντας το εσυ πρωτος για να ακολουθησουν και οι υπολοιποι ?  
     
  6. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    "πώς να αισθανθούν άνετα και ελεύθεροι να βγάλουν την μάσκα τους, την ώρα που μπορουν άλλοι να τους κοιτούν χωρίς να βγάλουν την δική τους?"

    Αυτό είναι και το θέμα που θίγω. Δεν αισθάνομαι ασφαλής να κάνω αυτήν την κίνηση γιατί είναι αμφίβολη η εχεμύθεια, και καποιοι απο εμάς την επιζητούν.
    Η πρόταση μου όμως είναι κυρίως προς τους διαχειριστές, για την δημιουργία ενός link με χωριστό register, όπως sto gallery section, οπου για την πρόσβαση θα απαιτέιται απο κάθε μέλος το ανέβασμα μιας τουλαχιστον δικής του φωτο. Εκεί, όσοι μπαίνουν θα δείχνουν και το δικό τους πρόσωπο. Γιατι, η αναγνωρισιμότητα ίσως είναι καλή ιδέα, αλλα μόνο οταν είναι αμοιβαία,οχι όταν είναι μονόδρομη.
    Συγγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά posts μου, ελπίζω τώρα ο προβληματισμός μου και η πρότασή μου να είναι πιο σαφής.
    Konstantinos σου αξίζουν συγχαρητήρια για το πόσο ασχολείσαι με όλους.Πραγματικά. Καλή δύναμη!  
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Δεν ξερω αν θα εχει ανταποκριση, Αν ζητηθει και απο κανα 2 αλλη μελη θα το κανω. Προς το παρον ισχυει πως μπορειτε να ανεβαζετε στο gallery οτι φωτο θελετε με προσωπο η χωρις αρκει να ειναι δικη σας
     
  8. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    symfwnw apolytws me ton prwlalhsanta, oti prepei na dhmioyrgei ena link poy na mporoyme na dhmosieyoyme tis fwto mas alla gia na tis dei kapoios allos na prepei na exei opwsdhpote mia fwto dikh toy(epibebaiwmenh) den 3erw omws pws mporei na ginei ayto gia na mporesoyme epiteloys h le3h exemy8eia na ginei kai pra3h. sigoyra pantws sta mexri twra site poy exw episkef8ei kanena ma kanena den paroysiase mexri twra tipote to sovaro kai tipota to a3iologo. to monadiko sovaro kai a3iologo site einai to greek bdsm community xwris ayto na shmainei oti den mporei na ginei kalytero an boh8hsoyme oloi. Konstantine esy 8a mas peis pws mporei na epiteyx8ei ayto.
     
  9. MasternSlave

    MasternSlave The Leveller

    Σαν ιδέα είναι ωραίο να μην υπάρχουν "μάσκες" στα forum(s)/fora. Απομακρύνει ένα επιπλέον παραπετασμα από τις ψυχές των ανθρώπων. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που περιμένουν να τρυπωσουν εκεί που είναι μειωμένες οι άμυνες και να προκαλέσουν ζημιά. Επομένως, το θέμα είναι η γενική εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Ποιος τυφλός βαδίζει στον δρόμο χωρίς μπαστούνι; (Πέρα απ' τον τυφλό Σαμουράι)