Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αυτομαστιγωνονται οι Κ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 28 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Πριν κάμποσα χρόνια,στα πολύ αρχικά μπουσουλισματα μου στον χώρο,είχα πάει όλο χαρά στον τότε Κ μου και τον είχα ρωτήσει αν αυτά που του αρέσει να κάνει πάνω στις υπό του,τα έχει δοκιμάσει πρώτα στον εαυτό του κι αν για να γίνεις Κ πρέπει πρώτα να προσεγγίσεις από τη σκοπιά του υ το θέμα.
    Η απάντησή του ήταν ένα ξεγυρισμενο χαστούκι κι ένα απορημένο ύφος τυπου "πάντα τοσο χαζη ησουν;"
    Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος πως δε με κάλυψε!

    Εξακολουθώ να θέλω να μάθω αν οι Κ δοκιμάζουν τις τεχνικές και τα εργαλεία πρώτα στους εαυτούς τους,απλά προτιμώ,για ευνόητους λόγους,να θέσω την ερώτηση ιντερνετικα. 

    Δοκιμάζουν λοιπόν οι Κ τις τεχνικές τους πάνω τους?
    Τους ενδιαφέρει να γνωρίζουν τι είδους και πόσο πονο προκαλεί το κάθε εργαλείο?


    Υγ:Μη βαράτε!
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

  3. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κρίμα.  
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Από την στιγμή που μιλάς για δοκιμή εργαλείων, ομιλείς για σαδιστές.
    Η Κυριαρχία έγκειται σε συμπεριφορά, όχι σε εργαλεία (υλικά).

    Από εκεί και πέρα, με το νήμα που σου παράθεσα μπορείς να διαβάσεις τόσο τη δική μου οπτική όσο και άλλων προς κάλυψη των αποριών σου.
     
  6. Θεωρώ ότι είναι εύλογη η απορία σας, δεσποινίς @dina ! Ωστόσο, η απάντηση είναι πολύ σαφής σε 'μένα:

    ΠΑΝΤΑ δοκίμαζα και δοκιμάζω τα εργαλεία επάνω μου πρίν τά χρησιμοποιήσω. Καταλαβαίνω πως άλλη αίσθηση έχει σ' αυτόν που τό δέχεται από άλλο χέρι και όχι το δικό του, κατανοώ πως άλλη αντίληψη για τον πόνο έχει μιά μαζοχίστρια από έναν Σαδιστή, και, σε κάθε περίπτωση, άλλη αίσθηση για τον πόνο έχει κάποιος άνθρωπος από κάποιον άλλο γενικότερα, αλλά, πάντως, είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσει κανείς γνώση και άποψη του τί αίσθηση περίπου έχει αυτό που πρόκειται να χρησιμοποιήσει, πόσο περίπου πόνο προκαλεί, πόση περίπου δύναμη να βάλει, κλπ.

    Ειδικά όταν πρόκειται για δοκιμή εργαλείου για πρώτη φορά, θεωρώ πρέπον και απαραίτητο να τό δοκιμάσει λίγο επάνω του ο Σαδιστής για να αποκτήσει την γνώση και άποψη που προανέφερα.

    Σε κάθε περίπτωση, η τακτική του να ξεκινήσει και να εξελιχθεί το S/M Session με σταδιακά κλιμακούμενης έντασης χτυπήματα είναι η καλύτερη. Στη συνέχεια, ο Κ και Σαδιστής "διαβάζει" τις αντιδράσεις της υ μαζοχίστριας και προχωρά αναλόγως.
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2017
  7. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Και πριν αλλά και τώρα,πιστεύω το ίδιο πράγμα.
    Ένας Κ(σαδιστης ή οχι) πρέπει να γνωρίζει,στο περίπου έστω,τι πόνο προκαλεί.

    Επίσης,δεν είναι όλα τα υ μαζοχιστές.
    Το να γνωριζει ο Κ μέχρι που φτάνει το μη μαζοχιστικο υ Του για εκείνον,δεν είναι ενδεικτικό της υπακοής του?
    Πώς θα μπορούσε να το εκτιμήσει,αν δεν έχει γνωρίσει ο ίδιος τον πόνο?
     
  8. Νομίζω πως οι σκέψεις σας είναι πολύ σωστές και σίγουρα απηχούν και τις δικές μου απόψεις.
     
  9. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ξανά, κρίμα. *-*
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Disclaimer : Δεν ειρωνεύομαι, ούτε πετάω σπόντες. Αφήνω απλά μια γνώμη ( ομολογώ εν μέρει επηρεασμένη κι απ' όσα έχω μέχρι τώρα εδώ διαβάσει ).
    Σωστή ή λάθος ( με ή δίχως εισαγωγικά ), αν θέλετε, την παίρνετε με τα μανταλάκια ( ή την αφήνετε στην ακρούλα της, να πίνει το καφεδάκι της ).

    Ο Κ ( ένας/μια Κ ), μπορεί τόσο να χρησιμοποιεί, όσο και να μην χρησιμοποιεί επάνω του τα όποια "εργαλεία" του. Ή καλύτερα ένας Κ που σίγουρα θα ήταν και σαδιστής. Γιατί μάλλον υπάρχουν και οι Κ, που δεν θα ήταν καθόλου σαδιστές ή που θα ήταν απλά μαζοχιστές ( μην πέσει κανά "σμήνος" ) ή και τα δυο μαζί.
    Αν πιάσεις μια βαριοπούλα και "φιλήσεις" στο κεφάλι με δαύτη το υ, μάλλον θα το αφήσεις σέκος. Δεν χρειάζεται να την χρησιμοποιήσεις πρώτα επάνω σου, για να το γνωρίζεις ( ηθελημένα τραβηγμένο απ' τα μαλλιά παράδειγμα ). Μπορείς κάλλιστα να ξεκινήσεις ακόμη κι ελεεινά απαλά σαν ένταση και ν' αυξάνεις.
    Μπορείς και να ρωτάς το υ, δεν θα σε κάνει λιγότερο Κ.
    Πόσο μάλλον αν είστε στην αρχή της όποιας αλληλεπίδρασης/πλαισίου/πείτε το όπως στα τσακίδια θέτε.
    Σε μένα ο πόνος δεν άρεσε ποτέ. Τις φορές που είχα κάποιο μικρότερο ή μεγαλύτερο ατύχημα ( π.χ. τρισάθλιο κάταγμα χεριών ) ή βρέθηκα στο κρεβατάκι του οδοντιάτρου κουλουπού, τον άντεξα. Δεν είναι όμως κάτι που θα έψαχνα ποτέ μου, να πονέσω δεν με καϋλώνει ούτε για πλάκα.
    Και με τα όποια εργαλεία ανά τα χρόνια έχω χρησιμοποιήσει πάνω σε κάποια ( έχω περιορισμένο "ρεπερτόριο", αφού μου αρέσουν λίγα ), προσπαθώ να είμαι απλά συνετός/προσεκτικός και να κάνω ερωτήσεις ( σε σημείο εκνευρισμού κάποιες φορές ). Αν και όταν μάθαινα τα "κουμπιά" της όποιας άλλης, οι ερωτήσεις λιγόστευαν.
    Σίγουρα δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ πάνω σε κάποια πραγματάκια, με τα οποία θα ήμουν παντελώς άσχετος ή θα μου φαίνονταν υπερβολικά ( π.χ. κομπρεσέρ, εκρηκτικές ύλες, μεμβράνες για διατήρηση τροφίμων σ' όλο το πρόσωπο ή ιατρικά εργαλεία )

    Ως προς το γεγονός, ότι αν δεν γνώριζε τον πόνο, πως θα εκτιμούσε ή επιβράβευε το μη μαζοχιστικό υ, που ίσως και ν' ανεχόταν/άντεχε για χάρη του.
    Θεωρητικά, η υψηλότερη βλέψη του όποιου υ θα ήταν η ικανοποίηση του Κ του. Κάποιοι/ες θα τ' ονόμαζαν - και αυτό - κάϋλα.
    Εκείνος θα ήταν ο στόχος του ( του όποιου υ ), έτσι τουλάχιστον αρκετά υ θα διατείνονταν.
    Είναι λογικό κι ανθρώπινο, να ήθελε κάποιος να δει την εκτίμηση των όποιων "κόπων" του. Αλλά δεν σημαίνει σώνει και ντε, ότι ο όποιος Κ θα έπρεπε να νιώθει και υπόχρεος στο υ του, επειδή - ξανά θεωρητικά - θα συνέδραμε στο να πληρώσει το υ του τον - ξανά μανά - θεωρητικώς απώτερο του στόχο ( aka την προαναφερόμενη κάϋλα του. Γιατί, μπορεί να μην γούσταρε κάστανο, να τις τρώει. Αλλά, θα γούσταρε κάσιους, να του επιβάλλει ο Κ την θέληση του.
    Ξανά μανά ξανά μανά στην σφαίρα της υπόθεσης και σίγουρα σε λογικά πλαίσια ).

    Αν, πότε, πως και για ποιους λόγους ο Κ θα το επιβράβευε, είναι τόσο άγνωστο, όσο και οι αιτίες της εξαφάνισης των Μάγιας.

    Μάϊ ένα γιουροσέντσι ( ένεκα κρίσεως χαχα )

    * Τα περί βαριοπούλας, κομπρεσέρ και εκρηκτικών υλών, ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια χιούμορ.  
     
    Last edited: 28 Σεπτεμβρίου 2017
  11. poepoe1800

    poepoe1800 Regular Member

    Xaxaxaxaxaxa
    Όχι καλή μου Ντίνα . Δεν τα χρησιμοποιούν επάνω τους . Κατηγορηματικά όχι ...
     
  12. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Να πω κατι ηλιθιο... μονο εγω εχω δει ζωντανα να φορμαρει νεο παιχνιδι στα χερια του κι οπου εφτανε κι επειτα σε μαξιλαρι πριν το θεωρησει ετοιμο και καταλληλο προς χρηση;!