Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τελικα ποσο διαφορετικοι απο τους vanilla Ε/ειμαστε?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Marqui, στις 30 Οκτωβρίου 2006.

  1. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Πριν ξεκινησει να διαβασει Κ/καποιος αυτο το νημα θα πρεπει να δει αν δεχεται μια αρχη..οτι το Α/ατομο που θελει να λεει οτι πραγματικα ανηκει στο bdsm και πολυ περισσοτερο L/lifestyler θα πρεπεινα προχωρα σε ρηξεις με οτιδήποτε κατεστημενο και αποδεκτο απλα απο τη μαζα της πλειοψηφιας. Διαφορετικα, οσο το bdsm μενει στο κρεββατι Τ/του ειναι kinky, perv ή οτι άλλο, χωρις βεβαια αυτο να ειναι εξ αναγκης μειωτικο. (Η θεση αυτη προφανως και δεν ειναι θεσφατο αλλα Ο/οποιος διαφωνει δεν εχει νοημα να διαβασει το υπολοιπο του ποστ γιατι η διαφορά μαζι Μου ειναι αγεφυρωτη).
    Ξεκινωντας απο αυτο και απο τις εντονα διαφορετικες θεσεις Δ/δυο Μ/μελων του φορουμ που αν και δεν εχω γνωρισει προσωπικα πιστευω οτι Τ/τους πρεπει ο σεβασμος Μου (SM_Art_Ladyκαι tender lilly) ερχομαι να αναρωτηθω αν εχει σημασια Π/ποιος προτιμα το σωματικο πονο και Π/ποιος το πνευματικο παιχνιδι, Π/ποιος της υπηρεσιας καμαριερας και Π/ποιος τα session εξευτελισμου? Κκαι βεβαια αν ο Ε/ενας ειναι Κ/καλυτερος απο τον Α/αλλο? Πιο bdsmer ας μου επιτραπει ο βαρβαρισμος. Γιατι τελικα ο καβγας επι του θεματος (οχι ο συγκεκριμενος στο ανωτερω νημα αλλα αυτος που γενικοτερα υφερπει στο forum) καποιες στιγμες μου θυμιζει vanilla κοινωνια και καβγα αναμεσα σε Παναθηναικους και Ολυμπιακους.
    Μηπως πιο απλα θα επρεπε να θωρακισουμε την Δ/δικη Μ/μας κοινωνια απεναντι σε ολους εκεινους που Μ/μας βλεπουν περιπου σαν κοινωνια λεπρων αντι να σκοτωνομαστε για πραγματα που στην τελικη δεν εχουν και ιδιαιτερη σημασια? Μηπως θα ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα αν λεγαμε οτι ειτε Κυριαρχοι ειτε υποτακτικοι, ειτε σαδιστες ή μαζοχιστες απλα Ε/εμεις Ο/λοι Ε/ειμαστε πιο ειλικρινεις και πιο ισχυροι απο την πλεμπα των υπολοιπων και να σταματησουμε να τρωμε τις σαρκες Μ/μας? Γιατι αλλιοως δεν θα Ε/ειμαστε και τοσο διαφορετικοι απο τους vanilla όσο θελουμε να λεμε.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Τελικα ποσο διαφορετικοι απο τους vanilla Ε/ειμαστε?

    Όσες διαφορές και να υπάρχουν,ποτέ δεν παύει μια μικρή κοινωνία να είναι μικρογραφία της μεγαλύτερης που ενσωματώνεται..
     
  3. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Τελικα ποσο διαφορετικοι απο τους vanilla Ε/ειμαστε?

    Προσωπικά τον έντονο διάλογο διαφωνίας που γίνετε πολλές φορές τον βλέπω πολύ χρήσιμο δεν είναι καυγάς αλλά μια εκτόνωση.
    Και πολλές φορές μας φέρνει και πολύ πιο κοντά γιατί βγάζοντας κάποιος την ένταση η οποία είναι και αυτή μια πλευρά του εαυτού μας οι υπόλοιποι τον γνωρίζουν καλύτερα.
     
  4. Yiannis

    Yiannis Regular Member

    Απάντηση: Τελικα ποσο διαφορετικοι απο τους vanilla Ε/ειμαστε?

    Μου αρεσει που οτι λες ειναι επιχειρηματολογημενο σωστα και στέκει. Εισαι ωραια.
     
  5. Brigitte

    Brigitte Contributor

    Εμένα ο γενικότερος "καβγάς" που υφέρπει στο φόρουμ με προβληματίζει.
    Θεωρητικά μας ενώνει όλους η αγάπη μας για το χώρο. Πρακτικά παρατηρείται μεγάλος ζήλος στο να "ανεβάσουμε" τους εαυτούς μας και να "ρίξουμε" τους άλλους.
    Ο ένας προσπαθεί να μειώσει τον άλλο για να φανεί αυτός καλύτερος. Καταλαβαίνω οτι ο στόχος αρκετών εδώ μέσα είναι να ανεβάσουν τις "μετοχές" τους και να αυξήσουν τις βουδουσουμικές κατακτήσεις τους, αλλά για μένα αυτός ο τρόπος για να το καταφέρουν είναι τουλάχιστον ανέντιμος. Αν βέβαια αυτός είναι ο μόνος τρόπος που διαθέτουν (λόγω γενικότερης προσωπικής ανεπάρκειας) για να καταφέρουν κάτι τέτοιο, τους συμπονώ.

    Παρατηρώ συχνά να ασκείται κριτική σε καταστάσεις βιωματικές και επειδή κάποιοι δεν εχουν ζήσει το ίδιο με κάποιους άλλους, αυτόματα απορρίπτουν και τη "βουδουσουμικότητα" των πρώτων. Τους κουνάνε το δάχτυλο, τους λένε βανίλα και τους δείχνουν με τον τρόπο τους την φορουμική "πόρτα" γιατί λένε ότι "μολύνεται" ο χώρος.

    Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε απλά να ανταλλάσσουμε εμπειρίες. Και σε καμία περίπτωση να μην κρίνουμε τις εμπειρίες αυτών που τις μοιράζονται.
    Κάποιοι έχουν επιλεξει να ζουν με συγκεκριμένο τρόπο. Ας το σεβόμαστε αυτό. Ας σεβόμαστε όλοι τη διαφορετικότητα μας.

    Σαφώς υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν να καταθέσουν κάτι βιωματικό. Κατανοητό. Κάποιοι από αυτούς είναι αξιοπρεπείς και το δείχνουν με τη συνολική συμπεριφορά τους στο φόρουμ. Κάποιοι άλλοι αρέσκονται σε τρολ και κακεντρεχείς συμπεριφορές, ειρωνίες και προσωπικές επιθέσεις. Είναι αυτοί που συνήθως εκτροχιαζουν και την πλειονότητα των νημάτων.
    Παρατηρείται βέβαια η ίδια συμπεριφορά και από μερικούς lifestylers. Λυπηρό αν μή τι άλλο. Λυπηρό εξίσου και το να επιτίθενται με αλαζονεία στα νέα μέλη και να μην τους δίνουν το χρόνο προσαρμογής που δικαιούνται στο χώρο.

    Για 'μένα το πρόβλημα δεν είναι οι βανίλα εκεί έξω..ούτε καν οι βανίλα εδώ μέσα. Το πρόβλημα είναι του καθενός με τον εαυτό του και τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει. Κατά πόσο τον καλύπτει, τον γεμίζει και τον ευχαριστεί. Από εκεί πηγάζουν όλες οι "προβληματικές" συμπεριφορές, τόσο εδώ μέσα όσο και εκεί έξω.
     
  6. Ο χωροs εδω μεσα ειναι μικρογραφια τηs κοινωνιαs! ολοι οσοι ειμαστε εδω ζουμε και αποτελουμε κομματι του ''vanilla'' κοσμου! δεν ζουμε σε ενα ''φορουμ'' εκεινο που ειναι σημαντικο για εμενα ειναι να αποδεχεσαι αυτο που εισαι π.χ αν ΕΓΩ ειμαι ''κυριαρχη'' αυτο πρεπει να ειναι στοιχειο τηs προσωπικοτηταs μου! του χαρακτηρα μου! αν θελουμε να μιλησουμε για αυθεντικη ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ! και αυτο να μπορω να το υποστηριξω και εκτοs και οχι απλα να 'γινομαι'' ΚΥΡΙΑΡΧΗ για ''στιγμεs''.....
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  8. Higita

    Higita Brain_alcoholic

    Όσο υπαρχει όρεξη για συζήτηση και ανταλλαγή αποψεων πάντα θα τα βρίσκουμε!
    Δυστυχώς στον "κόσμο" μας..
    Και στον χώρο..
    Εχουμε αρκετους " φασίστες" και γελωτοποιους..
    Οι οποίοι ως γνωστον!!!!διεκδικουν τα πρεπει και τα μη!
    Η πληγή του χώρου είναι αυτοι..
    Και οχι οι βανίλλα  
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    There must be someway out of this
    said the joker to the chief,
    there is too much confusion,
    can get no relief.

    Έχει εφαρμογές σε όλες τις ανθρώπινες δραστηριότητες, it is what it is.
     
  10. Apocryphos

    Apocryphos Γένεσις 4:9-15

    Fractal Structure

     

    Το σχόλιό σου είναι εύστοχο.