Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Master και κοινωνικό status.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος S/M Healing, στις 19 Ιουλίου 2017.

  1. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Μπήκα σε σκέψεις με τη τροπή του νήματος...άρχισα να αναρωτιέμαι σχετικά με τα "στανταρτς" μιας σκλάβας.Μπορούν όντως τα "στάνταρτς" της να μπούνε πιο πάνω απ' τον ίδιο τον οργανισμό της;
     
  2. skia

    skia Contributor

    Εικάζω ότι είναι ένα νήμα μόνο του η απορία σου.
     
  3. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μήπως ο ερωτικός αυτοπροσδιορισμός κάποιων ανθρώπων και το πώς ιεραρχούν τα πράγματα συνολικά για λογαριασμό τους δεν προκύπτουν απαραίτητα, απευθείας και στο σύνολό τους το ένα από το άλλο;
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    χαχαχα .. Καταπλήξατε τα πλήθη!
    Σε σοβαρό mood, όταν τοποθετούμαστε δημόσια, κρινόμαστε όχι μόνο για την τοποθέτηση αλλά και για τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να είναι θεμιτό και αναμενόμενο.. σωστά?
     
  5. Illicit

    Illicit Regular Member

    Προφανως αγαπητη μου,αλλα και ταυτοχρονα και απο το ποιος μας ακουει/διαβαζει.Συμφωνα με τον τορπο σκεψης του καθενος η ιδια προταση μπορει να ερμηνευτει ειτε θετικα ειτε αρνητικα.Γι αυτο το λογο καποιοι συμφωνουν μαζι μας ενω καποιοι οχι.
     
  6. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Το ακόλουθο μήνυμα αφορά την δυναμική μίας σχέσης με αρσενικό Κ και θηλυκό υ.

    Ειμαι πολύ περίεργη για όλους όσους κούνησαν το δάχτυλο και εστίασαν στην οικονομική κατάσταση (που η @Illicit δεν στάθηκε μόνο σε αυτή) τι θα θεωρούσαν πιο πιθανή επιλογή για τους εαυτούς τους τις ακόλουθες περιπτώσεις:

    Αν είναι υ:
    Εστω ότι έχουμε 2 Κ, με εμφάνιση του γούστου μας, με μορφωτικό επίπεδο κοινό, με αντίστοιχη συναισθηματική νοημοσύνη, με συμβατή σεξουαλικότητα, με συμβατές ηλικίες και ο ένας για παράδειγμα ήταν άνεργος ενώ ο άλλος είχε δουλεια (δεν θα αναφερθώ καν σε ποσά!) Ποιον θα διαλέγατε αν η μόνη διαφορά ήταν το οικονομικό?

    Αν είναι Κ:
    Εστω ότι έχουμε 2 υ, με εμφάνιση του γούστου μας, με μορφωτικό επίπεδο κοινό, με αντίστοιχη συναισθηματική νοημοσύνη, με συμβατή σεξουαλικότητα, με συμβατές ηλικίες και η μία για παράδειγμα ήταν άνεργη και θα έπρεπε να επωμισθείτε εσείς τα έξοδα διαβίωσής της ενώ η άλλη είχε δουλεια (και ειναι απόλυτα αυτάρκης) Ποια θα διαλέγατε αν η μόνη διαφορά ήταν το οικονομικό?

    Για τον άντρα Κ, όσο κι αν στρουνθοκαμηλίζουμε, είναι σημαντικό να μπορεί αν σταθεί τουλάχιστον στο ύψος της υ του.
    Φανταστείτε ότι μία υ, που βγάζει για παράδειγμα 3.000 το μήνα, έχει και τον αντίστοιχο κύκλο. Πως θα ένιωθε ένας Κ που δεν θα είχε τη δύναμη να παραστεί σε ένα τέτοιο τραπέζι?
    Καλή η φαμφάρα και ο ρομαντισμός αλλά η πραγματικότητα τεχνικά σε φτύνει στα μούτρα σε πρακτικά ζητήματα που δεν άπτονται ναι μεν άμεσα των οικονομικών, αλλά έμμεσα.

    Σαφέστατα και το οικονομικό από μόνο του ή και η εξουσία δεν μπορούν να σταθούν ως προϋπόθεση για την επιτυχή εφαρμογή της Κυριαρχικότητας.

    ΠΡΟΣΘΗΚΗ: Αναφέρομαι σε περίπτωση σχέσης και όχι μεμονωμένων sessions
     
  7. Illicit

    Illicit Regular Member

    Ακριβώς!
     
  8. White_Dream

    White_Dream Flying to the moon

    Εγώ είμαι που είπα οτι σιχαίνομαι τις γόβες. Η @Illicit απλώς με κουόταρε. Είναι αθώα  

    Περί γόβας, κολοκυθόπιτα  
     
  9. SAP

    SAP Premium Member Contributor

    αυτό για τον υδραυλικό ξαναπές το!
     
  10. dark_princess

    dark_princess Regular Member


    για προικες κοιτατε κοριτσια;;

    ευχαριστω αλλα δεν θα πατω ΑΥΤΟ το bdsm. Το πορτοφολι ειναι κατι που ερχεται και παρερχεται. Ο ανθρωπος μενει τα αμαξια και τα λεφτα πανε κ ερχονται. Οπως σε σας ετσι και σε ολους μας.
     
  11. rea..

    rea.. Contributor

    Καταλαβαίνω τι λέτε, όμως σε περιπτώσεις "μαζικής" κατεύθυνσης, έχουμε να κάνουμε πλέον με ένα είδος κοινής αντίληψης. Μας δίνει μια πληροφορία αυτό όσον αφορά την δυναμική του λόγου μας στο συγκεκριμένο πεδίο. Την οποία ο καθένας μας αξιοποιεί ανάλογα με το ζητούμενο του.
     
  12. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Αν από όσα διάβασες κατάλαβες αυτό, I rest my case...

    Το αν θα στηρίξεις τον Κ σου στην περίπτωση που πέσει, αλλά αφού έχει γίνει established η δυναμική της σχέσης, έχει αναπτυχθεί αρκούντως σε άλλο νήμα και δεν είναι θέμα στην παρούσα κουβέντα.

    Αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση που εσύ αναφέρεις, μόνο η θέση των "κοριτσιών" σε πείραξε... Το ότι υπονόησα ότι και οι Κ αντίστοιχα θα διάλεγαν αυτό που θα τους δημιουργούσε μικρότερο πρόβλημα, πέρασε στα ψιλά από την ανάγνωση που έκανες στο κείμενο...
    2 μέτρα και 2 σταθμα....