Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ballbusting

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος kostasnio007, στις 29 Μαϊου 2017.

  1. kostasnio007

    kostasnio007 New Member

    Καλησπέρα σας. Λογικά αυτό το θέμα που ανοίγω δεν ξέρω αν ειπώθηκε αλλά χρειάζομαι κάποιες πληροφορίες από έμπυρους και έμπυρες πάνω σε αυτό το φετίχ αν με κλοτσήσει η γονατίσει μια Κυρία στης μπάλες υπαρχή κίνδυνος να σταματήσει η γονιμοποίηση.???
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Ναι
     
  3. Sonam

    Sonam The most inflated egos are often the most fragile.

    Φαντάσου ότι κάποιοι τα έχουν χάσει από δυνατό χτύπημα, οπότε με αυτές τις μπάλες θέλει ιδιαίτερη προσοχή, δεν είναι ποδοσφαίρου..
     
  4. Δεν ισχυει τιποτα απο τα δυο ακρα. Ουτε θα σου πω "κοπανισου ελευθερα" ουτε υπαρχουν πολλες πιθανοτητες να συμβει κατι σοβαρο. Το ανθρωπινο σωμα αντεχει πεντε δεκα πραγματα ολοι μας εχουμε χτυπησει εκει. Μπορεις να το κρατησεις σε soft επιπεδα δεν ειναι κατι, συζητιεται. ( οσον αφορα την ενταση αλλα και την συχνοτητα). Γενικα ο μεγαλυτερος κινδυνος ειναι η στρεψη , το να μπλεχτουν δηλαδη (γι αυτο βασικο...ποτε δεν τα στριβουμε)...και το πατημα πανω σε σκληρη επιφανεια.
     
  5. kostasnio007

    kostasnio007 New Member

    αυτό δεν το ήξερα για το στρίψιμο. Βασικά μια κοπέλα μου τα πίεσε με την παλάμη της.
     
  6. οταν λεω "πατημα σε σκληρη επιφανεια" εννοω πραγματα τυπου να σταθει ορθια πανω τους ενω ακουμπανε σε κατι συμπαγες (πχ ξυλο).
     
  7. kostasnio007

    kostasnio007 New Member

    τώρα που είπες ποδόσφαιρο παλιά που ήμουνα πιτσιρικάς έφαγα μια εκεί ούρλιαζα γτ εκεί σταμάτησε ακόμα το θυμάμαι.
     
  8. dimmd84

    dimmd84 New Member

    Εάν σταματούσε τόσο απλά η γονιμοποίηση κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα είχε παιδιά. Πάντως επειδή σκέφτομαι να το δοκιμάσω και εγώ εάν το κάνεις γράψε μας την εμπειρία σου.
     
  9. Καλησπέρα. Από ιατρικής πλευράς η πλήξη με κλωτσιά η γονατιά στους όρχεις όχι μόνο υπάρχει ο κίνδυνος να σταματήσει η γονιμοποίηση από την βλάβη του σπερματικού τόνου από το χτύπημα αλλά και σοβαρή εσωτερική αιμοραγία με ολική ρήξη του όρχη που συνεπάγεται επείγουσα χειρουργική αφαίρεση του όρχη. Ελπίζω να σε κάλυψα πλήρως .
     
  10. Βέβαια για να σταματήσει η γονιμοποίηση θα πρέπει το χτύπημα να καταστρέψει και τους δυο ορχεις δηλαδή να είναι σε σημείο τέτοιο που να γίνει ρήξη της κεντρικής αρτηρίας από όπου αιματώνονται και οι δύο γιατί έστω και με έναν γίνεται γονιμοποίηση. Το θέμα είναι όμως το ρισκάρεις?
     
  11. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Όλες οι σαδομαζοχιστικές πρακτικές ενέχουν ρίσκο και γενικώς, τα περισσότερα (αν όχι όλα) πράγματα στη ζωή.
     
  12. Συμφωνώ πως όλα στην ζωή έχουν ένα ρίσκο αλλά το να ρισκάρεις την υγεία σου η την υγεία του η της υποτακτικού /σκλάβου είναι το λιγότερο ηληθιότητα. Με αυτό το σκεπτικό γιατί δεν ρισκάρεις να πιείς ένα ποτήρι υδροχλωρικό οξύ?