Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα τι θέλω τέλος πάντων;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 14 Ιανουαρίου 2007.

  1. alnair

    alnair Regular Member

    Έχοντας αναγκαστικά παρακολουθήσει την τιτανομαχία μεταξύ Vasileys και Masterperris (που πρέπει να πω ότι του έχω αδυναμία), με έπαθλο την κηδεμονία των απανταχού κακοποιημένων υποτακτικών, αναρωτήθηκα γιατί τόσο συχνά θρηνούμε θύματα στους κόλπους της κοινότητας.

    Δύο τινά μπόρεσα να βρω ως εξήγηση του φαινομένου. Το πρώτο έχει να κάνει με αυτό που ονομάζω απελπισία: θέλω οπωσδήποτε να το βιώσω όλο αυτό και βλέπω τον οιονδήποτε κυρίαρχο ως κρεατομηχανή παραγωγής BDSM.

    Δεν με νοιάζει ποιος είναι, ποια η ζωή του, η καθημερινότητά του, με τι αγαπά να ασχολείται, πώς αντιδρά στα μικρά και μεγάλα ερεθίσματα της afk ζωής του. Εγώ ακούω κι υπακούω, πλάθω κόσμους όπου Εκείνος καλπάζει αγέρωχος, κι αν ακούσω κάποια παραφωνία από μέρους του θα την αγνοήσω - αποκλείεται να άκουσα καλά! Η συντριβή της ονειροφαντασίας και τα επακόλουθά της είναι νομίζω εύκολα αντιληπτά και δεν θα επεκταθώ γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μου.

    Να πω μόνο ότι, αν στα παραπάνω προσθέσουμε μια τζούρα απειρίας ως προς τα τεκταινόμενα του χώρου και πασπαλίσουμε και ολίγον net BDSM, τα κουλουράκια θα βγουν θανατερά νόστιμα.

    Το δεύτερο, κι εδώ είναι το θέμα μου, έχει να κάνει με τα θέλω μου (δεν εξετάζω αν υπάρχει διαφορά μεταξύ θέλω και ανάγκης, δεν με αφορά, κι εξάλλου έχει συζητηθεί διεξοδικά, νομίζω, αλλού). Όσο πιο συγκεχυμένα είναι τα θέλω μου, τόσο πιο μεγάλες οι πιθανότητες το ταξίδι μου να γίνει οδυνηρό.

    Κι εδώ δηλώνω παντελώς αμήχανη. Πώς βρίσκει κάποιος τα θέλω του; Και δεν μιλάω για checklist, του τύπου "θέλω να δοκιμάσω το single tail, μετά την αιώρηση, μετά το mental bondage" κ.λπ. κ.λπ.

    Εννοώ εκείνα τα βαθύτερα θέλω που δημιουργούν το υπόστρωμα ώστε οτιδήποτε κάτσει πάνω του να θηλυκώσει καλά, να δημιουργεί τον ήχο εκείνο τον εκστατικό. Εγώ γιατί βρίσκω γοητεία στους περισσότερους και θέλω να βουτήξω με το κεφάλι - κι ας έχω δει το τέλος από την αρχή;
     
  2. hugger

    hugger Regular Member

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Ολο αυτο το αρχικο κειμενο μου θυμιζει Billy Idol : Flesh for fantasy
     
  3. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Λοιπόν κουκλίτσα, η δική μου απάντηση είναι συνέπεια μιας κουβέντας που έγινε πάνω στο θέμα...( ναι ...ναι ..ξέρω ότι το ξέρεις ...χαχαχαχα   ).
    Καταρχήν πρέπει να έχεις γίνει φίλος με τον εαυτό σου να τα έχεις βρει μαζί του ..να τον γνωρίζεις, έτχι ώστε να μπορείς να πατάς γερά! Όσων αφορά στα θέλω μας τώρα...δεν ξυπνάμε ένα πρωϊ και λέμε "οκ αυτά είναι τα θέλω μου"!! ¨Οχι.....τα θέλω μας αναπτύσσονται, πληθαίνουν και διαμορφώνονται μέσα απο την πορεία μας μέσα σε οτιδήποτε μας αρέσει  Αν λοιπόν γνωρίζεις τον εαυτό σου, κρατάς τα στεγανά που απορρέουν μεσω της διαδρομής σου, και είσαι ικανή να φτιάξεις τα γερά θεμέλια ωστε να προχωρήσεις και να συνεχίσεις να ζεις ό,τι αγαπάς 
    μάκια:lol:
     
  4. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Η λεξη "θυματα" μου καθεται λιγο βαρυα!!
    Αν και στην τελικη θυματα ειναι,αλλα θυματα των δικων τους "θελω" και των δικων τους επιλογων.
    Αν υποθεσω οτι οπου "θελω" ισοδυναμει με "καβλα", η οποια εξελιξη σε μια απλη σεξουαλικη επαφη,η χειροτερη περιπτωση ειναι να ηταν λαπας η να την ειχε μικρη η αλλα τετοια ανωδυνα.
    Στον χωρο αυτο ομως,τα παιχνιδια αυτα,καποιες φορες, μπορει να γινουν επικινδυνα οταν παραδιδεται ο ελεγχος σε καποιον αγνωστο, που το μονο που μπαινει στον κοπο να μαθει καποια γιαυτον, ειναι αν και κατα ποσο καλυπτει τα "θελω" της και στην καλυτερη περιπτωση να εχουν πιει και ενα καφε.
    Και ως πιο συγκεκριμενη απαντηση,για μενα "θελω"ειναι οτι με "φτιαχνει",οτι με εξιταρει,οτι με "ταξιδευει" και αυτα μπορει να αλλαζουν αναλογα την περιπτωση και τις διαθεσεις μου.
    Επιτελους, ας αναλαβει καθεμια να διασφαλιζει τον εαυτο της, ψαχνοντας πρωτα τον ανθρωπο και μετα τον Μαστερ.

    υ.γ.
    alnair δεν πιστευω να εννοεις ως θανατερα τα δικα μου κουλουρακια? 
     
  5. Astir

    Astir Guest

    Απάντηση: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Θέλω, θέλεις, θέλει... όλοι θέλουμε.
    Τι δίνουμε όμως;
    Τι μπορούμε να δώσουμε;
    Τι θέλουμε να δώσουμε;
    Γιατί, για να θέλουμε, πρέπει να μάθουμε και να προσφέρουμε, πέρα και πάνω από ρόλους.

    Α.
     
  6. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Πιστευω πως δεν υπαρχουν θελω,θελει,μπορω η οχι,ορια και συνορα ολα ειναι θεμα της χημειας που δημιουργητε μεταξυ δυο ανθρωπων που εχουν την ιδια βαση εκκινησης και επειτα ολα ειναι πιθανα!!!
     
  7. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Νομιζω οτι κανεις δεν ξερει τι θέλει μεχρι να το βρεί. Παραλληλα τα θελω αλλαζουν συχνά μια και εξελισονται μαζι μας.
    Θεωρω οτι καποιος θα πρεπει να θεωρει τον εαυτό του τυχερό εαν εχει καταφέρει να βρεί τι δεν θελει στη ζωή του. Αυτο πιστευω οτι ειναι ενας ρεαλιστικος στόχος που θα κρατησει ειδικα τις υποτακτικες του χώρου μας αρκετα ασφαλεις.
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Αν υπήρχε σεβασμός στα όρια δεν θα υπήρχαν "θύματα".Αλλά φαντάζει φλώρικο το να σεβαστεί ο/η Κυρίαρχος τα όρια(χωρίς να σημαίνει πως δεν πρέπει σιγά σιγά και συνεναιτικά να τα επεκτήνει).Λες και τον/την καθιστάς ανεπαρκή έτσι και του/της τα υποδείξεις και θα πρέπει να "ισοπεδώσει" το δόλιο το σκλάβο,γιατί πέρα από Αφενταράς/ού είναι εύθικτος/η με κοινωνικό συμβόλαιο για καθαρό κούτελο και πιστοποιητικό καθαρότητας Αφέντη..
    Από την άλλη σκλάβοι και σκλάβες κάνουν δυο μεγάλα λάθη.Ψεύδονται τρις(και το μαύρο μας το χάλι).
    Τη μία θα πουν ψεύτικα όρια για να Τον/Την δελεάσουν και όταν θα πούνε "μη" είναι πλέον αργά.
    Τη δεύτερη θα γίνει ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά,πως δε θέλουν να Τον/Την χάσουν,οπότε κάνουν το κορμί τους λάστιχο ,αλλά πάλι αυτό δε θα αντέξει και έχουμε ατυχήματα..
    Την άλλη θα το παίζουν γκομενίτσες και θα προβάλουν την εικόνα του"τραβάτε με και ας κλαίω " ή "σφάξε με πασά μου να αγιάσω".Δηλαδή αποπροσανατολίζουν Τον/Την Κυρίαρχο ,ότι όσο και να κλαίνε ή να διαμαρτύρονται ή να πονάνε,να μην κωλώσει και πάει ο Άλλος και γκαζώνει.

    Επίσης αμοιβαίο λάθος είναι τα sessions υπό επήρρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ.Άντε τράβα να σου κάνουν 55 ράμματα,γιατί είσαι και free spirit και κάνεις μαγγιές..

    Με λίγα λόγια.Ειλικρίνεια,σεβασμός,ενημέρωση και υπομονή.Για να περνάμε όλοι καλά και όλοι καλύτερα..
     
  9. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Θα συμφωνήσω με τον Incomplete_ σ'αυτό το θέμα, όπως και με τον DeSade, γιατί και οι δύο έχουν απόλυτο δίκιο... Η ιστορία με τα "Θέλω" τόσο των υποτακτικών, όσο και των Κυρίαρχων είναι πολύ μεγάλη και πηγαίνει σε πολύ βάθος.
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    Αλλά αξίζει τον κόπο να το ψάξει κάποιος σε βάθος . Ότι αφορά τον εαυτό μας είναι πολύτιμο , λουλούδι μου . (Όχι Spiler δεν το λέω για εσένα , αλλά για την alnair   )
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    well i think that mostly female subs want this !


    hehe thats just a joke  
     
  12. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Mα τι θέλω τέλως πάντων;

    ή σε μία πιο καλλιτεχνική version αυτό!
    View attachment 1580
    Άλλά δε νομίζω πως η alnair αναφέρεται σε τέτοιου είδους "θέλω"!