Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το πρώτο μου public.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος γε.....ΟΡΓΙΟΣ, στις 14 Απριλίου 2006.

  1. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Ήταν Μάιος του 2002 και επέστρεφα απο ταξίδι από το εξωτερικό και θα έμενα για κάποιες λίγες ώρες στην Αθήνα.
    Πήρα τότε τηλέφωνο μία (Την) Κυρία που είχα γνωρίσει και που συνομιλούσαμε μέσω chat και τηλεφωνικά, αν θα ήθελε να συνναντηθούμε.
    Εκείνη δέχτηκε και δώσαμε ραντεβού στον σταθμό του μετρό στους Αμπελόκηπους.
    Εγώ φυσικά από την αγωνία μου ήμουν εκεί μισή ώρα νωρίτερα και προσπαθούσα να δω ποιά από τις διερχόμενες γυναίκες θα μπορούσε να ήταν η Κυρία μου που ποτέ δεν είχα γνωρίσει από κοντά αλλά ούτε κι απο φωτογραφία.
    Μετά από περίπου 25 λεπτά με πλησιάζει μια Κυρία και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η Αφέντρα μου.
    Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Ήταν ψηλή επιβλητική και σε έκανε να νοιώθεις σκλάβος μόνο με το βλέμμα Της.
    Αφού χαιρετιστήκαμε αποφασίσαμε να πάμε σε μια διπλανή μπυραρία. Εκεί όσο πίναμε τις μπύρες μας το πόδι της κάτω από το τραπέζι με πάταγε, έπαιζε με τα γεννητικά μου όργανα και η σχετική κουβέντα με είχαν ερεθίσει τόσο πολύ που ένοιωθα ότι θα έσπαγε ο πούτσος μου. Όμως Εκείνη μου είχε ξεκαθαρίσει ότι τίποτα δεν θα γινόταν.
    Κάποια στιγμή σηκωθήκαμε και είπαμε να φύγουμε γιατί πλησίαζε και η ώρα να πάω ξανά για το αεροδρόμιο και τότε μου λέει η Κυρία μου: " Έχει ένα πάρκο εδώ ποιό πάνω αν θέλεις μπορούμε να πάμε για λίγο εκεί" Χωρίς δεύτερη κουβέντα και πως θα μπορούσα άλλωστε συμφώνησα και σε μερικά λεπτά είμασταν στο πάρκο μεταξύ Βασ. Σοφίας και Λεωρόρου Αλεξάνδρας. Η Κυρία μου έκατσε σ'ένα παγκάκι και μου λέει εδώ κάποτε έχασα ένα στυλό τι λές θα καταφέρεις να το βρείς;
    Αμέσως έπεσα στα πόδια Της και άρχισα να γλείφω τα παπούτσια της. Τα τακούνια,τις σόλες,τους αστραγάλους Της, τις γάμπες Της. Η Κυρία μου κάνει μια κίνηση και βγάζει το ένα παπούτσι και αρχίζω εγώ να γλέιφω τις πατούσες Της και να πιπιλάω τα δάχτυλά Της. Μετά με διατάζει να πέσω στα τέσσερα και να γίνω το υποπόδιο Της. Μέσα στην κάβλα μου και τον ερεθισμό μου τΤην ακούω που λέει αν μπορούσες να κοιτάξεις θα έβλεπες ότι όλες οι γυναίκες περνάνε και σε κοιτάνε. Τότε κυριολεκτικά εγώ ήρθα σε οργασμό. Αφού περιποιήθηκα για λίγο ακόμα τα υπέροχα πόδια Της μου λέει η Κυρία μου να σηκώθω. Το παντελόνι μου φούσκωνε πάλι και η ΚΥρία με διατάζει να πάω κοντά σ' ένα δέντρο και να μαλακιστώ για Εκείνη και να με βλέπει. Εγώ πήγα κοντα σ' ένα δέντρο έλυσα την ζώνη μου έβγαλα έξσ τον ήδη πρησμένο μου πούτσο και άρχισα να τον παίζω στην αρχή σιγά σιγά και να βλέπω την Κυρία μου να μου κάνει απέναντι διάφορες προκλητικές όσο και ερεθιστικές κινήσεις. Μετά μου γνέφει και κατάλαβα ότι ήθελε να μαλακιστώ ποιο γρήγορα και να τελειώσω. Αρχισα να παίζω τον πούτσο μου τόσο δυνατά που σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα έχυσα ξανά. Μάζεψα το παντελόνι μου και πήγα κοντά Της. Εκέίνη μου έριξε ένα χαστουκάκι για επιβράβευση στο πρόσωπο και αφού με αποχαιρέτησε έφυγε.
    Εγώ μεχρι το αεροδρόμιο ήμουν συνέχεια ερεθισμένος.
    Από τότε και όποτε μπορεί η Κυρία μου βρισκόμαστε για κάποιο public και προσέχουμε πάντα όταν Της φιλάω τα πόδια να μας βλέπει΄κάποια γυναίκα.
    Σχεδόν από τότε και όποτε μαλακίζομαι για εκείνη Της στέλνω και ένα mms με βίντεο την ώρα της εκσπερμάτωσης.
    Είμαι και θα είμαι σκλάβος Της για πάντα.
    Ταπεινά και συγνώμη από Ο/ολους και Ο/ολες που δεν είμαι καλύτερος στο γράψιμο ώστε να Σας δώσω να καταλάβετε καλύτερα όλοι το πως ένοιωσα τότε.
    toilet4f
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Καλοσώρισες toilet4f.  
    Αναρωτιέμαι, πως ένιωσες που "εκτέθηκες" δημόσια, ποια ήταν τα συναισθηματα που βίωνες εκείνη τη στιγμή?
     
  3. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    Καλησπέρα.
    Κατ' αρχήν να πω ότι η Κύρία είναι μέλος του forum και μάλιστα μου είχε αλλάξει το ψευδώνυμο από αυτό που έχω τώρα και που πρέπει να αλλάξω σε public.
    Ένοιωσα τέτοια συναισθήματα που είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψω αλλά θα προσπαθήσω.
    Η ιδέα ότι με ταπείνωνε μια γυναίκα και μάλιστα στα μάτια άλλων γυναικών και κυρίως αδιάφορων (εννοοώ όχι του χώρου) με έκανε να ερεθίζομαι τρελλά. Να πω ότι αυτά συνεχίστηκαν και θα προσπαθήσω να γράψω και για τα άλλα public που είχα με την Κυρία.
    Όσα χρόνια και να περάσουν δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το γεγονός και μάλιστα παρακάλώ και εύχομαι να γίνετε πολύ συχνά και ποιο έντονα.
    Με τρελλαίνει η ιδέα να υπηρετώ πολλές Κυρίες κυρίως σαν να με δανείζει η Κυρία μου και να τις υπηρετώ δημόσια.
    Είναι η ποιο τρελλή μου φαντασίωση να γίνει το ψευδώνυμο μου αλήθεια σε δημόσιο χώρο.
    Ο νοών νοείτο.
    Η δημόσια έκθεση μου θα με έκανε δεκτικό και σε πράγματα που δεν μου αρέσουν θα έλεγα και θα τα έκανα μόνο και μόνο δημόσια.
     
  4. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Απολαυστική η εμπειρία του public!
     
  5. pireotis1970

    pireotis1970 New Member

    Ναι. Το δημοσιο σεξ ειναι μεγαλη απολαυση γιατι συγκαταλεγεται στα "παρανομα", οπως μας εχει γαλουχησει η κοινωνια μας. Εξαλλου, ολα ειναι "mind games"!
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Πολύ καλό. Εγώ τρελαίνομαι για δημόσιο εξευτελισμό , να κάνω εννοείται   Έχω κάνει άπειρες φορές, όσο για δημόσιο sex, όχι, δεν είναι αυτό για μένα  
     
  7. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Hardcore...! Respect! Αφου δεν αρχισε καμια γριούλα να τσιρίζει πάλι καλα... 
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    εχμ προσωπικές μου εμπειρίες σε δημόσια θέα ήταν μια φορά που γονάτισα δημωσίως (στην ερμού) μπροστά Της ,και κάθε φορά που Ε/είμασταν σε παγκάκι και φιλιόμασταν πάντα είμουν αποκάτω και σε ρόλο doll... μάλιστα μία φορά μας είχαν καταλάβει και ένα δισκάδικο που ήταν κοντά δυνάμωσε τους rock/jazz/blues που έπαιζε μέσα ... και έκτοτε όσες φορές Π/περάσαμε από εκεί μας θυμούνταν και Μ/μας χαμογελάγανε (να μη κάνω γρίζα διαφήμηση πίο δισκάδικο ήταν.. ! ) αυτά από τη φτωχή μου εμπειρία πιστεύω θα ήταν καλή ιδέα αν θέλετε και Ά/άλλοι να Γ/γράψετε μίας και λίγο πολύ Ό/όλοι έχουμε εμοειρίες σε δημόσιους χώρους..
     
  9. sklavos1977

    sklavos1977 Regular Member

    Απάντηση: Το πρώτο μου public.

    ωραια εμπειρια
     
  10. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Το πρώτο μου public.

    den exw kanei pote public kai δεν ξέρω και για το εάν θα μπορούσα. Αλλωστε μόνο δύο φορές έχω πάει με αφέντρα καθώς μου είναι λίγο δύσκολο να τις εντοπίσω. Μάλιστα η μία από τις δύο δεν είχε ιδέα από bdsm ενώ η δεύτερη έχει μετακομίσει μόνιμα στο Los Angeles. Μιλάμε για γκαντεμιά
     
  11. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: Το πρώτο μου public.

    Αγαπητέ frendy!
    Μη μου απογοητεύεσαι!
    Θα σου συμβεί αυτό που θέλεις και μάλιστα όταν δεν θα το περιμένεις! (οπότε θα είναι και πολύ περισσότερο απολαυστικό!)