Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κινκι σεξοτουριστρια , εν δυνάμει σαμπ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Cinnamon, στις 13 Μαρτίου 2019.

  1. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Με αφορμή μια πρόταση του γνωστού και μη εξαιρετέου αγαπητού @Alpha Wolf ,άνοιξα αυτό το νήμα έχοντας ως αφετηρία του ταξιδιού πως και οι σαμπ και οι σλεηβ ως κινκι σεξοτουριστριες ξεκίνησαν.
    Σε κάποιες η όρεξη δεν ήρθε τρώγοντας και παρέμειναν κινκι σεξοτουριστριες ή επέστρεψαν στον βανιλοκοσμο και άλλες εξελίχθηκαν σε αξιοθαύμαστες σαμπ και σλεηβ.

    Καταλαβαίνω το "δράμα" των Κυρίαρχων που "ταλαιπωρουνται" (όπου"" σημαίνει χιούμορ) να πηδησουν δέκα φορές και να φιμώσουν, δέσουν, μαστιγωσουν άλλες τόσες και τελικά να μην τους κάτσει για σούμπα τους αλλά δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να γίνει.
    Είναι ρίσκο εκατέρωθεν
    Αν έχετε εσείς έναν άλλο τρόπο να προτείνεται ευχαρίστως να τον ακούσω.

    Πιστεύω λοιπόν, πως θα ήταν όμορφο να μοιραστούν απόψεις, και εμπειρίες, από έμπειρες υ στο πως έκαναν το άλμα ,τι τις ώθησε, τι ή ποιος τους ενέπνευσε, τι τις πήγαινε πίσω, ποιό ήταν το δυσκολότερο βήμα τους, αν είχαν αποτυχημένη εμπειρία με έναν, δύο, κτλ Κυρίαρχους και πως κουμπωσαν με κάποιον συγκεκριμένο και τις ξεκλειδωσε, αν είχαν πισωγυρίσματα, και ό,τι θυμούνται από τον πρώτο καιρό.
    Θεωρώντας αυτονόητο πως δεν θα φωτογραφηθούν πρόσωπα και πράγματα , μια παρέα είμαστε όλοι εδώ στον καφενέ, και αύριο μαζί θα πιούμε τον καφέ μας και είναι κρίμα να χαλάσουμε τις καρδιές μας.
    Θα ήταν όμορφο λοιπόν και χρήσιμο για τις νέες του χώρου , να ταυτιστούν, να προβληματιστούν, να ξεμπερδευτουν , ακούγοντας παρόμοια βιώματα από πιο έμπειρους στο χώρο, ακόμα και οι Κ θα μπορούσαν να μοιραστούν στο πως βίωσαν εκείνοι το ξεκλειδωμα και το άλμα του υ τους, από τον έναν κόσμο στον άλλον.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους όσους θα συμμετάσχουν  
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2019
  2. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Μιας και αναφερθηκε το ονομα μου, πρεπει να απαντησω.

    Για οσους και οσες δεν με ξερετε, ειμαι ο @Alpha Wolf και στα χαρτια μου γραφει Δημητρης. Ειμαι τυπος μονος, εξω απο τα πολλα, αντι-ηρωας και μ αρεσει να τρυγυριζω εξω απο χωρια, χωριουδακια, κοινοτητες και στανες. ο Λυκος δεν κρατιεται σε κλουβι, ουτε παιζει στο τσιρκο. Για οσους και οσες (νομιζουν οτι) με ξερουν, θα το ξαναπω αλλη μια φορα, οτι ειμαι ο κακος, αρα οταν με λετε ´άγαπητο´´ ειναι σα να θελετε να κερασετε ενα διαβητικο μελομακαρονα ή φοντανακια.  ΔΕΝ θελω να με αγαπατε. Αυτο. Παμε τωρα στο ψητο. Τα λογια μου τα σιγανομουρμουραω, δεν μου βγαινουν ευκολα και κυριως, δεν τα φωναζω. Οτι καποα τα ακουσε, τα αφουγκραστηκε, και της σημαιναν κατι, με τιμα ιδαιτερα. Αλλιως δεν θα υπηρχε αυτο εδω το θεμα. Ας δουμε λοιπον, ενα-ενα, τι λεει εδω.

    Τι ειναι μια σεξοτουριστρια. Το αντιστοιχο της σε αρσενικο ειναι ο γαμικουλας. Επειδη ομως το νημα δεν ασχολειται με γαμηκουλες, που ειναι το κρεατο-συμπληρωματικο της σεξοτουριστριας, ας μεινουμε σε αυτες.Ειναι καποιες γυναικες, που σε καποια φαση της ζωης τους, αποφασιζουν να επιδοθουν σε πουτσοσαφαρι.Τις ειχαν κλεισμενες καπου, πιθανοτατα σε μοναστηρι, ισοβια, σε αγροτικη φυλακη ή σε γαμο. Αλλες τις ειχαν φυλακισμενες στον παγο, γιατι οταν λιωνουν αυτοι, ξεχυνονται κατα εκατομμυρια, καβαλανε ενα αεροπλανο, αφηνουν πισω τις παγωμενες χωρες τους και τα μποίί φριεντς τους και επιδιδονται σε σεξοτουρισμο σε ολη την λεκανη της Μεσογειου. Ειναι γνωστο το φαινομενο, οταν κανεις 50 μερες νηστεια (42 η Σαρακοστη συν 8 η Μεγαλη Βδομαδα) επιδιδεσαι σε ακρεστη κρεατοφαγια για να αναπληρωσεις τα ´στερημενα´´. Εδω το λενε ´´πασχα´´.
    Εαν το καταλαβαμε ολοι αυτο και δεν μας πιασουν τιποτε υστεριες περι ´´σεξισμων´´ και λοιπες μαλακιες, παμε ενα βημα παραπερα. Σημαντικο ειναι να καταλαβουμε, οτι εδω κινητρο ειναι η στερηση και οχι το ´´νιωθω μονη, αχ πως θα ηθελα εναν ιδανικο συντροφο να ακουμπησω στον ωμο του να κλαψω´´. Εδω ειναι βουρ στον πατσα. Μοιαζει κιολας ηχητικα.  

    Τι ειναι μια sub ή σκλαβα. Η σουμπ εχει βρει καποιον ή καποιαν Κ, που εχει αναπτυξει μια σχεση εμπιστοσυνης, αρκετα βαθια εμπιστοσυνη και δεν εχει καμια σχση με one night stand ή poly σχεσεις ή οτιδηποτε εχει σχεση με πολλα ταμπλω. Η sub εχει εναν Κ. Εξ ορισμου. Καποιοι που θελουν να εχουν πολους Κ ή ναναι Δευτερα, Τεταρτη, Παρασκευη Κ αλλα τις αλες μερες υ, δεν ειναι Ds. Μια χαρα ειναι οτι κανουν, αλλα δεν εχει σχεση με Ds, δεν υφισταται sub, ειναι καθαρο Top/bottom και αν μιλαμε γι αυτο, μισο λεπτο, συνδεεω αμεσως με Καίίρο. Οσο αφορα μια νεοεισερχομενη, ειναι πολυ μακρυα για να μιλαμε για slave. Αν μια σεξοτουριστρια αποφασισει να γινει καλη sub ή slave, ειναι το ιδιο πιθανο μια εργαζομενη σε μπιφτεκοψησταρια να γινει ινδου´ίστρια, γιατι την ακουσε, ή μια οικολογος να οδηγει μια mercedes slk, εφοσον βρει τα απαραιτητα ψιλα ή τον καταληλο γκομενο.Ιδεολογιες και πεποιθησεις και μεγαλα βαρυγδουπα λογια τα χρησιμοποιουν πλεον και στην οδοποιια οι Μεγαλοεργολαβοι, και στρωνουν τον δρομο για την Κολαση μ αυτο το υλικο. Φτηνο ειναι.
    Περα απο το χιουμορ, δεν εθεσα εγω τετοια συσχετιση. Αυτο παρακαλω να γραφτει στα πρακτικα.

    Δραμα Κυριαρχων. Δεν ξερω τι κανουν οι Κυριαρχοι οι αυτοι που σας παρουσιαζονται ετσι. Δεν θα πηγαινα με καποια σε ενα δωματιο, θα την εγδυνα και θα την εδενα, ουτε θα την μαστιγωνα ουτε θα της εσταζα λιωμενο κερι, αν δεν της ειχα εμπιστοσυνη. Παρακαλω και αυτο να γραφτει στα πρακτικα, γιατι αποτελει προσωπικη μου πρακτικη, ειμαι Κ και την ζηταει το θεμα. Δεν τιθεται θεμα εαν μου ´´κατσει´´ μια υποτακτικη. Μπορει αντιστοιχα να την σουταρω κι εγω, γιατι αυτα που εχει στα μυαλα της να μην μου ´´καθονται´´ καλα εμενα. Ξερω, οι περισσοτερες εχουν μεγαλωσει με το μοτιβο, αμα τον πεταξουμε στο κρεβατι τον κανουμε οτι θελουμε. Χμ. Τωρα, δεν θελετε να μαθετε, ποσες εχω πεταξει εγω απο το κρεβατι, πριν καν καλα καλα μπουν στην κρεβατοκαμαρα...
    Προσωπικη μου αποψη, η επιλογη καταληλης υποψηφιας, εν δυναμει υποτακτικη ή sub ειναι μια παρα πολυ σοβαρη υποθεση και θελει χρονο και τριβη. Πολυ χρονο. Πολυ τριβη. Wax on, wax off...
    Προσωπικη μου τοποθετηση, οπως στρωνεις κοιμασαι. Με τα μυαλα που μπαινεις στο Δασος, με αυτα ξαναβγαινεις. Δεν σ ανοιγει η ορεξη τρωγωντας. Τρωγωντας πολυ, απλα βαραινεις και χοντραινεις. Μιλω μεταφορικα και δεν φωτογραφιζω, καθως κι εγω τα εχω τα κιλακια μου. Οταν ημουν 20 ειχα και εγω κοιλιακους και γραμωση, γιατι ειχα πολυ χρονο. Ειχα να ασχοληθω μονο να διαβαζω και να περναω μαθηματα και να παρω πτυχιο. Σημερα , οταν θυμαμαι εκεινη την εποχη, τα 90s, μου φαινεται οτι τοτε εκανα διακοπες διαρκειας, 

    Εαν λοιπον ξεκινησω να θελω να φαω... μακαρονια, θα πα να φαω μακαρονια. Υπαρχουν και σπαλομπριζολες, αλλα εγω θελω μακαρονια. Τελεια και παυλα. Παω ρωταω μαθαινω, υπαρχουν τωρα ενα σκασμο σελιδες που εχουν πληροφοριες και δεν ειναι οπως καποτε, που υπηρχε μονο το Αθηνοραμα, κι οτι ρεστωραν ειχε, εκανες καταθεση του μηνιατικου, μπορεις να μαθεις και να μορφωθεις απο πολες πλευρες. Και δεν ειναι μονο τι γραφουν, α καλο φαγητο, εξαιετικος ο σεφ, ειναι πολυ φιλοζωοι εχουν και διαφορα χαριτωμενα ζωακια στην αποθηκη, διαβαζεις και αναμεσα στις γραμμες. Αυτο λοιπον μετα ζωακια, οχι, δεν ειναι φιλοζωοι, κατι αλλο θελει να πει. Απο κει και περα ειναι θεμα μυαλου αν, και τι και ποσα θα καταλαβεις.

    Εγω αν ημουν στη θεση μιας νεοεισερχομενης, που το mailbox της γεμιζει μεσα σε ωρες απο διαφορες ´´σοβαρες προτασεις´´ θα κοιταζα να δω, αυτος ο MasterPoytsos τι μυαλα κουβαλαει, τι γραφει εδω μεσα, ποσο γνωστος ειναι, με την εννοια του λογαριασμου ´´μουφα´´ και δεν θα εδινα καμια σημασια ουτε στα μουσκουλα ή στις πουτσοφωτογραφιες και στις φαφλες που μου στελνει. Αν ημουν στερημενη κι αυτο ηθελα, νταξ, δεν εχει νοημα να μιλαμε παραπανω, εκαστος εφ ω εταχθη. Ειμαι σιγουρος οτι το φορουμ και αλλες πλατφορμες ειναι η χαρα της σεξοτουριστριας και καλο θα ηταν να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Δεν ειμαι μονο αντιφασιστας, οπως το εννοει ο Τζιμακος, προσοχη, ειπα ο Τζιμακος, ειμαι και αντι-υποκριτης.

    κλεινοντας το συντομο μονολογο μου, ξαναλεω οτι καθενας εχει τα κριτηρια του/της και τους κανονες του/της. Για να κανεις σχεση Ds σημαινει οτι θες να ή εχεις επενδυσει σε αυτα. Εφ οσος θελετε να μιλησουμε για sub slave κινουμαστε σε αυτον τον αξονα. Αν δεν μιλαμε γι αυτο, δεν χρειαζεται να πω κατιμπαραπανω. Η πορτα ειναι ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα.

    Αλλα μεταξυ μας, καθε 3 μηνες κι αλλον Κ, τον ανεβαζουμε στο Εβερεστ και μετα τον ξεφορτωνομαστε στη χαραδρα, νταξ.. ελεος.
     
    Last edited: 13 Μαρτίου 2019
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Λες και το σεξ είναι κακό.

    Σεξοτουρίστρια στο βδσμ, καινούργιο κόλλημα είναι αυτό;
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Οχι καλε, απλα λενε ´έιμαι νεα στο χωρο, ειμαι slave''.      
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καλά κάνει, σημαίνει οτι θέλει να μάθει,να ενημερωθεί. Δεν βλέπω που είναι το "κακό".
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Πουθενα. Ολα μια χαρα. Για μια στιγμη νομισα οτι το διαβασες ολο το κατεβατο και το καταλαβες.
     
  7. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Κύριε @Alpha Wolf ο μόνος λόγος που σας ταγκαρισα είναι επειδή το θεώρησα πρέπον εφόσον είναι δική σας η πρόταση .
    Προφανώς έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη
    Και σαφέστατα είχα κάτι άλλο εγώ στο μυαλό μου πως είναι η κινκι σεξοτουριστρια.
    Θέλω να έχει βοηθητικό ρόλο αυτό το νήμα για εμάς τους καινούργιους στο χώρο, αλλά κι αυτό μάθημα ήταν, "ποτέ δεν κάνουμε ταγκ κάποιον χωρίς την άδεια του"
    Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Μια χαρά κατάλαβα, ίσως επανέλθω. : )
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Στα Δωδεκάνησα που θα ροβολήσω σύντομα θα πετύχω κιαμιά σεξοτουρίστρια;  
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ωραια, θα βαλουμε και (c) σε αλλο ενα τσιτατο μου εδω μεσα.

    Απο ενδιαφερον, τι ειναι στο μυαλο σας η ´´κινκυ σεξοτουριστρια´´.

    Δεν τιθεται θεμα συγνωμης, ουτε την ζητησα καπου. Δεν την χρειαζομαι.

    Μακαρι να εχει νοημα αυτο το νημα και να ειναι διαφορετικο,
    γιατι αν ριξω μια ματια ποιοι και ποιες εβαλαν το like τους σε μια εκφωνηση,
    μονο μια απ τα ιδια και τα ιδια Παντελη μ, μπορει να γινει.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Παρε και σπεσιαλ μυγδαλα. Ειναι πλεον πονηρεμενες και τρεχουν. Να ριξω μιαν ιδεα, φυσοκαλαμο με βελακια...  
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Αχ ναι.   Δεν θα κλεισω ματι περιμενοντας.