Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ο πόθος σου δεν θα ικανοποιηθεί...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος panosw, στις 26 Αυγούστου 2019.

  1. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    Η παρακάτω ιστορία κινείται μεταξύ προσωπικών εμπειριών και φαντασιώσεων και είμαι περίεργος να μαθω αν σας αρέσει ωστε να ανεβάζω κάθε φορά το επόμενο μερος.
    Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

    ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ-ΤΟ ΤΟΞΟ
    Άρχισε αυταρχικά να αγγίζει το στήθος του αυτός άρχισε να ανασαίνει πιο έντονα.

    «Καυλώνεις μωρό μου;»

    «Ναι αφέντρα» απαντάει σέρνοντας την φωνή του. Του είχε φορέσει το κλουβί που εγκλωβίζει το πέος του και το κλειδί κρεμόταν στον λαιμό της.

    «Ωραία μωρό μου αυτό θέλω από σένα» του λέει κοιτώντας τον στα μάτια και συνεχίζοντας να διεγείρει το στήθος του.

    «Αφέντρα το καυλί μου πιέζεται στο κλουβί»

    «Μωρό για αυτό σου φόρεσα το κλουβί για να σε πιέζει...Ξέρεις μωρό μου πόσο απολαμβάνω να σε βλέπω έτσι; Είσαι ανήμπορος στα χέρια μου και εγώ απλά σε βασανίζω στη καύλα σου... παιχνίδι είσαι για μένα» Συνεχίζει να ταλαιπωρεί το στήθος του με δάκτυλα της.

    «Αφέντρα δεν αντέχω υποφέρω». Σταματάει το αριστερό της χέρι και χρησιμοποιεί την γλώσσα της στην ρώγα του...τρελαίνεται τεντώνει το κορμί του ώστε από την μέση και πάνω να κάνει κάμαρα.

    Παίρνει την γλώσσα της από την ρώγα του απότομα.

    «Μείνε εκεί!» του λέει με έντονο ύφος, πάει κάπως να χαλαρώσει.

    «Αν χαλαρώσεις θα τιμωρηθείς!!» του λέει και αυτός τεντώνεται ξανά. Παίρνει το πιο σκληρό μανταλάκι που έχει και του το βάζει στο στήθος.

    «Ααααααχχχ!»

    «Πόνεσες μωρό μου;» του λέει κοιτώντας τον στα μάτια.

    «Ναι αφέντρα»

    «Ωραία μωρό μου αυτό θέλω! Μη τυχόν χαλαρώσεις το σώμα σου! Άκουσες;!» του λέει και βάζει την γλώσσα της στην δεξιά του ρώγα την διεγείρει λίγο καί της βάζει μανταλάκι

    «Αααααχ!»

    «Είπα να μην χαλαρώσεις!! Το σώμα να κάνει τόξο!». Σηκώνει το σώμα του ώστε να το διατηρήσει σε τόξο, το πέος του εγκλωβισμένο στο κλουβί τον πιέζει απίστευτα

    «Το λατρεύω μωρό μου αυτό το κλουβί!»

    Κάθεται άνετα δίπλα του και παίρνει τον καφέ της θέλει να τον απολαμβάνει όσο αυτός θα προσπαθεί να διατηρήσει το σώμα του όπως τον διέταξε.

    «Χαλαρώνεις !!!» του λέει πατώντας το αριστερό μανταλάκι με τα δάκτυλα της

    «Ααααχ!!!»

    «Πόνεσες ;»

    «Ναι αφέντρα»

    «Τι μου λες;» και πατάει το άλλο μανταλάκι

    «Αααααχ!»

    «Τέντωσε το σώμα σου!!Χαλαρώνεις !». Το πέος πια τον καταπιέζει απίστευτα εγκλωβισμένο στο κλουβί θέλει να μπει μέσα της πεθαίνει για αυτό αλλά ξέρει ότι δεν θα του δώσει την ικανοποίηση τουλάχιστον όχι τώρα. Την βλέπει να πίνει τον καφέ της και να κοιτάει το κινητό της.Τον κοιτάει με το αυταρχικό της ύφος .

    « Θα κάνω ένα τηλέφωνο του λέει περιττό να σου πω ότι αν ακουστείς τιμωρείσαι και αν χαλαρώσεις τιμωρείσαι. Τον φιλάει πατώντας το αριστερό μανταλάκι. Το «αχ!» του πνίγεται στο φιλί της. Μετά ακουμπάει τον καφέ της στο στήθος του ανάμεσα στα μανταλάκια

    «Μη τυχόν πέσει !» του λέει με ύφος και παίρνει τηλέφωνο...
    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
  2. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-CHOPSTICKS

    «...Ναι Νικόλ....ναι» τον κοιτάει

    «Κάτσε μισό» λέει στο τηλέφωνο και πατάει το δεξί μανταλάκι. Πνίγει την κραυγή του για να αποφύγει την τιμωρία, προσπαθώντας να μην χύσει τον καφέ, εκείνη ανοίγει το μανταλάκι γλείφει λίγο την ρώγα του και πατάει το μανταλάκι πάνω στη ρώγα σφίγγεται ολόκληρος μη φωνάξει μη κουνηθεί μη χαλάσει το σχήμα του σώματος.

    «Α! οκ ναι ναι ξέρω...» λέει στο ακουστικό και του κάνει νόημα να μην χαλαρώνει, συνεχίζει να μιλάει. Αναρωτιέται πόση ώρα μιλάει δεν μπορεί να το εκτιμήσει έχει αρχίσει να πιάνεται όμως δεν θα το παρατήσει, υπακούει τις διαταγές της σαν σκλάβος.

    «Άντε Νικόλ κλείνω θα τα πούμε ναι γειά» τον κοιτάει

    «Πιάστηκες;»

    «Αφέντρα...»

    «Μια χαρά σε βλέπω πιο ψηλά πιο ψηλά να στηρίζεται ο καφές άνετα» σηκώνει πάλι το σώμα σε πιο τεντωμένη στάση. Πίνει την τελευταία γουλιά καφέ.

    «Τελείωσε τυχερός είσαι» και κοιτάει το κλουβί που είναι κάπως χαλαρό

    «Τι έγινε μωρό; Δεν σου αρέσει η στάση;» βγάζει το αριστερό μανταλάκι και γλείφει και δαγκώνει την ρώγα του. Προσπαθεί να μην φωνάξει και νιώθει την διέγερση στο πέος του, αυτή συνεχίζει να τον ερεθίζει τώρα πια νιώθει εγκλωβισμένος στο κλουβί.

    «Έτσι μπράβο μωρό» του λέει κοιτώντας το πέος του που πιέζεται στο κλουβί. Τώρα πια έχει πιαστεί δεν θα αντέξει για πολύ ακόμα.

    Πιάνει πάλι το κινητό της...αυτό τον ζορίζει ακόμα περισσότερο

    «Δεν θα αντέξω» λέει από μέσα του

    «Μη χαλαρώνεις !» του λέει κοιτώντας το κινητό της

    «Ψηλά ψηλά αμέσως!!»

    «Μα αφέντρα πιάστηκα» του ξεφεύγει ενώ δεν έπρεπε να πει κουβέντα. Το κοιτάει με

    πολύ άγριο ύφος

    «Μίλησες ;;;;; Γλώσσα έξω!!!» Βγάζει την γλώσσα του έξω

    «Ξέρεις τι θα γίνει τώρα ετσι; και ενώ είχα τελειώσει τον καφέ μου...» παίρνει δυο κινεζικά ξυλάκια και τα πιάνει με λάστιχα στη γλώσσα του ώστε τα ξυλάκια να μην τον αφήνουν να την βάλει μέσα.

    «Ψηλά το σώμα ψηλά !» παίρνει το κινητό της

    «Μια που δεν υπακούς θα παίξω μερικά λίγο με το κινητό μου» και κάθεται άνετα στην πολυθρόνα ενώ αυτός παραμένει με νύχια και με δόντια στην άβολη στάση που του έχει επιβάλει.Tον κοιτάει για μια στιγμή

    «Kάτι λείπει» λέει και του βάζει το μανταλάκι στο στήθος και ξανά κάθεται. Η γλώσσα του καίγεται, δεν μπορεί να την βάλει μέσα και αυτό τον παιδεύει πολύ όπως και το να κρατηθεί στην όλη στάση γιατί έχει πιαστεί. Αυτή παίζει με το κινητό της και του ρίχνει κλέφτες ματιές χαμογελώντας, της αρέσει να τον βλέπει να παλεύει να ανταποκριθεί στις διαταγές της.

    «Είμαι τιμωρία» σκέφτεται νιώθοντας της πίεση στην γλώσσα του

    «Είμαι τιμωρία» και νιώθει το πέος του να πιέζεται περισσότερο στο κλουβί. Είναι τιμωρία και καυλώνει, καυλώνει που την βλέπει να κάθεται αδιάφορα και αυτός να παιδεύεται να κρατηθεί όσο και αν έχει πιαστεί. Ξεχνιέται πάει να βάλει την γλώσσα του μέσα... δεν μπορεί...πόνεσε...

    «Πιο ψηλά μη χαλαρώνεις !!!!» του λέει με αυταρχικό ύφος με το βλέμμα της να μένει καρφωμένο στο κινητό της

    Ευτυχώς δεν έπαιξε πολύ η έτσι του φάνηκε όταν άκουσε να του λέει

    «Καθιστός!» σε έντονο ύφος αφού του πάτησε το μανταλάκι στο αριστερό στήθος ...τον πέθανε αλλά δεν έβγαλε άχνα...Έβγαλε γρήγορα τα ξυλάκια από την γλώσσα του, την ένιωθε να καίει, αναρωτιόταν πως θα την έγλειφε αν του το ζητούσε . Στο περιλαίμιο που του έχει κλειδώσει στον λαιμό έχει ένα κρίκο στο πίσω μέρος. Σε αυτόν πέρασε ένα σχοινί και το τέντωσε ώστε το κεφάλι του να τραβιέται πίσω, έτσι που όταν ξαπλώσει σε τόξο να είναι το κεφάλι του συνέχεια του τόξου που κάνει το σώμα του.

    «Τα χέρια πίσω από την πλάτη!» του λέει

    «Ο ένας πήχης αντικριστά με τον άλλο πήχη!» τα βάζει έτσι όπως τον διέταξε και αυτή τα δένει με το σχοινί.

    «Ξάπλωσε πίσω!» ξαπλώνει πάλι μόνο που τώρα το τόξο του σώματος στηρίζετε στα δεμένα χέρια του που κρατούνε πίσω και το δεμένο με αυτά κεφάλι του, μέσω του περιλαιμιου. Πηγαίνει πάνω από το κεφάλι του και κάθεται γονατιστή φέρνοντας το μουνί της πολύ κοντά στο στόμα του. Βγάζει την γλώσσα του περιμένοντας ότι θα την γλείψει

    «Μέσα η γλώσσα μωρό! Σου είπε κανείς να βγάλεις την γλώσσα ! Σου αξίζει να με γλείψεις;;;; Μόλις λίγο ζορίστηκες άρχισες να μιλάς χωρίς να σου απευθυνθεί ο λόγος !!!!» του λέει αυστηρά και πατάει και τα δυο μανταλάκια και αυτός πνιγεί με μεγάλη δυσκολία την κραυγή του.

    «Όχι μωρό! Δεν το αξίζεις !!!» . Παίρνει τον κόκκινο μικρό δονητή στα χέρια της, τον ενεργοποιεί και του τον βάζει στο στόμα.

    «Απλά αυτό που αξίζεις είναι να μου στηρίζεις με το στόμα σου τον δονητή για να μπορέσω τελειώσω !! Μόνο για αυτό θα μου φανείς χρήσιμος κατάλαβες; Αν τυχόν σου φύγει και αποτύχεις να με τελειώσεις ξέρεις τι τιμωρία έχει!»

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
    Last edited: 26 Αυγούστου 2019
  3. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ - ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ

    Νιώθει το τράνταγμα το δονητή στα σαγόνια του και αναρωτιέται για πόσο θα το αντέξει. Αυτή παίζει τα χείλη και την κλειτορίδα της και έρχεται πιο κοντά του τόσο όμως που για να την ακουμπήσει πρέπει να κάνει υπερένταση στη εντελώς άβολη στάση που βρίσκεται.

    «Έλα μωρό μου» του λέει με πολύ καυλωμένο ύφος. Εκείνος νιώθει το πέος του στο κλουβί έτοιμο για έκρηξη.

    «....Αααχ τεντώσου λίγο ακόμα δεν με φτάνεις καλαααα...» την ακούει πως αναπνέει πιο έντονα και βαριά, ήθελε να είναι μέσα της και να το απολαμβάνει άνετα. Αυτή το γνωρίζει καλά αυτό για αυτό και τον ταλαιπωρεί μες την καυλα του απολαμβάνοντας την ταλαιπωρία του.

    «Μωροο !!!» του λέει με την φωνή της πια να δείχνει το πόσο έχει ανάψει

    «Υποφέρεις;;;;» κουνάει καταφατικά τα βλέφαρα του.

    «Το ξέρω μωρό μου και το απολαμβάνω...» η φωνή της και αυτά που λέει τον καυλώνουν περισσότερο νιώθει το πέος του καταπιεσμένο στο κλουβί και η ιδέα ότι θα μπορούσε να ήταν μέσα της τον τρελαίνει.

    «Δεν είσαι καν παιχνίδι για μένα ..έχω κλειδώσει το πουλί σου...και δεν

    χρησιμοποιώ την γλώσσα σου...ξέρεις τι είσαι;...έπιπλο...ένα τραπέζι μια καρέκλα...»

    τραβιέται ελάχιστα πίσω ενώ χαϊδεύει το αιδοίο με τα δάκτυλα της, νιώθει ότι οριακά

    δεν του φεύγει ο δονητής από το στόμα

    «Τεντώσου κι άλλο μωρό τι είναι αυτά» του λέει με καυλιάρικη φωνή». Οι κινήσεις της και η αναπνοή της είναι πια είναι πολύ έντονες όμως ακόμα δεν επικεντρώνεται στο να τελειώσει. Σκύβει λίγο και με το δεξί της χέρι βγάζει το μανταλάκι, πράγμα που τον ταράζει στη κυριολεξία και οριακά δεν χάνει τον δονητή. Σκύβει αργά και προσεκτικά στην ρώγα του την οποία γλείφει και δαγκώνει ελαφρά. Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτός είναι σαν να τον χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα,

    «Μπχχχψμμμ!!!» βγαίνει από το στόμα του και κρατάει ακόμα τον δονητή. Την νιώθει από τις κινήσεις πως είναι κοντά στο τελείωμα όμως παραμένει σκυμμένη πάνω στην ρώγα του φροντίζοντας με το αριστερό της χέρι και με τον δονητή να απολαμβάνει. Συνεχίζει με γλείψιμο και πιο έντονο δάγκωμα...τραντάζεται ολόκληρος σίγουρος ότι ο δονητής θα του φύγει.

    «Ήσυχα μωράκι ήσυχα παίζω και απολαμβάνω τώρα» του λέει με φωνή που δείχνει

    ότι η κορύφωση της πλησιάζει. Σηκώνει προσεκτικά όρθιο το σώμα της στρίβοντας την ρώγα του με τα δάκτυλα της, τεντώνει όλο του το σώμα με αυτή της την κίνηση

    «Αμμνβχμμμμ!!» βγαίνει πίσω από τον δονητή

    «Ξέρεις πόσο το απολαμβάνω αυτό» του λέει με φωνή που δείχνει πόσο κοντά είναι στο τελείωμα και του βάζει το μανταλάκι στη ρώγα που ανέλπιστα για αυτόν είναι λιγότερο έντονο από τα προηγούμενα και χαλαρώνει...Νιώθει το πέος του στο κλουβί σε απίστευτη πίεση ήθελε να είναι μέσα της. Τελικά τον έχει φέρει σε απόγνωση όπως ένας σκλάβος

    «Και να φανταστείς ότι εγώ ήμουν ο κυριαρχικός» λέει από μέσα του. Όμως νιώθει μαγικά στις διαταγές της τον έχει τρελάνει «είμαι switch τελικά...» το πάτημα που κάνει με τα δάκτυλα της στο μανταλάκι τον πεθαίνει και τον επαναφέρει.

    «Όχι χαλάρωμα τώρα που θα τελειώσω!!!!» του λέει και εντείνει όλες τις κινήσεις της. Οι ανάσες γίνονται όλο και πιο γρήγορες και τα «Αααχ!!» ολοένα και περισσότερα. Δονείται όλο της σώμα και αυτός προσπαθεί να κρατήσει τον δονητή στην θέση του μη το χάσει τώρα θα ήταν μεγάλη απογοήτευση. Η κορύφωση της έρχεται με το σώμα της και τα χέρια της να τεντώνονται ακανόνιστα και τα αλλεπάλληλα «Ααχ!!!» να γίνονται ένα τεράστιο. Βγάζει τον δονητή από το στόμα του τον φιλάει και ξαπλώνει δίπλα του.

    «Αν νομίζεις ότι εσύ μωρό θα ανακουφιστείς είσαι γελασμένος» του λέει και με την ησυχία της πηγαίνει στην τουαλέτα

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
  4. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Like! Αναμένω τη συνέχεια...
     
  5. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    Ευχαριστώ! Θα ανέβει ελπίζω σήμερα το απόγευμα
     
  6. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ- Η ΑΠΟΦΑΣΗ

    Οι ρώγες του καίγονται από τα μανταλάκια , δεν νιώθει σχεδόν καθόλου τα χέρια του και έχει πιαστεί πολύ ο αυχένας του, το μόνο χαλαρό είναι το κλουβί. Την ακούει που κάνει μπάνιο.

    «Με ξέχασε μάλλον» σκέφτεται και προσπαθεί να βολευτεί. Κάποια στιγμή το νερό σταματάει περνάει όμως αρκετή ώρα μέχρι να ακούσει βήματα.

    «Τακούνια;;;» ναι ακούει σωστά φοράει τακούνια, βαμμένη τέλεια, μαλλιά κότσο. Κοιτώντας το μαύρο μπούστο και την μαύρη δερμάτινη φούστα λέει από μέσα του «δεν θα με αφήσει να αγγίξω...».

    Έρχεται περπατώντας επιβλητικά και κάθεται σταυροπόδι δίπλα του ,το κάνει επίτηδες. Ντύθηκε έτσι γιατί ξέρει ότι αυτή η εμφάνιση της τον προκαλεί και θέλει όταν είναι αυτή κυρίαρχη να του προκαλεί αναστάτωση, το βλέπει στα μάτια του και της αρέσει. Κοιτάει το κλουβί που πάλι λόγω του ερεθισμού του είναι σφιχτό.

    «Τι θα κάνω με σένα ; Ήθελα να στο βγάλω αλλά δεν κρατιέσαι» του λέει και τον φιλάει ενώ ταυτόχρονα βγάζει τα μανταλάκια προσπαθώντας να το κάνει όσο πιο ανώδυνα. πνιγεί το «αααααχ!!!» του φιλώντας. Με ηρεμία τον γυρνάει στο πλάι λύνει και βγάζει τα πάντα από πάνω του εκτός από το κλουβί που λόγω στύσης δεν βγαίνει τον ξαναγυρνάει και αυτός κάθεται σε τόξο.

    «Χαλάρωσε μωρό» του λέει και τον ξαναφιλά .Ξαπλώνει χαλαρός και αρχίζει να τεντώνει χέρια πόδια. Μετά από μερικά λεπτά ηρεμίας καταφέρνει να του βγάλει και το κλουβί από το πέος του. Τον γυρίζει μπρούμυτα και αρχίζει χαλαρό μασάζ στο αυχένα και στα χέρια του. Το άγγιγμα της τον χαλαρώνει πολύ και αρχίζει το σώμα του να επανέρχεται. Αυτός πια έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και την ακούει να του λέει «Γύρνα!»

    Πιάνει το πέος του και το βάζει στο στόμα της. Ακούγονται βογκητά απόλαυσης καθώς εκείνη συνεχίζει να τον έχει στο στόμα της. Ήδη είναι πολύ καυλωμένος το φανερώνει η ανάσα του και οι έντονες κινήσεις των χεριών του.

    Σταματάει όμως εκείνη ,βγάζει την φούστα της, δεν φορούσε κάτι από κάτω και κάθεται επάνω του. Με το που μπαίνει μέσα της τρελαίνεται είναι σχεδόν έτοιμος να χύσει «Δεν τελειώνεις πριν να τελειώσω!» του λέει με έντονο ύφος νιώθοντας την καυλα του

    « Αν αποτύχεις γνωρίζεις την τιμωρία...» όμως αυτός είναι έτοιμος και δύσκολα θα κρατηθεί, βασικά σε τέτοια θέση δεν έχει κρατηθεί ποτέ. Εκείνη συνεχίζει να κινείται πάνω στο καυλι του είναι πια πολύ ερεθισμένη την νιώθει ότι είναι κοντά στο να χύσει. Οι κινήσεις είναι έντονες και τα βογκητά και των δυο πολύ δυνατά. Αυτός παλεύει να μην χύσει και εκείνη νοιάζεται μόνο να τελειώσει αυτή.

    «Αααχ!....αααααχ!....αααααααααααααααα!» νιώθει το τελείωμα της στο πέος του και

    είναι έτοιμος να φτάσει και αυτός στην κορύφωση

    «Θα μετρήσω μέχρι το 10!» του λέει έντονα

    «Μετά βγαίνεις και το χάνεις». Είναι έτοιμος θέλει απεγνωσμένα να τελειώσει αλλά αυτό το «Μετά βγαίνεις και το χάνεις!!» τον έχει εξιτάρει θέλει να το δοκιμάσει να δει τι ετοιμάζει εκείνη για αυτόν. Έτσι την αφήνει να μετρήσει μέχρι το 10 και παρόλη την τρέλα στην οποία βρίσκεται δεν τελειώνει.

    Εκείνη σταματάει και βγαίνει, αυτός νιώθει απίστευτη πίεση στους όρχεις του και

    κουνιέται και βογκάει άναρχα.

    «Έχασες! Δεν ξέρω πότε θα σε ξαναφήσω να μπεις γιατί έχω τελειώσει ήδη δυο φορές. Τώρα είσαι πια ο απόλυτος σκλάβος μου!» Τον φιλάει και αμέσως βάζει το υγρό κιλοτάκι στο στόμα του και το κλείνει με ταινία. Τον βάζει να γονατίσει στο πάτωμα πάνω σε ένα μαξιλάρι δίπλα στο κρεβάτι δένει αστραγάλους μεταξύ τους καρπούς μεταξύ τους και πάνω από τους αγκώνες και ενώνει καρπούς και αστραγάλους. Σφιχτή θέση όχι βολική ούτε και έντονα άβολη του δένει και τα μάτια.

    «Θα κάτσεις ήσυχα γιατί εγώ θέλω να κοιμηθώ λίγο» του λέει και αυτός αναρωτιέται αν επέλεξε σωστά να μην χύσει.

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
  7. Invisible Ypsilon

    Invisible Ypsilon Regular Member

    Κι αναρωτιέμαι... Ο τίτλος τελικά λειτουργεί ως σπόιλερ ή θα υπάρξει ανατροπή;... Αναμένοντας την συνέχεια...
     
  8. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΠΕΜΠΤΟ- Η ΖΩΝΗ

    «Όταν σου δίνω την ευκαιρία να τελειώνεις να μην την αφήνεις...όταν λέω χάνεις το εννοώ...το είχες ήσουν έτοιμος και επειδή αγαπάς το άγνωστο επέλεξες να μην χύσεις...» τα λόγια της τον προβληματίζουν ακόμα περισσότερο για την επιλογή του. «Σκλάβος μου είσαι εγώ αποφασίζω πότε χύνεις και στο έδωσα όμορφα και απλόχερα όμως εσύ...Τελικά δεν απορρίπτεις το κυριαρχικό σου και προσπάθησες να επιβληθείς. Ξέρεις λοιπόν τι επέβαλες για σένα περιορισμό χωρίς καύλα!!!!». «Περιορισμό χωρίς καύλα;;;;» προβληματίστηκε ακόμα περισσότερο με αυτό που άκουσε και ο προβληματισμός του έγινε ακόμα πιο έντονος όταν την ένιωσε να κάνει κάτι στα αυτιά του ώσπου κατάλαβε ότι του τα έκλεισε γιατί δεν άκουγε.

    Δεμένος σε μια αρκετά άβολη θέση και του έχει αποτραπεί η ομιλία. Έτσι κι αλλιώς παίζουν χωρίς safeword αλλά με το κιλοτάκι της και την ταινία στο στόμα του τίποτα δεν μπορεί να της το πει. Με δεμένα μάτια έχει βρεθεί και άλλες φορές αλλά συνήθως στην ασφάλεια του κρεβατιού και με εκείνη να τον καυλώνει όχι σε κάποιο σημείο του δωματίου στο περίπου.

    «Περιορισμός χωρίς καύλα...εκεί σε έχει με κερασάκι στη τούρτα το να μην ακούς». Σκέφτεται ότι τώρα είναι εξαρτημένος τελείως από αυτήν εκτός αν λυθεί. Κάνει κάποιες προσπάθειες όμως τον έχει δέσει τέλεια και δεν έχει καθόλου αίσθηση του χώρου άρα κινδυνεύει με λάθος κίνηση να πέσει χτυπώντας άσχημα.

    «Άραγε πέρασε πολύ ώρα ;» αναρωτιέται

    «Κοιμάται εκείνη; Αν κοιμηθώ εγώ θα πέσω;». Αρχίζει σιγά σιγά να ζορίζεται πολύ αν μπορούσε θα έλεγε κόκκινο που αν και δεν ισχύει τελικά θα το χρησιμοποιούσε. Και ναι είναι απόλυτα περιορισμένος και χωρίς καύλα, αρχίζει να τον τρομάζει η θέση του. Αναρωτιέται πάλι αν εκείνη κοιμάται και αποφασίζει πως θα κάνει όσο θόρυβο μπορεί για να την ξυπνήσει.

    «Μπχνμκμμ!!!Βρχμμμμμ!!!!» χτυπιέται και στο πάτωμα με όλη την δύναμη του μήπως την ενοχλήσει και του δώσει σημασία. Νιώθει τελικά κάτι να τον ακουμπάει στο αριστερό μπούτι...

    «Δέρμα;...μια ζώνη... μια ζώνη;;;» την νιώθει να περνάει από την άλλη μεριά και να ακουμπάει στο μπράτσα του...

    «Τι γίνεται;;;» αναρωτιέται. Τα χέρια του σφίγγονται μαζί με το σώμα του και το πάνω μέρος των ποδιών. Τώρα η θέση του έγινε εντελώς άβολη και δεν του επιτρέπει και καμία κίνηση. Νιώθει πως ακούει από το αριστερό του αυτί

    «Μη προσπαθείς να επιβληθείς με την φασαρία γιατί η θέση σου θα χειροτερεύει...» του είπε και μετά πάλι τον άφησε χωρίς ακοή.

    Η θέση του τώρα του είναι δυσάρεστη. Έχει βρεθεί και άλλες φορές περιορισμένος αλλά υπήρχε η καύλα η έβλεπε η μπορούσε να μιλήσει τώρα δεν έχει τίποτα και ότι κάνει είναι εις βάρος του.

    «Πω πω βρίσκομαι στο έλεος της» σκέφτεται «δεν μπορεί θα υπάρχει διαφυγή σκέψου σκέψου σκέψου!!!». Όμως δεν υπάρχει διαφυγή και αυτό αρχίζει να τον ανησυχεί .

    «Εεε λύσε με» θέλει να της πει αλλά δεν μπορεί και έχει συμφωνήσει nο limit όλη την ημέρα άρα θα περιμένει να περάσει η μέρα.

    «Μα αυτή τι θα κάνει θα κοιμάται όλη μέρα;».

    «Διασκεδάζω τώρα;» δεν ξέρει να απαντήσει σίγουρα όμως νιώθει απόγνωση και περιορισμό διαφορετικό από τις άλλες φορές. Αποφασίζει ότι στόχος του είναι να περιμένει με όσο το δυνατόν πιο θετική διάθεση. Έχει χάσει πια την αίσθηση του χρόνου πόση ώρα να πέρασε αποφασίζει να αρχίσει να μετράει αλλά τελικά χάνει και το μέτρημα. Ξαφνικά μετά από πολύ ώρα νιώθει κάτι να τον ακουμπάει δεξιά και αριστερά από το κεφάλι και να βγαίνει η ταινία και το κιλοτάκι από το στόμα. «Επιτέλους αβλτμμππ!!» δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την φράση του γιατί νιώθει κάτι στο στόμα του.

    «Μα;;;; ωχ είναι το μουνί της θα με χρησιμοποιήσει πάλι σαν ένα εργαλείο για να τελειώσει» σκέφτεται να μην αντιδράσει όμως αυτό μπορεί να χειροτερέψει κι άλλο την πολύ δύσκολη θέση του... και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την γλώσσα του...

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
    Last edited: 29 Αυγούστου 2019
  9. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    Ομολογώ πως δεν ξέρω οτι αποφασίσει η αφέντρα... 
     
  10. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΕΚΤΟ-ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

    «Μου αρέσει πολύ όλο αυτό» σκέφτηκε είναι πολύ καύλα και θαύμασε το πόσο ωραία και σφιχτά τον είχε δέσει καταλήγοντας ότι δένει πια σαν και αυτόν. Αναρωτήθηκε αν ήθελε να του περιορίσει και την ακοή.. Ακόμα και έτσι που τον είχε δέσει, που στην ουσία ήταν η πρώτη τους φορά που το δέσιμο ήταν περιορισμού και όχι καύλας, εκείνη παρολους τους ενδοιασμούς της το απολάμβανε. Αποφάσισε ότι θα του κλείσει και τα αυτιά, σκέφτηκε ότι έτσι του το κάνει χειρότερο και ένιωσε μια διέγερση.

    Αφού το έκανε σκοπός ήταν να κοιμηθεί, όχι για πολύ, αφήνοντας τον έτσι γιατί ήθελε και η ίδια να μετρήσει το αν μπορεί να κοιμηθεί , αδιαφορώντας για αυτόν όμως την ξύπνησαν σχετικά γρήγορα οι θόρυβοι που έκανε αυτός. Χαμογελώντας σκέφτηκε ότι ακόμα και έτσι δεμένος προσπαθεί να επιβάλει το δικό του. Τον περιόρισε με την ζώνη σε πολύ πιο άβολη στάση και ξανά κάθισε στο κρεβάτι. Σκέφτηκε ότι σε αυτή την θέση δεν έχει βρεθεί άλλη φορά. Κάποια λεπτά δεμένο τον είχε αφήσει ως μέρος του παιχνιδιού καύλας κυριαρχίας όχι έτσι περιορισμένο και σε θέση που του είναι πολύ άγνωστη. Άρχισε να τον παρατηρεί λοιπόν και περιέργως για αυτήν ένιωσε διέγερση. Εστίασε στους δεμένους καρπούς του και σκέφτηκε με τι τρέλα θα ήθελε να την αγγίξει αυτός τώρα και εκείνη του τα έχει δέσει σφιχτά, ένιωσε την διέγερση της να αυξάνει και αναρωτήθηκε τι της συμβαίνει. Μετά βλέπει τα σκοινιά πάνω από τους αγκώνες πως τραβάνε τα χέρια μέσα,

    «Πολύ πιεσμένος » είπε και ένιωσε την ένταση στους ώμους του που του έχει επιβάλει αυτή, αυτό την έκανε υγρή. Αναρωτήθηκε πάλι τι γίνεται αλλά είπε να απολαύσει αυτό που τις συμβαίνει χωρίς σκέψεις.

    «Το κιλοτάκι μου...στο στόμα του...υγρό και κολλημένο με ταινία...δεν το θέλει καθόλου αυτό όμως εγώ τον έχω έτσι αχ τι καύλα είναι αυτή» πάει το δάκτυλο στο αιδοίο της για λίγο. Την διεγείρει ακόμα περισσότερο ότι αυτή ελέγχει το πότε θα χρησιμοποιήσει την γλώσσα του.

    «Πω πω μου αρέσει τελικά πολύ να τον έχω έτσι» είπε μέσα της και σκέφτηκε πως η ζώνη που το πρόσθεσε τελευταία πιέζει πόδια ,σώμα και χέρια μαζί κάνοντας τα ακίνητα.

    «Αααααχ!!» της έφυγε. Χαμογέλασε γιατί αυτός δεν μπορεί ούτε να την δει ούτε να την ακούσει αυτό που την ευχαριστεί ακόμα περισσότερο είναι ότι ποτέ δεν άρχισε να χαϊδεύεται μόνη της μπροστά του και τώρα που το κάνει ούτε να την δει μπορεί ούτε να την ακούσει. Ένιωσε ικανοποίηση που του περιορίζει και αυτό.

    Το ότι θα μπορούσε να φτάσει έτσι απλά κοιτώντας τον δεμένο δεν μπορούσε να το φανταστεί. Αναρωτιέται αν αυτός έχει τώρα στύση και βλέπει το καυλί του που είναι πεσμένο. Αυτό της δημιουργεί πρόσθετη ευχαρίστηση

    «Εγώ το καθορίζω αυτό» σκέφτεται και καυλώνει ακόμα περισσότερο. Ξανακοιτάει τα σφιχτά δεμένα χέρια του αγγίζοντας τις ρώγες της και πιάνει τον εαυτό της να του λέει κάτι του στυλ.

    «Θα ήθελες να το κάνεις αλλά εγώ στο απαγορεύω!!!» Νιώθει πια πολύ υγρή θα μπορούσε να ολοκληρώσει μόνη πράγμα που δεν την ικανοποιεί και δεν το θέλει . Κοιτώντας τον λέει μέσα της «μα έχω το εργαλείο».

    Κάθεται κάτω με ανοιχτά τα πόδια και φέρνει το αιδοίο της κοντά στο στόμα του. Βγάζει ταινία και κιλοτάκι και πιέζει το αιδοίο στο στόμα του χωρίς να τον αφήσει καθόλου να μιλήσει.

    Νιώθει την γλώσσα του στην κλειτορίδα της.

    «Το εργαλείο λειτουργεί » σκέφτεται. Τον βλέπει πως τον έχει τόσο άβολα δεμένο «χρησιμοποιώ το εργαλείο» λέει μέσα της και τρελαίνεται. Πιέζει πιο πολύ στο στόμα του και βοηθάει και αυτή λίγο με τα δάκτυλα της, είναι πολύ κοντά.

    «Αααχχχ!!!!» και σκέφτεται ότι αυτός δεν την ακούει «αφού είναι εργαλείο...» λέει μέσα της με ικανοποίηση «ακούν τα εργαλεία ;» . Κινείται πια πιο έντονα είναι θέμα δευτερολέπτου η κορύφωση. Αναπνέοντας πολύ έντονα

    «Ααα! Ααα!Ααα! Ααα! Αααααααααααααχχχχχχχχ!!!» τελειώνει στο στόμα του...ξέρει πως αυτό δεν του αρέσει

    «Εργαλείο είναι ποιος νοιάζεται» σκέφτεται μιδιαζοντας.

    «Λύσε.....μπλχνμμμμμ!!!» πάει να της πει όμως αυταρχικά του βάζει το υγρό κιλοτάκι της στο στόμα και το ασφαλίζει με την ταινία. Πάει στο μπάνιο για να ρίξει λίγο νερό επάνω της και ξαναγυρίζει στο κρεβάτι.

    «Το εργαλείο; να πλυθεί; μπα αργότερα...εργαλείο το άνοιξα, το χρησιμοποίησα και το άφησα κάτω για να ασχοληθώ μετά» χαμογελώντας την πήρε ο ύπνος.

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
  11. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΕΒΔΟΜΟ-ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ

    Πρώτα άρχισε να ακούει και μετά ένιωσε να φεύγει η ταινία από το στόμα του τελευταίο έφυγε ότι του κάλυπτε τα μάτια. Πόση ώρα ήταν έτσι δεν μπορεί να εκτιμήσει, του φάνηκε όμως πάρα πολύ. Στην αρχή είδε θολά μετά άρχισε να διακρίνει κάτι μαύρο και όταν καθάρισε η όραση του είδε ότι είχε σχεδόν στο πρόσωπο του ένα ζευγάρι μαύρα τακούνια, μετά διέκρινε σε αυτά τα βαμμένα μαύρα νύχια της. Άρχισε να σηκώνει το κεφάλι του που λόγω θέσης το έκανε με δυσκολία, γάμπα...γοφοί...Εκείνη καθισμένη άνετα φορώντας την μαύρη δερμάτινη φούστα και με τέτοια γωνία που το βλέμμα του έπεφτε κατευθείαν στο μουνί της...Ανεβάζει όσο μπορεί ακόμα το κεφάλι του και βλέπει το μαύρο της μπούστο να το τονίζει με ακουμπισμένα χέρια δεξιά και αριστερά...βαμμένη τέλεια και μαλλιά ελεύθερα.

    «Λύσε με!!!» της λέει

    «Έχεις κάποιο θέμα δεν είσαι καλά ;»

    «Όχι έτσι θέλω, λέω κόκκινο»

    «Κόκκινο; No limit όλη μέρα είπαμε νομίζω »

    «Ναι ξέρω αλλά λύσε με»

    «Λοιπόν» του λέει κοιτώντας τον στα μάτια

    «Αποφασίζω εγώ τα πάντα για σένα, τα πάντα! Εσύ προς το παρόν μπορείς μόνο να βλέπεις το μουνάκι μου γιατί απλά στο επιτρέπω!»

    «Οκ δεν θέλω άλλο έτσι! Με λύνεις τώρα!»

    «Έχεις μάθει να απαιτείς και να γίνεται και το ίδιο θες να κάνεις ως σκλάβος. Μόνο που ως σκλάβος κάνεις αυτό που θέλω εγώ και αυτό που θέλω είναι μόνο να σου βγάλω την ζώνη που αν δεν ηρεμήσεις θα πάψω να το θέλω και αυτό και να μείνεις έτσι! Κατάλαβες ;»

    «Ναι»

    «Η σωστή απάντηση είναι κατάλαβα αφέντρα»

    «Κατάλαβα αφέντρα!». Τον ζόρισε πολύ αυτό είναι πια έξω από τα νερά του εκτός ορίων. Έβγαλε την ζώνη και αυτό τον χαλάρωσε κάπως αλλά ακόμα παρέμενε δεμένος σε άβολη θέση. Την παρατηρεί να βγάζει τα τακούνια και να φέρνει τα δάκτυλα των ποδιών της στο πρόσωπο του

    «Θέλω να μου γλείψεις τα δάκτυλα μου όσο πιο καλά μπορείς!». Αυτός απόρησε γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι κάτι που της αρέσει ιδιαίτερα και τις περισσότερες φορές το ζητάει αυτός, έβγαλε όμως την γλώσσα του και άρχισε να την γλείφει στα δάκτυλα και ανάμεσα σε αυτά ακούγοντας την να το απολαμβάνει. Εκείνη αναρωτιέται πως ζήτησε κάτι τέτοιο, βασικά είχε σκοπό να τον λύσει παίζοντας λίγο μαζί του. Της αρέσει να τον προκαλεί να την κοιτάει και έτσι έκανε και τώρα όμως αυτός αντέδρασε και ήθελε να του το κόψει. Έτσι βρέθηκε να της γλείφει τα δάκτυλα που δεν μπορεί να πει ότι την ερεθίζει.

    «Ααα!! αααα!!!» βάζει τα δάκτυλα του χεριού στο στόμα της. Σκέφτεται ότι χαλαρώνει και ερεθίζεται τελικά αρκετά όποτε τον αφήνει να συνεχίσει.. «Αχ!!!αααχ!!» του δίνει το άλλο πόδι, τελικά την έχει ερεθίσει πολύ δεν το περίμενε. «Να τον έλυνα;» αναρωτιέται

    «Όχι θα είναι σαν πέρασε αυτός τι θέλει. Ούτε και να μπει θέλω τώρα. Αααχ!! όμως αν συνεχιστεί αυτό θα θέλω...θα δω...

    «Ααααχ!»

    «Μωρό μου...είσαι κάτω του λέει...εγώ άνετη απολαμβάνω...Αααχ!» . Αρχίζει να το απολαμβάνει όλο και περισσότερο έτσι αφέθηκε στην αίσθηση που της προκαλεί η γλώσσα του στις πατούσες και τα δάκτυλα του...υπήρχε χρόνος να αποφασίσει τι θα κάνει μετά με τον σκλάβο της

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)
     
  12. panosw

    panosw Απολαμβάνω το να δένω...

    ΜΕΡΟΣ ΟΓΔΟΟ - Η ΦΟΥΣΤΑ

    Ο τρόπος που εκείνη ανταποκρίνεται στο γλείψιμο του τον έχει ερεθίσει πολύ νιώθει ήδη πολύ έντονη την στύση του όσο και αν η θέση του είναι άβολη. Δεν είναι μόνο τα βογκητά και η γλώσσα του σώματος είναι ότι τον τρελαίνει να τη βλέπει με αυτό το μπούστο και ότι τον έχει έτσι ώστε προκλητικά να βλέπει τα πόδια της και το αιδοίο της που τον διεγείρει ακόμα περισσότερο. Η διέγερση του μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και αρχίζει και αυτός να κινείται μέσα στο δέσιμο του συνεχίζοντας το έργο του με τα πόδια της. Εκείνη απολαμβάνοντας το γλείψιμο του αντιλαμβάνεται από τις κινήσεις του ότι και εκείνος έχει καυλώσει.

    «Να τον λύσω ; να μπει;...» αναρωτιέται και μόλις βρίσκει την απάντηση χαμογελάει.

    «Μωράκι μου τι έγινε; Έχεις καυλώσει;»

    «Μπλμ...ναι αφέντρα...μπλμ»

    «Ααα ωραία... συνέχισε λοιπόν αυτό που κανεις»

    «Μπλρμ...ναι...αφέντρα...»

    «Να υποθέσω πως θέλεις να σε λύσω και μπεις;»

    «Μπλρρρ...σαν τρελός αφέντρα...σαν τρελός...». Εκείνη λατρεύει αυτόν τον πόθο του και η αλήθεια είναι ότι θα ήταν εκπληκτική απόλαυση το να μπει μέσα της.

    «Μωρό μου αυτό θέλω αααχ!...συνέχισε έτσι...ωραία...». Παραδίνεται όλο και περισσότερο στο γλείψιμο του με ανάσες πιο βαριές και κινήσεις πιο έντονες όμως συνεχίζει να το ελέγχει και να τον κρατάει κάτω.

    Έτσι όπως απολαμβάνει το έργο του στις πατούσες της τον πιάνει πως κοιτάει το αιδοίο της.

    «Μωράκι μου τι κοιτάς ; ααχ...»

    « Θέλω να μπω αφέντρα...θέλω να μπω...»

    «Μωρό μου» του λέει χαμογελώντας «θα μπεις όταν το αποφασίσω εγώ...προς το παρόν συνέχισε ότι κάνεις». Θέλει να ουρλιάζει να σταματήσει να την βρίσει αλλά τον επαναφέρει το

    «Δεν άκουσα μάλιστα αφέντρα» με πολύ δισταγμό της λέει

    «Μάλιστα αφέντρα»

    «Μπράβο μωρό μου ααααχ μπράβο» του λέει εκείνη και τεντώνει το χέρι της να πιάσει τον κόκκινο δονητή. Βλέπει την κίνηση και θέλει να διαμαρτυρηθεί όμως συνεχίζει το έργο του

    «Μωράκι όπως βλέπεις δεν προβλέπεται για σένα να μπεις...» του λέει δείχνοντας του τον δονητή. Κατεβάζει την φούστα της που πέφτει στο πρόσωπο του.

    «Βάλε την στη καρέκλα εκεί και έλα να συνεχίσεις με τα πόδια μου» του λέει.

    Να την πιάσει δεν μπορεί έχοντας δεμένα χέρια ούτε και να κινηθεί μπορεί η μπορεί ελάχιστα. Εκείνη έχει ήδη βάλει τον δονητή στην κλειτορίδα της

    «Αν χύσω πριν να βρίσκεται η γλώσσα σου στα δάκτυλα των ποδιών μου και η φούστα στη καρέκλα έχει τιμωρία...Ααααχχ!...και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο κοντά είμαι στο να χύσω».

    Δεν την θέλει την τιμωρία χρησιμοποιεί τα δόντια και παίρνει την φούστα.

    «Ααααχ! αααχ!» είναι έντονα λέει από μέσα του τελειώνει σε λίγο. προσπαθεί σέρνοντας τα γόνατα του να κινηθεί αριστερά ώστε αν αποκτήσει κατεύθυνση στην καρέκλα. Τα βογκητά της εντείνονται συνεχώς. Έχει καταφέρει να πάρει κατεύθυνση προς την καρέκλα σε λίγο την φτάνει.

    «Αααααχ!!!! ααχχχ!!!»

    «Κάνε πιο γρήγορα τελειώνει» λέει από μέσα του. Αφήνει την φούστα στην καρέκλα όπως να είναι και προσπαθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται να αλλάξει κατεύθυνση προς το κρεβάτι.

    «Αααχ! Η φούστα καλά στην καρέκλα όχι όπως όπως!» ακούγεται η φωνή της χωρίς να τον έχει κοιτάξει καν. Προσπαθεί να την απλώσει με τα δόντια του όσο πιο καλά γίνεται του φαίνεται εντάξει και γυρνάει με κατεύθυνση προς το κρεβάτι.

    «Ααααχ! αααα!»

    «Ωχ τελειώνει» σέρνεται όσο πιο γρήγορα γίνεται

    «Ααααχ! αααααχ! αααααχ!» είναι σε απόσταση λίγων πόντων από τα δάκτυλα της «Θα προλάβω» σκέφτεται με ικανοποίηση και την ακούει να τελειώνει

    «Ααχ! ααααχ! ααααααχ! Αααααααααααααααααχ!» οι κινήσεις της ολοκλήρωσης της είναι λίγα εκατοστά μπροστά του δεν πρόλαβε. Εκείνη απολαμβάνει τον οργασμό της και αυτός δεμένος άβολα από αυτήν την κοιτάει. Αφού απόλαυσε τον οργασμό της όσο πιο καλά γίνεται κάθισε απέναντι του.

    «Μωράκι μου δεν πρόλαβες του λέει παθιάρικα» και τον φιλάει δυνατά που τον ανάβει απίστευτα. Ξαφνικά σταματάει και νιώθει την μπάλα από το φίμωτρο στο στόμα του.

    «Είπα ότι αν δεν προλάβεις έχει τιμωρία» και του δείχνει την σφήνα. Βάζει την φούστα και τα τακούνια της επίτηδες μπροστά στα μάτια του αφήνει την σφήνα μπροστά του να την βλέπει και κατευθύνεται προς την τουαλέτα με πολύ προκλητικό βήμα. Εκείνος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοιτάει εκείνη να φεύγει η την σφήνα

    (ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΤΕΛΟΣ;;;