Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσωπικές εμπειρίες από κλυσματα, υπόθετα, ενέσεις...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος conner, στις 10 Ιουνίου 2015.

  1. Spiros.93

    Spiros.93 Regular Member

    Καλησπερα και απο εμενα. Εγω εχω κανει κλυσμα μονος μου με το καλωδιο του μπανιου αρκετες φορες. Συγκεκριμενα, πρωτη φορα ειχα κανει πριν παω σε εναν κυριο που ειχα κλεισει ραντεβου να μου κανει ταντρικο μασαζ. Εκανα κλσμα γιατι επρεπε να ημουν καθαρος απο πισω γιατι χρησιμοποιουσε δαχτυλο και εναν μικρο δονητη
     
  2. Donna Mia

    Donna Mia New Member

    Μετά από ταλαιπωρία μιας εβδομάδας σε νοσοκομείο να ψάχνουν να σου βρουν φλέβα (που να μη σπάει στα πρώτα δευτερόλεπτα) όλα τα άτομα αρχικά της κλινικής, μετά του ορόφου και του νοσοκομείου γενικώς, να αλλάζει η βάρδια, να σε έχουν τρυπήσει πάνω από τριάντα φορές ώσπου τελικά βρίσκει μια μικρούλα φλέβα ένας αναισθησιολόγος (να 'ναι καλά όπου κι αν βρισκεται!).

    ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΩ!
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2019
  3. zwg

    zwg Regular Member

    Έχω έναν φίλο όπου πήγε να βάλει υπόθετο.... χωρις κάτι υγρό... και απλά το έβαλε.... και δεν προχωρούσε.... ήταν σαν να του "μπήκε" !! μέχρι που τον ενοχλούσε και το έβγαλε... μετα του είπαν να βάλει κατι να γλιστράει!! και τελικα όλα καλα!
     
  4. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Κλυσμα μόνο με καλώδιο απ'το μπάνιο έχω κάνει ως τώρα, αλλά το υπόθετο ωραία ιδέα μου φαίνεται... 
     
  5. gazza

    gazza Regular Member

    βλεπω ενεση και τρεχω πιο γρηγορα απο τον Κεντερη  
     
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Κι εξετάσεις αίματος? Πως?
     
  7. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Κακό σκυλί...κτλ κτλ
     
  8. L0rrie

    L0rrie Ιδιοκτησία του Κυρίου

    Προσωπικη ιστορια υποκλισμου ακα πως το εφαγες πρωτη φορα το κλισματακι?
    Εχοντας την επιθυμια να ικανοποιησω εναν ονλαιν Αφεντη (μεγαλη ιστορια) κοιμηθηκα χαρουμενη με μια σφηνουλα την οποια προσφατα ειχα αγορασει σε σετακι. Η εντολη του εξαρχης ηταν να φορεσω τη μεσαια σφηνουλα η οποια με ενοχλουσε πολυ και δεν μπορουσα να κοιμηθω ολη νυχτα, οποτε ειπα να συμβιβαστω με τη μικρη σφηνουλα, τι μεγαλη τι μικρη, σφηνα θα ειναι, θα κοιμηθω με αυτην και σιγα μην το μαθει αυτος. Κοιμαμαι ωραια και καλα και ξυπνωντας συνειδητοποιω οτι η σφηνα εχει φυγει απο τη θεση της.Οπως χουζουρευα, μιλουσα και με μια ψυχη εκεινη την ωρα στα μηνυματα και ειχα μια ερωτικη διαθεση, παταω ελαφρα τη σφηνα να μπει στη θεση της. Ελα ομως που ο σφιγκτηρας κανει σπασμο και ρουφαει τη σφηνα!!! Το τι επακολουθησε ντρεπομαι να το θυμηθω και να το ομολογησω. Αυτα θα μπορουσαν να μπουν σε θρεντ με τιτλο η μεγαλυτερη ξεφτιλα που εχετε περασει. Τελικα κατεληξα να ζητησω απο δυο δικα μου ατομα να μου φερουν ετοιμο φαρμακευτικο κλισμα εξηγωντας τους και το λογο (ετερη ξεφτιλα) και να το κανω μονη μου ελπιζοντας να βγει το εργαλειο του διαβολου απο μεσα μου, οπως και εγινε   Απο τοτε ακολουθησαν πολλα κλισματα, ορισμενα με καλωδιο ορισμενα με την αντιστοιχη κεφαλη που πωλειται ονλαιν και ειναι φοβερη για αυτη τη δουλεια. Κλισμα με υποχρεωσαν να κανω στο νοσοκομειο επισης πριν απο εγχειριση γυναικολογικης φυσης, κουφανα τις νοσοκομες οταν τις ειπα οτι ηδη ειχα κανει κλισματα απο το σπιτι αλλα με υποχρεωσαν να το κανω ετσι κι αλλιως, γυρισα κωλο και ολα καλα. Τις εδωσα και συμβουλες για δικη τους πληροφορηση. Γενικα θεωρω οτι δεν υπαρχει πιο απελευθερωτικο πραγμα απο το να εισαι καθαρος/η οπισθεν και ενδω οταν συνευρισκεσαι ερωτικα, αλλα ειναι απο τα πραγματα τα οποια προτιμω να κανω μονη και οχι με παρτενερ.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Γεια σου βρε @conner εγώ σε πάω γιατί είσαι μερακλης. Θα πω την ιστορία με το πρώτο πρώτο κλυσμα. Πρέπει η καλή σου να κάνω κλυσμα και να το βγάλω και βίντεο και να είμαι και χαρούμενη, χαμογελαστή και τσαχπίνα όσο το χρησιμοποιώ. Επισης να μιλάω και να περιγράφω τον αγώνα.

    Παίρνω ένα fleet enema, διαβάζω οδηγίες, ντύνομαι βάφομαι (η κάνεις τασκ η δεν κάνεις), παίρνω το fleet enema, το βάζω, το ζουλάω...τίποτε...λίγα ml...ω ρε μπελάς...το ξαναζουλαω...άντε πάλι μέσα λίγα ml...να σου *** για κλυσμα...ζουλάω Τρίτη φορά, να έχει μπει το πολύ ένα τρίτο από όλο το υγρό. Το βγάζω...ξαναδοκιμαζω το ρύγχος μπας κ έχει κολλήσει το σύστημα...άντε ξανα μέσα...ζουλάω Τετάρτη φορά...το μισό μέσα. Ε καλά είναι, λέω και στο βίντεο, μάλλον τόσο αρπάζει η πυγη μου. Κάνω και μια ανάλυση, αν το όλον είναι για ενήλικο άντρα 2.30 (Yao Ming) ποσο χρειάζεται να μπει σε εμένα...και ολοκληρώνω το τασκ

    Η οδηγία ήταν να το κρατήσω τουλάχιστον μισή ώρα και μετά ξανά βίντεο. Περνάει η μισή ώρα...τίποτε...περνάει μια ώρα...Τίποτε...περνάνε δυο ώρες...και με πιανει φρίκη, τι θα πάθω, και που είναι το κλυσμα. Μην το πολυλογώ από τον φόβο μου και την αγωνία μου...εφτά ώρες το κράτησα...δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ...και με βρήκε κατααγχωμενη, κατά τρομοκρατημένη, καταφοβισμενη...και τούμπανο από ένα μικρό αθώο κλυσματακι. Σαδιστές...
     
    Last edited: 11 Μαϊου 2020
  10. conner

    conner Contributor

  11. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Αν ακουγες τις εντολες (μεσαια σφηνα) και δεν εκανες την ζαβολια σου θα το γλιτωνες ολο αυτο...
     
  12. Guilty_Secret

    Guilty_Secret New Member

    Κλύσμα.. Αναγκαίο κακό για όσους είμαστε λάτρεις του πρωκτικού αλλά και της καλής υγιεινής! :Ρ
    Η αλήθεια αποφεύγω να το κάνω πάρα πολύ συχνά γιατί έχω διαβάσει οτι επηρεάζει πολλά.
    Θα το κάνω μόνη μου πάντα! Ντρέπομαι απίστευτα με άτομο έστω και έξω από την πόρτα. Δε μπορώ να πω οτι μου είναι ιδιαίτερα ευχάριστη διαδικασία αλλά είναι ευχάριστο αυτό που ακολουθεί οπότε οκ χαλάλι.
    Τώρα για τα άλλα δε θα εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω την ιδιαίτερη εμπειρία... και νομίζω ούτε θέλω να την αποκτήσω.