Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The power of submission

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 18 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    i have the right to question your motives,should You deny my requests, as long as I do so with the proper respect.
     
  2. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Ωραίο σκηνικό λύκε 
    Και να ξέρατε πόσο μου αρέσει ο κόντρα ρόλος.... 
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Στα ελληνικά δεν βγάζει νόημα. Δεν καταλαβαίνει κάποιος που διαβάζει το ελληνικό κείμενο. Τι λέει; Πως θα πρέπει το υ να μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση τα κίνητρα του Κ αλλά τότε θα πρέπει το Κ να απορρίψει τα αιτήματα του υ;
     
  4. johanna

    johanna -sailing through the dark plains of my soul-

    Ακριβής μετάφραση: «έχω το δικαίωμα να αμφισβητήσω τα κίνητρά σου, σε περίπτωση που αρνηθείς τα αιτήματα μου , εφόσον το κάνω με τον δέοντα σεβασμό»
     
  5. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Α, μάλιστα, τώρα εξηγείται. Το φόρουμ σας χρωστά ένα ευχαριστώ και εγώ φυσικά. Μήπως τώρα να το πάρει η @Katemou να το βάλει στο αρχικό της κείμενο να βγαίνει νόημα από την πρώτη ανάγνωση;
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Χαίρομαι. Όσες έζησαν το μπουντρούμι, το σκοτάδι του και την αφή της ρομποτικης κατσαρίδας, δεν ξανάνοιξαν βιβλίο να διαβάζουν και να διαβάζουν και να διαβάζουν..
    Είναι η διαφορά της θεωρίας με την πράξη. Είναι οι χαμογελάστες με τις σκουντουφλες, που όλο γκρινιάζουν.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μπα. Αυτός θα ήμουν:

     
     
  8. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ίσως καλό θα ήταν η @Katemou να καταλάβει πως "google translate is not your friend" [μτφρ. "γκούγκλ μεταφράζουν είναι όχι δικό σας φιλος"]

    Ένα άλλο παράδειγμα:
    Χρήσιμο αν είσαι ο Τραμπ σε προσωπικό πόλεμο με δημοσιογράφους, γελοίο σε κάθε άλλη περίπτωση. Και σαν σκέτη μετάφραση ("Δώστε μου την εύγενεια να καταπιώ πικρόχολα σχόλια") αλλά προπαντός ως "προσευχή σκλάβου/ας"    
     
  9. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    ΑΝ προσέξεις σχεδιαστικά το καρτούν, το ένα δάκτυλο, ο δείκτης, δείχνει και γελάνε οι τρεις τους, ενώ τα άλλα δύο του δείχνουν προς τα εκεί που γελάνε οι περισσότεροι  

    Θέλει λίγη προσοχή.
     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Διόρθωση, είναι η διαφορά μεταξύ της προσκόλησης στην εικόνα - αυτό είναι όταν θεωρεί δεδομένο κάποιος ότι η "ρομποτική κατσαρίδα", my ass, θα είναι όπως την έχει φανταστεί, κατ΄ιδίαν ή σε κοινή με κάποιον άλλο φαντασίωση - και της επιδίωξης της αίσθησης, που συμβαίνει όταν κάποια επιθυμία έχει αφυπνιστεί, αδιάφορο με ποιον τρόπο και αν αυτός ήταν η φαντασία, η άμεση ηδονοβλεπτική, το βιβλίο, η τσόντα ή οτιδήποτε άλλο, και αυτός που επιθυμεί θέλει πραγματικά να ικανοποιήσει την επιθυμία του, αν μη τι άλλο για να νιώσει και να γνωρίσει πώς είναι.

    Η διαφορά θεωρίας με πράξη, έτσι όπως λέγεται στην προκειμένη, είτε είναι ένα στερεότυπο που σκοπό έχει να διαχωρίσει πρόσωπα στους hot ή not, όχι καλό πράγμα και στις μέρες μας έχει γίνει αντιληπτό, είτε είναι μια απροσδιόριστη, αδόμητη σκέψη ιδίως όταν ο φορέας δεν έχει την παραμικρή προσωπική αντίληψη για το τι γνωρίζει βιωματικά αυτός που προκαλεί με κάθε ευκαιρία που του δίνεται ή δεν του δίνεται, γιατί απλούστατα, οτιδήποτε σχολιάζει ουδέποτε το έχει μάθει από τον ίδιο τον σχολιαζόμενο, ούτε το έχει δει με τα μάτια του.

    Όσο για τις χαμογελαστές βέρσους σκουντούφλες, άλλο στερεότυπο αυτό, μην παραλείψετε να λάβετε υπόψη τα άφθονα χαμόγελα ως και γέλια που χαρίζουν ορισμένα κείμενα, εννοώ εκτός τοποθεσίας "humor" αλλά και ότι η φαινομενική αφέλεια της απερίσκεπτης χρήσης του google translate απλά εκθέτει. Θα μου πείτε, σιγά το πρόβλημα, αφού εκθέτει το κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση φανερωμένο, αυτό όμως ισχύει για τον εκτειθέμενο, οι άλλοι μπορεί απλά να γκώσουν από την συνεχιζόμενη επίδειξη χαρίεσσας αφέλειας.
     
  12. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Still you must know that fake fears are like fake orgasm's .