Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Boris Mosafir Shibari Performance @Faust - Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος AlexisD, στις 6 Νοεμβρίου 2019.

  1. AlexisD

    AlexisD New Member

    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Shibari της σύγχρονης Ευρωπαϊκής σκηνής, αυτή την Κυριακή στο FAUST Bar-Theatre-Arts. O Boris Mosafir (RU) καλεσμένος της House of Ropes - shibari in Athens σε μια πολύ μεγάλη βραδιά Ιαπωνικού δεσίματος μαζί με την εντυπωσιακή παρτενέρ του Denjamy Djovanny (RU). Η βραδιά συμπληρώνεται με τις εξαιρετικές εγχώριες performers Sofia Porfiri και Psychopsis αλλά και πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παρουσία του Mosafir στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει 4 (!) workshop (info στη σελίδα του event) εκ των οποίων σχεδόν όλα είναι ήδη sold out.

    Η ομάδα AthenShibari σας προσκαλεί σε ένα ακόμα μεγάλο event πάνω στην τέχνη των σχοινιών, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο FAUST Bar-Theatre-Arts.

    Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενήσουμε στην Αθήνα τον διεθνούς φήμης κορυφαίο καλλιτέχνη του σχοινιού, Boris Mosafir, από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, σε πρώτη συνεργασία με την ομάδα μας.

    Χωρίς αμφιβολία, ο Boris Mosafir αποτελεί μία από τις πιο έντονες επιρροές και κορυφαίες προσωπικότητες στην διεθνή σκηνή του σχοινιού. Συμβάλλει ενεργά εδώ και πολλά χρόνια, τόσο ως καλλιτέχνης του σχοινιού, όσο και ως οργανωτής μεγάλων δρώμενων στο χώρο, όπως το RopeFest international Shibari festival, το Bondage Café, το Moscow Knot καθώς και τα RopeDay parties.

    Μαζί του η Ρωσίδα μοντέλο Denjamy Djovanny, από τις πιο όμορφες και χαρισματικές παρουσίες στον χώρο του shibari. Οι ικανότητές της στα σχοινιά ανταποκρίνονται στο έπακρο στα απαιτιτικά δεσίματα του παρτενέρ της.
    Η παράστασή τους βασίζεται τόσο στην μεταξύ τους χημεία, όσο και σε μια σειρά δυναμικών εναλλαγών, με απλές βάσεις σε περίπλοκες εφαρμογές. Στόχος είναι να προκαλέσει στο μοντέλο του, πέρα από σωματικό πόνο, μια αίσθηση απόλυτης παράδωσης, με ορισμένα στοιχεία φόβου και έκπληξης. Αυτό το μοναδικό στυλ είναι που έκανε τον Boris Mosafir ευρέως γνωστό και θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε ζωντανά για μία μόνο βραδιά στην Αθήνα!


    Μαζί τους στην σκηνή η WisDomme με την Psychopsis, σε μία παράσταση, όπου θα προσπαθήσουν να εμπνεύσουν την καλλιτεχνική όψη των σχοινιών, με μια αισθητική βασισμένη στη δύναμη και την συναισθηματικη σύνδεση. Το στυλ τους επικεντρώνεται στην απόλαυση των σχοινιών σε πολλά επίπεδα και αποτελεί ένα μίγμα με δομημένα και μη στοιχεία.

    Στο πλαίσιο της επίσκεψης των καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν τα εργαστήρια που μπορείτε να βρείτε παρακάτω:
    Shibari workshops
    https://www.facebook.com/events/405910490097433/
    Whipping workshop
    https://www.facebook.com/events/712680522477045/

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η γενική είσοδος είναι 7 ευρώ, χωρίς ποτό. Η προπώληση είναι στα 6 ευρώ, κατόπιν επικοινωνίας.

    Περισσότερες εκλήξεις TBA!

    Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση και η βιντεοσκόπηση κατά τη διάρκεια των performance.

    Faust Bar – Theatre – Arts: Καλαμιώτου 11, Αθήνα, 210 3234095

    https://www.facebook.com/events/751785458618099/