Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Α Rope Bondage weekend in Nicosia

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος XnX, στις 12 Νοεμβρίου 2019.

  1. XnX

    XnX Love Through Discipline

     

    Ο Pleasure Fields με την May June θα πραγματοποιήσουν διήμερο σεμινάριο εκμάθησης ερωτικού δεσίματος με σχοινιά (rope bondage). Το Σάββατο 16:00 – 21:00 και την Κυριακή 17:00 – 22:00 στις 16 και 17 Νοέμβρη αντίστοιχα. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στον χώρο Tahta Kale (Οθέλου 5, Λευκωσία).

    Rope bondage basics
    Πρόκειται για το εισαγωγικό σεμινάριο που διδάσκονται τα βασικά. Αρχικά θα γίνει κουβέντα όσον αφορά την ερωτική κουλτούρα των σχοινιών, την ασφάλεια, την επικοινωνία και την συναίνεση. Ύστερα θα διδαχτούν τα εξής βασικά δεσίματα: single column tie, double column tie, elbow tie, simple body harness και θα επακολουθήσει αυτοσχεδιασμός. Δεν ειναι απαραίτητη η παραμικρή εμπειρία με σχοινιά. Θα χρειαστούν δύο τετράμετρα σχοινια πάχους 4-7 χιλιοστών και δύο αντίστοιχα οχτάμετρα. Το υλικό τους μπορεί να είναι είτε φυσικό (jute/hemp) είτε συνθετικό (pvc,nylon) είτε βαμβακερό,γενικά οποιοδήποτε σχοινί δεν είναι δυσκαμπτο και δεν έχει σιδερένιο ή πλαστικό πυρήνα. Επισης το καθε ζευγάρι θα πρέπει να εχει μαζί του ένα ψαλίδι τραυματιοφορέα (ιατρικό) και να φορά άνετα ρούχα. Θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16:00 – 21:00.

    Western Rope bondage classics
    Την δεύτερη μέρα θα διδαχτούν τα κλασσικά δυτικά μοτίβα δεσίματος και οι ερωτικες τους εφαρμογές: hogtie,frogtie balltie, leapfrog, boxtie, shrimptie, jackknife, overarm tie. Για την συμμετοχή στον δεύτερη μέρα είναι απαραίτητη η παρακολούθηση της πρώτης μέρας ή η γνώση των βασικών δεσιματών. Θα χρειαστούν πέντε τετράμετρα σχοινια πάχους 4-7 χιλιοστών και τρία αντίστοιχα οχτάμετρα. Το υλικό τους μπορεί να είναι είτε φυσικό (jute/hemp) είτε συνθετικό (pvc,nylon) είτε βαμβακερό,γενικά οποιοδήποτε σχοινί δεν είναι δυσκαμπτο και δεν έχει σιδερένιο ή πλαστικό πυρήνα. Επισης το καθε ζευγάρι θα πρέπει να εχει μαζί του ένα ψαλίδι τραυματιοφορέα (ιατρικό) και να φορά άνετα ρούχα. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17:00 – 21:00.

    Στο σεμινάριο γίνονται δεκτά μόνο ζεύγη ατόμων. Το κόστος συμμετοχής στην κάθε ημέρα είναι 30ευρώ ανα ζευγάρι. Σε περίπτωση που ένα ζευγάρι θελήσει και τις δύο ημέρες το κόστος τότε ανέρχεται σε 50ευρώ και για τις δύο. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε σχοινιά επικοινωνήστε μαζί μας.

    για συμμετοχή στείλτε mail στο mchrisov@hotmail.com
    ή στο fb page Pleasure Fields

    fet event page
    fb event page