Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος petjohn, στις 13 Νοεμβρίου 2019.

  1. petjohn

    petjohn Regular Member

    Η εντολή ήταν σαφής: Να φοράει κάποια κλιπ, μικρά, αλλά σχετικά οδυνηρά, στις ρόγες του. Να βγάζει φωτογραφίες τις ρόγες του κάθε δεκαπέντε λεπτά και να στέλνει αυτές τις φωτογραφίες με μήνυμα στην Αφέντρα. Αυτό να γίνεται στο χώρο της εργασίας του όλη την εβδομάδα. Όταν θα πήγαινε στο σπίτι του, στο δρόμο, να πρόσθετε στα κλιπ κάτι που θα έκανε ένα μικρό θόρυβο. Να φοράει αυτά τα κλιπ στο σπίτι του, με κάτι που να κάνει θόρυβο και να βγάζει ένα βίντεο που να το στέλνει με μήνυμα στην Αφέντρα κάθε μισή ώρα. Έτσι πέρασε μία εβδομάδα.

    Όταν έπρεπε, σύμφωνα με εντολές Της, να φοράει κλιπ γραφείου με κουδουνάκια, σε ένα πάρτι, του φάνηκε σχετικά εύκολο. Ήταν ένα πάρτι που ένας Αφέντης θα φιλοξενούταν για μερικές μέρες από την Αφέντρα. Ήταν γυμνός και η προειδοποίηση έλεγε: «Ευπρόσδεκτη η χρησιμοποίηση, κατόπιν άδειάς Της». Μία φράση χαραγμένη στο στήθος του, με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Τα χέρια του δεμένα στο κολάρο, πίσω στο σβέρκο του. Αυτός με τα πόδια ανοιχτά, έτοιμος για χρησιμοποίηση. Ένα ζευγάρι Αφέντρας-σκλάβου, κάποιοι φίλοι, συμπλήρωναν την παρέα.

    Ο φιλοξενούμενος ζήτησε την άδεια να το χρησιμοποιήσει. Ζήτησε από τη σκλάβα του να τον «περιποιηθεί». Ήταν ένα κοριτσάκι 22 έως 23 ετών. Θα χειριζόταν το μαστίγιο του Αφέντη της. Η εντολή του ήταν να άκουγε τη μουσική από τα κουδουνάκια, τα χτυπήματα θα έπρεπε να κινητοποιήσουν το σκλάβο, με διαφορετικούς τρόπους. Του εξήγησαν ότι μπορεί να εκσπερματώσει, αρκεί με τη γλώσσα του να καθαρίσει ότι θα πέσει στο πάτωμα. Το μαλακό χέρι της ήταν σε ακραία αντίθεση με το σκληρό τρόπο της χρησιμοποίησής του. Το βελούδινο δέρμα της του δημιουργούσε ένα αίσθημα ηδονής.

    Το μαστίγιο έπεφτε με άρρυθμο τρόπο στην πλάτη και στα οπίσθιά του. Ο πόνος του επέστρεφε στην Αφέντρα. Το ίδιο και η ηδονή του. Το χέρι της σκλάβας χάιδευε το πέος του, μέχρι να φτάσει στο σημείο να εκσπερματώσει, τότε σταματούσε. Αυτό το έκανε πολλές φορές. Έβλεπε τις γκριμάτσες του και αυτό της άρεσε. Τελικά το έκανε με γρήγορο ρυθμό ενώ το χτύπαγε στα οπίσθιά του με αρκετή δύναμη. Εκσπερμάτωσε στο πάτωμα. Τα κάταπιε όλα και καθάρισε με τη γλώσσα του το πάτωμα. Στη συνέχεια, μία Αφέντρα ζήτησε την άδεια να το χρησιμοποιήσει. Την πήρε. Έστειλε το σκλάβο Της να περιποιηθεί με το στόμα το πέος του, μέχρι να εκσπερματώσει. Αν δεν τα κατάφερνε ο σκλάβος Της θα τιμωρούνταν αυστηρά, αν τα κατάφερνε θα τον επιβράβευε, ενώ ο σκλάβος-χρηστικό αντικείμενο θα καθάριζε ότι λέρωνε με τη γλώσσα του. Αν δεν το έκανε ικανοποιητικά, θα τον τιμωρούσαν αυστηρά οι δύο σκλάβοι.

    Έτσι έγινε. Η γλώσσα του καθάρισε το πρόσωπο του άλλου σκλάβου και το πάτωμα, ενώ η σκλάβα έμπαινε και έβγαινε από μέσα του με όλο και μεγαλύτερη δύναμη. Η μουσική και ο χορός ήταν πολύ όμορφο θέαμα. Μπορούσε κάποιος να αισθανθεί τη μυρωδιά του ερωτικού πάθους.

    Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη. Η σκλάβα επιβραβεύτηκε από τον Αφέντη της, ο σκλάβος από την Αφέντρα του και ο σκλάβος-κατοικίδιο ξεκουράστηκε από τα κλιπ και είχε την ευκαιρία να καθαρίσει τις μπότες της Αφέντρας, μετά να πιει από το μπολάκι του λίγο ποτό, λίγο όμως.

    Το όμορφο χρώμα των οπισθίων του και της πλάτης του φαίνεται ότι εξίταραν την Αφέντρα. Αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει όλο το βράδυ με τον τρόπο Της. Να τον κάνει δικό Της, όπως Αυτή μόνο ήξερε!
     
  2. petjohn

    petjohn Regular Member

    Επανήλθα. Αφιερωμένο στην Κυρία.
     
  3. petjohn

    petjohn Regular Member

    Το θέμα που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε είναι το πως ο σκλάβος που είναι κατοικίδιο συμπεριφέρεται όσον αφορά στην Αφέντρα του και, κατά δεύετερο λόγο, στους άλλους. Όλοι οι άλλοι, πιστεύω, έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Ο πόνος μεταφράζεται σε ηδονή. Αυτή η ηδονή έρχεται στο σκλάβο-κατοικίδιο όμως δια της διαμεσολάβησης της Αφέντρας. (Πάντα μιλάω για άντρες που είναι σκλάβοι-κατοικίδια.) Με αυτή την έννοια γνωρίζει ότι θα είναι αποδέκτης αυτού του ποσου της ηδονής που του αναλογεί. Δεν ξέρει ποιο είναι αυτό το ποσό, αλλά το υποψιάζεται. Δεν μπορεί κάποιος να του βεβαιώσει αυτό το ποσό της ηδονής, αλλά το αναμένει. Αυτή η αναμονή, όμως, κρύβει μέσα της ένα άλλο ποσό της ηδονής. Η ευχαρίστηση του να προσφέρει και να του προσφέρουν. Σε αυτό το σημείο υπάρχει ένα σοβαρό θέμα: πότε ο σκλάβος χάνει αυτή την ιδιότητά του και γίνεται ψευδο-κυρίριαρχος και πότε την ανακτεί, σε ποιες περιπτώσεις αυτή η μετάλλαξη δε λαμβάνει χώρα; Ας θέσω, προς το παρόν αυτά τα ερωτήματα προς συζήτηση και αναμένω τις απόψεις σας. Σας ευχαριστώ. Αλλά, πιο πολύ την Κυρία.