Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ψυχοσύνθεση των Σουίτς.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος agent!, στις 10 Ιανουαρίου 2018.

  1. sw

    sw

    Στο χωρο μας το ερωτημα σου απανταται σε περιορισμενο ισως αριθμο αλλα στο θηλυκο του γενος.
     
  2. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Πέραν των μαθηματικών και στατιστικών, προσωπικά θα εστιάσω στην όλη ψυχοσύνθεση και το πως μπορεί ένας άνθρωπος να εκφραστεί μέσα από έναν διττό και σίγουρα αρκετά πολύπλευρο ρόλο.

    Θεωρώ μαγικό το να.μπορώ να δώσω αλλά και να δεχτώ πράγματα. Να αφεθώ στο έλεος αλλά και να πάρω τον έλεγχο στα χέρια μου και να δοκιμάσω εναλλακτικές καταστάσεις και παιχνίδια . Ανάλογα με τη διάθεση μα και την παρτενέρ, αφού δεν είναι πάντα όλα για όλους.

    Για μένα ο ρόλος του switch δίνει το ασύγκριτο πλεονέκτημα να βρεθώ από τα υπόγεια στα ρετιρέ και τούμπαλιν. Γιατί όλα έχουν τη γοητεία και τη θέα τους.
     
    Last edited: 27 Ιανουαρίου 2020
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

     
     
  4. tithon

    tithon Contributor

    η πραγματικότητα δεν προέρχεται απ την φαντασία. ανάποδα.
    επινοητικά μπορούμε να επηρεάσουμε την πραγματικότητα και να την διαμορφώσουμε. και το κάνουμε. διαπιστώνουμε, διαμορφώνουμε λύσεις κι επηρεάζουμε την πραγματικότητα.
    η φαντασιακή χρήση των «μαθηματικών» που επιδείχθηκε παραπάνω δεν διαμορφώνει καμμιά πραγματικότητα, ακόμη κι αν διασκεδάζει την ανία εκείνου που προσφεύγει στην φαντασία για να κατασκευάσει πιο διαχειρίσιμες πραγματικότητες.

    είναι διαφορετικό πράγμα να χρησιμοποιείς την φαντασία για να «ξεφύγεις» και να διασκεδάσεις την ανία σου, κι έχει άλλη χάρη να ικανοποιείς αυτό που είσαι και να απολαμβάνεις.

    η επίκληση της φαντασίας και των αριθμητικών δυνητικών ικανοποιήσεων απ τους δυό φίλους, οριοθετεί τους σουιτς ως καταναλωτές εντυπώσεων, χωρίς υπόστρωμα. καιτοι δεν ισχυρίζομαι οτι έχω εντρυφήσει στην ψυχοσύνθεση των σουιτς, έχω εισπράξει οτι αυτοπροσδιορίζονται σαν κάτι πιο περίπλοκο από διακεδαστές της ανίας τους.
     
  5. sw

    sw

    Προτροπη: Keep it simple! και κανε την φαντασια σου πραγματικοτητα.Κανει την ζωη να αξιζει να την ζεις!
    Και μια προσωπικη διευκρινηση: Ειμαι ακρως συναισθηματικος ανθρωπος και ουδεμια σχεση εχω με τα μαθηματικα.
    Παρεπιπτοντως, Κατι ειχε πει ο Αινσταιν για την φαντασια. Μου το θυμιζεις;
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    ευχαριστώ, αλλά απολαμβάνω την πραγματικότητα, μιά χαρά τα πάμε! έχει άλλη χάρη.
     
  7. sw

    sw

    Ειλικρινα, με κανεις να χαιρομαι που απολαμβανεις την πραγματικοτητα και πιστευω αυτο που λεω, γιατι μου αρεσει να βρισκομαι και να συναναστρεφομαι ευχαριστημενους ανθρωπους! Το λεω χωρις να σε γνωριζω αλλα δεν εχει σημασια αυτο για μενα. Αυτη η χαρα σου θα μου ερθει καποια στιγμη ακομα κι απο σποντα!
     
  8. Yiannis83

    Yiannis83 virtuoso lover

    Εγώ αυτό που συνειδητοποίησα από όλη αυτή την κουβέντα σαν switch δεν μαρεσε καθόλου, ότι ενας Κ θέλει πραγματική Υ και ένας Υ θέλει καθαρόαιμο Κ, άρα για μας τούς switch πέφτουν πολύ οι πιθανότητες. Οι switch γουστάρουν και Κ και Υ,ενω αυτοί δεν θέλουν switch, εγώ στο μυαλό μου το είχα ότι οι switch θα έχουν περισσότερες επιλογές (όπως ο φίλος κάποια ποστ πίσω) αλλά τελικά αποτι φαίνεται έκανα λάθος.
     
  9. sw

    sw



    Αγαπητε, ποτε δεν μπορεις να κανεις λαθος μονος σου.
    Θα χρειαστεις τουλαχιστον εναν ακομα.
    Το λαθος θα προκυψει απο την αδυναμια επικοινωνιας αναμεσα στους δυο σας. Πιθανον να μοιραζεται και στους δυο η ευθυνη αυτη.

    Εδω ομως το συμπερασμα σου θα το αντιμετωπιζα με διαφορετικο σκεπτικο.
    Οι ερωτικες σχεσεις ειναι πολυ ιδιαιτερες και συνθετες. Η τεχνικη μου φυση θα τις παρομοιαζε με ενα πολυπυρηνο καλωδιο που παει να συνδεθει με ενα αντιστοιχο του για μια συγκεκριμενη και μοναδικη λειτουργια.

    Το πως θα ειχαν συνδεθει τα χιλιαδες ομοια του στο παρελθον , για διαφορετικες λειτουργιες ειναι παντελως αδιαφορο, καθως και τα μελοντικα.

    Οι γενικευσεις με σκοπο την ταξινομηση ανθρωπινων σχεσεων ειναι ματαιες. Ισως ειναι δοκιμο για συμπεριφορες, αλλα οχι για σχεσεις.

    Οποτε κρατα οσο πιο ψηλα θελεις τον πηχη των ερωτικων προτιμησεων σου ξεκαθαρισε και ιεραρχισε τες και αναζητησε τες με οποιο τροπο επιλεξεις κατα περιπτωση.

    Ενα ειναι επιβεβαιωμενο. Το ο,τι εχεις σκεφτει και θελεις να αναζητησεις μυριαδες αλλοι το εχουν και αυτοι με αντιστοιχο τροπο φανταστει.
    Αν αυτο σου ειναι συνειδητο και εστιασμενο και μπορεις να το δεις με την φαντασια σου, ειναι πολυ πιθανο να το βρεις αν με πεισμα και χωρις συμβιβασμους το αναζητησεις.
    Αρκει να σου επιτρεψει ο χωρος αυτος εδω να το εκφρασεις χωρις να το χλευασει ή να σε περιπαιξει.
    Εναλλακτικα μπορεις εσυ να μην του επιτρεψεις να το κανει.
     
  10. Yiannis83

    Yiannis83 virtuoso lover

    Πολύ ωραία τα είπες, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να πάω σε επαγγελματία, και χρειάζεται πολύ χρόνος σε μια σχέση για να ανάπτυξεις τα πιστεύω σου αυτό το θέμα, είναι υπερσπανιο να πέσεις σε κάποιον με τα ίδια μυαλά, εκτός αν βέβαια κανείς πολλές σχέσεις, αλλά είπαμε χρειάζεται χρόνο για να το φέρεις όμορφα αυτό σε μια vanilla , όποτε βλέπεις σε τι λούπα έπεσα? Γιαυτό αποφάσισα να το ψάξω πιο ενεργά,αμα το αφήσω στην μοίρα άστο.... Όσο για χλευασμό δεν ένιωσα κάτι τέτοιο εδώ και από τις συζητήσεις σας, σας βλέπω πολιτισμένους!  
     
  11. elenaphoinix

    elenaphoinix New Member

     
  12. elenaphoinix

    elenaphoinix New Member

    υπαρχουν και οι αμφιδεξιοι και φυσικα αυτοι που δεν ξερουν να γραφουν